Ak rúž, tak jedine...?

by - 28 januára

Ahojte,
ako sa mi máte? Už som tu dlho nebola, konečne som sa zbavila skúšok a štátnice, ďakujem, že ste na mňa mysleli, dopadlo to výborne. :)
Rúže sú dnešnou témou dňa, poviem vám, milujem ich. Neviem prečo, no rôzne produkty na pery ma vždy lákali aj lákajú. Doma mám poriadnu zbierku, no ako tak na ňu pozerám, prevládajú matné rúže a lesky. Matné pery zbožňujem, lesky veľmi nemusím, nakoľko si moje vlasy žijú svojim životom, nepotrebujem si ich z pusy vyberať každé 3 minúty. 
Poznáte rúže od značky Makeup Revolution London? Mne osobne vyhovujú, radšej mám tekuté a saténové verzie, no znesiem aj tie obyčajné. Mojou najnovšou vychytávkou je set dvoch výrobkov, teda ceruzky na pery a matného lesku. Balením aj myšlienkou sú veľmi podobné Kylie lip kitu, avšak finálnym výsledkom sa úplne odlišujú. 


Set na líčenie pier v sebe ukrýva ceruzku a tekutý rúž v rovnakom odtieni. Nude farby nikdy nevyjdú z módy, preto som siahla po odtieni Echelon. Táto farba je príjemná, na perách nie veľmi výrazná a do tohto počasia ako stvorená. 
Obal je krásnej čiernej farby, bronzové nápisy s metalickým odleskom jednoducho patria k značke. Ceruzka je zahalená do matného čierneho plášťa, zatiaľ čo tekutý rúž nesie kovový bronz. Toto duo je ideálne na darovanie, obal aj samotné produkty sú nielen šikovne navrhnuté, ale aj príjemne minimalistické, čo pri kozmetike veľmi oceňujem. 


Ceruzka na pery ma krásnu, sýtu farbu, nevýhodou je, že nie je vysúvacia. Plastový obal je pevný, v rukách nekĺže a dobre sa drží. Stredne mäkká ceruza dokáže precízne vytvarovať kontúry, môžte si ňou vykresliť celé pery a až tak použiť lesk, alebo zvoľte len tie obrysy. Prekvapilo ma, že sa nedrobí a nezanecháva "žmolky" na perách, no vadí mi, že po čase sa začne rozpíjať. Krémové zloženie s bravúrnym pigmentom ocení každá žena, čo sa týka konzistencie a farby, nemôžem im nič vytknúť. Mrzí ma jedine ta výdrž na hraniciach pier, keď ju použijete na celé pery, vydrží dlhšie, no usádza sa v suchých častiach pier a vráskach. Ak by som mala zhrnúť túto ceruzku, poviem vám, je dobrá, to áno, ale nie som s ňou stotožnená až tak, ako napríklad s ceruzkami od Essence. Aby mi doma nestála len tak naprázdno, vyskúšala som ju použiť na oči a tu som bola ohromená oveľa viac, ako pri perách. Linka bola nielen dokonale vykreslená, ale aj trvácna a vydržala mi na viečku celý deň. Nebojte sa skúšať nové veci, veď kto povedal, že ceruzky na pery sa musia používať len na ústa? :)
Tekutý rúž, to už je iná káva. Bohaté krémové zloženie plné farby, rýchle schnutie a parádny efekt. Rúž sa mi pozdáva viac, zbožňujem jeho matný efekt a celkom dobrú výdrž. Aplikátor je tiež fajn, prispôsobí sa tvaru pier a farbu nanesie aj na tie najobtiažnejšie miesta. Faktom ale je, že tak, ako aj ostatné matné produkty, vysušuje pokožku pier, preto je vhodné pred nanášaním použiť balzám alebo peeling. Milujem však jeho výdrž, ktorá je tak pol dňa, vôbec sa nerozmazáva, zvládne pitie aj jedenie, bozkávanie či mrazivú zimu. Keď potrebujem behať celý deň po meste, siahnem po ňom, pretože viem, že aj po 3 hodinách bude stále vyzerať výborne. Nevytvára žiadnu krustu, dá sa vrstviť bez toho, aby som na perách mala pocit záťaže, myslím, že na bežné denné nosenie je ideálny. U mňa dokonca tromfol vychýrený 12 hodinový dvojfázový rúž. 


Set sa mi veľmi páči, určite sa poobzerám aj po iných farbách. Môj odtieň už nemajú, ale farba Noble sa mu veľmi podobá. Túto sadičku kúpite na e-shope Elnino. :)
Čo myslíte, pristane mi?


Keď sme pri Elnino e-shope, odporúčam vám pozrieť sa na vôňu od Karla Lagerfelda, momentálne majú akciu, pri ktorej 85 ml parfumovanú vodu kúpite so 76% zľavou!!! Mne už stojí na poličke a poviem vám, úplne si ma podmanila.


Používate rúže na pery? Ak áno, aký výsledný efekt je ten váš a prečo? Ktorý matný rúž, lesk by som mala vyskúšať nabudúce? 

Krásny zvyšok nedele,
Soňa

Za poskytnutie produktu na testovanie ďakujem spoločnosti Elnino. 

You May Also Like

36 komentárov

  1. Krásne duo a rozhodne krásne zvolená farba, ktorá ti pristane. :) Ja väčšinou používam hydratačné rúže :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tak to máš dobré, mne hydratačné rúže vyhovujú, no nie vždy. :)

      Odstrániť
  2. Tak to je super kombo a ta barvička je dokonalá. Moc ti sluší a i já mám přesně takové odstíny ráda :-) nic výrazného, ale naopak zaujme :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rúž je určite bomba, vyzerá naozaj pekne :) rada by som ho skúsila, hlavne tento odtieň vyzerá krásne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám jí na svém kosmetickém wishlistu, tak snad si jí brzy koupím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma teší, snáď ju budeš mať čím skôr doma. :)

      Odstrániť
  5. Barva vypadá skvěle a máš krásné řasy!: )

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Barva je úžasná, já rúž používám taky :-)! Víš co? Hnědou máš famózní, ale vůbec bych se nebála použít klidně červenou, můžeš si to dovolit úplně lehce :-)!Famózní!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, hnedé a nude odtiene nosím na deň, večer si dovolím aj tú červenú. :)

      Odstrániť
  7. Rúže som niekedy používala len na vystúpenia (museli byť krvavo-červené), ale posledne ich nosím aj do školy, obzvlášť také tie tmavšie odtiene :). Ale ty máš plné pery a môžeš si dovoliť v podstate akýkoľvek :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Odstín vypadá skvěle, myslím, že ti perfektně sedl!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nejaký MUR rúž som kedysi mala, ale veľmi ma sušil. Inak máš veľmi krásne mihalnice :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, riasy som mala vždy takéto, preto ani nepotrebujem umelé mihalnice. :)

      Odstrániť
  10. Mne tieto matné od MR absolútne nevyhovovali. Mala som na perách otrasný pocit suchosti :/ Ale páči sa mi jeho odtieň ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, ja s tým problém vôbec nemám, čo som prekvapená, pretože veľa z vás mi píše, že ich tie rúže vysušujú.

      Odstrániť
  11. Pristane ti, podľa mňa sa ti hodí k očiam. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mám od nich 2 rúže a sú super. Celkovo táto značka má veľmi kvalitné veci a za super ceny.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Značku znám, ale nikdy jsem od nich nic nezkoušela a tohle vypadá bezvadně navíc ti opravdu hrozně moc sluší ten odstín :)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Matné rtěnky mám moc ráda a Tobě moc sluší :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Gratuluji k úspěšným zkouškám :)
    Tyhle rtěnky mám moc ráda :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Wow, barvička je krásná a k tobě sedí :) Gratuluju ke zkouškám a k státnicím :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Anonymný10/2/18 15:50

    Tak tenhle odstín rtěnky je nádhernej a moc ti sluší! Gratuluji také ke zkouškám :)Nekonečná knihovna

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)