Nivea Care

by - 24 mája

Poznáte krém s veľkým "K"? 
Áno, píšem o novom kréme značky Nivea. Tento krém je iný v tom, že je vhodný na celé telo. Poradí si so suchou pleťou na tvári ale aj na pokožke. Ušetrite si čas pri hľadaní rôznych produktov, pretože univerzálny krém Nivea zvládne všetko. :)
Intenzívna hydratácia, šťavnatá vôňa a balenie, ktoré budete mať vždy poruke.  


Keď mi prišla modrá krabica s logom Nivea, bola som zvedavá, čo sa v nej ukrýva. Krásne zabalené krémy a náramok ako darček, skvelý nápad. Krémy som dostala v troch veľkostiach, ktoré sú v predajniach dostupné. 


Svieže, moderné a minimalistické balenie ma ohúrilo, milujem takéto obaly. Keď otvoríte krém, uvidíte hliníkovú fóliu, ktorá bráni vytečeniu a zašpineniu produktu. Opäť chválim tento systém balenia, je oveľa hygienickejší a aspoň sa nemusíte báť, že sa vám v kozmetickej taštičke roztečie. 
Krémik ma bielu farbu, krémovo - gélovú konzistenciu a typickú, niveovskú vôňu. Vonia naozaj bohovsky, to je vôňa, ktorá sa mi spája s detstvom. Textúra je jemná, po kontakte s pokožkou sa okamžite roztápa a mení sa na gél, ktorý sa skvelo aplikuje aj vstrebáva. Zloženie je nelepivé, na pleti sa neleskne a pokožke ponúka jemnosť a krásu v jednom. Okrem toho, poskytuje pleti 24 hodinovú hydratáciu a sviežosť. Úžasná textúra krému je vhodná na letné obdobie a čo sa mi páči, krém môže používať celá rodina. ;)
Moje skúsenosti s týmto krémom sú pozitívne, pokožku krásne zjemňuje, zanecháva ju až zamatovo hebkú, mäkučkú a príjemnú na dotyk. Používam ho hlavne na telo, pretože je moja pokožka v poslednom čase extrémne suchá. Skúšala som ho aj na pleť, tú zjemnil, hydratoval a ukľudnil. Pokožka bola vláčna a neleskla sa. Krém je výborný aj ako podklad pod make-up, pokožku vyhladí a poskytne jej bohatú starostlivosť. 
Už odmalička som nemala rada ruky zababrané mastným krémom, vydržalo mi to až do dospelosti. Hutné a mastné textúry krémov neznášam, nemôžem sa ničoho dotýkať, pretože sa krém všade obtiera a zanecháva mastné fľaky. Tento krásavec mi nenormálne sadol, okamžite sa vstrebe a na rukách nezanecháva mastný pocit. Ak máte podobný problém ako ja, skúste tento krémik, prekvapí vás. :)


Nivea krém zoženiete v troch veľkostiach, 200, 100 a 50 ml. 200 ml balenie je ideálne na doma, kedže produkt slúži ako viacúčelový, využijete ho na tvár aj telo. 100 ml balenie je skvelé do kancelárie alebo do fitka, poslúži vám počas dňa a nezaberie veľa miesta. 50 ml balenie odporúčam na cestovanie alebo do kabelky. Nezaťaží vám tašku, mini balenie sa zmestí naozaj všade a o hydratáciu pokožky budete mať postarané aj na dovolenke. :)
Pre mňa sú tieto krémy jedničkou, používam ich veľmi rada, sú príjemne na pokožke a pleti, úžasne poslúžia počas dňa a stoja rozhodne za vyskúšanie. 
Inak viete o tom, že tento krém je momentálne priložený ako darček k Eve a ku Cosmopolitanu? Ak ho už doma máte, napíšte mi dole do komentárov, ako vám vyhovuje. 


Ku krémom som dostala náramok, ktorý je skôr v etno štýle, je fajn, no ja náramky veľmi nenosím. 


Odporúčana cena produktov je 5,49 eur za 200 ml balenie, 3,69 za 100 ml a 2,29 eur za 50 ml balenie. 

Oslovili vás tieto nové krémy? Ak áno a máte ich doma, ako vám sadli? Ste s nimi spokojné?

Krásny večer,
S.

You May Also Like

14 komentárov

  1. Krémy a sprchové gély od Niveii zbožňujem a hlavne keď majú tú svoju "Nivea" vôňu. :) Inak skvelá recenzia a je skvelé, že sú v troch veľkostiach. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Nivey mám ráda klasický modrý krém v plechovce. Tento jsem teď našla přibalený jako dárek k červnovému Cosmopolitanu, ale ještě jsem ho neotevřela a mám ho schovaný :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niveu mám veľmi rada a myslím si, že tam sa ani nedá čo pokaziť. Taká osvedčená klasika

    Katkine kozmetické dobrodružstvá v novom ošatení

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzera to zaujimavo :), ja tiez neznasam mastne kremy :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mala som ho v časopise, zdá sa mi celkom fajn na popraskané ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Niveu mám veľmi rada, tento krémik som ale ešte neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krém doma ještě nemám, ale kouknu po něm až mi dojde ten na tělo. Na obličej bych si ho asi nedávala, s mojí problematickou pletí nevím co by to dělalo, ale třeba v létě po opalování proč ne :) Nivea je prostě klasika která nezklame!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)