Valentín s Annemarie Börlind

by - 04 februára

Ahojte,
február je konečne tu a s ním prichádza sviatok zamilovaných. Tento sviatok mám veľmi rada, väčšinou ho s mužom trávime v kine alebo na večeri, hlavne, aby sme boli spolu. Myslím, že lásku by sme si mali prejavovať stále, milé nežnosti a objatia obohatia váš vzťah a posilnia vzájomné puto. :)
Som žena, ktorá miluje starostlivosť. Či už o svojich blízkych, seba alebo domácnosť, mám rada, keď je všetko hýčkané a plné lásky. Moja pleť je v poslednom čase veľmi namáhaná, mám ju suchú a akoby bez života. Hydratácia je na bode mrazu, myslím, že to bude tým počasím. Aby som mala pokožku ako bábika, siaham po kompletnom pleťovom režime od Annemarie Börlind. Prírodná kozmetika bohatá na rastlinné výťažky a minerálnu vodu v sebe ukrýva dokonalú starostlivosť, krásne eko obaly a prijateľné ceny. 


Enzýmový peeling

Sviatok zamilovaných si žiada nielen krásne šaty a líčenie, ale aj perfektnú pleť. Pokožka na tvári je jemná a náchylná na nedokonalosti, preto je potrebné dodať jej iskru a šťavu. Okrem pravidelnej starostlivosti vám odporúčam peeling. Peeling patrí medzi moje stálice, vždy ho mám doma a používam ho podľa potreby. A čo taký peeling s pleťou dokáže?
Okrem toho, že po použití budete mať pokožku jemnú a hebkú, pleť sa obnoví, vyživí a omladí. Chcete byť na Valentína tip-top pripravená? Tak pokračujte v čítaní. :)
Enzýmový peeling v práškovej podobe patrí medzi najobľúbenejšie produkty od Annemarie Börlind. Hĺbkovo čistiaci, zjemňujúci a vyhladzujúci prášok zahalí pleť luxusom. Obsahuje prírodné enzýmy, tie uvoľňujú odumreté bunky a aktivujú revitalizáciu pleti. Certifikovaná bio aloe vera zásobuje kožu aminokyselinami, vitamínmi a minerálmi. Prírodné enzýmy sú dokonca tak silné, že dokážu pleť zjemniť a omladiť v jednom kroku. Milé dámy, toto je peeling, ktorý je vhodný nielen pre mastnú pokožku, ale aj na citlivú a náchylnú k podráždeniu. Inovatívna textúra je totiž bez mechanických častíc, po kontakte s vodou sa premení na krémové mliečko. Rastliny, ktoré boli použité na prípravu peelingu sú z certifikovaného organického pestovania, neobsahuje žiadne minerálne deriváty ani živočíšne výťažky, preto je vhodný aj pre vegánov. Tajomstvom jedinečnosti produktov Annemarie Börlind je v minerálnej vode bohatej na stopové prvky, ktorá je používaná v procese výroby. Vďaka tomu je minimalizované riziko alergickej reakcie. 
Obal enzýmového peelingu je vyrobený z eko plastu, vrchnák ma lesklý strieborný povrch a telo je ladené do neutrálnej bielej farby. Vrchnáčik je šroubovací, páči sa mi, že produkt obsahuje kryt s otvorom, prášok sa tak lepšie aplikuje, nebudete ho mať po celej kúpeľni. Samotný výrobok ma práškovú formu bielej farby, na jedno použitie postačí množstvo lieskovca. Aplikácia je veľmi jednoduchá, stačí, ak si prášok s vodou speníte v dlaniach, nanesiete ho na pleť a necháte minútu pôsobiť. Následne ho opláchnite vodou a zamatovo jemná pokožka je na svete. Pri pravidelnom používaní bude pleť svieža, čistá, bez šupiniek a suchých miest, hebká na dotyk a čo je pre mňa najlepšie, pomáha zredukovať akné a jazvy. Promo lady od Annemarie Börlind mi dokonca prezradila, že peeling používa pri odličovaní. Vyskúšala som to tiež a poviem vám, očistí a odlíči pleť v priebehu minúty. Pre mňa dokonalý peeling, ak by som si mala zaobstarať len jeden výrobok, určite by som šla do tohto enzýmového prípravku. Pokožku vôbec nevysúša, pleť sa po použití neleskne a nesťahuje sa, naopak, ten príjemný pocit pretrváva po celý deň. Odporúčam ho na mastnú, suchú a citlivú pokožku, v podstate je to produkt, ktorý sadne naozaj každému. :)


Revitalizér z ružových kvetov 

Po takto pripravenej pleti nastupuje na rad spevňujúci, hydratačný a vitalizujúci prípravok. Revitalizér z ružových kvetov patrí medzi tohtoročnú novinku, je určený pre náročnú pleť, ktorá je namáhaná a vyťažená. My, ženy z mesta to máme oveľa horšie, smog, nečistoty a rôzne výfukové plyny pleť vysušujú, pokožka stráca jas, jemnosť a rýchlejšie starne. Do boja si preto musíme zavolať produkt s ochranným a zvláčňujúcim efektom. 
Ruža Black Forest, známa svojimi kmeňovými bunkami, zlepšuje transport vody v extracelulárnom priestore a stimuluje tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej. Kvalitné bio oleje z jojoby a makadamiového orecha prinavrátia pokožke pevnosť, stimulujú lepšiu elasticitu a vitalitu pleti. 2 fázové anti-aging zloženie bojuje proti voľným radikálom a pokožku omladzuje. Obsahuje tiež čistú termálnu vodu získanú z prameňa v Čiernom lese, bohatú na minerálne a stopové prvky. Sérum je bez ropných derivátov, parabénov, silikónov a nie je testované na zvieratách. 
Sklenené pumpičkové balenie prípravku zbožňujem, okrem toho, že vyzerá famózne, uľahčuje aplikáciu tak, ako to len ide. 50 ml skvost z ruže je zložený z dvoch častí, olejovej a vodnej. Pred nanesením je potrebné nádobku pretrepať. Revitalizér vonia úplne ako ruža, po premiešaní ma nemastné zloženie, na pleti sa okamžite vstrebáva a nezanecháva ju lesklú ani príliš zaťaženú. Sérum by sa malo používať pred nanesením krému, no počas dňa si vystačíte len s týmto produktom. Po aplikácii je pleť voňavá, hydratovaná a prejasnená. Zo začiatku môžte mať sťahujúci pocit na tvári, no ten po čase úplne zmizne. Revitalizér odporúčam hlavne mastnej a citlivej pleti, suchú pokožku môže ešte viac vysušiť. Môj osobný tip: pre mladé kočky, ktoré sa neradi krémujú mastným prípravkom. V prípade zrelej pleti by som siahla skôr po ďalšej novinke, pleťovom oleji.


Pleť máme hotovú, môžme sa pustiť do líčenia. Nezabúdajte na to, že menej je niekedy viac a zvýraznite si tie črty tváre, ktoré pokladáte za najkrajšie. Viete o tom, že e-shop ponúka aj dekoratívnu kozmetiku?
Zaujali vás novinky? Hľadáte niečo vegánske, prírodné a účinné? Navštívte vynovený e-shop annemarieborlind.sk a objavte poklady sveta. 

Slávite Valentín? Ak áno, pripravujete sa naň extra špeciálne alebo nie? Poznáte značku Annemarie Börlind?

Pekného blížiaceho sa Valentína!

S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem spoločnosti Annemarie Börlind.


You May Also Like

8 komentárov

  1. Anonymný7/2/18 09:59

    Revitalizér z ružových kvetov je pre mňa srdcová záležitosť :) :) :) Je skvelý!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O kozmetike som ešte nepočula, ale vyzerá luxusne ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to prírodná luxusná značka plná skvelých produktov. :)

      Odstrániť
  3. ešte som zatiaľ neskúšala nič treba to napraviť a ten enzimovy píling je zaujimavy neviem prečo ale už na pohľad ma zaujal neviem či ta jeho farba alebo čo:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peeling milujem, úplne ma dostal, to použitie je niečo neskutočné. :)

      Odstrániť
  4. Annemarie Borlind je veľmi dobrá kozmetika a oba produkty, i keď najmä to sérum, vyzerajú super :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)