Obočie, ach to obočie...

by - 28 augusta

Ahojte,
ako sa máte? U mňa je to celkom fajn, užívam si prázdniny a ničnerobenie. Chystám pre vás plno nových článkov, no niekedy človek nestíha, preto ani mne nevyjde všetko tak, ako si zaumienim. Určite to poznáte, však? :)
Dekoratívna kozmetika Bell je pre mňa stále novinkou, rada skúšam produkty, ktoré spoločnosť ponúka. Tentokrát som testovala produkty na obočie a korektory, bola som z nich dosť prekvapená. 


Bell Ideal Brow Set sada na úpravu obočia

Súprava na obočie je určená pre precízne a dokonalé vykreslenie obočia. Obsahuje mini zrkadielko, obojstranný štetec a dva farebné tiene, ktoré sa dajú navzájom kombinovať. Perfektná mini sada, ktorá sa postará o korektúru a úpravu nezbedného obočia kedykoľvek a kdekoľvek. 
Obal produktu je naozaj vydarený, má menšiu veľkosť, čo je skvelé najmä na cestovanie alebo na hodenie do kabelky. Pevné plastové púzdro má klik uzatváranie, je čiernej lesklej farby s ornamentmi, na ktorých je znázornená ruža. Odtiene od seba odlíšite aj farbou ornamentov, jeden je tmavší a druhý svetlejší. Balenie sa mi páči, je nielen luxusné, ale aj praktické. Po otvorení si môžete všimnúť malé zrkadielko a štetec, opäť skvelá voľba na cestovanie. Štetec je na jednej strane klasický, pričom štetinky sú príjemné a mäkké. Druhý koniec obsahuje špongiový aplikátor, ten sa hodí na husté obočie alebo poslúži pri nanášaní tieňa, ktorý je súčasťou balenia. Samotné odtiene sú kombinované tak, aby sadli skoro všetkým farbám obočia. Set nájdete v odtieňoch 01, ktorý je skôr pre blondínky a ženy so svetlými vlasmi, zatiaľ čo číslo 02 pasuje tmavovláskam. Najlepšie na sade je to, že si môžete vybrať, či chcete púdrový alebo voskový produkt. Púdrový tieň zanecháva prirodzený finiš, vyzerá veľmi pekne a jemne. Vosk je o čosi viac pigmentovaný, no výsledný efekt je taktiež naturálny. Ak túžite po výraznom obočí, nemusíte sa báť, pri aplikácii viacerých vrstiev budete mať obočie, o akom ste vždy snívali. Odtiene môžete aj kombinovať, najprv si vykreslíte hrany obočia voskom a následne ho vyplňte púdrom. Mne vyhovuje prvotné nanesenie vosku po celej dĺžke a hrúbke obočia pomocou štetca a následne doplnenie medzier v obočí púdrom. Príde mi, že je tak obočie nielen pekne upravené, ale aj výrazné a predsa decentné. Produkt je bez parfumácie, no ja v ňom cítim grafit. Mne sa vôňa grafitu vždy páčila, preto mi to absolútne neprekáža. 
Sadu na obočie hodnotím pozitívne, oceňujem balenie, ktoré sa všade zmestí a je štýlové. Úpravu obočia vďaka vosku a púdru zvládne aj začiatočník, aplikátor je dokonca tak tenučký, že s ním vykreslite nielen hrubé, ale aj tenké obočie. Tak čo, idete do toho? 

Prvé foto je odtieň 02, druhé 01. Obočie mám nalíčené voskom z paletky 01 aj 02. :)



Bell Secretale Lift Active Eye Concealer
tekutý korektor

Rozjasňujúci a vyhladzujúci korektor je ideálny pod očné okolie, okamžite maskuje unavený pohľad a kruhy pod očami. Korektor napomáha zakryť tmavé kruhy pod očami bez toho, aby pokožku vysušoval. Obsahuje pšeničné proteíny a semená rohovníka obyčajného, ktoré tvoria Lift-Activ Complex, ten sa postará o jemnosť, pružnosť a rozžiarenosť pokožky. Okrem toho, pleť pôsobí zdravým a oddýchnutým dojmom. Tekutý obsah sa príjemne nanáša, nedráždi okolie očí a ma skvelú výdrž. Dobré krytie a zapracovanie korektora je samozrejmosť, pigmentácia je stredná, no výborne sa vrství, preto by s tým nemal byť problém. Pri dvoch, troch naneseniach docielite výrazné krytie tmavých kruhov a pleť bude pôsobiť uvoľnene a rozjasnene. 
Korektor ma najviac zaujal svojím obalom, pompézne a bohaté zdobenie skrášli každú kozmetickú zbierku. Zlatú farbu na dekoratívke milujem, príde mi ženská a svieža. Produkt sa otvára vo vrchnej časti, otočný uzáver v zlatej farbe ukrýva penový aplikátor s ideálnou dĺžkou. Aplikátor je rovnaký ako pri leskoch na pery, mne vyhovuje, dobre sa mi s ním pracuje. Korektory voňajú ako kytica kvetov, parfumácia nie je výrazná, skôr svieža a jemná. Pigmentácia je viac menej v poriadku, krytie sa dá znásobiť viacerými vrstvami. Zoženiete ich v dvoch odtieňoch, svetlejší je 01 a tmavší 02. Používam ich najmä pod očné okolie, pleť osviežia a zakryjú vačky pod očami. U mňa sú kruhy pod očami stály problém, nezakryjem ich ani high korektormi, preto som rada, že mi tieto produkty ako tak pomohli. Je jasné, že aj po nanesení ich mierne vidieť, no nie je to až také zlé, ako pri iných výrobkoch. Výdrž ma prekvapila, zvládnu celý deň bez toho, aby sa rozmazali. Mne nezaliezali do vrások, dobre sa blendili a boli naozaj jemné, škoda len, že sa rýchlo míňajú. Odporúčam ich hlavne na mastnejšiu a zmiešanú pleť, suchá pokožka by ich nemusela až tak pozitívne prijať, treba ich skúsiť. Čo ale s istotou viem, okolie očí po aplikácii nevysušujú, no ak máte úplne suchú pleť, je potrebné očné okolie hydratovať, inak sa vám farba usadí vo vráskach. Za mňa fajn produkty, teraz, na teplé dni, sú ako stvorené. 


Antibakteriálny korektor na tvár

Trápi vás silné akné? Nezúfajte, značka Bell má riešenie aj pre problémovú pokožku. Korektor v pere bojuje proti vzniku vyrážok, hojí akné a pleť čistí jedným ťahom. Čajovníkový olej ma antibakteriálne a upokojujúce účinky, pokožku nedráždi, lieči akékoľvek nedokonalosti pleti. Korektor je dermatologicky testovaný, má protizápalové účinky a naozaj funguje. V Poľsku patrí medzi top produkty značky, ani sa tomu nečudujem, pretože každá žena raz za čas bojuje s vyrážkami. :)
Obal produktu ma veľmi nezaujal, jedná sa totiž o obyčajné "pero" s červeným vrškom. Pod vrškom sa nachádza samotný korektor, ktorý ma tuhú konzistenciu a jemnú, čajovníkovú vôňu. Aj napriek tomu, že je tuhý, dobre sa nanáša, pretože pri kontakte s pokožkou sa zmení na krémový produkt. Krytie je slabšie, preto nečakajte, že vám akné vyzmizíkuje. Podstatou tohto korektora je to, že akné lieči, preto je potrebné použiť ho ako podklad. Vyrážku vysuší a pomôže vám zbaviť sa jej. Mne sa osvedčil ako kúra na noc, kedy si korektor nanesiem na vyrážku a ráno ju mám vysušenú. Keď som doma alebo idem niekam von a mám výraznejšie akné, použijem ho ako základný hojivý podklad, na krytie zvolím niečo silnejšie. Korektor nájdete v troch odtieňoch, A1, A2 a A6. A1 je svetlo béžový odtieň, vhodný na vyrážky, môže sa používať aj pod oči, no tam by som ho kvôli tuhej konzistencii nedávala, nakoľko sa môže "usádzať" vo vráskach. A2 je tmavšia farba a A6 je zelenej farby, ideálna na červené fľaky na tvári. 
Korektor odporúčam hlavne mastnej a problematickej pokožke, no ak vám vyhovuje, ako prevencia je naozaj vynikajúci. 


Produkty značky Bell sú cenovo dostupné, kvalitné a príjemné na pokožke. Kúpite ich vo vybraných drogériách Teta, ak ste z Košíc, najväčší stojan je v Tete v Tip-tope. Ak sa u vás kozmetika nepredáva, stačí, ak pôjdete na stránku bellcosmetics.sk, vyberiete si výrobky, aké vás zaujali a emailom alebo telefonicky si tovar objednáte. 


Poznáte značku Bell? Aké produkty od nich vlastníte? 

Krásny zvyšok dňa,
S. 

You May Also Like

8 komentárov

  1. Značku Bell vůbec neznám a vidím jí úplně poprvé :) velmi se mi líbí design obalu u paletky na obočí.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie tiene na obočie sa mi páčia su milé, ale u mňa tiene vôbec nejdu lebo svoje obočie nemám a musim si ho kresliť gelom na obočie, tiene su fajin na vyplnenie obočia, no škoda že ma panbožko neobdaril tak obočím a tak isto ani moju maminu a starku:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och tak to ma mrzí, ja mám skôr husté obočie, no tvarovo je o ničom. :/

      Odstrániť
  3. Na obočie síce odborník nie som, no po pár rokoch som konečne zistila, ako naň! :D Tieto výrobky som už videla, ale neskúšala som. Určite však rada vyskúšam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To budem len rada, potom daj vedieť, ako ti vyhovujú. :)

      Odstrániť
  4. Tuto značku neznám a poslední dobou nepoužívám takové paletky na úpravu obočí. Víc mi vyhovuje gel na úpravu obočí od Milani.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)