Frais Monde Pomegranate flowers toaletná voda

by - 12 apríla

Ahojte,
poznáte značku Frais Monde? Je to talianska bio značka s rodinnou tradíciou. Spoločnosť ponúka kozmetiku, parfumy a termálnu starostlivosť. Značka netestuje na zvieratách, používa len čisto prírodné zložky a ich parfumy voňajú neskutočne dobre.
Konečne je vonku slnečno, príroda sa prebúdza a nastáva čas zmien. V prvom rade by sme mali vymeniť vôňu. V zime sme používali silnejšie a ťažšie vône, no v tomto teple radím siahnuť po kvetinových a sviežich toaletkách. Mňa zaujala vôňa Frais Monde granátové jablko, ktorú kúpite na e-shope parfemy-elnino.sk.




Toaletná voda má nádhernú kvetinovú krabičku. Pri pohľade na tento obal mám sto chutí zbaliť sa a vycestovať niekam do prírody alebo k moru. :D Flakón vône je ženský, jemný, priesvitná farba skla s rafinovaným vrchnákom prináša vôni hravosť a šťavnatosť.
Toaletná voda ma jemnú, púdrovú vôňu s kvapkou granátového jablka. Patrí medzi kvetinové vône a zaraďuje sa k jemným a nežným parfumom. Vrch vône tvoria kvety z granátového jablka, ktoré sa postupne uvoľňujú a vďaka nim je táto toaletka tak unikátna. Pri streknutí vône pocítite uvoľnenie, relaxáciu a harmóniu. Páči sa mi, že je vôňa ovocno-kvetinová, teda nie je ani ťažká, ani príliš parfumovaná. Odporúčam ju aj mladým slečnám, vonia naozaj neodolateľne. V zložení toaletky sa nachádza termálna voda z prameňa v Taliansku, známa svojimi liečivými a blahodárnymi účinkami. Termálna sírna voda obsahuje veľké množstvo minerálov a okrem kozmetických produktov sa pridáva aj do parfumovaných olejov a vôni.
Voda ma prekvapila svojou výdržou, na to, že sa jedná o toaletku, vydrží celý deň. Vôňa sa počas dňa krásne rozvíja a zanecháva za vami zmyselný a svieži parfumový obláčik. Myslím, že sadne naozaj každej žene, nie je silná, takže ju znesú aj ženy, ktoré vône veľmi nemusia. Mimochodom, hodí sa aj pre vegánov, pretože je prírodná a neobsahuje žiadne živočíšne zložky. :)


Frais Monde vône ma zaujali, preto som rada, že som mohla ovoňať aj ďalšie toaletné vody.
Sultan flowers toaletná voda patrí medzi kvetinovo-orientálne vône. Opäť v nej cítiť púdrový tón vanilky a jazmínu, avšak nájdeme v nej aj tuberózu a tonku.
Vôňa je sladká a zasnená, odporúčam ju pre ženy, ktoré obľubujú exotiku a milujú sladké. Mne osobne sa toaletka páči, nie je zlá, avšak vadí mi v nej tá vanilka, dosť ju v nej cítiť. Nemám rada vanilkovú vôňu, už odmalička mi na nej niečo vadilo...
Mallow and hawthorn berries sa mi páči najviac. Je to lahodná vôňa plná slézových kvetov a bobúľ hlohu. Bubule hlohu majú mierne horkú vôňu a tá si skvelo sadne s hrejivou vôňou slezových plátkov. Svieža, šťavnatá a provokatívna toaletná voda sa hodí nielen na teplé dni. A vydrží naozaj dlho, čo oceňujem. :)


Toaletné vody od Frais Monde patria medzi originálne a ľahko rozoznateľné vône. Inšpirácie čerpajú výrobcovia zo zeme krás, Talianska, kde sa snúbia tóny kvetín a lahodného ovocia. Tieto vône sú unikátne a nemá ich každý, zatiaľ som ich na ženách necítila a to mám veľmi dobrý čuch.
Mne sa hrozne páčia, odporúčam ich každému, kto túži po osobitnej a originálnej vôni.

Krásny večer,
S.

Za poskytnutie toaletných vôd na testovanie ďakujem e-shopu Elnino.sk.

You May Also Like

4 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)