Novinky Oriflame kampaň 9/2017

by - 13 júna

Ahojte,
leto je už konečne tu, z čoho sa veľmi teším, škode len, že sa musím učiť na skúšky. :(
Novinky z aktuálneho katalógu sú typicky letné a kampaň beží od včera do 2.7.2017
Ktoré produkty stoja za vyskúšanie?


Pareo Linchao Deluxe

Veľké luxusné pareo s letným tropickým vzorom z jemného polyesteru. Môžete ho kombinovať na niekoľko rôznych spôsobov, buď samostatne, alebo s náhrdelníkom Linchao. Materiál je veľmi príjemný, pripomína mi satén. Letný vzor a skvelá kombinácia farieb sa mi páčia, tkanina je chladivá a jemne kĺzavá. Pareo sa dá uviazať na rôzne spôsoby, no problém je u mňa taký, že sa mi na tele neudrží. Kedže je z kĺzavého materiálu, uväzovanie sa rýchlo uvoľní a šatka mi spadne. Preto ho odporúčam skôr ako klasické pareo k moru, alebo ako šatku. Ak ho použijete s náhrdelníkom, nemá tendenciu skĺzavať, takže ak sa vám páči, zaobstarajte si k nemu aj spomínanú bižutériu. Takto si ho potom zviažete ako šaty alebo top. V balení nájdete návod s podrobným opisom, ako na to. :)

P.S.: Pareo som využila ako podklad pri fotení, všimnite si, aké má delikátne farby. 

Pareo 6 v 1 kód:  29529,  strana 3,  180 x 120 cm,  9,99 eur pri nákupe z katalógu aspoň za 20 eur

Náhrdelník Linchao

Nápadný náhrdelník v zlatom tóne s polyesterovými šnúrkami. Zapína sa na masívnu zlatistú pracku a je určený na kombinovanie s pareom, o ktorom som písala vyššie. 
Náhrdelník je krásny, určite osvieži váš šatník, pretože má nezvyčajný tvar aj zdobenie. Nepoužívam ho so šatkou, mne sa páči aj samostatne. vynikne pri čiernom, bielom ale aj sivom oblečení a musím uznať, že je naozaj štýlový. Odporúčam ho k pareu ale aj samostatne, myslím, že takýto kus bižutérie bude hitom tohtoročného leta. 

Náhrdelník Linchao kód:  29530,  strana 2,  44,5 x 7 cm,  9,99 eur


Pleťový peeling a viacúčelový krém 
Essentials Coconut Water s kokosovou vodou

Kokosová voda je na leto ako stvorená, hodí sa na suchú ale ja mastnú pleť. Jej účinky sú priam zázračne, poradí si s akné, reguluje tvorbu mazu a hydratuje pokožku. 
Pleťový peeling s kokosovou vodou  má krémové zloženie s jemnými zrniečkami. Vonia veľmi pekne, no nie príliš intenzívne, čo chválim. Pokožku zbaví nečistôt, zanecháva ju jemnú, hladkú a sviežu. Je vhodný na všetky typy pleti, moju pleť nedráždi, vďaka krémovému zloženiu ju dokonale hydratuje a zanecháva ju vláčnu. Používam ho tri krát do týždňa, už po prvom týždni vidieť zmeny na tvári, pokožka vyzerá oddýchnuto a žiari. Za mňa je to veľmi dobrý peeling a odporúčam ho každému, dokonca aj chlapom. 
Viacúčelový krém s kokosovou vodou má ľahké, nelepivé zloženie, má viacúčelové využitie (ruky, telo, tvár) a bohovsky vonia. Kokosovú vôňu milujem, pre mňa je to vôňa leta. Krém používam hlavne na telo, pokožku hydratuje a zjemňuje. Skúsila som ho aj na tvár, bol fajn, no na telo má oveľa lepšie účinky. Momentálne je to môj top krém, nelepí sa, nie je mastný, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva fľaky na oblečení. 

Pleťový peeling kód:  34165,  strana 9,  75 ml,  2,49 eur
Viacúčelový krém kód:  34166,  strana 9,  150 ml,  2,99 eur


Slnečné okuliare Linchao

Ku kolekcii Linchao sa ešte vrátime, pretože k nej patria ja slnečné okuliare. Okuliare majú tvar mačacích očí s korytnačkovým vzorom a hladkým bočným rámom v zlatom tóne. Dostanete ich v zladenom púzdre s handričkou na čistenie. Slnečné okuliare vás svojím jedinečným vzhľadom zmenia na príťažlivú južanku. :)
Okuliare majú výnimočný vzhľad, sú veľmi pekné, no ako som spomínala v minulých článkoch, nosím dioptrie, preto nemôžem nosiť slnečné okuliare. Podarovala som ich mamine, tá z nich mala veľkú radosť. Strašne sa mi páči vzhľad okuliarov, hodia sa nielen pre mladé baby, ale aj pre staršie dámy. 

Slnečné okuliare kód:  29532,  strana 23,  14,3 x 5,3 cm, bočný rám 13,6 cm,  9,99 eur


Hodvábny krycí krém Giordani Gold

Výnimočne tekutý krycí krém zdokonaľuje pleť, príjemne sa nosí a dodá vám prirodzený žiarivý vzhľad. Je obohatený o špeciálne čiastočky, ktoré opticky prekrývajú nedokonalosti pleti. Je vhodný na normálnu aj mastnú pleť, obsahuje SPF 12, má hodvábne zloženie, pokožku rozžiaruje a na pleti nepôsobí ako maska. Vďaka ľahkej konzistencii je výborný na leto, pokožku jemne zmatňuje a vyhladzuje. 
Krycí krém je pre mňa najlepší, aký som od Giordani Gold vyskúšala. Napriek tomu, že má pipetu ako aplikátor, nie je až tak tekutý, aby sa všade rozlieval. Pred použitím je potrebné ho pretrepať, vtedy zhustne. Odtieň Porcelain odporúčam hlavne pre bledulky, Light Ivory sadne opálenej pleti. Krém sa výborne rozotiera štetcom, hubkou ale aj prstami, má strednú kryciu schopnosť a na pleti vyzerá veľmi dobre. 

Krycí krém kód:  32920 Porcelain,  32921 Light Ivory
                           strana 31,  30 ml,  11,99 eur kus


Viacúčelová krémová tyčinka Giordani Gold

Luxusný bronzer v tyčinke s obsahom zvláčňujúceho bambuckého masla sa ľahučko nanáša na pleť a pokožku hydratuje. Tyčinka je výborná na docielenie opáleného vzhľadu, na rozžiarenie pleti a na dodanie iskry. Krémová tyčinka ma úžasnú konzistenciu, ktorá sa dá výborne blendiť a rozmazať. Používam ju na líčka ako bronzer, no tiež ako rozjasňovač. Balenie mi príde skvelé na cesty, je nielen praktické, ale aj štýlové. Odtieň Bronze Glow ktorý mám, neobsahuje trblietky, má skôr perleťový odraz. Hodí sa na všetky tóny pleti, je to ideálna farbička bronzera. Vonia za vanilkou, pracuje sa s ňou výborne a na pleti nezanecháva šmuhy. Za mňa rozhodne áno, je fakt vydarená. :P

Krémový tyčinka kód:  33112 Bronze Glow,  strana 33,  5,5 g,  9,99 eur


Pleťová maska EcoBeauty

Posilňujúca maska na tvár je obohatená o ružový íl, ktorý pleť remineralizuje, regeneruje, rozžiaruje a dodáva jej zdravý vzhľad. Obsahuje organické aloe vera, bambucké maslo a mentol, ktoré ju utišujú, vyživujú a hydratujú. Vhodná je na všetky typy pleti, patrí medzi certifikovaný bio produkt a je ideálna na problémovú pokožku. 
Maska má jemnú vôňu a krémovú konzistenciu. Na pleti rýchlo schne a mení farbu z ružovej na okrovú. Po aplikácii je pleť čistá, svieža a veľmi jemná. Mentol pokožku povzbudzuje a aloe vera zabraňuje dehydratácii. Po dvoch týždňoch som si všimla zmenšenie pórov, pleť bola vyhladená a čistejšia. Dokonca sa mi póry až tak nezanášali, preto ju odporúčam na aknóznu a mastnú pleť. Tento výrobok stojí za to, nielen že tlmí mastnotu pleti, bojuje proti vzniku akné a lieči pleť. 

Maska kód:  32202,  strana 89,  75 ml,  19,99 eur


Sprej proti tvorbe pľuzgierov 
Feet Up Advanced 

Účinný sprej proti pľuzgierom ochráni pokožku pred odieraním a zanecháva chodidlá svieže a suché. Sprej má nelepivé zloženie, je jemne parfumovaný a po aplikácii sú nohy saténovo hladké. Obsahuje komplex Pro-Shield a zmes Mineral. Kašmírové vlákna prenikajú do pokožky a viažu v nej vlahu, prchkavý silikón má nelepivé zloženie a mastenec chráni chodidlá pred potením. 
Sprej mi dokonale sadol, jeho hodvábne zloženie je príjemné na chodidlách a čo je fajn, pomáha pred vznikom pľuzgierov. Aplikujem ho na celé nohy, avšak záležať si dávam v oblasti päty, kde sa mi zvyknú robiť pľuzgiere. So sprejom som spokojná, je svieži a moje nôžky ho zbožňujú. 

Sprej kód:  33035,  strana 93,  100 ml,  4,49 eur


Pleťová starostlivosť Age Revive OPTIMALS

Starostlivosť Age Revive ponúka produkty so zmesou švédskych prírodných ingrediencii, ktoré pôsobia na rôzne znaky starnutia. Redukuje vzhľad jemných liniek, zanecháva pleť hladšiu, pevnejšiu a žiarivejšiu. Rad obsahuje rastlinné zložky, výťažky z rakytníka, ktoré rozžiarujú pokožku, breza previsnutá pomáha zabraňovať tvorbe pigmentových škvŕn, maliny povzbudzujú a osviežujú a černice sú zdrojom vitamínu C. 
Pleťová starostlivosť sa začína čistením. Omladzujúce čistiace mlieko a odličovač očí odstraňuje make-up, pokožku zjemní a vyživí. Mlieka veľmi neobľubujem, no toto je na tvári príjemné, ale moje oči štípe, takže na to si dávajte pozor. Obsahuje vitamín E a rastlinné zložky, nádherne vonia a má pumpičkový aplikátor.
Tonizačná voda má mierne peelingový efekt, odstráni odumreté kožné bunky, póry mi opticky zmenší a pokožku osvieži. Okrem toho, obsahuje pantenol, ktorý redukuje vrásky. 
Za čistením nasleduje očný krém. Guľôčkový aplikátor a extra jemný gél pokožku v okolí očí neštípe, redukuje opuchy a tmavé kruhy, rozjasňuje pleť a skvelo vonia. Kofeín stimuluje očné okolie a pleť omladzuje. Sérum na tvár je ďalší produkt, ktorý sa v kompletnej sade nachádza. Toto sérum je veľmi dobré, pripomína mi Ecollagen sérum. Užasne hydratuje pleť, okamžite sa vstrebáva a sťahuje póry. 
Po týchto krokoch nasleduje krém na tvár. Denný krém obsahuje SPF 15, má krémovú textúru a pripomína mi opaľovacie mlieko. Pleť vypĺňa, spevňuje ju a chráni pred vonkajším prostredím. Určený je na všetky typy pokožky. Krém som používala asi týždeň, potom som ho podarovala ďalej, problém bol ten, že je určený pre vek 35 + a mne pleť veľmi mastil. Myslím, že to bude preto, lebo mám 24 rokov, tento krémik je určený na suchú pokožku a na pleť, ktorá stratila elasticitu. To isté platí aj pri nočnom kréme, je gélovej konzistencie, má krásnu vôňu, na pokožku lepšie priľne než denný krém a dobre sa vstrebáva. Odporúčam ho ale staršej pleti, mne pokožku zbytočne zaťažuje. 

Čistiace mlieko kód:  32416,  strana 131,  200 ml,  5,99 eur - môžu aj mladšie ročníky
Tonizačná voda kód:  32417,  strana 131,  200 ml,  5,99 eur-  môžu aj mladšie ročníky
Očný krém kód:  32476,  strana 133,  15 ml,  6,99 eur - tmavé kruhy a opuchy
Sérum kód:  32477,  strana 133,  30 ml,  8,99 eur - môžu aj mladšie ročníky na prevenciu                 vzniku vrások
Denný krém kód:  32474,  strana 135,  50 ml,  7,99 eur - len 35+
Nočný krém kód:  32475,  strana 135,  50 ml,  7,99 eur - len 35+


Novinky kampane 9 sa mi páčia, určite vám odporúčam kokosovú radu, bronzer v tyčinke, make-upy a taktiež masku na tvár. Pleťová sada je vhodná pre maminky k sviatku alebo len tak pre seba ale pozor, používajte ju len ak máte 35 +. :)

Ktoré produkty vás oslovili? Čo by ste chceli vyskúšať?

Krásny dníček,
S.

You May Also Like

23 komentárov

  1. Dievčatá, nechce mi pridať úvod, neviem čo s tým je, ale tak pred tým článkom má byť:

    Ahojte,
    leto je už konečne tu, z čoho sa veľmi teším, škode len, že sa musím učiť na skúšky. :(
    Novinky z aktuálneho katalógu sú typicky letné a kampaň beží od včera do 2.7.2017.
    Ktoré produkty stoja za vyskúšanie?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Novinky som videla aj na iných blogoch, sú ozaj krásne! :) Oriflame riadne napreduje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten šátek na několik způsobů miluju !!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všetko vyzerá úplne skvelo, Oriflame z mesiaca na mesiac má viacej skvelé veci. Najviac ma zaujala ale tá kokosová rada. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Produkty vyzerajú super! :) Oriflame mám celkom rada :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mňam, Kokos milujem a tá kokosová edícia musí byť úplne božská :)

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hmm ta kokosová řada vypadá dobře :-) kokos zbožňuju!
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Seems like a nice products.
    I like coco scrub. :)

    Kathy's delight I Instagram I Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já potřebuju něco z té kokosové řady, to voní až sem :D :D a moc se mi líbí ten makeup:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mejkap ma úplne dokonalý finiš, skvelý na leto. :)

      Odstrániť
  10. To je zase pořádná kupa produktů! Za mě určitě ten peeling a krém s vůní kokosu, to musí být vůně:) A samozřejmě sprej na nohy, ten bych v tomhle počasí brala všema deseti :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten make-up vypadá hodně zajímavě :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)