Bell cosmetics

by - 02 apríla

Ahojky,
dnes máme vonku nádherné počasie, škoda len, že u nás fúka slávny košický vietor. Aby som vám spríjemnila nedeľu, pripravila som si recenziu na sestru hypoalergénnej línie, Bell cosmetics.
Bell cosmetics je poľská značka, ktorá pôsobí v 85 krajinách sveta. Zo začiatku som si myslela, že značka nebude nič pre mňa, avšak odkedy mám doma pár produktov a používam ich na dennej báze, stala sa pre mňa neoddeliteľnou súčasťou. Produkty sú veľmi obľúbené v Anglicku a Amerike, ženy ich tam nakupujú na kilá. Poviem vám, na tejto kozmetike niečo je, očarovala mňa, maminu aj moju sestru.  :)



Royal mat matný rúž na pery s aloe vera

Matný rúž zanecháva pery hydratované a vláčne. Sýte pigmenty zabezpečia dokonalé priľnutie farby, matný finiš a žiadne vysúšanie. Rúž bol navrhnutý tak, aby poskytol perám maximálne krytie a starostlivosť. Obsahuje aloe vera a vitamín E, tie pery zjemňujú a ošetrujú.
Obal rúžu ma akoby polomatný povrch a jemné strieborné nápisy. Rúž je klasický, vysúvací, s neskutočnou vôňou- všetky rúže od značky Bell voňajú ovocne, ako lízatko, mňam. :) Čo sa týka pigmentov, povedala by som, že má skôr stredné krytie, ako úplné. Mne to však vôbec nevadí, na perách to potom vyzerá oveľa prirodzenejšie. Konzistencia rúžu je príjemná, nie je mastná, aplikuje sa výborne, na perách skvelo kĺže a nezadrháva sa.
Po aplikácii rúžu sú pery jemné, vôbec sa nevysušujú a dokonca rúž na perách vôbec necítiť. Dlhotrvácna formula vydrží pomerne dlho, ja som mala rúž v škole a vydržal mi cca 4 a pol hodiny bez zmazania či obtierania. Tohto matného krásavca nájdete v 13 rôznych odtieňoch. Ja mám odtieň 02, čo je nežná broskyňová farba. Celkovo mi rúž sadol, samozrejme, nejedná sa o produkt s výdržou 12 hodín, ale čo viem isto, z drogérie a z cenovo dostupných matných produktov na pery je tento najlepší, odporúčam ho skúsiť.

Rúž na pery CLASSIC

Najpredávanejší rúž ne pery v rôznych farbách v sebe ukrýva silu farby a starostlivosť v jednom. Obsahuje regeneračný komplex, vitamín F, lanolín a aloe vera. Tieto zložky zanechajú pery jemné, vyživené, zregenerované a dokonca obnovujú pružnosť a elasticitu pier.
Obal rúžu je bordovej farby s nápisom Bell. Viac sa mi páči obal pri matnom ruži, bordová farba sa mi veľmi nepáči. Čo je však prekvapivé, obal tohto rúžu je pevnejší než predošlý. :D
Textúra je pri tomto kúsku tuhšia, teda aj aplikácia môže byť horšia, no tie farby, to je jednoducho sen. Rúž nájdete v 30 odtieňoch, ja mám číslo 202. Pigmentácia je skvelá, tie farby sú tak sýte, že sa dokonca ťažko odličujú. Vďaka tomu vydrží produkt na perách veľmi dlho bez rozmazávania. Môj odtieň je dokonca tak krásny, že keď si ho nanesiem na pery, opticky mi "vybieli" zuby. V kolekcii okrem tmavých farieb nájdete aj trblietavé, so zamatovým finišom a aj obľúbené, nude farbičky. V minulosti som mala trblietavý odtieň, no ten bol o ničom, preto si radšej kúpte sýte farby. Za mňa opäť dobrá kúpa, odporúčam. :)


Ceruzka na pery Precision

Ceruzka na pery s unikátnym polymérom sa postará o pružnosť, dokonalo rovné kontúry a nádherné farby. Lanolín a rastlinné vosky poskytnú perám jemnosť a hydratáciu. Silikónové mikro čiastočky zaistia perám komfort pri nanášaní. Ceruzka je dlhotrvácna, zoženiete ju v 10 odtieňoch a už na prvé vyskúšanie usúdite, že sa jedná o kvalitný produkt.
Obal sa mi hrozne páči, pôsobí luxusne a žensky. Ceruzka je vysúvacia, nemusíte ju strúhať a je bez parfumácie. Mám ju v odtieni 04 a je to pekná hnedá farba. Aplikácia je naozaj príjemná, na perách ju počas dňa vôbec necítite a dá sa využiť aj miesto rúžu. Výdrž mi príde v pohode, patrí k tým lepším. Kontúrka má dobrú pigmentáciu, no nie je až taká dobrá, ako u rúžov. Ak by som mala porovnať kontúrku trebárs od Essence a túto, jednoznačne volím Bell. Essence je totižto krásne pigmentovaná, no pery hrozne vysušuje. Bell pery hydratuje, nezalieza do vrások a je veľmi príjemná na nosenie. Ak máte rady ceruzky, skúste ju a uvidíte, ako vám sadne. :)


Zosvetľujúci a korigujúci makeup na tvár ILLUMI

Dlhotvácny zosvetľujúci a korigujúci fluid minimalizuje viditeľnosť pórov a pokožku hydratuje. Obsahuje špeciálne korigujúce častice, ktoré pleť opticky vylepšia, stiahnu rozšírené póry a dodajú pokožke jemný lesk. Pleť bude pôsobiť sviežim dojmom, hydratovane a taktiež mladistvejšie.
Obal je bielej farby s ružovým vrchnákom. Vadí mi, že je vyrobený z materiálu, ktorý sa strašne špiní. Aplikátor však chválim, dobre sa z neho produkt vytláča na hubku. Makeup ma jemnú vôňu, pripomína mi ovocie. Konzistencia je krémová, no pritom pokožku nezaťažuje. Na pleti skvelo priľne, dá sa výborne blendiť a nezalieza do vrások. Je dostupný v 4 odtieňoch, ja mám doma 01 Light Beige. Odtieň sa prispôsobí tónu pleti, preto ak aj netrafíte odtieň v drogérii, nebojte sa, na pokožke bude vyzerať dobre. Musím pochváliť pocit po aplikácii, pokožku zjemňuje a skvelo zvláčňuje. Zanecháva pocit sviežej pleti, je tak ľahký, že ho ani necítite. Vydrží celý deň bez rozmazania, ja osobne ho veľmi rada používam. Má strednú kryciu schopnosť, na aknóznu pleť asi nebude, kedže vyrážky nezakryje. Avšak na pleť suchú, citlivú, normálnu a zmiešanú vrelo odporúčam, teraz na leto je to ideálny makeupový fluid. Pleť tiež jemne zmatňuje, takže ak sa vaša pleť neleskne, vyskúšajte ho. :) 


Lak na francúzsku manikúru

Dievčatá pozor, ak hľadáte dobrého nechtového pomocníka, zbystrite pozornosť.
Lak na nechty je určený na tzv. francúzsku manikúru. Produkt ma rýchloschnúce zloženie, do minúty lak uschne. Obsahuje tiež výživnú bázu, ktorá sa postará o pevné a lesklé nechty. Hrubý aplikátor zaistí presné nanášanie laku na povrch nechtu bez toho, aby bol lak mimo miesta aplikácie. Kedže sa jedná o francúzsku manikúru, považujem lak za stredne krycí (pri nanesení dvoch vrstiev). Výber farieb je tiež fajn, ponúkajú ho v 8 odtieňoch. Ja mám odtieň 011 a je to svetlučká ružová farbička. Výdrž laku je neskutočná- vydrží 5 dní bez poškrabania či olúpania. Na nechtoch vyzerá veľmi dobre, produkt mi maximálne vyhovuje. Odporúčam ho snáď každej žene, musíte ho vyskúšať. Tento lak je momentálne moja topka, milujem ho. Určite si chcem zaobstarať aj iné odtiene, lak stojí za všetky peniaze.

Lak na nechty s gélovým efektom

Gélový lak na nechty má zloženie podobné gélu. Na nechtoch vytvára odolnú vrstvu plnú lesku. Používa sa spolu s top coatom, ktorý sa aplikuje na už zaschnutý lak. Dievky pozor! Tento lak NIE JE určený na použitie s UV lampou. Ak ste si doteraz mysleli, že musíte vlastniť lampu na to, aby ste mohli lak použiť, vyvediem vás z omylu. 
Lak na nechty ma celkom veľké balenie, čo ma prekvapilo. Páči sa mi čierny vrchnáčik, je to taká klasika. Aplikátor je rovnaký, ako pri francúzskej manikúre- hrubý, pevný a kvalitný. Lak už pri prvom nanesení žiari sýtou farbou a leskom. Dve vrstvy zaistia krajší gélový finiš. Trocha ma mrzí samotná výdrž laku- mne vydržal bez olupovania cca 3 dni. Myslím si, že to môže byť tým nadlakom, ktorý som nepoužila, pretože ho doma nemám. Ak si nanesiete aj top coat, verím v to, že lak bude fresh niekoľko dní. :)
Lak na nechty nájdete v 20 extrémne pigmentovaných farbách, od čiernej až po nude odtiene. U mňa doma je aktuálne odtieň 13.
Pridávam dve fotky, prvá je bez blesku, druhá s bleskom.


Matný rúž na pery Secretale v ceruzke

Matný ceruzkový rúž na pery v klasických farbách a s hroznovou vôňou. Presná aplikácia, vysoké krytie a pigmentácia vyčarujú tie najkrajšie pery na svete. Rúž obsahuje látky, ktoré predĺžujú trvácnosť, bez zmien vám na perách vydrží až 5 hodín. Má bohaté hydratačné a zvláčňujúce zloženie, pery ošetruje a zanecháva ich hodvábne jemné. Rúž má 7 božských odtieňov, ja vlastním číslo 02.
Obal je v pohode, rúž je vysúvací a v krásnej červenej farbe. Balenie pôsobí bohatým dojmom, páčia sa mi zlaté nápisy. Aplikácia je pohodlná, presná a hlavne rýchla. Na perách zanecháva polomatný finiš, hydratuje ich a zjemňuje. Tento výrobok pokladám za multifunkčný, zvládne funkciu balzamu a rúžu v jednom. Na mojich perách vydrží také 4 hodinky s pitím. Jedlo by asi nezvládol, nakoľko ma krémovú textúru a obtiskáva sa. Farba mi sadla, opäť je to jedna z tých, čo mi opticky bielia zuby. Myslím, že sa hodí každej žene. Ak neobľubujete ceruzkové balenia rúžov ale predsa len túžite po matnom vzhľade, čítajte ďalej. :)


Matný tekutý lesk na pery MAROCCAN dream

Matné lesky milujem, aj keď je jar, vždy som verná matnej verzii rúžov. Lesk na pery má pompézne balenie, cukríkovú vôňu a zjemňujúci účinok. Aplikátor je penový a pomerne pevný. Ja mám farbičku 02, čo je staroružová, no neviem vám presne povedať, v koľkých odtieňoch lesk nájdete, no myslím že v šiestich.
Aplikácia lesku je príjemná, uschnutie trvá o čosi dlhšie, než trebárs pri leskoch od Sleek, no po zaschnutí zanechá veľmi pekný finiš. Pigmentáciu radím k tým lepším, dokonca aj krytie je primerané. Lesk na perách vydrží asi 5 hodín, a to aj keď jete a pijete. Vadia mi len dve veci- po prvé, odtieň, ktorý som dostala mojim zubom vôbec nelichotí, vyzerajú veľmi zažltnute a po druhé, po približne 3 hodinách mi lesk pery vysušuje a sťahuje ich. Tento problém je skoro pri každom matnom lesku, preto to až tak veľmi neriešim. Keď pocítim vysúšanie, nanesiem novú vrstvu a problém je vyriešený. Neviem, či tento lesk ešte v drogérii zoženiete, no ak áno, skúste ho, možno vám sadne tak, že si pôjdete po ďalšie odtiene. :D


Väčšina testovaných produktov od značky Bell mi vyhovuje. Čudujem sa, že som výrobky doteraz nevyskúšala, mojej pleti sadli. V ďalších recenziách vám postupne predstavím novinky aj stálice, ktoré kúpite hlavne v drogérii Teta. Ak ste z Košíc, najväčší stojan s Bell kozmetikou nájdete v Teta drogérii v Tip-tope. :) V prípade nákupu online klikajte na stránky polcostex.sk, kde si po výbere kozmetiky kliknite na email a napíšte im svoje požiadavky. Po dohode so slovenskými zástupcami spoločnosti Bell cosmetics vám vedia produkty zaslať priamo domov alebo vám poradia najbližšie miesto, kde produkt zoženiete.

Poznáte značku Bell? Ak áno, čo ste už od nej skúsili, resp. na čo sa chystáte?

Krásny slnečný deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem Polcostex.sk.


You May Also Like

12 komentárov

  1. Ty rtěnky mají nádherné odstíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmm vypadá to lákavě, vůbec jsem o té značce ani nevěděla :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to sa teším, aspoň poznáš novú značku. :)

      Odstrániť
  3. čítala som už o značke ale ešte som sa sňou nikde v obchode nestretla keby ano určite sa pri nej zastavím:) všetky produkty su dosť zaujimave a tie ruže su krasne:)♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)