Merry Christmas with Yves Rocher

by - 22 decembra

Už o dva dni sú tu Vianoce!!! 
Tešíte sa? Pre mňa sú to najkrajšie sviatky roka, milujem tú atmosféru, ktorá s nimi prichádza. Vôňa škorice, vanilky a lesných plodov očaruje každého, preto ak ešte nemáte nakúpené posledné darčeky, alebo si chcete urobiť radosť, tento post je pre vás ako stvorený. Nedávno mi totiž prišiel balíček plný limitovanej edície od Yves Rocher s bohatými vôňami a krásnym dizajnom produktov. 
Ešte stále máte čas, preto neváhajte dlho a zájdite si do predajne alebo na eshop pre váš dokonalý tohtoročný darček snov. :)


Krémový sprchovací gél Biela vanilka

Krémový sprchový gél a pena v jednom s podmanivou vôňou bielej vanilky vás prenesie do Bretónska, krajiny, ktorá inšpirovala tvorcov tejto kolekcie. 400 ml flakón tekutého hodvábneho krému poteší každú milovníčku kvalitnej a voňavej kozmetiky. V jeho zložení nájdete výťažok z vanilky obsiahnutý vo vôni, vodu z bio nevädze a umývaciu zložku rastlinného pôvodu. Pozor, gélik je výborný aj pre eko maniačky, obsahuje biologicky ľahko odbúrateľné zloženie, viac ako 98% zloženia je prírodného pôvodu, bez etoxylátov a parabénov. 
Kolekcia pre rok 2017 sa nesie v zlatých a červených tónoch, obaly majú minimalistické kresby s nádychom pokoja a radosti. Luxusne pôsobiaci flakón, horné uzatváranie a prevedenie hodné majstra povýšil gél na klenot vo vašej kúpeľni. Husté, perleťovo biele zloženie sa pri sprchovaní premení na kašmírovo jemný gél, vo vani som ho ešte neskúšala, takže vám neviem povedať, akú kúpeľovú penu vytvorí. Gél bohate pení, príjemne sa nanáša a pokožku zanecháva osvieženú. Mne osobne celkovo vyhovujú gély od YR, kožu obnovujú a hydratujú. Tento gél mi pleť vôbec nedráždi, nespôsobuje nepríjemný pocit pnutia a vďaka prírodným ingredienciám je vhodný aj pre deti. Ak ste doteraz nezaznamenali, že prichádzajú Vianoce, krémový gél vám ich raz dva navodí a to v pohodlí domova. Vonia sladko, no nie príliš, cítim v ňom mierne kyslastý podtón, ktorý by som prirovnala k citrusovým plodom. Celkovo mi vonia ako vanilkový koláčik s citrónovou polevou. Produkt by som darovala osobám, na ktorých mi veľmi záleží, pretože tak jemnú starostlivosť si zaslúži každý, kto je vášmu srdcu najbližší. :)


Telové mlieko Čarovné lesné plody

Čarovné lesné plody vás zavedú do krajiny plnej zázrakov, šťastia a radosti. Dermatologicky testované telové mlieko s uvoľňujúcou arómou je bez minerálnych olejov, parabénov a silikónov. Vo svojom vnútri ukrýva maslo z bio karité, vodu z nevädze, hydratačný mandľový olej a výťažok z brusníc. 
Lesné plody sú odeté do symbolickej červenej farby, flakón ma 200 ml balenie s horným uzatváraním. Na obale sa nachádzajú roztomilé zvieratká a stromčeky. Chválim priesvitné obaly, vďaka nim vidíte, koľko produktu vám ešte ostáva. Vyzdvihujem tiež krémové zloženie svetlo ružovej farby, sviežu kyslastú vôňu plnú brusníc a excelentné zvláčňujúce účinky. Mlieko sa okamžite vstrebáva, nezanecháva žiaden mastný pocit alebo škvrny na oblečení, prevonia nielen vaše telo, ale aj celú izbu. Prvotriedna kvalita zloženia pleť upokojí, rozjasní a hydratuje. Koža bude hebká na dotyk, spevnená a plná radosti, ktorú jej spolu s telovým mliekom doprajete. Nezabúdajte na seba a rozmaznávajte sa, vaša pleť aj telo vám za to opakovane poďakuje. Čo by ste povedali na darček v podobe masáže a telového mlieka? Mňa by rozhodne potešil. 


Telový peeling s cukrom Čarovné lesné plody

Cukrový peeling s prídavkom ošetrujúcich olejov v delikátnej vôni jednoducho musíte mať. Pýtate sa prečo? Keď patríte medzi ženy s výnimočným vkusom a citom pre detail, viete, že peeling je svätá vec v kozmetike. Vďaka nemu dosiahnete hladkú, sviežu, premasírovanú a hlavne spevnenú pokožku. Odkedy používam peelingy pravidelne, celulitída aj strie sa vyhladzujú, sú svetlejšie a moja pokožka vyzerá opticky bezchybne. Tento krásavec ma zaujal hneď na prvý dotyk, vedela som, že budeme kamaráti. Olejová konzistencia s prímesou hrubších kryštálov cukru, báječná brusnicová vôňa a výsledný efekt stoja za to. Po kúpeli je koža vyživená, samozrejme, je troška mastnejšia, preto odporúčam použiť peeling pred sprchovým gélom. Nohy po oholení ostanú dlhšie hladké, pleť sa prekrví a aktivuje sa spaľovanie tukov. Pri pravidelnom používaní dosiahnete výsledky, o akých sa vám ani nesnívalo. Tak čo baby, idete do toho? Darujte tento peeling kamarátke, sestre alebo sesternici a po dvoch mesiacoch sa jej opýtajte, ako teraz vníma svoje telo. Bude nielen príjemné na dotyk, ale tiež dokonalé na pohľad. 

P.S.: Peeling sa nesmie konzumovať a aplikovať na tvár. :D


Krém na ruky Biela vanilka

Hodvábny krém na ruky s vôňou bielej vanilky obsahuje maslo z bio karité, známe  hydratačnými a obnovujúcimi účinkami, vodu z nevädze, makadamiový olej a vanilkový extrakt. Ľahké zloženie je z 95% prírodného pôvodu, celá vianočná kolekcia bude ideálna pre bio kámošku. 
Obal krému ma polomatný finiš s nálepkou so sviatočným motívom. 75 ml balenie vydrží počas celých sviatkov, oceňujem uzatváranie, mám radšej, keď nemusím krémy odkrúcať. Vodnatá štruktúra krému sa rýchlo vstrebáva, zanecháva ruky prevoňané a zamatovo hebké. Milujem krémy, ktoré nie sú mastné, preto som rada, že bol súčasťou balíčka. Mne  už stojí na poličke, každý večer si s ním pokožku rúk nakrémujem a ráno sa zobudím s kašmírovo jemnými a stále voňavými rúčkami. Krém je skvelý aj na poškodené nechtové lôžko, zacelí ho a obnoví. :)


Balzam na pery Biela vanilka

Pomáda na pery s vanilkovo-citrusovou vôňou a sladučkou príchuťou dopĺňa celú kolekciu. Produkt ma veľmi pekný obal, v kabelke ho okamžite nájdete. Farba je zvláštna, krémová no keď sa bližšie zahľadíte, pretkáva sa s červenou paletou. Priesvitný vazelínový finiš pery zvláčňuje, zjemňuje a ošetruje. Počas zimného obdobia nahradí lesk na pery. Balzam je fajn, no stála kolekcia farebných pomád ma podľa mňa oveľa lepšie hydratačné účinky. Tento si musíte aplikovať každé dve hodiny, to nehovorím o pobyte vonku. Z celej kolekcie mi prišiel najmenej účinný, pochvaľujem si akurát vôňu a chuť. 


Toaletná voda Biela vanilka

Iskrivá vôňa hrá premyslenými tónmi vanilky a citrusov, nájdu sa v nej aj mierne korenisté a odvážne struny. Hrejivá, nežná, unikátna parfumácia vydrží celý deň, napriek tomu, že je to toaletka. Pre dámy obľubujúc sladké, podmanivé a hlavne bravúrne kombinácie. 
Obal ma striekací aplikátor, 100 ml flakón čo to vydrží. Pre mňa je to veľmi nežná, zmyselná a neskutočne ženská vôňa. Otvorí komnaty srdca, navodí tú pravú atmosféru a okrem vás ju bude milovať aj vaše okolie. Keď budete v predajni, určite si k nej privoňajte, bude vaša v priebehu sekundy. 


Tekuté mydlo na ruky Čarovné lesné plody

Gélové mydlo na ruky s vôňou brusníc vo vianočnom obale budú milovať všetci členovia rodiny. Hustejšie zloženie svetlo ružovej farby sa pri kontakte s vodou zmení na hravú penu, preto vám odporúčam nanášať menšie množstvo. 190 ml pumpičkové balenie s vami vydrží počas celých sviatkov a na umývanie rúk sa už odteraz budete len tešiť. Viete prečo? Toto mydlo je tak čarovné, že vôbec nevysušuje pokožku rúk, skôr ich zvláčňuje a nezanecháva na nich pocit pnutia. Hotový zázrak! :*


Balíček obsahoval aj takéto prekrásne nálepky. :P :*


Uchvátila vás vianočná kolekcia? Mňa totálne a myslím, že je jedna z tých vydarenejších. Vlastníte niečo z kolekcie? Ak áno, ako ste spokojní?

Krásne sviatky!

Soňa

Za poskytnutie balíčka na testovanie ďakujem zastúpeniu Yves Rocher Slovensko. 

You May Also Like

18 komentárov

  1. Yves Rocher má opravdu krásné zimní limitky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už len tie obaly vyzerajú neodolateľne. Z Yves Rocher nakupujem pravidelné každý rok na Vianoce nejakú tu drobnôstku pre mamču. Najviac ma zaujala telová voda, nakoľko som do nich úplný blázon. Krásna edícia.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Užij si krásné a pohodové Vánoce! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem aj tebe prajem krásne sviatky a šťastný Nový rok. :)

      Odstrániť
  4. Bolo to krásne prekvapenie ako darček pod stromček a ten peeling nemam vyzera dobre ja mam v podobnom baleni telove maslo :) maju krasne obaly vždy vedia prekvapiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. YR je skvely, tuhle jejich vanocni edici uplne miluju :)
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. YR ty Vánoční limitky prostě umí, vždy jsou vychytané od obalů až po vůně :). Mám je moc ráda. Letos jsem odolávala a zatím si žádný produkt nekoupila, ale možná ještě teď ve volnu mě obchůdek YR vtáhne a nepustí mě dokud si něco nekoupím.

    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. YR se kolekce letos povedla, sama jsem ji v obchodě obdivovala a je naprosto dokonalá :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kolekcia je nádherná a kupovala som ju ako darček na Vianoce :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Z tejto rady som úplne unesená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Yves Rocher mám v poslednej dobe veľmi rada a táto vianočná kolekcia obsahovala zatiaľ najlepšie produkty, čo som od nich doteraz vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)