Letné novinky Yves Rocher

by - 18 júla

Ahojte,
letné obdobie zbožňujem nielen pre to teplo, ktoré nám ponúka, ale aj preto, že vychádzajú limitované edície produktov. Yves Rocher má asi tú najkrajšiu limitku, akú som videla a tie vône, to jednoducho musíte ovoňať. Značku mám veľmi rada, podľahla som jej síce len nedávno, no môžem skonštatovať, že výrobky majú naozaj kvalitné a svieže. 


Letná edícia opaľovacích prípravkov

Starostlivosť počas opaľovania by mala byť samozrejmosťou. UV žiarenie je stále silným nepriateľom pokožky a spôsobuje zdravotné problémy. Aby sme sa chránili pred spálením, rakovinou a iným nebezpečenstvom, ktoré na nás číha, je potrebné používať prípravky s ochranným faktorom. Ochranný faktor volíme podľa lokality, kde dovolenkujeme a podľa fototypu. Ak trávite dovolenku v oblastiach, kde je cez deň bežne aj 40 stupňov a slnko je veľmi agresívne, pre vás je ideálny faktor 30 a 50. Prvé dni sa natierajte SPF 50, ten zabezpečí, aby si pokožka pomaly zvykla na slnko a cca od 4-5 dňa používajte nižší faktor. Ak ste alergické na slnko, veľmi bledé alebo sa často spálite, SPF 50 by ste nemali odkladať a počas celej dovolenky používať len tento faktor. Ak ste si doteraz mysleli, že s 50 faktorom nemáte šancu na bronzové opálenie, vyskúšajte mlieko na opaľovanie v spreji s OF 50+. Mlieko chráni a skrášľuje pokožku tela, jednoducho sa aplikuje a krásne vonia. 
Mlieko ma veľmi pekný obal, páči sa mi, že má sprejový aplikátor, tie mám oveľa radšej, než tie klasické. Tuba je zlato- bronzovej farby, obsah balenia má 150 ml a mliečna konzistencia je jemnej žltkastej farbičky. Aplikáciu zvládne každý, vďaka striekacej pumpičke nanesiete množstvo, aké potrebujete priamo na miesta bez zbytočného stekania. Prípravok sa okamžite vstrebáva, nezanecháva mastný film a pokožku hydratuje. Po nanesení je pleť hladká, čo ma dostalo, pretože to je asi prvý produkt, ktorý niečo také dokáže. Je vhodné, ak si sprej nanášate pravidelne, či už vyjdete z vody alebo sa len slníte. Krém by ste nemali používať na tvár a pred aplikáciou je potrebné ho pretrepať. Všetky opaľovacie produkty od Yves Rocher obsahujú extrakt z kotúča prímorského, ktorý povzbudzuje tvorbu melanínu, chráni pokožku pred starnutím a škodlivým účinkom slnečného žiarenia, ochraňuje a stimuluje prirodzenú regeneráciu pleti. Sú vodeodolné, nezanechávajú biele škvrny na oblečení, neobsahujú nanočastice, minerálne oleje, parabény, farbivá ani minerálne filtre. Všetky obaly sú vyrábané z eko friendly plastu, sú rozložiteľné a nepoškodzujú životné prostredie. Kedže som tento rok na dovolenke pri mori nebola, mlieko testovala moja mamina. Po príchode bola bronzovo opálená, čo sa u nej veľmi nestáva, pretože ju vždy opáli do ružova. Prípravok si pochvaľovala, vraj vonia tak krásne, že sa jej každý pýtal, čo za parfum používa. Mliečko je momentálne v akcii za 12,90 eur, tak ak rozmýšľate, aký prípravok zvoliť na opaľovanie k moru, vyskúšajte tento. :)
Sprej na opaľovanie  s OF 30 odporúčam všetkým vekovým kategóriám a taktiež všetkým fototypom, je to univerzálny sprej, ktorý by som si pribalila na každú dovolenku k vode, áno, aj k nám na Slovensko. Faktor 30 využijete nielen vy ale aj váš muž a deti, pretože tie treba chrániť minimálne takto vysokým faktorom. Olej obsahuje extrakt z kotúča prímorského, má sprejový aplikátor, pred použitím je potrebné ho pretrepať a vonia rovnako, ako opaľovacie mlieko. Vôňa je zvláštna, kvetinová, cítim v nej magnóliu. Zo začiatku môžete cítiť jemný závan alkoholu, ktorý olej obsahuje, no jedná sa o malé množstvo, to slúži ako konzervant. Prípravok zanecháva pokožku viac premastenú, krásne lesklú a hydratovanú. Ak nie ste olejový typ, radšej zvoľte mlieko. Mne sa produkt osvedčil, okamžite ma chytá do bronzova bez ružového podtónu, čo ma veľmi teší. Olej môžem len doporučiť. :)
Po dni strávenom na pláži prídete na izbu, hodíte sprchu a relaxujete. Po kúpeli je nevyhnutné používať produkty po opaľovaní, tie sa postarajú o lepšiu a dlhšiu výdrž opálenia, pleť hydratujú a chladia. Hydratačné mlieko po opaľovaní obsahuje viac ako 90 % zložiek, ktoré sú prírodného pôvodu. Pleť upokojí, regeneruje a osviežuje. Okamžite sa vstrebáva, má gélovo- krémové zloženie, vonia krásne, nenútene a nezanecháva lepkavý pocit. Krémik som si obľúbila, používam ho hlavne na ruky, pretože tie sú vystavené slnku skoro neustále. Teraz ho kúpite za skvelých 4,25 eur, čo je výborná cena. Doprajte pokožke ochranu, akú si zaslúži. Výsledkom bude krásna, opálená a hlavne zdravá pokožka. 


Letná limitovaná edícia Collection Été

Limitovaná kolekcia obsahuje sprchový gél, parfumovaný sprej na vlasy a toaletnú vodu v rozkošnom ružovom obale. Vôňa produktov patrí medzi ovocno- citrusové, je šťavnatá a osviežujúca. Presne takto si predstavujem letnú vôňu, ktorá bude nielen jemná, ale pritom výrazná a zaujímavá. Čerstvosť mäty sa snúbi s tónmi ovocného kokteilu, stačí, ak si privoniate. 
Obaly prípravkov sú veľmi pekné, vyvolávajú vo mne letnú náladu a pocit relaxu. Parfumovaný sprej na vlasy má plastovú nádobku so striekacím uzáverom, zatiaľ čo u toaletnej vody výrobcovia stavili na sklenený flakón. Oba produkty majú 100 ml balenie, no aj napriek tomu vydržia veľmi dlho. Parfumovaný sprej na vlasy sa aplikuje na suché ale aj mokré vlasy, ak si ho strieknete na mokré alebo vlhké vlasy, vôňa sa na nich udrží oveľa dlhšie. Sprej používam nielen na vlasy ale aj na telo, pretože vonia veľmi pekne a pokožku osvieži. Som s ním spokojná, odporúčam ho hlavne milovníčkam ovocných vôní. Vôňa sa počas dňa uvoľňuje z vlasov, nie je silná ani príliš agresívna, preto sa nemusíte báť, že autobus bude presýtený vašou vôňou, ako je v lete bežné. Nemám rada, keď žena používa ťažké a silné vône v letných mesiacoch, v autobuse potom omdlievam nielen ja, ale aj plno ďalších ľudí. :D 
Toaletná voda krásne vyzdvihuje celú kolekciu, je nežná, ženská a nevtieravá. Sladké vône kombinované s osviežujúcimi zložkami sú moje najobľúbenejšie, preto aj túto radím k must have kúskom leta. Toaletka vydrží celý deň, postupne sa uvoľňuje a ja sa s ňou cítim nielen žensky ale aj hravo a exoticky. Teraz ju majú v akcii za skvelých 4,45 eur, čo je cena, ktorá sa nedá odmietnuť. 


Hydratačný rozžiarujúci rúž v ceruzke 

Rúže sú moja srdcovka, mám rada rôzne efekty aj konzistencie. Na testovanie mi prišli ceruzkové rúže, ktoré sú určené na pery ale aj na líčka. Rúže už momentálne na e-shop nemajú, možno ich zoženiete v predajni. 
Ceruzkové rúže majú pekné jednoduché obaly, horný uzáver a dolné otáčanie. Vďaka tomu ich nemusíte strúhať, čím ušetríte kopu času. Páči sa mi vanilková vôňa, ktorú v podstate ani veľmi necítiť, presný aplikátor a žiarivé farby. Pigmentácia je trocha slabšia, no mne to v lete vôbec nevadí. Čo mi ale vadí je fakt, že oba odtiene obsahujú trblietky. Mám odtieň Abricot Pastel, ten obsahuje veľké zlaté trblietky, ktoré po zotretí rúžu ostávajú na perách a odtieň Corail, ktorý ma síce menšie trblietky, ale stále sú viditeľné. Rúž mi pripomína skôr lesk na pery, myslím, že ak milujete lesky, bude pre vás ideálny, pretože pery hydratuje, nevysušuje ich a zanecháva ich hodvábne jemné. Mne sa rúže osvedčili aj na líčka, krásne sa lesknú a nemusíte používať rozjasňovač. Konzistencia je ale gélová, preto ho nanášajte len na nenapudrovanú tvár. Rúže nie sú zlé, len osobne lesko-rúže nemusím, preto z nich nie som až tak nadšená. Na e-shope som našla ešte jednu verziu rúžov v ceruzke, ktoré majú naozaj zaujímavé odtiene. :)


Novinkové produkty sa mi páčia, určite odporúčam opaľovaciu kozmetiku a vône, tie stoja za to. Všetky produkty nakúpite v predajniach ale aj na e-shope Yves Rocher. :)


Vlastníte niečo z limitiek? Ak áno, ako sa vám produkty páčia?

Pekný deň,
Soňa

You May Also Like

12 komentárov

  1. Hydratační rtěnky vypadají nádherně, oba odstíny :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Novinky sú krásne! Ja som si z tejto limitky sama zakúpila parfum Collection Été, je dokonalý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už asi 3. blog na ktorom čítam o tom spreji na opaľovanie a už som poriadne nalomená si ho kúpiť :D Krásny článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Yves Rocher proste zbožňujem a toaletku už mám doma, teším sa až ju vyskúšam :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Yves Rocher mám strašne rada, opaľovacie produkty som od nich ešte neskúšala :) Tá voňavka má krásny design, milujem od nich telové spreje a tie ceruzkové rúže vyzerajú úžasne!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá vôňa je tak návyková, škoda, že to bola len limitka. :/

      Odstrániť
  6. Já si koupila tu voňavku také, je nádherná! Yves Rocher zbožňuju ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)