Trápi ťa mastná pokožka?

by - 09 októbra

Ahojte,
momentálne mám v škole prestávku, pondelok je pre mňa veľmi dlhý a náročný deň. Aby som ju využila naplno, predstavím vám masku na tvár od Annemarie Börlind, ktorá  je ideálna na aknóznu a mastnú pokožku. Čierne masky nájdete teraz všade, niektoré vám so zlupovaním zadarmo vydepilujú pleť, iné sú absolútne neúčinné. Čo tak poobzerať sa radšej po prírodnej verzii plnej účinných zložiek?


Annemarie Börlind čierna maska na tvár 2 v 1

Intenzívna maska na zmiešanú až mastnú pleť s rozšírenými pórmi zlepšuje vzhľad pokožky. Rozjasňuje, vyvažuje, čistí a vyhladzuje pokožku už po týždni používania. Maska pleť zbavuje nadbytočného mazu, zanecháva ju zmatnenú a sviežu bez toho, aby ju vysúšala. Prípravok pôsobí aj ako jemný peeling, zbavuje pleť nečistôt a odumretých buniek. V jej zložení nájdete organický orgován, ten sa postará o nadmernú tvorbu mazu a pleť vyčistí do hĺbky, fytoplanktón zjemňuje póry a ma dlhodobý účinok. Stimuluje, obnovuje a revitalizuje unavenú pokožku, chráni ju pred voľnými radikálmi, zabraňuje predčasnému starnutiu pleti a upokojí ju. Okrem týchto zložiek sa v nej ukrýva bambucké maslo a jojoba, známe svojimi zjemňujúcimi a antibakteriálnymi účinkami. Prírodné ingrediencie sa postarajú o zdravú, vyváženú a jemnú pokožku, kedykoľvek a kdekoľvek. 


Krabička, v ktorej je maska zabalená, má výrazné čierne detaily na bielom podklade. Plastová tuba je celá čierna, má matný povrch a dolné uzatváranie. Vrchnáčik je strieborný, opät štipka luxusu u bio produktu. Vôňa masky je veľmi zvláštna, cítim v nej orgován a muffin. :D Kedže som milovník sladkého, vôbec mi to nevadí, prírodné masky nemajú až takú intenzívnu vôňu, ako komerčne vyrábané prípravky, preto sa mi tak skoro nezunujú. Hustá tmavo sivá konzistencia masky mi pripomína zubnú pastu, vďaka krémovému zloženiu sa dobre aplikuje a rýchlo zaschne. Doba pôsobenia masky je 10-15 minút. Osobne si masku nanášam len na T-zónu, pomocou prstov alebo štetca si rozotriem prípravok na nos, čelo, bradu a tiež na lícne kosti. Nechám ju pôsobiť cca 15 minút, potom si teplou vody umyjem zvyšky masky, pričom si zároveň masírujem tvár peelingovými časticami. Tvár mám potom jemnú, zmatnenú, no čo mi trocha vadí, je pocit napnutia. Neviem, či to má byť súčasť účinkov masky, no príde mi to nepríjemne, preto si vždy po odstránení masky nanášam hydratačný krém. Chválim prečistenie čiernych bodiek, táto maska mi ich snáď všetky vyťahala, som nadšená, pretože na tie čierne potvory je len málo čo účinné. Pleť bola jemná na dotyk, menej hydratovaná, avšak maska je primárne určená na aknóznu a mastnú pokožku, čo dáva zmysel, aj keď hydratovať by sme mali akýkoľvek typ pleti. Po dvoch mesiacoch používania som zaznamenala zmeny u akné, mala som menej vyrážok a čiernych bodiek. Pleť som mala zjemnenú, hebkú a čistú. Preto ak vás trápia silné vyrážky, toto je maska, ktorá si s nimi hravo poradí. Neviete nájsť prírodný produkt proti čiernym bodkám? Nezúfajte, toto je trefa do čierneho. :D Odporúčam ju všetkých dievčatám, ženám aj dámam, ktorých trápia vyrážky, ekzém alebo nadmerné mastenie pleti. Čierna maska 2 v 1 nie je testovaná na zvieratách, neobsahuje žiadne živočíšne zložky, preto je vhodná aj pre vegánov. Pýši sa rôznymi certifikátmi, je bez farbív, umelých prísad, sulfátov, nanočastíc a iných, škodlivých zložiek.


Maska na tvár ma zaujala, verím, že aj vám pomôže. Ak vás trápi iný problém s pleťou ako sú vrásky, citlivosť alebo suchá koža, táto prírodná značka ponúka široký výber pleťovej kozmetiky na oficiálnych stránkach Annemarieborlind.sk.

Vyskúšali ste už túto masku? Ak áno, ako vám sadla?

S. 

Za poskytnutie produktu na testovanie ďakujem zastúpeniu Annemarie Börlind. 

You May Also Like

23 komentárov

  1. Tyjo, designově to vypada fakt luxusně :)))
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..a nie len designove :-)..ANNEMARIE BORLIND aj je luxusna kozmetika a o maskach ani nehovoriac..pouzivam pravidelne a tie vysledky su skvele..

      Odstrániť
    2. Dievčatá moje, toto je fakt skvelá prírodná kozmetika. :)

      Odstrániť
  2. Jak píše sára nade mnou - obaly jsou nádherné. Samotný produkt jsem nezkoušela :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna něco takové hledám. Z ničeho nic se mi na tváři udělalo děsné akné a černé tečky a potřebuji to zredukovat, takže na to mrknu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oplatí sa na to mrknúť, tiež som mala s mastnou pleťou veľké problémy, konečne som vďaka Annemarie Börlind z toho vonku! :P

      Odstrániť
    2. Dievčatá, táto bio kozmetika je naozaj kvalitná, určite vám pomôže. :)

      Odstrániť
  4. značku nepoznám, ale masky na tvár mám veľmi rada, tak túto by som vrele privítala v kúpeľni na poličke :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám rada masky čo sa dajú zlúpnuť a nie umývať ale málokedy ich používam zvyčajne použijem píling alebo pleťovú vodu:) ale inak čierne ma vždy lákali príde mi to ako to liečivé bahno:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hahaha bola som rovnaká... Mala som problém s umývaním masky... Ale prišla som potom časom na to, že som pohodlná moc... Ani len som si neuvedomila, čo všetko mi mohla dať tá nezlupovacia maska... Teraz už dlhšiu dobu používam čiernu masku od AMB a som rada, že som ju začala používať, moja pleť to odcenila...

      Odstrániť
    2. Mne osobne to nevadí, umyjem si ju v sprche a problém je vyriešený. :)

      Odstrániť
  6. Pěkný článek, akorát mě trápí suchá 😕🙂
    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na suchú je dobrá vitamínová, o ktorej som písala minule. :)

      Odstrániť
  7. Díky za tipy, já mám takovou normální až mastnou pleť, takže na produkty třeba mrknu :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty černé masky jsou výborné, používám tedy jinou značku ale na mastnou plet je to fakt super. Dělám si ji tak 2x do týdne a nejraději bych ji měla každý den :D strašně mě to baví si to na sebe patlat a vypadat jak strašidlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. O tejto maske som ešte nepočula, ale vyzerá veľmi zaujímavo. Mám rada, keď sú masky v inej farbe ako priehľadnej, pretože keď to potom dávam dole, tak nevidím, kde ešte je a kde už nie :DD
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa je to tiež tak, radšej trocha farby poprosím. :)

      Odstrániť
  10. Maska vyzerá skvelo, zatiaľ s nou ale nemám žiadnu skúsenosť. ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)