Bell HYPOAllergenic sticks

by - 17 mája

Ahojte,
vonku je krásne, slnko svieti a ja sedím doma a učím sa. Skúškové ma ubíja, neznášam ho a vždy sa chcem zbaviť skúšok čím skôr. Preto som počas mesiacov máj, jún a júl menej aktívna na blogu, no je to preto, lebo zápasím so školou. :D
Bell kozmetika ma baví stále viac a viac. Nikdy by ma nenapadlo, že poľská kozmetika môže byť tak skvelá. Po vyskúšaní viacerých produktov som si istá, že táto značka očarí každú jednu dámu. 
Spoločnosť prišla na trh s novinkami, ktoré ma milo prekvapili. Trend produktov v tyčinkovom obale chytil aj našich susedov a ja som rada, pretože aplikácia líčidiel sa stala razom ľahšia a zábavnejšia. :)


Bell HYPOAllergenic sticks majú tyčinkové obaly, v ktorých sa nachádzajú líčidlá. Tieto tyčinky sa postarajú o svieži look, pokožku nezaťažujú a sú vhodné aj pre alergikov. Vďaka aplikátoru sa vaše líčenie stane rýchlejšie, efektívnejšie a presnejšie. Tyčinky sú vhodné na kontúrovanie a tzv. strobing, rozumej hra so svetlom, ktorej podstatou je zvýraznenie lichotivých častí tváre. 


Make-up Primer Stick podkladová báza 
v tyčinke

Ľahká formula a zamatovo jemný finiš, taká je podkladová báza v tyčinke. Primer slúži na prípravu pleti pred samotným nanášaním líčidiel. Pokožku zjemní, vyhladí vrásky a čo je skvelé, stiahne rozšírené póry na pleti. Nelepivé zloženie bez parfumácie je vhodné aj pre citlivú a alergickú pokožku. Podkladová báza ma 6,5 gramové balenie s bielym vrchnákom. V dolnej časti sa nachádza dávkovač bielej farby, ktorým stačí otočiť a báza je na svete. Zloženie a farba produktu mi pripomína make-up, avšak na pleti sa primer zmení na hodvábne jemný gél. Konzistenciou mi príde ako Satin Base od Dermacolu. Pri nanášaní na pokožku ma krémové zloženie, no po rozotrení sa zmení na gél, ktorý na pleti pôsobí šťavnato. Pleť zjemňuje, poradí si aj s vyrážkami, ktoré opticky zmenší. Vďaka nemu vydrží make-up celý deň, nezalieza do vrások a vôbec sa nerozmazáva. Bázu stačí naniesť na pleť pomocou aplikátora, vmasírovať do pokožky rukami alebo štetcom a počkať pár minút. Po uschnutí si všimnite póry, sú zmenšené a pleť je hladučká. 
Bázu odporúčam každej žene a každému typu pleti, vďaka ľahkému zloženiu neupcháva póry a pokožka môže voľne dýchať.


Illuminating Stick rozjasňovač v tyčinke

Rozjasňujúci krém v tyčinke prepožičia pleti oddýchnutý vzhľad a prirodzený lesk. Vďaka špeciálnej formule sa krém prispôsobí štruktúre a tónu pokožky, preto sadne každému typu a odtieňu pleti. Krémové zloženie nezanecháva šmuhy na pokožke, vydrží celý deň a pôsobí prirodzeným dojmom. Tyčinka ma svetlo ružový obal, je neparfumovaná a čo je úžasne, neobsahuje trblietky. Na pokožke zanecháva perleťový lesk, môže sa aplikovať aj na práškové produkty ale len vklepaním alebo špongiou. Odtieň je nádherný, nežný a ženský. 
Rozjasňovač sa ma nanášať nad lícne kosti, na nos, bradu a pod obočie. Ja ho používam aj nad hornú peru a na čelo, no to si vyžaduje cit a skúsenosť. Ak s make-upom len začínate, odporúčam vám aplikáciu nad lícne kosti a na nos. To zvládne každý, nemusíte sa báť. Tyčinka sa mi veľmi páči, výborne sa s ňou pracuje a oceňujem, že nevytvára šmuhy ani sa nešúpe a to aj pri aplikácii na práškový produkt. Ak hľadáte dobrý krémový rozjasňovač, tento vás určite nesklame. 


Creamy Rouge Glow Stick krémová lícenka 
v tyčinke

Lícenka v nádherných odtieňoch je ideálna na letné mesiace. Rozjasní, osvieži a zrelaxuje pleť jedným ťahom. Neparfumované zloženie, precízna aplikácia a ultra ľahká konzistencia nadchne každú milovníčku líceniek. Krémová tyčinka nezanecháva stopy ani šmuhy na pleti, má perleťový finiš a zoženiete ju v dvoch odtieňoch- 01 a 02. 01 odtieň je krásna ružová farba, povedala by som, že ide až do bordova. Na pokožke vyzerá prirodzene a mladistvo. Ak preferujete oranžové odtiene líceniek, 02 je tá pravá. Odtieň skvelo ladí s kontúrovacou tyčinkou a na pokožke vyzerá delikátne. S lícenkami sa dobre pracuje, sú viac pigmentované, no nepôsobia vulgárne. Pomocou špongie ich nanášajte na oblasť líčok, štetcom to veľmi neide. Krémové produkty by sa mali všeobecne nanášať prstami alebo hubkou, ja používam beauty blender a s ním to ide perfektne. Viac sa mi páči odtieň 01, mám rada ružové lícenky, no odtieň 02 si viem predstaviť na opálenej pokožke, kde skvelo vynikne. Lícenky majú jemnú perleť, ktorá odráža svetlo, preto už nemusíte aplikovať rozjasňovač. Na deň je to výborná voľba. ;)



Blend Stick Make-up krycí make-up v tyčinke

Krycí krém na ľahkej báze sa prispôsobí štruktúre a odtieňu pleti. Zamatovo jemný finiš nevytvára šmuhy ani pruhy na pokožke. Zmatňujúci efekt a dlhotrvácne zloženie sa postará o perfektný vzhľad pokožky po celý deň. Stredné krytie je vhodné na bezproblémovú pokožku alebo pleť s menšími nedokonalosťami, ak máte silné akné, nemusí vám vyhovovať. Mejkap zoženiete v piatich odtieňoch, ja mám doma 03 Peach Natural a 04 Golden Beige. Čo sa týka odtieňov, čísla 02, 03 a 06 sú určené pre svetlý odtieň pleti, ja mám doma 03 a tá je na mňa tiež svetlá, využijem ju skôr v zime. Čísla 04 a 05 sú pre tmavšiu pleť, moja 04 mi bude dobrá, keď sa opálim. Som rada, že sa odtiene dajú medzi sebou kombinovať, tak to robím aj ja a vytvorím si tak dokonalý odtieň na letné obdobie. Make-upy sú krémové, pokožku zmatňujú, preto už nie je potrebná aplikácia púdru, nezaliezajú do vrások a na pokožke sa ľahko blendia. Bell prišiel s novinkami v skvelý čas, tieto produkty odporúčam hlavne v lete. Produkty sadnú na každý odtieň pokožky, ale neodporúčam ich suchej a veľmi aknóznej pleti. Na suchú pleť celkovo nepatria zmatňujúce make-upy, mastná a zmiešaná pleť ich znesie lepšie. 


Contour Stick kontúrovacia tyčinka

Dlhotrvácny bronzer v tyčinke je ideálny na modelovanie kontúr tváre. Zamatovo jemná textúra a krémové zloženie sa ľahko nanáša, na pokožke nezanecháva šmuhy a dobre sa rozotiera. Pleť oživí, dodá jej efekt ľahkého opálenia a prácu s ním zvládne každý. Vďaka aplikátoru si kontúry vykreslíte pravidelne a bez námahy. Univerzálny odtieň je vhodný pre každú pokožku, produkt je neparfumovaný a nelepivý. Bronzer ma krémovejšiu konzistenciu než predošlé produkty, preto sa aj lepšie zapracováva. Toto je moja prvá skúsenosť s krémovým bronzerom a som nadšená. Vytvorí prirodzene vyzerajúce kontúry s dobrou pigmentáciou. Môžete naň naniesť aj práškový produkt, kontúra sa nerozmaže a ostane pevne na svojom mieste. Vydrží celý deň a bronzer ma matný finiš bez trblietok. Za mňa top z celej kolekcie stickov. 


Produkty na tvár ma zaujali, najviac ma oslovil bronzer a rozjasňovač. Lícenky a mejkapy sú taktiež super. Na pleti ich vôbec necítiť, sú ľahké a príjemne na nosenie. Tieto sticky odporúčam na jar a leto, pokožku vôbec nezaťažia a vydržia celý deň. 
Všetky sticky nájdete v stojanoch Bell a tie sú v Teta drogérii. U nás v Košiciach je najväčší stojan v Tip-tope, tak ak ste z Košíc, široký výber nájdete práve tu. :)
Ak preferujete nákup online, po napísaní emailu oficiálnym distribútorom kozmetiky Bell na Slovensku sa dostanete k tejto skvelej kozmetike. Oni vám produkty zašlú, alebo napíšu, kde ich zoženiete.


Poznáte značku Bell? Ak áno, čo hovoríte na novinky? Páčia sa vám? Ktoré by ste brali?

Krásny deň,
Soňa

You May Also Like

14 komentárov

  1. Produkty v tyčinke sú super. Nemáš potom "špinavé" ruky od makeup a iných líčidiel vďaka tomu že ich môžeš naniesť hneď na tvár. A krémové produkty v lete sú úplne naj podla mňa :) Dávajú taký prirodzený glow a dobre sa rozotierajú a blendujú.
    A musím poznamenať že farby líceniek aj rozjasňovaču sú skvelé. Presne moje farbičky :)

    www.simonazacko.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné produkty, značku nepoznám, páči sa mi balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bell kozmetiku milujem. :) majú skvelé produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bell značku ani neznám. Tyčinky mne zaujaly, hlavně rozjasňovač, je fajn, že jsou skladné a všude se určitě vejdou.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ešte som žiadne kozmetické produkty od nej nemala, no tieto tyčinky vyzerajú super. Viem si s nimi predstaviť krásne kontúrovanie :) A tie farby sú nádherné

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Žádný produkt v tyčince nevlastním, ale tyhle se mi vážně hodně líbí :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný22/5/17 15:58

    Mam doma mejkap v tycinke a som spokojna. Nika :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)