Prírodné novinky

by - 02 novembra

Ahojte,
ozývam sa vám po naozaj dlhej dobe, priznám sa, nečakala som, že je to už tak dávno, čo som pridala posledný článok. Určite sa pýtate, kde som bola, čo sa so mnou dialo, prečo som nepublikovala nové posty,... Moji milí, odkedy som nastúpila do školy, neriešim skoro nič iné, len ju. Samé zápočty, výjazdy, naháňanie sa na prednášky a rozvrh do večera urobili svoje, keď som prišla domov, bola som rada, že žijem. Unavená a vyčerpaná z celého dňa, najedla som sa, umyla a hurááá do postele. V čase voľna som vybavovala rôzne potrebné veci, starala sa o domácnosť a trávila chvíle s mojimi najbližšími. Dúfam, že sa časom toto obdobie ukľudní a ja sa budem môcť celá svieža a plná energie pustiť do nových článkov, držte mi prsty. :)
Dnešný príspevok bude venovaný pre mňa najlepšiemu bio e-shopu, aký som kedy navštívila. Reč je o obchodíku krasnakazdyden.cz, ktorý je výnimočný nielen tovarom, ale aj milým a prívetivým prístupom majiteľky. 


Z e-shopu som vyskúšala pre mňa nové a nepoznané produkty, poviem vám, určite sa oplatí vložiť ich do nákupného košíka. Okrem toho, že sú čisto na prírodnej báze, prípravky môžu používať aj vegáni, alergici a dokonca muži. 

Mylo Ružová rosa pleťové tonikum 
ruža a uhorka

Pleťové tonikum je určené pre všetky typy pleti, vďaka svojmu zloženiu sadne nielen na mastný typ pokožky, ale aj na suchú či citlivú kožu. Je vhodné na dočistenie pleti, sťahuje rozšírené póry, ukľudňuje začervenanie, pálenie či svrbenie pokožky. Upravuje pH pleti, hydratuje ju a obnovuje. Toner obsahuje ružovú vodu, extrakt z uhorky, kokosu a zdraviu prospešné baktérie Laktobacillus. Okrem toho, výťažok z rôsolovky (huba) obsahuje organickú kyselinu hyalurónovú, tá vyplňuje jemné línie a pleť spevňuje.  
Obal pleťovej vody je celý tmavý, čo chválim, pretože čierne obaly zabraňujú prestupu slnečných lúčov, prípravok je tak dlhšie svieži a čerstvý. 100 ml fľaša s pumpičkou vám nezaberie veľa miesta v batožine, balenie je hygienické a ľahko použiteľné. Toner je vyrobený u nás, na Slovensku, je bez parabénov, sulfátov a chemikálii. Voda ma príjemnú vôňu, cítim v nej hlavne ružu, no pri nanášaní sa jemne uvoľňuje uhorka, ktorá predstavuje arómu čistoty a vyrovnanosti. Aplikácia tonera je veľmi jednoduchá, stačí, ak si vodu nastriekate priamo na tvár, alebo na vatový tampón a krúživými pohybmi ju rozotriete po tvári. Pre mňa je lepšie nanášanie vody na tampón, nakoľko striekací uzáver je dosť silný, takže si na pleť neaplikujem jemnú hmlu, ale kvapky vody. Ďalšie plus tampónovej aplikácie je vizualizácia nečistôt, ktoré sa na tampóne zachytia. Ak ste si doteraz mysleli, že vaša pleť nemôže byť po prebudení špinavá, presvedčte sa samé a sledujte, koľko nečistôt sa cez noc na vašej tvári usadí. 
Už po prvom použití pocítite rozdiel, pokožka nie je napnutá, je príjemná na dotyk, hladká a vláčna. Póry sa opticky stratia, pleť nie je mastná ani suchá, vyzerá zdravo a šťavnato. Po určitom čase je pokožka dobre hydratovaná, akné a čierne bodky sa postupne vytrácajú, v postate máte pocit, akoby pleť znova dýchala, vyzerá dobre, bez sivastého nádychu. Mylo pleťové tonikum  mi učarovalo, som z neho nadšená, mojej pleti doprial benefity, o akých som vždy túžila. Používam ho aj na oči, pretože ma vôbec nedráždi, naopak, upokojí ich. S výberom som spokojná, odporúčam ho každej žene, ktorá potrebuje vypnúť, zrelaxovať, dopriať pleti rovnováhu a vyváženosť alebo len hľadá dokonalé tonikum a odličovač v jednom. :)


Stop the water while using me! 
sprchový gél pomaranč a divoké bylinky

Ultra jemný a šetrný sprchový gél čistí pokožku do hĺbky a zanecháva ju osvieženú a príjemnú na dotyk. Kombinácia umývacích látok a výživných lipidov poskytuje koži komfort bez toho, aby ju vysúšala. Voda z pomarančových kvetov ma vynikajúce revitalizačné účinky, okrem toho, že pokožku osvieži, je ideálna na aromaterapiu. Medovka stimuluje prirodzený chod pleti, zanecháva ju vláčnu. Značka patrí medzi certifikovanú bio kozmetiku, navádza ľudí k šetreniu prírodných zdrojov a ma neskutočne podarené obaly. Samozrejme, netestuje na zvieratách a je vhodná aj pre vegánov (okrem produktov obsahujúcich med). 
Zasa raz balenie s pumpičkou, za mňa najlepšia voľba, aká môže byť. Krásna matná fľaštička s nápisom pobaví pri sprchovaní, je originálna a cool. 200 ml balenie vydrží dlhšie, nakoľko stačí jedno-dva stlačenia a umyjete si celé telo. Hustá konzistencia ľahučkej vône a priesvitnej farby sa po kontakte s vodou premení na penu. V géle cítim skôr bylinky, pomaranč len striedmo, preto by som produkt odporučila ženám a mužom, ktorí nemusia ťažké a príliš parfumované výrobky. Gél je super aj vtedy, ak používate parfumované telové mlieka, aspoň sa vám vône nebudú prekrývať. S gélom sa pracuje dobre, pena, ktorá vznikne je svieža a minimalistická, nečakajte teda žiadne penové záveje. Čo ma ale na géle dostalo je efekt, ktorý zanecháva. Pokožku vyživuje, je hydratovaná a vláčna, vôbec sa nešúpe a je hebká na dotyk. Sprchový gél je vhodný aj na holenie, príjemne sa nanáša a pri náhodnom kontakte s očami neomdliete bolesťou, ako to býva pri produktoch, ktoré obsahujú chémiu. Ako som spomínala vyššie, vôňa je neutrálna, preto je vhodná aj pre mužov. S produktom som spokojná, myslím, že značka prišla s krásnou myšlienkou a ešte lepším zložením prípravkov, ktoré sú tak jemné, že ich môžu používať aj detičky. :) Poznáte túto značku? Ak áno, ktoré produkty od nej máte?


Zaujali vás prípravky? Poznáte spomínaný e-shop? Nakupujete často prírodnú kozmetiku?

Krásny večer,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem Miške z krasnakazdyden.cz. 

You May Also Like

24 komentárov

  1. Obchůdek moc dobře znám, sama tam nakupuji :-) ráda samozřejmě zkouším i nové e-shopy, ale sem se vracím nejraději. Přírodní kosmetiku zbožňuji!
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Týjo tak ten první produkt mě hodně zaujal :O asi se po něm kouknu a možná vyzkouším. Uvidíme :) . Děkuji za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Je super, ma neutrálnu a jemnú vôňu, vyskúšaj. :)

      Odstrániť
  4. Produkty vyzerajú úžasne. E-shop nepoznám no určite sa naň mrknem. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a určite naň mrkni, nájdeš tam zaujímavé vecičky. :)

      Odstrániť
  5. Tenhle eshop miluju. Objednávám tam docela často. Hlavně mýdla.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásna každý den má naozaj kopu zaujímavých produktov. Sama mám skúsenosť so stránkou i s Miškou, ktorá je skvelá.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kozmetiku ani e-shop nepoznám,i keď aj ja pracujem s prírodnou kozmeceutikou (Larens) Ale tá sa okrem iného zameriava na unavenú pleť,vrásky a kožné ochorenia (akné, ekzémy, lupienka, psoriáza...) . Nielen, že som jej zástancom, propagátorom, ale používam ju pri mojej práci (ošetrenia v štúdiu, konzultácie, doporučenia, individuálny prístup) Ale ďakujem, treba byť informovaný z každej strany. Asi ide skôr o kozmetiku, ktorá neublíži :) Pozriem. Adel

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma teší, že som ťa informovala a popravde, som rada, že si ty informovala mňa o novej značke. :)

      Odstrániť
  8. zbožňujem ružové vody a ten sprcháč ma top nápis :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veru aj ja sa niekedy zhrozím že ako je to už dávno čo som pridala posledný príspevok. Človek si ani neuvedomí ako to rýchlo všetko uteka:-/,,ja mám rada prírodnu kozmetiku a čím dalej tým viac sa ju snažím kupovať a tieto dva vyzeraju fakt dobre:)♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. O eshopu slyším poprvé ale příjde mi super, že si tam na své příjdou jak vegani tak muži :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kozmetika vyzerá zaujímavo určite sa po nej pozriem :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  12. prírodnu kozmetiku mám v poslednej dobre veľmi rada. Milujem tie čisté vône. A na tejto značke sa mi veľmi páčia obaly produktov ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)