Oriflame novinky kampaň 8/2017

by - 22 mája

Ahojte,
na dnešný článok som sa veľmi tešila, pretože novinky Oriflame kampaň 8 sú skvelé. Kedže sa posledné dni učím na skúšky, mám toho viac ako dosť, no keď mi príde krabica s výrobkami, poteším sa ako malé dieťa. ;)
Aktuálna kampaň je platná od dnes, teda 22.5.2017 do 11.6.2017. Širokú ponuku produktov a výživných doplnkov nájdete v e-katalógu. V katalógu objavíte novú, vynovenú líniu krémov na tvár Optimals, letné make-upové inšpirácie a taktiež módne doplnky. 


Brúska na nohy Feet Up

Praktická brúska na batérie s vymeniteľnou rotačnou hlavicou je ideálna na odstránenie zhrubnutej kože na nohách. Hlavica má drsný povrch z karbidu kremíka, dá sa používať nasucho aj namokro. Pred prvým použitím je potrebné prečítať si leták s informáciami, ktorý je súčasťou balenia. Brúska si vyžaduje 4 x AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. 
Brúska na nohy je zabalená v papierovej krabici a bezpečne zaistená. Očakávala som trocha menšiu veľkosť, no rozmery 19,5 x 7 x 3,5 cm hovoria za všetko. :) 
Pemza dokáže pomocou rotujúcej hlavice odstrániť odumretú kožu na nohách, pokožku krásne vyhladí a zjemní. Poradí si aj s veľmi suchou a drsnou kožou, je šetrná a vďaka vymeniteľným hlaviciam ju môže používať celá rodina. Brúska ma na vrchu ochranný kryt, aby nedošlo k znečisteniu hlavice a za mňa je to vynález, bez ktorého už nemôžem žiť. Je oveľa lepšia ako manuálna pemza a čo je úžasné, môže sa použiť dvojakým spôsobom. Keď trpíte suchými chodidlami, výrobok je presne pre vás. 

Záver: odporúčam

Brúska na nohy Feet Up: kód- 29455,  strana 22,  24,99 eur







Slnečné okuliare Aruba

Módne slnečné okuliare z polykarbonátu ochránia vaše oči pred škodlivým UV žiarením a oživia váš šatník. Dostanete ich v čalúnenom farebnom púzdre z polyesteru a s ružovou čistiacou handričkou. Okuliare sú certifikované CE certifikátom, ochránia váš zrak, pretože znižujú intenzitu okolitého svetla a jasu a zabraňujú vysychaniu očí. Chránia tiež pred silným vetrom, no pozor, nie sú vhodné na priame pozeranie do slnka. 
Okuliare sú čiernej farby s mohutným rámom. Mne vôbec nesedia, pretože ja mám úzku tvár a menšiu hlavu, preto v nich vyzerám smiešne, no mojej sestre úplne vyhovujú. Kedže som nositeľka dioptrických okuliarov, vadia mi tmavé sklá. Nič cez ne nevidím, mám totiž veľmi zlý zrak. Ak nemáte problém so zrakom a znesiete aj veľmi tmavé sklá, tak tieto okuliarky vám odporúčam hlavne na dovolenku, pretože v tropických krajinách je slnečné žiarenie oveľa intenzívnejšie. 

Záver: neodporúčam (ak nosíte dioptrie),  odporúčam (dobrý zrak)

Slnečné okuliare Aruba: kód- 29476,  strana 24,  rozmery 14,3 x 5,5 cm a bočná strana rámu 13,8 cm,  9,99 eur





Pánske hodinky Infinity

Pánske náramkové hodinky s ciferníkom v striebornom tóne, číslicami námorníckej modrej farby a remienkom z imitácie kože. Námornícka modrá je pre pánov skvelá voľba na leto, nepôsobí príliš fádne a nahradí obľúbenú čiernu farbu. Hodinky dostanete v polyesterovom puzdre modrej farby s efektom semišu. Strojček v hodinkách je Quartz (používa elektrický oscilátor pre presné udržanie času), batéria neobsahuje ortuť a hodiny sú testované na nikel.
Pánske hodinky som podarovala môjmu milému a jemu sa veľmi páčia. Čísla sa na slnku jemne odrážajú a vytvarujú akoby kovový efekt. Páči sa mi, že sa hodinky dajú nastaviť na rôzne veľkosti, preto sú vhodné aj ako darček pre tínedžerov. Strieborné detaily výborne ladia s celou kompozíciou hodiniek. Môj chlap sa potešil a poctivo ich nosí, čo nasvedčuje tomu, že sú na ruke príjemné a páčia sa mu. 
( Na fotke je ruka môjho tatina, potrebovala som rýchlu fotku a môj chlap nebol nablízku. :D )

Záver: odporúčam

Pánske hodinky Infinity: kód- 29464,  strana 26,  rozmery remienka sú 2 x 27 cm a ciferník má 4 x 1,1 cm,  24,99 eur







Vreckové balenia parfumovaných vôd a parfumu

Zoberte si vašu obľúbenú vôňu kamkoľvek potrebujete. Obľúbené vône z katalógu v mini balení potešia vašu kamarátku, sestru, mamu ale aj vás. Podarujte si niečo špeciálne a roztomilé. V ponuke nájdete parfum Giordani Gold Essenza, kvetinovo drevitú vôňu, parfumovú vodu Amazing Paradise s kvetinovo ovocnými tónmi a parfumovú vôňu Posses, ktorá sa zaraďuje medzi chypré kvetinovo ovocné vône. Každá vôňa má 8 ml balenie. 
Tieto mini pafumy milujem, nádherne voňajú a vďaka mini baleniu ich môžem mať stále pri sebe. Vône mením podľa nálady, no najviac ma očarila Giordani Gold Essenza. Balenie je ideálne aj na vyskúšanie vône, ktorou si nie ste až také isté. 

Záver: odporúčam

Vreckové mini vône: kód- Amazing Paradise 33494,  Posses 33492,  GG Essenza 33496,  strana 39, 8 ml,  4,49 eur










Kajalová očná linka The One

Dlhotrvácna kajalová linka na oči s kužeľovitým hrotom na vykreslenie presných kontúr je vhodná na každodenné líčenie. Hodí sa aj na dymové líčenie, ktoré je momentálne trendom letnej sezóny. Linka obsahuje jemné pigmenty, ktoré vydržia až 12 hodín. Na viečku skvelo držia, nerozmazávajú sa a príjemne sa aplikujú. Bohatá farba sa ľahučko kĺže po viečku, dá sa ľahko rozmazať, preto si s týmito kajalkami vytvoríte dymové líčenie skôr, ako poviete kajalová ceruzka. :P Zoženiete ju v troch farbách- čiernej, sivej a hnedej. Očná linka vydrží veľmi dlho bez porušenia, má vynikajúcu pigmentáciu a jemné zloženie. 
Ja mám čiernu a hnedú farbu, viac mi sadla hnedá, pretože na viečku nepôsobí hrubo a na deň je táto hnedá alternatíva oveľa lepšia. Aj keď je mierne trblietavá, na viečku sa to trblietanie stratí. Hnedá sa hodí ku všetkých farbám očí, takže ak váhate, akú farbu si vybrať, skúste túto. Linka sa najlepšie odličuje olejovým prípravkom, pretože je trvácna a skvelo pigmentovaná. 

Záver: odporúčam

Kajalové očné linky The One: kód- 31187 Carbon Black,  31186 Smoky Charcoal,  33214 Brown Shimmer,  strana 55,  2,5 g,  3,99 eur kus






Čelenka

Elastickú čelenku z polyesteru v krásnej bielej farbe potrebujete. Používa sa na to, aby vám pri kozmetických úkonoch nepadali vlasy do tváre, ja ju používam najmä pri čistení pleti a pri aplikácii pleťových masiek. Príjemný materiál sadne každému, čelenka netlačí na hlave a pritom je dostatočne pevná. Za tú cenu sa rozhodne oplatí. 

Záver: odporúčam

Čelenka: kód- 20574,  strana 68,  rozmery 24 x 8 cm,  4,50 eur




Hydratačná pleťová maska Essentials 

Pleťová maska na intenzívnu hydratáciu ma šťavnatú vôňu melónu. V dužine melóna sa nachádzajú čierne semienka , ktoré sú plné živín. Získava sa z nich ľahký olej, ktorý sa rýchlo vstrebáva a fantasticky zvláčňuje mastnú i suchú pleť. Z toho vyplýva, že je maska vhodná na každý typ pleti a pre všetky vekové kategórie. Maska sa používa 1 - 2 krát do týždňa, nechá sa pôsobiť 20 minút a potom sa zmyje vodou. Gélová konzistencia ružovej farby je nielen osviežujúca, ale aj výborne hydratuje. Túto masku by som odporučila hlavne mladej pokožke, kľudne aj kočkám v puberte. Po použití je pleť jemná, hydratovaná a plná energie. Za mňa je to úžasná maska, ktorú zbožňujem.

Záver: odporúčam

Pleťová maska: kód- 25269,  strana 96,  50 ml,  1,99 eur






Jahodový koktail Nature Balance

Jahodový výživný koktail obsahuje patentovanú zmes čistých prírodných zložiek. Jeho jedinečné zloženie obsahuje zmes bielkovín z troch rastlinných zdrojov, ktoré jej zabezpečujú optimálny profil amino kyselín, sacharidov s pomalým uvoľňovaním, vlákninu a esenciálne mastné kyseliny omega 3 a 6. Koktail je v práškovej forme, príde vám zabalený v hliníkovom obale a krabici. Prášok má ružovú farbu, jedna odmerka sa zmieša so studenou vodou a dobre sa premieša. Produkt je výživný doplnok, nepoužíva sa ako liečivo alebo ako náhrada pestrej stravy. 
Koktail chutí veľmi zvláštne, ako sušené mlieko. Cítim v ňom mrkvu a jahody, tie dodajú nápoju krásnu vôňu. Prášok si miešam s mliekom, s vodou mi nechutí, alebo ho pridávam do cesta na palacinky. Ak máte doma smoothie mixér, kľudne si prášok nasypte do vášho obľúbeného nápoja. Toto je moja prvá skúsenosť s koktailom, no ak by som si ho mala sama kúpiť, tak neviem, nakoľko tieto výživné prášky nekonzumujem.

Záver: odporúčam (pre športovcov alebo na chudnutie)

Jahodový koktail: kód- 15447,  strana 103,  obsahuje 21 porcií,  378 g,  37,90 eur




Love Nature mandľová kolekcia

Kolekcia sprchovacieho krému a telového mlieka s mandľovým olejom vyživuje, chráni a upokojuje pokožku. Produkty sú biologicky rozložiteľné, šetrené k životnému prostrediu a majú nádhernú vôňu. Mandľový olej sa oddávna používal na upokojenie pleti. Obsahuje vitamíny A, B1 a E, má skvelé hydratačné účinky a pokožku zjemňuje. 
Sprchový krém neobsahuje mydlo, má vyvážené pH a vytvára ľahkú krémovu penu. Na pokožke je veľmi príjemný, jemná parfumácia sa hodí aj pre citlivé nosy a 250 ml balenie vydrží približne mesiac a pol. Po kúpeli je koža jemná, vláčna a voňavá.
Telové mlieko obsahuje glycín a bambucké maslo, má krémové zloženie a do pokožky sa rýchlo vstrebáva. Vonia pekne, nie je mastné a poradí si aj s extrémne suchou pleťou. 

Záver: odporúčam

Sprchový krém: kód- 32616,  strana 130,  250 ml,  4,49 eur
Telové mlieko: kód- 32617,  strana 130,  200 ml,  4,99 eur





Toaletná voda Sensual Jasmine

Jemná, zmyselná kvetinová vôňa plná konvaliniek a bieleho pižma vonia ako ranná rosa. Jazmín je jeden z najvznesenejších kvetov v parfumérii, ma tajomnú vôňu a zaujme každého. Toaletná voda stelesňuje ženský šarm a krásu, po privoňaní sa ocitnete v rajských záhradách plných kvetov a čerstvej rannej rosy. 
Vôňa sa mi páči, no nie je to až tak môj štýl parfumov. Okolie si ju všimlo, zaujala takmer každého a dostala som na ňu pochvaly. Hodí sa presne na leto, je to ľahká vôňa, z ktorej vás nebolí hlava. Cítim v nej sviežosť, nespútanosť a radosť. Hodí sa mladším ročníkom, no kľudne si ju viem predstaviť na sofistikovanej dáme v strednom veku. :)

Záver: odporúčam

Toaletná voda: kód- 33168,  strana 133,  50 ml,  7,99 eur s kúpou produktov z katalógu za 20 eur



Toaletná voda Cool Lavender

Tóny prímorskej levandule sú srdcom tejto osviežujúcej pánskej vône. Vôňa patrí medzi papraďové aromatické akvatické parfumy, obsahuje mätu aj morské lišajníky. Pánska vôňa vás prenesie k moru a do krajiny plnej príležitosti. Ukrýva v sebe čisté tóny, sviežosť a nespútanosť, hodí sa pre slobodnú dušu.
Vôňu som darovala môjmu chlapovi a on si ju chváli. Svieža a luxusná vôňa, pripomína mi vody po holení. Dlho vydrží a odporučila by som ju mladým chalanom. :)

Záver: odporúčam

Toaletná voda: kód- 33349,  strana 135,  75 ml,  7,99 eur pri nákupe výrobkov z katalógu za 20 eur




Matný rúž na pery The One 
Colour Unlimited Matte

Trvácny krémový rúž na pery so silným krytím a zamatovo matným vzhľadom. Rúž je dlhotrvácny, na perách vydrží až 12 hodín. Nájdete ho v 5 odtieňoch, tyčinkový obal je skvelý do kabelky. Rúže pekne sladko voňajú, na pery sa nanášajú komfortne a ľahko. Konzistencia je krémovo zamatová, pery vôbec nevysušuje naopak, hydratuje ich. Produkt som otestovala počas skúšky, kedy mi vydržal celé dopoludnie. Vydrží pitie aj malé jedenie, ak konzumujete mastné jedlá, pochopiteľne sa jeho výdrž stráca. Počas dňa si ho môžete naniesť opakovane, farba sa na perách nehrudkuje ani nešúpe. Mne rúže sadli, sú výborne na denné nosenie. :)

Záver: odporúčam

Matný rúž: kód- Soft Rose 31684, Vivid Pink 31685,  strana 67,  1,7 g,  3,45 eur








Čučoriedkový hojivý zázrak

Hojivý zázrak v modrom obale s čučoriedkovou vôňou patrí medzi najlepšie letné limitky. Obsahuje olej z čučoriedok z prastarých švédskych lesov, ktoré majú pozitívne účinky na zdravie. Olej obsahuje vysoké množstvo antioxidantov, pokožku zvláčňuje a vyživí.
Hojivé vajíčko mám doma vždy poruke, poradí si s oparom, kútikmi, popraskanými perami a lakťami a dokonca je vhodný aj na suché päty. Mne vyhovuje, tento vonia priam lahodne, určite si k nemu privoňajte. :)

Záver: odporúčam

Hojivý zázrak: kód- 33445,  strana posledná,  15 ml,  1,99 eur




Dnešný článok s novinkami je teda poriadne dlhý no dúfam, že ste sa dostali na koniec bez ujmy na zdraví. Produkty, ktoré vám viem z vlastnej skúsenosti určite doporučiť je hojivé vajíčko, vône, rúže na pery a masku na tvár. Ostatné výrobky sú tiež skvelé, sú vhodné aj ako darčeky, takže ak vás niečo zaujalo, klikajte na katalóg. :)

Ktoré produkty vás zaujali? Nakupujete často z Oriflame?

Pekný večer,
S.

You May Also Like

20 komentárov

  1. Tieto tvoje zhrnutia noviniek mám veľmi rada. Najviac ma zaujali ale tie rúže. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teraz si ma ale veľmi potešila a ďakujem krásne. :)

      Odstrániť
  2. Pěkný článek :-) moc se mi líbí mandlová řada, mám ráda vůni mandlí :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi, jak to máš hezky sepsané a hlavně nafocené :) nejvíce mě zaujaly asi ty rtěnky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rúže sú super, určite ich odporúčam a ďakujem. ;)

      Odstrániť
  4. Ten zázračný kalíšek s borůvkovou vůní může být zajímavý :) Jinak moc hezké věci, i na bruska na nehty vypadá dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to je pěkná kopa výrobků! Moc se mi líbí ty brýle, jsou opravdu stylové, ale možná by tam nemusely být ty kamínky. Škoda že ti nesedí, ale aspoň jsi je udala. Moc pěkný přehled novinek :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a škoda, no mne nesedí väčšina slnečných okuliarov. :D

      Odstrániť
  6. Najviac ma zaujali ten sprcháč a krém na telo :) A aj hodiny vyzerajú super :) musím sa rozhodne pozrieť do nového katalógu!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Novinky vyzeraju dobre a velmi pekne si to nafotila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z Oriflame som si už veľmi dlho neobjednávala, no priznám sa, že niektoré kúsky sú vždy naozaj atraktívne, a dodnes používam :)

    Katkine kozmetické dobrodružstvá v novom ošatení

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je potom super, že si niektorým produktom stále verná. :)

      Odstrániť
  9. pekné fotky si nafotila :) páči sa mi tá hnedá linka, ktorá mne prišla v sivej farbe, a táto so shimmerom vyzerá super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, videla som, že máš sivú no aj tvoja je pekná. :)

      Odstrániť
  10. Všímam si že značka Oriflame v poslednej dobe celkom napreduje :) Zaujímavé novinky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)