JOIK

by - 30 júna

Ahojte krásky moje,
ako sa dnes máte? Ja som konečne včera dokončila skúšku, ešte ma čakajú dve, tak dúfam, že sa s nimi popasujem rýchlo a bezbolestne. :D
Neviem, či ste zaregistrovali novú značku na trhu, konkrétne JOIK, ak áno a váhate, či si niečo zaobstarať, táto recenzia je práve pre vás. JOIK kozmetika pochádza z Estónska a je to čistá prírodná kozmetika bez chemikálii. :)


Hydratačný telový olej s olejom z citrusov JOIK

Hydratačný telový olej s esenciálnymi olejmi z citrusov, pomarančov a grepov je ideálny na suchú a dehydratovanú pokožku. Na tele vytvorí bariéru, ktorá chráni pokožku pred stratou vlhkosti. Obsahuje ten najlepší výber vzácnych olejov, ktoré sa postarajú o dokonalú a zdravo vyzerajúcu pokožku. Olivový olej poskytne pleti dávku antioxidantov a dokáže udržať vlahu v pokožke. Slnečnicový olej pleť hydratuje, premasťuje a ochráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Olej zo sladkých mandlí pleť zjemňuje, ukľudňuje podráždenie a pôsobí blahodárne na pokožku. 
Hydratačný telový olej  má krásne luxusné balenie, už na prvý pohľad ma uchvátilo, veď pozrite, aké je nádherné. Čierna farba a minimalizmus, to je moje, preto dávam veľký palec hore tomuto dizajnu. Pumpičkový aplikátor ma tiež zaujal, som rada, pretože mám radšej, ak je olej v takýchto nádobách s rozprašovačom. Konzistencia je pochopiteľne olejová, jedná sa o olej, nie o suchý olej, preto musíte rátať s tým, že schne trocha dlhšie a že po nanesení bude pokožka mastná. Samozrejme nie je to extrémna mastnota, pokožka je skôr viac vyživená. Mne to vôbec nevadí, olej používam večer a ráno sa zobudím s kožou jemnou ako bábätko. Olej má vynikajúce hydratačné účinky, je to asi prvý olej, pri ktorom badám rozdiel už po troch dňoch používania. Pleti prospieva, koža sa mi až tak nešúpe a ranky po holení sa rýchlejšie zacelia. Musím tiež vyzdvihnúť vôňu prípravku, vonia veľmi krásne, cítiť v ňom šťavnaté citrusy, mňam. Na leto je táto vôňa ako stvorená, mne pripomína more, slnko, pláž...Olej má 100 ml balenie, ktoré sa pomaly míňa, zlatá farba vynikne v priesvitnej fľaši. Tento olej používam asi dva týždne a som nadšená ( a to oleje na telo veľmi nemusím ). Dá sa aplikovať na suchú ale aj mokrú pokožku, zatiaľ som ho skúšala len na suchú kožu a pleť vyživil a rozžiaril. Neobsahuje žiadne trblietky a napriek tomu krásne odráža slnečné lúče. Skúste ho naniesť na nohy pred odchodom z domu, uvidíte, budete sa cítiť ako tie herečky v reklamách na holiace strojčeky. Nohy budú pôvabné, jemné a dokonalo vyživené. Produkt odporúčam na všetky typy pleti, najviac však na suchú a extrémne suchú kožu. :)


Telový peeling s citrónom a vanilkou JOIK

Telový peeling s cukrom a morskou soľou bohatou na minerály výborne odstraňuje odumreté kožné bunky. Zabezpečuje regeneráciu pokožky, je jemný a účinný. Obsahuje bambucké a kakaové maslo, tie sú extra výživné a hydratačné, olivový a rakytníkový olej. Peeling vďaka obsahom esenciálnych olejov stimuluje pokožku a vaše zmysly, dopraje vám pôžitok a pocit luxusu. 
Peeling ma opäť krásne čierne balenie, tie balenia sú proste skvelé. 205 gramové balenie vydrží dlho, na pokožku stačí naniesť málo prípravku, pretože pri kontakte s horúcou vodou sa jeho konzistencia mení. Normálne je olejová a obsahuje kryštáliky soli a cukru, no po zmiešaní s vodou sa zmení na krémový peeling. Veľmi sa mi páči, že sú zrniečka dobrej štruktúry, pretože keby boli viac tuhé alebo väčšie, mohli by vám podráždiť pokožku. Telový peeling má nádhernú vôňu, snúbia sa v nej tóny vanilky a citrusov a je žltej farby, čiže sa skvelo dopĺňa s olejom. Používam ho večer ale aj ráno, navodí dobrú náladu, ktorá vás bude sprevádzať celý deň. Milujem citrusovú vôňu, vždy som ju zbožňovala. Produkt je dokonca tak fajn, že si poradí s rankami, vyrážkami aj podráždenou pokožkou (aj keď sa neodporúča používať ho na podráždenú pokožku, mne ju naopak upokojil, nechápem to :D). Pleť nezaťažuje, po kúpeli ju zanecháva mäkučkú, vláčnu a osvieženú. Skúste ho použiť namiesto sprchovacieho gélu, uvidíte, ako vám zrniečka premasírujú celé telo. Peeling rozhodne odporúčam, hodí sa na každý typ pokožky a tiež pre pánov, má neutrálnu citrusovú vôňu, ktorá sadne snáď každému. ;)


Produkty značky JOIK zakúpite na e-shope Krásna každý deň. Momentálne je na e-shope akcia, s kúpou akéhokoľvek výrobku JOIK dostanete ako DARČEK  mlieko na ruky, ktoré sa rýchlo vstrebáva, výborná akcia však?
Produkty ma veľmi oslovili, sú naozaj nadupané a plné úžasných vôní. Akurát je na stránke novinka v podobe sprchovacej peny, tú by som rada vyskúšala, čo vy na to? :)


Poznáte JOIK? Nakupujete z e-shopu? Ak áno, čo najčastejšie kupujete?

Krásny deň,
S. 

You May Also Like

8 komentárov

  1. Ještě dvě zkoušky? :( Tak to nezávidím, hodně štěstí ať to zvládneš a máš už taky za sebou. :) Jinak značka je pro mě naprostá novinka:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, na našej škole je všetko naopak, máme skúškové až do augusta. :D A JOIK je skvelá značka, určite vyskúšaj. :)

      Odstrániť
  2. Joik mám na seznamu příštího nákupu, hlavně ten peeling si všichni hodně vychvalují. Z e-shopu nakupuji nejvíce šlehané tělové krémy, na ty mám závislost, i když není na škodu si vše osobně očuchat v obchodě :-) a jinak přeji hodně štěstí při posledních zkouškách :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne, ten peeling je niečo neskutočné. :)

      Odstrániť
  3. O značke počujem prvýkrát, ale veľmi ma zaujal telový peeling. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)