Oriflame novinky katalóg 11/2017

by - 27 júla

Ahojte,
ako sa dnes máte? U mňa je momentálne pracovný týždeň, nakoľko sa sťahujem a poviem vám, je to fuška. Izbu nemám ani zďaleka hotovú, tak mi držte palce, nech ju čím skôr dokončím. :) Letné novinky sú v tomto katalógu úžasné, plné sviežosti a relaxu. Katalóg je platný od 24.7. - 13.8.2017, tak sa poďme spolu pozrieť, čo odporúčam a čo radšej nie. 


Sada Provensalsko

Kolekcia sprchového gélu a mydla svojou vôňou pripomína rozkvitnuté lúky plné levandule so štipkou pomaranča. Levanduľa je moja obľúbená vôňa, upokojí myseľ a nabudí príjemný spánok. Sprchový gél ma jemnú receptúru šetrnú k pokožke, neobsahuje mydlo a má vyvážené pH. Tuhé mydlo je vhodné na každodenné použitie a pleť nevysušuje. 
Sada je ideálna ako nápad na darček, milovníkom levandule ulahodí. Gél ma skvelé penivé vlastnosti, po kúpeli zanecháva pokožku hebkú a prevoňanú. Konzistencia je dostatočne hustá, preto stačí použiť aj menšie množstvo, s ktorým si bohate vystačíte. Kolekcia ma veľmi potešila, odporúčam ju pre celú rodinu. Vôňa premení vašu kúpeľňu na oázu pokoja a radosti. 

Sada kód: 633068,  strana 43,  objem gélu 250 ml,  mydlo 90 g,  2,99 eur (produkty sú v ponuke aj samostatne)


Korektor The ONE Everlasting

Ľahký korektor na nedokonalosti pleti s vrstviteľným krytím je obohatený o technológiu FreshFix, vďaka ktorej vydrží až 24 hodín. Prirodzený vzhľad, revitalizácia pokožky a výborná pigmentácia sú samozrejmosť. Odtieň Light Nude je pre mňa ideálny, upozorňujem na to, že sa jedná o veľmi svetlú farbu, preto ak ste bledulky, určite s odtieňom netrafíte vedľa. Farba sa do pokožky skvelo vklepáva, či už špongiou alebo prstom, nezanecháva žiadne šmuhy ani hrudky. Produkt používam hlavne pod oči a ohromilo ma, ako rýchlo si poradí s tmavými kruhmi. Je vhodný pre všetky typy pleti a najmä pre svetlú pokožku. 

Korektor kód: Light Nude 31166,  strana 67,  objem 10 ml,  3,99 eur


Fixka na obočie The ONE

Fixka na obočie s tenkým hrotom slúži na detailné vykreslenie obočia. Obočie si upravíte tak ako obvykle, fixkou obkreslíte spodnú líniu obočia a následne jemnými ťahmi doplníte zbytok obočia. Hrot produktu je naozaj tenučký a jemný, no problém je v tom, že farba sa na ňom len ťažko udrží. Po stranách sa farba akoby rozlievala, no na špičke je fixka viac menej suchá. Je to škoda, pretože ak obľubujete výrazné obočie, tento produkt nie je pre vás. Pre naozaj jemné a decentné obočie ho odporúčam, no ak máte husté a tmavé obočie, siahnite radšej po niečom inom. Odtieň je univerzálny, mne však nevyhovuje, pretože mám obočie tmavé a farbička mi príde svetlá. Myslím, že bude vyhovovať skôr blondínkam a brunetkám so svetlejšou hnedou farbou vlasov. Čo však musím pochváliť je výdrž, odlíčenie obyčajným odličovačom nestačí, voľte skôr olejový prípravok. :)

Fixka na obočie kód: 32033,  strana 69,  1,6 g,  3,49 eur


Matný rúž na pery Giordani Gold Iconic Matte

Hodvábne matné zloženie obohatené o vyživujúci argánový olej poskytne perám intenzívnu farbu a starostlivosť. Rúž ma nádherný zlatý obal, pripomína mi luxusný šperk. Vyryté logo GG, ochranný faktor SPF 12, sýte odtiene a široký výber tých najkrajších odtieňov premení váš skrášľujúci rituál na nepoznanie. Nám ženám stačí maličkosť na to, aby sme si deň vychutnali. Verte mi, tento rúž budete nielen rady používať, ale ešte radšej z kabelky vyťahovať. Rúž ma krémové zloženie, ktoré je polomatné, pigmentácia je tu úžasná, stačí jedno pretretie pier a získate nielen výraznú farbu ale aj príjemný pocit na perách. Mne sa tieto rúže páčia, určite by ste mali mať aspoň jeden kúsok od značky Giordani Gold, zamilujete si ich už od prvej aplikácie. Môj odtieň Bright Berry sa hodí práve na leto, je svieži a odvážny. Keďže mi na testovanie poslali omylom dva rovnaké odtiene, jeden pôjde pre vás do súťaže. Okrem toho, odtieň opticky bieli zuby, čo sa mne osobne veľmi hodí. Vyskúšali ste už tieto rúže?

Rúž kód: 32323,  strana 79,  4 g,  6,99 eur


Parfumovaný telový sprej Miss Charming

Odvážna vôňa vo forme telového spreja perfektne vyjadrí vašu náladu a dodá vám šibalskú iskru. Vôňa s kvetinovými tónmi gardénie, mandarínkou a vanilkou pristane žene, ktorá sa nebojí odviazať, je moderná a zároveň klasická, odvážna aj nežná. 75 ml balenie je ideálne do kabelky, veľké plus dávam za flakón, ktorý je plastový, v taške sa nerozbije. Minimalistické balenie, krásna letná vôňa a ešte krajšia výdrž, toto všetko vám táto vôňa ponúka. Telový sprej odporúčam skôr mladším ročníkom, no ak vám vonia, tak si ho rozhodne zaobstarajte, v horúčavách príjemne osvieži. 

Telový sprej kód: 33592,  strana 89,  objem 75 ml,  5,99 eur


Vyhladzujúci krém na redukciu vrások a pórov NovAge

Stres a nedostatok spánku zanechávajú na našej pleti stopu vo forme rozšírených pórov a vrások. Krém prekrýva následky uponáhľaného životného štýlu, opticky vyhladzuje vrásky a jemné linky. Zanecháva pleť hebkú, sviežu a bez unaveného vzhľadu. Pokožku zmatňuje, je ideálny ako podklad pod mejkap, má husté gélové zloženie, ktoré sa po kontakte s pleťou rozpustí. Pleť "vyretušuje", stiahne rozšírené póry a vyrážky. Používam ho ráno ako bázu pod mejkap a líčenie mi s ním vydrží celý deň. Krémik neupcháva póry, nezanáša sa a dovoľuje pokožke dýchať. Výborný produkt hlavne teraz v lete, kedy sa pleť mastí oveľa intenzívnejšie. :)

Krém kód: 33944,  strana 117,  objem 30 ml,  16,99 eur


Pleťová starostlivosť OPTIMALS Hydra

Rad Optimals Hydra je určený na hydratáciu a posilnenie všetkých typov pleti. Dodá pleti žiarivý, zdravý a odolný vzhľad. Obsahuje zmes švédskych prírodných ingrediencií ako červené a hnedé riasy, tie obnovujú hydratáciu pleti, vres pleť upokojí, koreň bodliaka redukuje tvorbu mazu a výťažok z jahôd, ten pokožku vyhladzuje. Čistiaci gél obsahuje zrniečka s mandľovým olejom, pleť rozžiaruje a pomáha udržiavať optimálnu rovnováhu hydratácie. Tuba ma dolný uzáver, svieže balenie a krásnu vôňu. Gél dobre pení, zrniečka sa po kontakte s pokožkou uvoľnia a olejová zložka napomôže k lepšiemu odstráneniu nečistôt. Gél používam ráno aj večer, pokožku nevysušuje ani nepodporuje ďalšiu tvorbu mazu, ako to býva pri géloch, ktoré pleť sťahujú. Koža sa tak bráni strate lipidovej vrstvy, preto sa viac mastí. Tento produkt však neobsahuje mydlo ani vysušujúce látky, preto pokožku nesťahuje. Osviežujúca tonizačná voda sťahuje póry, je vhodné používať ju po čistení s gélom, pretože vtedy sú póry otvorené. Odstraňuje nečistoty, pleť tonizuje, má mierne peelingový účinok a je určená na všetky typy pleti. Vodička je momentálne moja najobľúbenejšia, pleť zjemní, osvieži a naozaj hydratuje. Hydratačný rad odporúčam všetkým ženám, pretože hydratovať pokožku treba aj v lete, nielen v chladných mesiacoch. 

Čistiaci gél kód:  32415,  strana 123,  150 ml,  5,99 eur
Tonizačná voda:  33995,  strana 123,  200 ml,  5,99 eur


Gél proti celulitíde Optimals Body 
s kofeínom a výťažkom z lekna

Gél obsahuje kofeín, ktorý podporuje mikrocirkuláciu, čim pomáha redukovať prejavy celulitídy. Obal s masážnou hlavicou mi veľmi vyhovuje, okrem toho, že si gél nanesiem priamo na miesta s celulitídou, hlavica pomáha pokožku prekrviť a premasírovať. Gél používam asi dva týždne, všimla som si, že je pokožka jemnejšia a menej hrubá, no posúdiť stav celulitídy ešte nemôžem, nakoľko gél by ste mali používať aspoň mesiac. CelluSmooth komplex pleť vyhladí, výťažok z lotosového kvetu pomáha odstraňovať z tela nebezpečné metabolity a pokožku vyživuje. Produkt sa mi ale páči, rada ho používam, pretože gél rýchlo schne a nie je mastný. Ak hľadáte niečo na celulitídu a neviete sa rozhodnúť, vyskúšajte tento gél, uvidíte, aká zábavná je jeho aplikácia. 

Gél kód: 31317,  strana 126,  150 ml,  11,99 eur


Novinky sa mi páčia a myslím, že zaujmú viacerých. Odporúčam vám rúž na pery, levanduľovú sadu a nový hydratačný pleťový rad Optimals. 

Ktoré novinky vás zaujali? 

Soňa


You May Also Like

10 komentárov

  1. Hmm levandule, tu mám moc ráda a často ji v kosmetice vyhledávám :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta levandulová sada je krásná, já miluju levanduli ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Waaau, musí krásně levandulově vonět a mají krásná balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všetko vyzerá úžasne! Musím si už nový katalóg prezrieť aj ja :) Veľmi ma zaujala tá provensálska sada, aj keď sa trošku obávam tej vône. Fixku na obočie chcem už dlhšie vyskúšať a ten rúž vyzerá nádherne :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, vôňa je naozaj krásna, nemusíš sa jej vôbec báť. :)

      Odstrániť
  5. Tento mesiac musím priznať, že ma novinky od Oriflame nezaujali až tak ako po iný mesiac. No ten rúž vyzerá skvelo, a napísala si naozaj krásne recenzie.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)