Energy Nature očné sérum

by - 10 mája

Ahojte kočky,
ako sa staráte o svoje očné okolie? Používate krémy, séra, alebo na to kašlete? Priznám sa, v minulosti mi to bolo jedno, neriešila som nejakú špeciálnu očnú kozmetiku, vždy som si vravela, že na to je ešte čas. Lenže teraz, keď mám určitý vek, pozorujem v okolí očí jemné vrásky. Skúšala som rôzne krémy, niektoré boli skvelé, iné moje očí pálili a štípali. Môj zrak nikdy nebol dobrý, problémy som mala už do detstva, preto po skúsenostiach s krémami, ktoré mi oči štípali, si dávam veľký pozor, čo si na očné okolie nanesiem. Som rada, že som vyskúšala sérum od značky Annemarie Börlind, môj pohľad na prírodné zloženie produktov a ich účinky sa razom zmenil. 


Energy Nature sérum na oči je určené na odstránenie a prevenciu vzniku očných vačkov. Okolie očí energizuje, zjemňuje a chráni. Sérum je určené na normálnu až suchú pokožku, no myslím, že sa hodí na každý typ pleti. Veková kategória je nastavená pre ženy 20-30+, avšak ak máte okolie očí viac menej v norme, kľudne toto sérum vyskúšajte bez ohľadu na váš vek.
Očné sérum obsahuje prírodné zložky, ktoré využívajú silu prírody pre dosiahnutie tých najlepších výsledkov. Hesperidín z horkého pomaranča zlepšuje funkciu kapilár, pomáha pri opuchoch očí a nepekných kruhoch pod očami. Okrem toho, pleť rozžiaruje a osviežuje. Zjednocuje tón pleti v oblasti očí a pomáha predchádzať vzniku vačkov. Organický Bio kofeín sa postará o posilnenie a stimuláciu mikrocirkulácie pleti, zásobuje bunky kyslíkom a živinami, ktoré napomáhajú ich obnove. Glycerín pomáha zlepšovať hydratáciu pokožky, lieči dermatitídu a rôzne kožné problémy. Vytvára ochrannú bariéru na pokožke a zabraňuje strate vlhkosti. Jojoba regeneruje pleť, vyhladzuje ju a pôsobí hojivo. Vedeli ste, že jojobový olej pomáha vyhladzovať vrásky? Kyselina hyalurónová (nachádza sa takmer v každom pleťovom produkte) pomáha stimulovať tvorbu kolagénu a spomaľuje proces starnutia. Toto sérum je pekne nadupané čisto prírodnými ingredienciami, ktoré pleti naozaj pomáhajú. :)
Sérum na očné vačky je bez parabénov, chemických prísad, bez silikónov, ropných derivátov, bez živočíšnych výťažkov, preto je vhodný aj pre vegánov. Samozrejme je, že značka netestuje na zvieratách a chráni prírodu počas výroby kozmetiky tak, ako len najviac vie a dokáže.  


Energy Nature sérum na vačky ma ultra štíhle balenie, ktoré má krásnu striebornú farbu. Aplikátor ma chladiacu kovovú oblasť, ktorá obsahuje v strede otvor, cez ktorý sa vytlačí sérum na povrch. Biela oblasť sa stláča, vďaka tomu si nanesiete presné množstvo na okolie očí. Balenie aj napriek množstvu obsahu (7 ml) vydrží dlho, čo ma teší. Samotné sérum je krémovej farby, má gélové zloženie a do pokožky sa dobre rozotiera. Rýchloschnúce zloženie je dobré hlavne ráno, kedy sa človek najviac ponáhľa.
Sérum som používala približne 3 mesiace a bola som s ním spokojná. Všimla som si miernu redukciu mimických vrások v okolí očí, pokožka bola jemná, vláčna a hydratovaná. Očné vačky boli zredukované, čo ma trocha sklamalo bol boj s tmavými kruhmi. Ja ich mám veľmi výrazné, preto som očakávala aspoň ľahké zmiernenie, no u mňa sa nič také nekonalo. Myslím, že to bude aj dobou používania, keďže sa jedná o prírodný produkt, účinok sa môže dostaviť až po nejakej dobe. V podstate som rada, že mi pomohol s vačkami a vráskami, moje očné okolie vyzerá sviežo, rozžiarené a čo ma najviac dostalo je fakt, že ho mám konečne hydratované a nie vysušené ako paradajka. Odporúčam ho každej jednej žene túžiacej po zmiernení prvých známok starnutia. Sérum obsahuje systém Pre- Aging, preto bojuje s predčasným starnutím pleti. Prípravok sa nanáša klasicky, pomocou aplikátora, ja som si ho ešte prstom vyklepkala do očného okolia. Na to, že sa jedná o bio produkt, musím skonštatovať, že je naozaj účinný a jemný. :)


Produkty Annemarie Börlind sú čisto prírodné, certifikované niekoľkými oceneniami, vyrábané s láskou k prírode a bez testovania na zvieratách. Sú dermatologicky testované na pleťovú kompatibilitu a účinnosť, pýšia a EcoControl, Vegan, CSE a GMP certifikátmi. Značka ja natoľko pokročilá vo výskume, že mu venuje dokonca 40 % svojho času pri výrobe nových prípravkov. Vďaka tomu spoločnosť vynašla prírodné látky a zložky, ktoré ma ako jediná z bio a eko značiek. Obaly produktov sú recyklovateľné, čím sa chráni príroda a v pomere cena:kvalita ja AMB na špičkovej úrovni. Ceny nie sú predražené, preto si túto kozmetiku môže dovoliť naozaj každý. :)
Produkty kúpite na eshope Annemarieborlind.sk

Poznáte značku AMB? Ak áno, aké produkty od nich používate?

Pekný deň,
Soňa

You May Also Like

22 komentárov

  1. Aplikátor vypadá dost zajímavě! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Popravdě jsem to dříve moc neřešila jako ty. Ale postupem času a hlavně v zimě jsem měla v oblasti očí suchá místečka. Pořídila jsem si oční krém a krásně se mi to zhojilo. Od té doby ho používám pravidelně a ani není drahý. Je to Balea z DM a zatím mi vyhovuje, ale časem budu chtít zkusit i něco takového jako tohle oční sérum :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Baleu som ešte neskúšala, toto je sérum s kofeínom, určite ti v budúcnosti pomôže. :) Dobre hydratuje kožu a ešte ju aj stimuluje. :)

      Odstrániť
  3. Značku vůbec neznám :D Je mi 18, takže používám kolem očí jen takový zklidňující krém od Alverde a jsem s ním moc spokojená :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som mala toľko čo ty, stačil mi gél z Oriflame. Aj to som ho používala ako sa mi chcelo. :D

      Odstrániť
  4. myslím, že toto je vec, ktorú sme mnohé do istého obdobia neriešili, tiež som sa viac začala svojej pleti venovať, keď začal vek pribúdať a čoraz viac sa to odzrkadľovalo na mojej pleti. K AnneMarie Börlind som sa dostala asi pred rokom, zaujali ma anti-aging produkty a s nimi som začala svoj boj s vráskami :) zatiaľ mám pocit, že úspešne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma veľmi teší, že aj tebe produkty vyhovujú. :)

      Odstrániť
  5. Sérum vyzerá krásne :) Ja na oči aktuálne používam krémik od Priody a tiež som to mala donedávna tak ako ty, že som očnú kozmetiku veľmi neriešila, ale teraz už riešim trošku viac :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš, nie som jediná, ktorá to neriešila a už musí. :/ :D

      Odstrániť
  6. Od této značky jsem nic nevyzkoušela, takže nemám žádné zkušenosti... a přiznám se, že o oční okolí se nijak zvlášť nestarám, až se za to stydím. Používám na ně stejný krém jako na celý obličej :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď si ešte v dobrom veku, krém ani nepotrebuješ, no mne už ťahá na 25, to už je čas na pravidelnú starostlivosť. :D

      Odstrániť
  7. tak to je super že ti pomohol, ja záňam tiež niečo na vrásky a kruhy :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný12/5/17 11:27

      DENA S nič si z toho nerob, tieto problémy nemáš sama :-) Tiež sa u mňa vrásky začali prejavovať vo vyššej miere. Osobne na ne používam od AMB Anti-aging System Absolute, začala som najskôr len s očným krémom avšak, keďže vek a vrásky sú v mojom prípade neúprosné som začala používať už aj čistiace mlieko a denný a nočný krém. :-)

      Odstrániť
    2. Tak to ma teší, som rada, že Slovenky aj Češky objavujú aj luxusnú prírodnú kozmetiku. :)

      Odstrániť
  8. Veľmi sa mi páči, že je "nature" :) Očné séra zatiaľ síce nepoužívam, no viem že raz príde ten deň, kedy ich budem musieť používať naplno

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sérum vyzerá perfektne, nadchol ma ten obal ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mne veľmi sedí ich pleťová kozmetika, toto sérum som dostala vo vzorkách, teším sa až ho vyskúšam :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že nie som jediná, ktorej ich výrobky vyhovujú. :)

      Odstrániť
  11. Sérum je vynikajúce, tiež mi sadlo! :) Celkovo kozmetika Annemarie Borlind je naozaj luxusná a veľmi účinná.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)