Nivea novinky

by - 08 októbra

Ahojte kočky,
ako sa máte? Dnes je pochmúrny a docela chladný deň, radšej sa doma zababušte do deky a relaxujte pri skoro poslednom prázdninovom poste. Ešte v lete som obdržala nádhernú zásielku od Nivea plnú noviniek. Všetky produkty sú stále dostupné v drogériách aj na e-shopoch, takže sa nemusíte báť, že si ich nestihnete uloviť. :)


Nivea ošetrujúca sprchová pena
Raspberry Rhubarb

Ošetrujúca sprchová pena s výťažkami z hodvábu a s ovocnou vôňou rebarbory a listov maliníka zanechá vašu pokožku jemnú a hydratovanú. Sprchová pena je alternatívou gélu, samotné kúpanie je s ňou nielen rýchlejšie ale aj zábavnejšie. Pena patrí medzi limitovanú edíciu, no dá sa ešte stále zohnať, preto ak vás zaujme jej popis, neváhajte ani sekundu. 
Pena ma letný obal, nové logo Nivea sa mi páči oveľa viac, ako predtým. 200 ml balenie vydrží dlho, používala som ju skoro celé leto a ešte stále jej mám habadej. Na pene ma zaujala vôňa, je sladká s nádychom kyslosti malín. Pri sprchovaní sa uvoľňuje vôňa rebarbory, spolu s malinami vytvára naozaj lahodnú kombináciu. Konzistencia peny je hustá, úplne ako pena na holenie. Stačí jej málo, s jedným stlačením si umyjete celé telo. Po kontakte s vodou sa zmení na hodvábny krém, ktorý sa výborne rozotiera. Po okúpaní je pleť vláčna, hydratácia je na dobrej úrovni, hebká na dotyk a prevoňaná. Celkovo ma samotná sprchová pena zaujala, aj keď prvotné dojmy boli neisté, presvedčila ma o tom, že sa jedná o kvalitný kúpeľový prípravok. Odporučila by som ju pre všetky typy pleti, pokožku hydratuje, čo je základ a zanecháva na nej príjemný pocit. Oceňujem nemastné zloženie, pohodlnú aplikáciu a výdrž vône, ktorá je takmer celodenná. Nie všetky sprchové peny vedia takto prevoňať kožu, niektoré už necítiť hneď po kúpeli. Myslím, že toto je podarená novinka, však? :)


Nivea telové mlieko s olejom 
Ruža a argánový olej

Rozmaznávajte svoju pokožku s intenzívne hydratačným telovým mliekom s vôňou ruží. Argánový olej zvláčňuje pleť po celých 24 hodín, zanecháva ju hebkú, mäkkú a žiarivú. Telové mlieko ma nemastné zloženie, rýchlo sa vstrebáva a výsledný efekt je bez pocitu zaťaženia. Ošetrenie pokožky s týmto telovým mliekom zvládnete kedykoľvek a kdekoľvek. Mlieko obsahuje pumpičkový aplikátor, ktorý zbožňujem. Vonia úplne ako ruže, celkovo mi príde parfumácia až veľmi výrazná, no dá sa s tým žiť. Mlieko ma gélové zloženie, rozotiera sa skvelo, zaschne do 5 minút a môžete ho používať aj ráno, pretože pokožku nemastí. Výborné je tiež to, že nezašpiní oblečenie, proste jedná sa o mlieko, ktoré je úplne dokonalé. Produkt som používala celé leto, ten efekt, ktorý som po aplikácii cítila, bol viac než dobrý, nikdy by ma nenapadlo, že sa Nivea takto zlepší so svojimi telovými výrobkami. Pozmenenie štruktúry krému a jeho odľahčenie povýšilo toto mliečko na top novinku roka. Za mňa najdokonalejšie telové mlieko, aké som kedy vyskúšala a odporúčam ho každému, komu vonia a kto vyhľadáva ľahkosť, rýchle vstrebávanie a poriadnu dávku hydratácie. 


Nivea Sprej antiperspirant Flower Time

Letná edícia spreja s príjemnou kvetinovou vôňou vás ochráni pred potom po celých 48 hodín. Vďaka šetrnému zloženiu bez obsahu alkoholu skrášli pokožku, zabráni nepríjemnému zápachu a naladí vás na nové dobrodružstvo. 
Na spreji ma najviac uchvátil samotný obal, je nežný, hravý a typicky letný. Jedná sa o antiperspirant, ktorý ma vodnaté zloženie, takže s ním nehrozia žiadne fľaky na oblečení ani na pokožke. Pred aplikáciou je potrebné nádobku pretrepať, naniesť sprej vo vzdialenosti cca 15 cm a nechať zaschnúť. Schnutie je tu dôležité, ak pár minút nepočkáte, môže sa stať, že sa konzistencia spreja rozdrobí, takže riskujete "žmolky" na oblečení a v oblasti podpazušia. Mne osobne stačili dve minútky a mohla som sa kľudne obliecť. Čo ma na spreji mierne sklamalo je efekt, v tých najväčších horúčavách ma skoro vôbec neochránil. Ostala som v miernom šoku, nakoľko Nivea spreje mi vždy vyhovovali, neviem prečo tak moja koža reagovala. Z tohto dôvodu odporúčam sprej len pre ženy, ktoré sa málo alebo mierne potia. Z noviniek, ktoré som mala možnosť vyskúšať, ma tento sprej uchvátil najmenej. Ak ste ho už skúsili, vyhovoval vám?


Z letných noviniek vám rozhodne odporúčam telové mlieko, je to naozajstný zázrak pre uponáhľané ženy, taktiež penu na sprchovanie, ma veľmi krásnu vôňu. 


Do drogérií konečne dorazila novinka, na ktorú sme boli všetci zvedaví. Reč je o novom balzame na pery, Labellino. Labellino ošetrujúci balzam na pery prichádza v dvoch vôňach, maliny-červené jablko a čerstvá mäta. Otestovala som pre vás obe vône, čo myslíte, ako u mňa balzamy obstáli?


Balzamy Labellino majú unikátny vajíčkový tvar, sú ideálne na cestovanie, do roboty, školy alebo na doma. Plastový obal balzamov je kvalitne zhotovený, páči sa mi matný skrutkovací uzáver a samotný balzám vo vnútri. Preferujem pomády, ktoré sú v tyčinke alebo vo vajíčku, je to pre mňa hygienickejšie a praktickejšie. Vône balzamov sú očarujúce, viac ma zaujali maliny a červené jablko, pripomínajú mi Vianoce. Mäta je vhodná hlavne v letných mesiacoch a pre pánov, parfumácia je tu miernejšia. Pomády sa od seba neodlišujú len vôňou, ale aj výsledným efektom. Mätová má gélové zloženie, po nanesení pery chladí a stupeň hydratácie je na strednej úrovni. Vôňa maliny a červené jablko má krémovú konzistenciu, pery hydratuje lepšie než mäta a trocha farbí. Pery zafarbí do jemnej ružovej, preto ju odporúčam deťom a ženám. Efekt jemných pier však cítim pri oboch verziách, po aplikácii sú jemné, vláčne a lesklé. Ako som spomínala, hydratácia je pri mätovej vôni horšia, to znamená, že je potrebné nanášať ju v pravidelných intervaloch. Ružový balzám vám vydrží celé dopoludnie, no potom musíte vrstvu obnoviť. Balzamy hodnotím tak pol na pol, z osobnej skúsenosti a testovania odporúčam viac ružovú variantu, mentolová verzia vám pery v zime dostatočne neochráni. Pozitíva balzamov vidím v obale, rýchlej a ľahkej aplikácii, vôni a okamžitom efekte. Negatíva sú hlavne výdrž a hydratačná schopnosť. 7 gramové balenie vystačí na celú zimu, preto ak sa rozhodnete pre kúpu, zvoľte radšej ružovú verziu. :)


Zaujali vás novinky? Čo by ste rady vyskúšali? Ktoré výrobky od značky Nivea by ste mi odporúčili?

Krásny zvyšok nedele,
S. 

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Nivea. 

You May Also Like

6 komentárov

  1. Na mne antiperspirant počas letných dní tiež moc neúčinkoval, no teraz ho používam denno-denne a som spokojná :) Telové mlieko ma taktiež veľmi zaujalo, no s nástupom chladnejších dní mi už jeho hydratačné schopnosti nepostačujú :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne mlieko stále vyhovuje, neviem prečo, no bude to asi typom pokožky. :)

      Odstrániť
  2. Sprchové pěny se mi teda rozhodně líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám už nějakou chvíli políčeno na balzámky na rty :-) jinak mám moc ráda sprchový kokosový krém, moc krásně voní :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)