Mary Kay novinky jeseň/zima 2017

by - 28 decembra

Tento rok tak rýchlo zbehol...som o rok staršia, začali sa mi objavovať prvé mimické vrásky, vlasy mi opäť trocha narástli, v rodine sme mali príjemné aj nepríjemné chvíle, škola mi ešte stále nedá spávať a v porovnaní s minulým rokom sa toho až tak veľa nezmenilo. Zmenila sa akurát jedná vec - môj pohľad na kozmetiku. Čím som staršia, tým viac pociťujem, že kvalitná starostlivosť o telo, vlasy a pleť robí zázraky. Doteraz som sa sústredila na produkty, ktoré boli cenovo dostupné a mali aký taký efekt. Vďaka spoluprácam som objavila tajomstvá kvalitnej, cenovo priateľnej a pritom naozaj účinnej kozmetiky. Jednou takou je pre mňa značka Mary Kay. Milujem ich odličovač očí, keď som bývala u našich, stále som si ho od mamy požičiavala, neverili by ste, ako skvelo dokáže odstrániť aj vodeodolný make-up. Od sesternice som dostala masku na oči, okrem toho, že príjemne chladila, opticky zjemnila tmavé kruhy pod očami a malé vrásky. Z pleťovky vám odporúčam aj zmatňujúci krém na tvár, pre mastnú pokožku je ako stvorený. 
Keď mi prišla zásielka noviniek, veľmi som sa potešila. Chcete vedieť, čo som si v balíčku našla a ako prípravky, doplnky hodnotím?


Hubka na make-up

Penový aplikátor v elegantnej čiernej farbe slúži na precízne nanášanie make-upu. Vďaka ergonomickému dizajnu a rôznym okrajom vytvorí dokonalý finiš za každých okolností. Môžte ho používať na tekuté, tuhé aj sypké produkty, skvelo sa drží v ruke a prispôsobí sa každému záhybu tváre. Jeho jedinečná štruktúra je navrhnutá tak, aby absorbovala prebytočnú vodu, nie samotný prípravok, čím minimalizuje spotrebu. Prehnali ste to s krycím krémom? Nevadí, navlhčite hubku a jemne ňou poklepte miesta s prebytočným make-upom, uvidíte, ako sa razom váš look stane nielen krajší, ale aj prirodzenejší. 
Hubka sa používa veľmi jednoducho, buď ju využijete navlhčenú, alebo suchú. Mne funguje oboma spôsobmi a s výsledkom som vždy spokojná. Trocha krycieho krému aplikujte na paletu / chrbát ruky, pomocou hubky naberte množstvo, aké potrebujete a nanášajte na tvár. Je lepšie, ak použijete menej prípravku, s hubkou sa výborne vyhráte a líčenie navrstvíte tak, ako chcete. Špička hubky slúži na detailné zapracovanie korektora, púdru či podkladovej bázy. Mne sa osvedčila na miestach pod očami, pri nose a perách. Strany sú mierne vychýlené, čo umožňuje pevné uchopenie a stláčanie aplikátora. Spodná kruhová časť je ideálna na podkladovú bázu, rozotrie make-upu po celej tvári alebo zvýrazní kontúry. 
Hubku na make-up používam každý deň, už som ju aj čistila a oceňujem, že sa jej tvar vôbec nezmenil, pevný materiál sa nerozpadáva a špongia uľahčí líčenie behom sekundy. Odporúčam ju každej žene, ktorá túži po decentnom a zároveň očarujúcom líčení. 


Live Fearlessly Parfumová voda

“Odvaha je umenie robiť to, čoho sa bojíme, bez ohľadu na to, ako je to ťažké. 
Odvaha je pravda. Odvaha je sebavedomie.” – Mary Kay Ash

Vôňa Live Fearlessly bola starostlivo vyvinutá s maximálnym citom pre detail. Nápadný flakón plný svetla, sily a tepla predstavuje ambicióznu ženu, ktorá sa nebojí výziev. Verí v samu seba, vie, že dokáže čokoľvek, čo si zaumieni. Tvárou vône sa stala Lynsey Dyer, extrémna freeride lyžiarka. Takýto druh športu si vyžaduje nielen odvahu, ale aj pevné nervy, pretože nie každý deň je ružový. Milióny žien po celom svete hľadajú odvahu, odvahu na zmenu zamestnania, na opustenie manžela či na nový život, nájdite ju v sebe aj vy a staňte sa neohrozenou šelmou, ktorá dokáže divy. 
Vrchné tóny vône sú tvorené talianským bergamotom a zázvorom. Dodávajú parfumu iskru, naladia váš mozog na nové, pozitívne myslenie. Stredné tóny patria ruži, kráľovnej kvetov, konvalinke a orchidei. Podmania si vás zmyselnou arómou, zanechajú vo vás sebavedomý pocit a lásku. Spodné tóny ukrývajú cédrové drevo, tonkové bôby, austrálske santálové drevo a jemnú, vanilkovú arómu. Drevitý základ s hrejivou nadstavbou otvorí brány neodolateľnosti a ženskej sile. 
Luxusný parfum v elegantnom flakóne je ideálny na darovanie, vydrží celý deň, jeho intenzita je stále rovnaká, ulahodí milovníkom sladkých a zároveň výraznejších vôní. Momentálne je to môj najpoužívanejší parfum, ak hľadáte silnú a dokonalú vôňu na zimu, táto vás určite zaujme. 


Krém na ruky Vanilla Berry

Zamatovo jemný krém na ruky s príjemnou, zimnou vôňou zanecháva pokožku hydratovanú, osvieženú a krásnu. Dokonalá, 24 hodinová zvláčňujúca vlastnosť krému premení vaše ruky na klenot, o ktorý sa budete chcieť s láskou a nehou starať. :)
Obal krému je ladený do bordových farieb, pripomína mi sviatky. Dolné uzatváranie považujem za plus, osobne vyhľadávam produkty s čo najjednoduchším spôsobom otvárania. 88 ml balenie v sebe ukrýva biely krém, ktorý sa príjemne nanáša, rýchlo sa vstrebáva a má nemastné zloženie. Tento krém je iný v tom, že na koži vytvorí ochrannú bariéru, bráni strate lipidovej vrstvy a pokožku zanecháva hodvábne jemnú. Ak si často umývate ruky mydlom, koža sa namáha a stenčuje, čoho dôsledkom sú vysušené a šupinaté ruky. Krém ma ideálne zloženie, ktoré sa vstrebe až do tých najhlbších vrstiev pokožky, preto budú vaše ruky aj po umytí stále hladké na dotyk. Ak si ho nanesiete v hrubej vrstve počas noci, ráno budete mať kožu ako novorodenec. Vôňa je sladká, kombinácia vanilky a lesného ovocia vytvára nežnú súhru. Po nanesení stačí počkať pár minút a môžte sa pustiť do činností bez toho, aby ste zanechávali mastné fľaky na monitore či zrkadle. Výborné, výživné zloženie, príjemná, nevtieravá vôňa a výsledný efekt, ktorý hľadáme pri každom jednom prípravku na ruky. Osobne mi krémy Mary Kay vyhovujú, všetky sú zaujímavé, no tento je môj favorit. 


Páčia sa vám novinky? Poznáte značku Mary Kay? Čo by ste mi doporučili?

Budem rada za každý váš komentár, ak sa vám blog páči a ešte ho nesledujete, prihláste sa na odber (pravý panel, google followers, kolónka sledovať). :)

Pekný zvyšok večera,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Mary Kay Slovensko.


You May Also Like

13 komentárov

  1. Zaujal ma tvoj výber produktov. Jednoznačne najviac sa mi páči parfém a krém na ruky. :) Vôňa krému na ruky je určite príjemná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touto značkou nemám zatiaľ žiadne skúsenosti, ale produkty vyzerajú veľmi dobre. Najviac ma zaujal asi krém na ruky, ktorý je v tejto dobe viacej než potrebný. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To súhlasím, krémy teraz nevyhnutne potrebujem. :)

      Odstrániť
  3. Od Mary Kay som už dlho nič neskúšala. Odličovač, ktorý si spomínala v úvode článku sa aj mne moc páčil. Inak som si od MK obľúbila ich Botanical Effects radu na zmiešanú pleť. Z týchto noviniek ma zaujali všetky tri výrobky, najviac by som však bola zvedavá na hubku na make-up.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, tak musím pozrieť aj na tú Botanical Effects radu. :)

      Odstrániť
  4. Opět super novinky, ten parfém vypadá fakt dobře, asi na něj mrknu k mamce do katalogu :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hubku na make-up nepoužívam, aj keď v poslednom čase som po nejakých začala poškuľovať. Vždy som však mala v sebe zakódované presne to, čo si spomenula v článku- že do seba vsiakne príliš veľa produktu, a preto sa doteraz radšej spolieham na svoje prsty.
    Musím ťa hlavne pochváliť za tie fotky s hubkou, kde stláčaním dokazuješ jej nestlačiteľnosť. Ani neviem prečo, ale zdá sa mi to strašne milé! :D

    Kristin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj, tak to ti ďakujem. A nemusíš sa báť, hubka je fajn, odkedy som ju vyskúšala, nedám na ňu dopustiť. :)

      Odstrániť
  6. Od této značky mám tvářenku jen a jsem moc spokojená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, dekoratívku majú tiež fajn, ale lícenky som ešte nemala. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)