Happy summer

by - 08 júla

Ahojte,
leto je v plnom prúde, aj keď to miestami tak nevyzerá, no dúfam, že si ho patrične užívate. Na lete zbožňujem tú voľnosť, vietor vo vlasoch, slnečné lúče na tvári a vodu, plno vody. Toto obdobie je skvelé aj na skúšanie nových vecí, nepoznaných kombinácii a zážitkov, či už v gastronómii, cestovaní alebo kozmetike. Áno, čítate dobre, kedy vyskúšať nové líčenia, keď nie teraz? Limitovaná letná kolekcia líčidiel od značky Mary Kay vás presvedčí, že farby sú zábavné a že vám zmenia vzhľad behom sekundy. 


Mary Kay Eau So Cute toaletná voda

Jedinečná vôňa plná radosti, smiechu a zábavy. Taká je Mary Kay Eau So Cute, inšpirovaná modernou ženou. Vôňa je ideálna na letné mesiace, snúbia sa v nej kvetinové tóny, sladká hruška, santalové drevo, ružová pivonka a frézia. Dokonalá súhra medzi kvetinovým základom a krémovou esenciou. Toaletná voda prináša krásu a šťavnatosť, je vhodná na darovanie ale aj pre vlastné potešenie. 
Flakón toaletky sa mi ihneď zapáčil, ružová mašlička je nielen rozkošná, ale aj ultra ženská, čo myslíte? Vôňa sa otvára vytiahnutím jednej strany mašle, balenie má 30 ml a pumpičkový aplikátor. Milujem dizajn vône, vidno, že značka prišla so skvelým návrhom na flakón, ktorý len tak niekde neuvidíte. Obsah flakónu sa mi až tak nepáči, prečo?
Vôňa je krásna, ale mne príde príliš silná, cítim v nej hlavne kvietky a drevitý podtón. Keď sa rozvinie, je sladšia, no nezaujala ma až tak, ako samotný obal. Mojej mamine sa ale veľmi páči, vraví, že je to taká ženská vôňa. Čo sa jej ale musí nechať je výdrž, tá je neuveriteľná, ešte dva dni po aplikácii cítim vôňu vo vlasoch. Ak by som mala zhrnúť toaletnú vodu, určite ju odporúčam každej žene, slečne, ktorej vonia. Každá z nás ma iný čuch, páčia sa nám iné vône, preto vám radím vyskúšať ju a až tak porozmýšlať o kúpe. :)


Olejový lesk na pery Mary Kay

Hydratačný lesk na pery z limitovanej edície Light, Reinvented zahalí pery do sviežeho lesku. Nelepivé zloženie, výživa a ľahká aplikácia premenia každé nanesenie na zážitok. Obsahuje hroznový a ricínový olej, tie majú zjemňujúce a hydratačné vlastnosti. Hroznový olej dokáže spomaliť starnutie, chráni pery pred UV žiarením a ma úžasné antioxidačné účinky. 
Olejový lesk na pery má luxusný obal, páči sa mi minimalizmus, tak aspoň vynikne farba lesku. Po odšraubovaní dolného uzáveru zistíte, že lesk disponuje penovým aplikátorom. Aplikátor je veľmi jemný, príjemne sa s ním lesk nanáša a čo je fajn, pokryje celú plochu pier. Keď stlačíte tubu, na aplikátore sa objaví farba, ktorú stačí naniesť na pery a užívať si ich hebkosť. Farba nezalieza do vrások, nesteká po perách, má skôr leskovú konzistenciu. Po nanesení vyzerajú pery prirodzene, plnšie a zdravo. Lesk na perách vydrží tak pol dňa, mne sa vpije do pier a výborne ich vyživí. Leskne sa normálne, nie je to nič hrozné, z čoho mám radosť, pretože lesky veľmi neobľubujem. Neobsahuje trblietky ani perleť. Farbička je strašne krásna a tie pigmenty, nádhera. :) Pre mňa je tento lesk záchrana v horúčavách, je naozaj úžasný, ten pocit na perách je neopísateľný. 


Paleta očných tieňov

Limitovaná kolekcia očných tieňov zvýrazní váš pohľad cez deň, ale aj v noci. Navzájom kombinovateľné paletky obsahujú matné aj trblietavé tiene, s ktorými vytvoríte ležérny make-up alebo ombré líčenie. Ľahko a rovnomerne sa nanášajú, majú saténovo jemnú konzistenciu, výbornú pigmentáciu a výdrž. 
Obal tieňov sa mi páči, aj keď nie je prezdobený, značka opäť raz prišla s niečím novým. Plastový obal v sebe ukrýva kazetku 4 očných tieňov. Farby tieňov sú rôzne, závisí to od toho, akú verziu si vyberiete. Ja mám dennú paletku a v nej je ružový, oranžový, fialový a krémový odtieň. Lila a ružová farba sú matné, oranžová a krémová trblietavé. Aplikácia tieňov je veľmi jednoduchá, stačí, ak na štetec alebo penový aplikátor nanesiete kúsok tieňa a rozotriete ho po pohyblivom viečku. Ak sa v líčení vyznáte, vyskúšajte ombré alebo smoky efekt. Na tieňoch mi trocha vadí prášivosť, nie je veľmi výrazná, no je lepšie, ak pred nanesením štetec oklepete. Očné tiene nájdete v odtieni Sunlight, ktorý mám ja a Glistening Horizont v tmavých tónoch. Tiene ma zaujali, na viečku vydržia celý deň, dajú sa pekne vrstviť a nezlievajú sa. Paletka sa hodí na dovolenku, nájdete v nej presne tie farby, ktoré vyniknú na opálenej pokožke. 

P.S.: Pridávam fotku, kde som použila oranžový očný tieň na spodnú linku.


Zaujali vás novinky? Odporúčam vám paletky aj lesk na pery, sú to naozaj kvalitné produkty. Všetky novinky nájdete na internetovej stránke marykay.sk

Ak už novinky vlastníte, ktoré vám sadli?

S.

You May Also Like

16 komentárov

  1. Ta toaletní voda ve tvaru mašličky je boží :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý výber produktov! :) Toaletnú vodu som si ja osobne zamilovala, mám rada sladšie a ťažšie vône, čiže za mňa to je výhra :) Tiene sa mi pozdávajú trochu slabšie pigmentované no dá sa s nimi krásne vyhrať :) A rovnako zbožňujem aj ten olej na pery, aj pigmentácia je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vůni jsem teď vyhrála v soutěži a silné vůně mi nevadí, tak se moc těším až mi přijde. Novinky vypadají moc hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mary Kay značku moc neznám, nic od ní nemám. Toaletní voda má skvěly flakonek (říká se tomu tak že jo? :D) a lesk na rty je skvělý, protože vypadá přirozeně, což se mi velice líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je to flakón a lesk je naozaj skvelý, ďakujem za komentár. :)

      Odstrániť
  5. mne sa celkom páčia také drevité vôňe a tato s tou mašličkou je užasna♥♥ mary kay som ešte nikdy neskúšala ale niečo by som si pohla zaobstarať lebo čítam na ňu samu chválu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite niečo vyskúšaj, či už vôňu alebo líčidlá. :)

      Odstrániť
  6. s kozmetikou od mary kay nemám skúsenosti, ale farbičky týchto produktov sú naozaj nádherné! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tá toaletka je inak v lete mojou obľúbenou voľbou :) a zbožňujem ten obal :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aj ja, obal je skvelý, škoda len, že mne tá vôňa veľmi nesadla. :/

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)