Čas na zmenu...

by - 20 novembra

Ahojte,
ako sa dnes máte? U nás v Košiciach je krásne, síce trocha chladnejšie, no zasvietilo nám slniečko, z čoho sa veľmi teším. Určite viete, že som sa presťahovala. Do nášho nového domova som dlho zháňala doplnky, ktoré by mi ladili k zvyšku interiéru. V tej dobe som dostala ponuku na "otestovanie" obrazov zo stránky PIXERS. Po otvorení okna e-shopu ma okamžite zaujala možnosť vytvoriť si svoj vlastný obraz. Obraz si môžte poskladať z viacerých kusov, viete si ho personalizovať a dokonca vám vytvoria obraz podľa vlastnej fotografie. Ak neobľubujete obyčajné obrázky, skúste nálepky, tapety alebo plagáty. V tomto farebnom svete obrazov si vyberie každý...


Pri výbere vášho vysnívaného obrázka je dôležité rozhodnúť sa, o aký tip produktu máte záujem. Obľubujete často zmeny? Vyskúšajte tapety. V ponuke nájdete tapety s rôznymi povrchmi, samolepiace, umývateľné či vinylové. Vďaka nim môžete meniť vzhľad interiéru kedykoľvek sa vám zachce. Chceli by ste niečo extra? Čo tak fototapety? Nádherný západ slnka nad púšťou môžete mať priamo u vás doma v obývačke. Potrebujete prekryť špinavé, zničené alebo nepekné povrchy skríň, kuchynských liniek či dverí? Siahnite po nálepkách. Vybrať si môžete z kvalitných fotopotlačí, z umeleckých, prírodných či mestských scenérii. Ak ste tak trocha stará škola a preferujete obrazy, e-shop ponúka neskutočne množstvo vzorov, farieb a povrchov. Obrazy na skle, zložené obrázky, obraz na plátne, hliníku, PVC alebo plexiskle, rámované obrazy alebo ich kombinácie. Mne sa zapáčila možnosť zloženého obrazu na plátne. Keď mi zásielka prišla domov, ostala som v nemom úžase. Tak kvalitne spracované, farebné a dokonalé dielo som už dávno nevidela. 


Obrazy mi prišli zabalené vo fóliách a v pevnom kartóne. Očakávala som, že budú ťažké, no opak bol pravdou, prekvapila ma ich ľahká váha. Súčasťou balenia boli aj mini klinčeky a zadné kovanie, ktoré slúži na zavesenie obrazu. Kovový pliešok si musíte na zadnú časť obrazu primontovať, nie je to nič náročné. Bála som sa, že maličké klince neudržia samotné plátno, no po zavesení som sa uistila, že je všetko tak, ako má byť. Plátno je veľmi pekné, jedná sa o prírodný motív, ktorý som si vybrala zo sekcie fototapety. Páčil sa nielen mne, ale aj môjmu chlapovi. Izbu nám osviežil, myslím, že sme siahli po neobyčajnom zábere. Obrazy na plátne boli pre mňa tabu, nikdy predtým som nič podobné nevidela, no poviem vám, vyzerajú veľmi luxusne. Oceňujem prepracovanie motívu, zadné uchytenie, ktoré je na opačnej strane obrazu, ľahkú drevenú konštrukciu a montáž. Za mňa sú tieto obrazy najkrajšie, aké som videla. E-shop chválim za komunikáciu, je pravda, že vytvorenie obrazu trvá dlhšiu dobu, no kto si počká, ten sa dočká. Aspoň viem, že si na ňom dali záležať a že ho len tak neodflákli. Ceny sa pohybujú podľa druhu a rozmerov obrazu, je to individuálne. Všetky výrobky sú Eco-friendly, e-shop vám garantuje celoročnú možnosť vrátenia tovaru a dopravu majú zdarma. Keď si v budúcnosti budeme zariaďovať ďalšie izby v dome, viem, kde nájdeme nielen kvalitné, ale aj nádherné obrázky. 


Obrazy máme na sivom podklade, myslím, že vyzerajú pekne, čo si o nich myslíte vy? Páči sa vám náš výber? Aký motív či fotografiu by ste si zvolili? Poznáte Pixers?


Pekný zvyšok dňa,
S.

You May Also Like

4 komentárov

  1. Vypadá fakt nádherně. Mám ráda tyhle "skládané obrazy" a okamžitě bych věděla kam s ním :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výběr obrázku je krásný :) Hlavně pro lidi třeba ve městech, kteří si moc neužijou přírody. Moc se mi líbí, že si tam člověk může natisknout i vlastní potisk :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)