Letné novinky Oriflame kampaň 10/2017

by - 06 júla

Ahojte,
ako sa máte? Ja som sa včera vrátila od starkých, kde som si bola trocha oddýchnuť, takže sa mám skvelo. Dnes je svieži deň, ideálny na prechádzku. Aj keď slniečko vykúka len cez mraky, napriek tomu je vhodné používať opaľovací krém, UV žiarenie dokáže preniknúť aj cez ne. Rôzne produkty na opaľovanie aj po opaľovaní nájdete v aktuálnom katalógu Oriflame 10/2017. Katalóg platí od 3.7.2017 do 23.7.2017.
Okrem toho, táto kampaň prichádza s kvalitnými a zaujímavými novinkami. Čo všetko som testovala a ako produkty hodnotím?


Farebná kolekcia líčidiel COLOURBOX

Novú dekoratívku v pestrých farbách a v minimalistickom dizajne zoženiete za prijateľné ceny, môžete tak vyskúšať rôzne štýly a farebné kombinácie. Prečo mať len jeden produkt, keď ich môžete mať všetky?

Špirála Colourbox Fat Lash

Objemová špirála v čiernom odtieni dodá vašim mihalniciam výrazné zahustenie a dĺžku. Mne osobne špirála vôbec nesadla, mihalnice mi strašne zlepuje a čierna farba nie je tak intenzívna, ako som si predstavovala. Jediné, čo môžem na špirále pochváliť je kefka, tá je vyrobená z umelej hmoty a je ohybná, preto sa s ňou dostanete aj k najmenšej mihalničke, mrzí ma ale efekt, doteraz som nemala problémy so špirálami z Oriflame, no túto vám ale odporučiť nemôžem. Po použití sú riasy úplne zlepené, vôbec nenatočené a akési čudné a to som naniesla aspoň 5 vrstiev, takže za mňa tentokrát nie. Máte s ňou podobnú skúsenosť?

Špirála na oči: kód-  33195,  strana 5,  8 ml,  3,49 eur


Kompaktný púder Colourbox 

Púder na tvár v praktickom kompaktnom balení sa zmestí do každej kabelky a dokonca aj do vrecka nohavíc. Púder má úžasné zloženie, ktoré nevysušuje pleť a udržuje lesk pod kontrolou. Nájdete ho v dvoch odtieňoch, ja vlastním Rose Beige. Je to farba, ktorá je skôr do ružova, no na tvári sa to stratí, čo ma teší, pretože som sa bála, ako sadne mojej farbe kože. V balení sa nachádza hubka, ktorou si púder nanesiete na tvár, no môžete tiež použiť štetec, je to len na vás. Púder hodnotím kladne, pleť som mala zmatnenú celé dopoludnie, čo v týchto horúčavách považujem za zázrak. Páči sa mi jemne mletá textúra, žiadna parfumácia aj dermatologicky testované zloženie. Vyskúšala by som ho, ak máte pleť mladú a veľmi sa mastí, myslím, že kozmetika Colourbox je určená skôr pre mladšie ročníky a pre ženy, ktoré sa neboja experimentovať. 

Kompaktný púder: kód-  33115 Rose Beige,  strana 6,  6 gramov,  4,99 eur


Lak na zväčšenie objemu vlasov HairX

Rýchloschnúci sprej na vlasy s obsahom keratínu dodá vlasom objem, ktorý vydrží celé hodiny. Lak má 4 stupeň fixácie a vlasy nezlepuje, dokonca sa ľahko vyčesáva. Krásny obal v striebornej farbe, pekná vôňa a ešte lepší efekt. Produkt mi teraz v lete veľmi sadol, vlasy mi vôbec nezaťaží, skôr ich odľahčuje a nadnáša, čím vytvorí prirodzený objem. Oceňujem, že sa dá dobre vyčesať, neznášam laky, ktoré mi na hlave spravia betónovú vrstvu. Keratín vlasy ochraňuje, obnovuje a posilňuje, preto aj tento lak zabezpečí, aby boli kadere krásne a zdravé. Lak ma miernejšiu fixáciu, no mne to nevadí, mam radšej jemný look ako silné spevnenie. Vôňa je návyková, pripomína mi ovocné tóny prepojené s kvetinovým základom. Za mňa skvelý lak na vlasy, určite ho vyskúšajte. :)

Lak na vlasy: kód-  31091,  strana 37,  200 ml,  5,49 eur


Náhradné rotačné hlavice na 
Brúsku na nohy Feet Up

Sada dvoch náhradných rotačných hlavíc z karbidu kremíka je ideálna, ak ste v domácnosti viacerí. Vďaka hlaviciam, ktoré sa dajú vymieňať, využijete brúsku na nohy všetci, nie len jeden z domácnosti, čo je skvelé, však? Hlavice, ktoré v sade nájdete, sa od seba odlišujú, jedna je drsná na odstránenie kože a druhá je vhodná na jej vyhladenie. Dajú sa používať na mokrý ale aj suchý spôsob, sú pracné, majú univerzálnu veľkosť a sú ideálne pre spomínanú brúsku na nohy Feet Up. Hlavice sa hodia nielen do početnejšej rodiny, ale aj pre jedného používateľa, je totiž lepšie, ak si zvyknete meniť každé 3 mesiace starú hlavicu za novú. Praktická vec, ktorá sa doma nestratí. 

Náhradné hlavice: kód-  29461,  strana 40,  materiál ABS, vrstva z karbidu kremíka,  2 kusy,  5,99 eur


Vyživujúce pleťové kapsuly NovAge Nutri6

Intenzívne vyživujúce kapsuly na tvár, krk a dekolt obsahujú jedinečnú zmes prírodných olejov bohatých na výživné látky. Sezamový, avokádový, sójový olej, olej z broskyňových jadier, z čiernych ríbezlí a lúčnice bielej sú bohaté na mastné kyseliny, tuky, antioxidanty, vitamíny a minerálne látky. Pôsobia do hĺbky pleti, chránia ju, vyživujú a obnovujú jej prirodzený zdravý vzhľad. Sú vhodné pre všetky vekové skupiny a pre každý typ pleti, hlavne pre pokožku, ktorá potrebuje extra dávku výživy. Kapsule majú krásne balenie, v nádobke je ich presne 30, preto ich odporúčam ako kúru, ktorej výsledkom bude hydratovaná a zdravá pleť. Kapsuly sa aplikujú tak, že sa odtrhne zúžená časť a olej sa nanesie na vyčistenú pokožku. Je lepšie, ak olej aplikujete ešte pred denným alebo nočným krémom, pokožka bude viac vyživená. Mne tieto kapsule pomohli s pokožkou, viete predsa, že ju mám veľmi suchú. Konzistenciou mi olej tiež veľmi vyhovuje, po nanesení zaschne do 5 minút a nezanecháva mastnú pokožku. Vonia príjemne, no nenútene, pokožku zjemňuje, vyhladzuje a zlepšuje tón pleti. 

Kapsuly: kód-  32631,  strana 57,  30 kapsúl,  19,99 eur


Rúž na pery Giordani Gold Iconic s SPF 15

Krémový rúž s obsahom argánového oleja dopraje perám výživu a bohatú farbu v jednom. Jemný panenský argánový olej pery hydratuje, obnovuje a uchováva ich mladistvý vzhľad. Rúž obsahuje ochranný faktor SPF 15, konzistenciou mi pripomína hodváb alebo satén, dokonale priľne na pery a vydrží naozaj dlho. Zlatý obal pôsobí nielen luxusne, ale aj žensky a verím tomu, že ho vďaka pompéznemu baleniu nájdete v kabelke behom sekundy. Produkty na pery od Giordani Gold milujem, pery skvelo vyživia a vôbec ich nevysušujú. Vybrala som si nude odtieň, je ideálny na bežné nosenie, moje pery hydratuje po celý čas, čo ho mám nanesený, krásne kvetinovo vonia a za mňa je to najlepší rúž na denné nosenie, aký som vyskúšala. 

Rúž na pery: kód-  30446 Creamy Nude,  strana 111,  4 g,  6,99 eur


Vyhladzujúci peeling na ruky 
Milk and Honey Gold

Vyživujúci krémový peeling na ruky s výťažkami z medu a mlieka bio kvality je výborný na unavené a vysušené ruky. Vďaka obsahu peelingových zrniečok z mandľových škrupiniek vyhladí suchú, šupinatú a drsnú pokožku. Mlieko je bohaté na vitamíny, minerálne látky a bielkoviny, ktoré prospievajú pokožke, zatiaľ čo med revitalizuje pleť a zachytáva v nej vlahu. Koža je po použití hladká, hydratovaná a prevoňaná. Peeling mi sadol, rada používam takéto produkty pri manikúre, vtedy si premasírujem nielen pokožku rúk, ale aj kožtičku okolo nechtov. Ak zbožňujete vôňu medu a mlieka, tento prípravok je pre vás ako stvorený, skúsila som ho použiť aj na telo a musím uznať, má všestranné využitie. Pokožku tela mi premasíroval a zvláčnil, skvelý produkt na leto. :)

Peeling na ruky: kód-  33447,  strana 117,  75 ml,  3,49 eur


Šampón na mastné vlasy so žihľavou a citrónom Love Nature

Šampón na mastné vlasy ma voňavé zloženie, ktoré pomáha predĺžiť intervaly medzi jednotlivými umytiami. Neobsahuje silikóny, je biologicky rozložiteľný a prichádza v novom, 500 ml balení. Citrónová šťava je skvelá na odstránenie lupín, posilňuje korienky vlasov, využíva sa aj pri ich vypadávaní. Pokožku hlavy stimuluje, šetrne ju umýva a pritom ju nevysušuje. Žihľava vzpruží vlasy, má protizápalové účinky a kontroluje nadmernú tvorbu mazu. S týmto šampónom mi vlasy vydržali 3 dni bez umytia, má nádhernú vôňu, prevláda v nej citrón, vlasy sa po umytí dobre rozčesávajú a sú jemnejšie a hladšie. Konzistencia je gélová, stačí malé množstvo, produkt dobre pení. Mastné vlasy alebo problémy s lupinami už viac nemajú šancu. 

Šampón: kód-  33337,  strana 125,  500 ml,  4,49 eur


Toaletná voda My Little Garden

Kvetinová vôňa konvaliniek obohatená o svieže tóny kvetu bazalky upokojí vaše zmysly a pozdvihne vašu dušu. Vôňa je ideálna do rušného mesta alebo práce, vďaka esenciám navodí dobrú náladu a zbaví vás stresu. Kvet bazalky, konvalinka a pižmo vytvárajú jemnú, sviežu a delikátnu kombináciu, stačí si len privoňať, pocítite, ako vonia sloboda a oddych. Túto vôňu zbožňujem, vydrží veľmi dlho, vône z Oriflame vydržia celkovo veľmi dlho, z čoho mám radosť. Flakón je tiež veľmi pekný, vôňa sa mi zapáčila, je to typická svieža vôňa s prímesou kvetov. Ak hľadáte jemnú, trvácnu a pritom nevtieravú vôňu, táto spĺňa všetky kritéria. Odporúčam ju všetkými desiatimi. ;)

Toaletná voda: kód-  33241,  strana 135,  50 ml,  9,99 eur pri nákupe z katalógu aspoň za 20 eur


Gél na vyrážky s hĺbkovým pôsobením Pure Skin

Dermatologicky testovaný gél na lokálne použitie zmierňuje opuch a tvorbu vyrážky. Pôsobí už za 8 hodín, stačí, ak ho večer nanesiete na vyrážku alebo na vytvárajúce sa akné a ráno sa zobudíte bez opuchu. Samotné vyrážky veľmi nelieči, skôr zmierňuje ich priebeh. Je potrebné používať ho aspoň 4 dni, po čase vyrážku vysušuje, no vadí mi, že to trvá tak dlho. Vonia za kyselinou salicylovou, ktorá bojuje proti tvorbe akné a jaziev. Priezračný gél rýchlo schne, dá sa použiť kedykoľvek a kdekoľvek, no mne na samotné akné veľmi nepomáha. Zmierni priebeh, ale vyrážku ako takú nelieči. V tomto prípade produkt neodporúčam, myslím, že Oriflame má aj lepšie prípravky na liečbu akné. 

Gél: kód-  32651,  strana posledná,  6 ml,  2,49 eur


Na fotke som použila všetky dekoratívne produkty z článku- špirálu na oči, púder na tvár a rúž na pery. Čo hovoríte na líčenie? 


Páčia sa vám novinky? Ktorý produkt vás najviac zaujal?

Krásny dníček,
S. 

You May Also Like

11 komentárov

  1. Skvelé novinky, najviac ma ale zaujal šampón na mastné vlasy, rúž a lak na vlasy. Inak líčenie ti pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíce mě zaujala rtěnka na rty. Odstín je přesně ten, který mám nejraději. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten pudr vypadá dost dobře :)
    Pěkné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá špirála vyzerá fakt super! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. maju pekne a nove zaujimave produkty tie sprcháče ma lakaju len sa bojim že dosť vysušuju pokožku či je to avon alebo oriflame po každom mam suchu kožu, ale mám rada hlavne hojive zazraky od oriflame už som vyskúšala asi všetky druhy :-DD

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tenhle článek fakt bodl. Přemýšlela jsem nad objednáním jak řasenky, tak gelu na akné a jsem ráda, že jsem to neobjednala. Jsem si jistá, že mně by to taky nesedlo.
    Ta rtěnka je naprosto nádherná a ten odstín ti sluší! :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)