Rodinný set tradičných produktov Weleda + SÚŤAŽ

by - 06 júna

Ahojte,
skúškové je na nič, úplne ma vyčerpáva a potom nemám čas na svoje hobby. To na ňom neznášam a vždy ma mrzí, keď nepíšem viac článkov. Aby som vám to vynahradila, v spolupráci s Weledou sme si pre vás pripravili súťaž. O čo súťažíte, zistíte v tomto poste.
Najprv si však povedzme pár slov o sete, ktorý jednoducho musíte mať. :)


Rodinný set tradičných výrobkov v sebe ukrýva tie najpredávanejšie a najlepšie produkty značky Weleda. Prírodná kozmetika je dnes veľmi obľúbená, preto je tento set vhodný aj na darovanie. Obsahuje 4 plné balenia prípravkov a hliníkovú dózu, na ktorej sa nachádza milý obrázok líšky. Set som si obľúbila, sú v ňom vlasové, telové ale aj pleťové produkty.

Skin Food krém

Univerzálny rodinný krém s hojivými a regeneračnými účinkami. Skin Food je potravou pre suchú a citlivú pleť, obsahuje výťažky z fialky, nechtíka a harmančeka. Včelí vosk a prírodné oleje poskytujú pleti výživu a starostlivosť, akú si zaslúži. Krém sa výborne hodí na suché pery, lakte, nechty a pokožku tela. Poslúži vám aj ako maska na tvár a výživný zábal na nohy. 
Zelený obal krému mi úplne vystihuje značku, neviem prečo, no zelená sa mi k nej hodí. Krém ma šrauboví uzáver a vonia veľmi pekne, sviežo a príjemne. Cítim v ňom bylinky a mätu, 30 ml balenie je ideálne na cesty alebo do kabelky. Krém ma hustú konzistenciu a ako viete, ja husté krémy nemusím. Tým, že je tak hustý, ťažko sa rozotiera na tele, ťahá mi pokožku a miestami je to až bolestivé. Ak si ho na telo natriem, zaschne tak do 10 minút, no zanecháva mastný pocit. Odporúčam ho hlavne na extrémne suchú pleť, je vhodný aj pre deti, no na mastnú alebo aknóznu pokožku by som ho používala len lokálne. Ja ho využívam skôr ako pleťovú masku alebo zábaly, ako maska pokožku hydratuje a upokojuje. Zábal na nohy je najlepšie nanášať večer pred spaním, ráno mám nôžky jemné ako bábo.
Celkovo krém pokožku regeneruje, lieči menšie chybičky krásy a poskytuje pleti dlhodobú vlahu. Zhrniem to teda takto, krém je fajn, no ak neobľubujete husté a ťažké konzistencie, radšej sa poobzerajte po kréme s jemnou textúrou. 


Masážny olej s arnikou

Masážny olej prispieva k pružnosti pokožky a podkožného svalstva, má hrejivé účinky a prirodzene regeneruje pokožku. Využívajú ho profesionálni aj amatérski športovci na aktivujúcu prípravnú masáž pred tréningom ale aj na uvoľnenie svalov po tréningu. Olej zabraňuje vzniku kŕčov, prekrvuje a prehrieva unavené svaly. 
Olej mi veľmi vyhovuje, používam ho na masáž chrbta, pretože ten mám dosť bolestivý. Pomáha mi regenerovať svaly, utíši bolesť a vďaka arnikovej vôni pôsobí tiež aromaterapeuticky. Vadí mi len jedna vec a to je balenie, aplikátor je podľa mňa až príliš veľký a ak si nedáte pozor, olej vám vytečie aj na hrdlo fľašky a na podlahu. To by som zmenila, brala by som skôr pumpičkový aplikátor. Produkt je vhodný aj ako prísada do kúpeľa, má relaxačné účinky a ja som s ním spokojná, pretože mi konečne niečo pomáha na môj boľavý chrbát. Odporúčam ho každému z vás, pretože ten bezbolestný pocit je na nezaplatenie. Okrem toho, 100 ml balenie vystačí presne na pol roka. :) 


Balzam na nohy

Nemastný balzam na nohy osviežuje unavené a boľavé chodidlá. Dezodorančné účinky, svieža vôňa a krémové zloženie sú ideálne na letné dni. Krém reguluje nadmernú tvorbu zrohovatenej kože, výťažok z kvetov nechtíka lekárskeho a myrhy má protizápalové a hojivé účinky. Včelí vosk zanecháva pokožku nôh hladkú a hydratovanú. Krémik je vhodný aj na liečbu mykotických ochorení kože alebo na extrémne vysušenú pokožku. Nanáša sa na umyté a dobre osušené nôžky, okamžite sa vstrebáva, ma mierne vodnatú textúru, čo mi absolútne vyhovuje. Dlho som hľadala krém, ktorý by nebol mastný, pretože neznášam, ak si natriem chodidlá a potrebujem niekam ísť. Vtedy sa mi noha v topánkach kĺže hore dole a o tých fľakoch na podlahe ani nehovorím. Tento krásavec spĺňa všetko, čo od krému na nohy očakávam. Bráni poteniu nôh, pokožku hydratuje a zjemňuje, okamžite sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Toto je niečo, čo jednoducho musíte vyskúšať. Za mňa najlepší krém na nohy, aký som kedy mala.


Rozmarínové vlasové tonikum

Osviežujúce vlasové tonikum s rozmarínovým olejom a hodnotným výťažkom z listov chrenu a rozchodníka zlepšuje výživu vlasových korienkov, podporuje rast vlasov a zanecháva zdravú pokožku hlavy. Tonikum má sviežu vôňu rozmarínu, ktoré povzbudzuje zmysly.
Obal je rovnaký ako pri masážnom oleji. Aplikátor je tu však menší, ako na oleji, bola by som radšej, keby ich vymenili. Vôňa tonika je pekná, no nemusí každému voňať. Typická rozmarínová esencia. Vodička je ale účinkom výborná, posilňuje vlasy, zanecháva ich svieže a jemné. Podporuje rast vlasov, hriva je silnejšia a akoby hustejšia. Odstránila mi problém s lupinami, pokožku hlavy upokojí a stimuluje. Tonikum sa má nanášať na umyté vlasy, koncami prstov sa vmasíruje a už sa neoplachuje. Vyskúšala som aj zábal, kedy som tonikum naliala na vlasy, prikryla ich uterákom a nechala pôsobiť. Potom som si vlasy umyla a bola som prekvapená, ako zdravo a žiarivo vyzerali. Za mňa rozhodne áno, padne na všetky typy vlasov. 


Sada sa Welede veľmi vydarila, produkty sú za prijateľnú cenu a dokonca naozaj fungujú. Neobsahujú žiadne silikóny, parabény ani látky na báze minerálnych olejov, majú certifikát Natrue a sú vyrábané s láskou a úctou k prírode. Okrem sady som testovala aj deodorant z novej kolekcie. 


Deo Roll-on Granátové jablko

Deodorantov nikdy nie je dosť, však? Guľôčkový deo roll-on je ten najlepší bio produkt proti poteniu. Neobsahuje žiadne hliníkové soli, je vhodný aj pre vegánov a poskytuje 24 hodinovú ochranu proti poteniu. Čisté esenciálne oleje , vôňa pomaranča, davany a sladkej vanilky si podmaní každé ženské srdce. Guľôčka mi vonia presne ako rad granátové jablko, čítala som na blogoch, vraj v nej kočky cítia alkohol (slivovicu, hrušku), no ja som nič podobné necítila. Mne sa vôňa páči, je ženská a výrazná. Deodorant neupcháva póry, dovoľuje pokožke dýchať a ochráni vás pred potom bez toho, aby obmedzoval prirodzenú termoreguláciu tela. Mne veľmi vyhovuje, vydrží mi celý deň a to sa potím na strednej úrovni. Ženám so silným potením nemusí vyhovovať, no pre tie z vás, ktoré sa potíte v norme alebo stredne ako ja, vyskúšajte ho, možno vás príjemne prekvapí. Na to, že sa jedná o prírodný produkt, ostala som v šoku, čo všetko dokáže. V budúcnosti by som rada vyskúšala aj citrusovú variantu, musí byť tak skvelá, ako táto. 


Sme na konci článku a nastáva čas vyhlásiť súťaž. Budeme súťažiť o rovnaký RODINNÝ SET ako mám ja a súťaž bude prebiehať na FACEBOOKOVEJ STRÁNKE BLOGU.
Presné pravidlá a podmienky nájdete na Facebooku. Dúfam, že sa zapojíte, kroky k získaniu výhry sú viac než jednoduché a nikdy neviete, kedy sa šťastie usmeje práve na vás. 

Poznáte značku Weleda? Čo hovoríte na ich výrobky? Páči sa vám set? 

Krásny deň,
S.


You May Also Like

21 komentárov

  1. Set sa mi veľmi páči, sú v ňom zaujímavé veci. Najviac ma zaujal ten guličkový deodorant s granátovým jablkom. No skúsenosti zatiaľ s touto značkou nemám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je úžasné balení, Weledu mám moc ráda a sama ji pravidelně používám :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super set,snad sa postasti.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Set je skvelý značka je vyborna a recenzia sa mi páči, snáď sa pošťastí

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku poznám, ale ešte som nemala príležitosť vyskúšať nejaký produkt. Mňa však najviac zaujalo balenie, je skutočne kúzelné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tá krabička ma zaujala asi najviac zo všetkého haha :D

    https://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od weledy som asi ešte nič nemala ale produkty sú určite skvele prirodne veci ma lakaju čim ďalej tym viac, a takyto set určite nie je na zahodenie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od Weledy jsem zkoušela zatím jednu jedinou věc a to byla ještě sestry, takže s ní téměř žádné zkušenosti nemám. Set vypadá dobře :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten set vyzerá perfektne :D Naozaj, všetky tie produkty takmer denne používam, Arnikový olej je božský po športe, Rozmarínové vlasové tonikum, tiež skoro každý deň, vlasy krásne voňajú a mne pomáha aj s rozčesávaním, Balzam na nohy tiež skvelá vec, nohy vyživí, pokožka zjemnie a pekne bylinkovo vonia a Skin food, tak ten ani nepotrebuje komentár, tú vec musím mať vždy po ruke. A obal je strašne krásny a roztomilý :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)