Yves Rocher mega haul

by - 18 februára

Ahojte,
v kútiku duše som myslela, že rok 2018 začne lepšie, krajšie a pozitívnejšie. Bohužiaľ, škola ma zamestnáva až tak, že nemám čas na oddych, teda ani na blogovanie. Skúšam skĺbiť školu, hobby a domácnosť, no nie vždy to dopadne tak, ako by som chcela. Typickou ukážkou nedostatku času je kopa recenzií, ktoré čakajú na svoju publikáciu od minulého roka. Dúfam, že mi odpustíte meškanie a s radosťou si prečítate o produktoch značky Yves Rocher. 
Yves Rocher je pre mňa značka, s ktorou netrafím vedľa. Rada nakupujem drobnosti pre mojich blízkych práve v kamenných predajniach, kde sú milé a prívetivé predavačky. 


Koncentrované sprchové gély

Tak, ako aj ostatné blogerky, aj ja som mala možnosť vyskúšať nové koncentrované sprchové gély. Keď som sa o nich dozvedela, hneď ma zaujali. Pýtate sa prečo?
Láska k planéte a zdravému životnému štýlu opantala aj mňa, preto som rada, že aj moja obľúbená kozmetická spoločnosť myslí na Matičku Zem. Vedeli ste, že sa môžte správať ekologicky aj pri každodenných rutinách ako je sprchovanie? Okrem vypínania vody počas mydlenia sa, produkujte aj menej odpadu. Koncentrovaný sprchový gél v sebe ukrýva 4 x silu, jemnosť a umývaciu schopnosť v jednom. Pri výrobe obalov dochádza k polovičnej spotrebe plastov, mycie zložky sú 100% prírodného pôvodu a za každý zakúpený flakón gélu sa vysadí jeden strom. Patentovaná mnohovrstevná lamelová štruktúra, praktický uzáver s membránou a 100 ml balenie patria medzi hlavné plusy gélu. Gél je bez konzervantov, má neutrálne pH, ľahko biologicky odbúrateľné zloženie a 100 ml balenie vydrží až 40 kúpeľov. Na jedno použitie stačí množstvo veľkosti vlašského orecha. 
Koncentrovaný sprchový gél ma rovnaký obal ako bežné gély, len je menší. Šetrí miesto, je ideálny na cestovanie. Husté zloženie ma dobré penivé vlastnosti, gél nájdete v troch rôznych vôňach. Mango a koriander patrí medzi mojich favoritov, typická letná vôňa naštartuje vaše zmysly a pokožku skvelo hydratuje. Koriander ako aromatická rastlina povzbudí telo aj myseľ a v kombinácii so sladkým mangom pôsobí priam famózne. Hrejivá vanilka navodí pocit tepla, ukľudní vás po náročnom dni a dopraje vám príjemný spánok. Oliva a petit grain dodá potrebnú rovnováhu a svojou vôňou sadne skôr silnejšiemu pohlaviu. 
Mne osobne sa gély veľmi páčia, oceňujem koncept a zámer značky, pokožka je po kúpeli nielen dobre hydratovaná, ale aj jemná a osviežená. Najsilnejšiu vôňu zanecháva mango a koriander, preto ak nemusíte príliš parfumované produkty, siahnite radšej po vanilke. Prípravky som používala hlavne v lete, po sprchovaní som sa už nemusela dodatočne krémovať, pretože moja koža bola hebká a vláčna. Za tú cenu sa rozhodne oplatí vyskúšať ich, mňa nesklamali a myslím, že ani ostatné dievčatá. :)



Fluidný make-up v hubke

Fluidný make-up v hubke v sebe spája výhodu praktického kompaktného produktu a klasického, tekutého prípravku. Dokonalé zjednotenie, žiarivá a svieža pleť plná energie. 
Make-up disponuje kompaktným bielym obalom, v ktorom sa nachádza hubka a zrkadielko. Obal pokladám za vynikajúci vynález, je pevný, odolný a ľahko sa s ním manipuluje. Na vrchnom viečku svieti strieborné logo značky, vnútri sa nachádza sklápacia časť, kde je ukrytý samotný produkt. Vďaka tomu sa hubka udržuje suchá a znižuje sa tak možnosť kontaminácie baktériami. Aplikačný vankúšik je ohybný, mäkký a na dotyk príjemný. Obsahuje stužku na držanie a je bielej farby. Make-up je napustený v špongii, nanášanie je teda viac ako jednoduché, stačí, ak hubkou jemne pritlačíte na špongiu a produkt sa vám naň otlačí. Výhodou prípravku je neparfumované zloženie, neobsahuje parabény a je dermatologicky testovaný. Babasový olej ma zjemňujúce, vyživujúce a ochranné vlastnosti, preto pleť nezaťažuje. Samotný make-up stačí aplikovať hubkou, je lepšie, ak použijete techniku pritláčania, mne osobne sa rozmazávanie neosvedčilo. Produkt ma ľahké až stredné krytie, po nanesení na tvár sa prispôsobí tónu pokožky a má mierne zmatňujúci efekt. Doporučila by som ho skôr v lete, pretože na pokožke nezanecháva ťaživý pocit. Medzi jeho nevýhody patrí rýchle spotrebovanie a postupné vysychanie špongie. Ak sa vám to stane, vyskúšajte pridať pár kvapiek vody, špongia sa navlhčí a make-up sa z nej lepšie uvoľní. Za plus považujem to, že nemusíte použiť podklad, vďaka hydratačným schopnostiam budete mať pleť jemnú, vláčnu a zdravo vyzerajúcu. Odporúčam ho všetkým vekovým kategóriám a všetkým typom pleti. Môj odtieň je Rosé 200 a pre bledé až olivové tóny pleti je ako stvorený. 


Saténový rúž na pery Rouge Vertige

Zamatovo jemný rúž na pery s okúzľujúcim leskom patrí medzi povinnú výbavu ženy. Zloženie obohatené o višňový olej poskytuje perám hydratáciu, príjemný pocit a účinnú obnovu buniek. Pre mäkké a vyživené pery po celý deň. 
Obal rúžu tmavomodrej farby s lesklým povrchom je skladný, odtieň vidíte už hneď pri výbere z kozmetickej taštičky, v dolnej časti sa nachádza priesvitný plast s farbičkou. Po otvorení ucítite sladký závan čerešní, milujem, keď rúže pekne voňajú. Odtieň, ktorý som si vybrala, je ideálny na denné nosenie, napriek intenzite, ktorú má v obale, je na perách jemný a vkusný. 18 rôznych odtieňov s perfektným krytím a starostlivosťou, o akej ste vždy snívali. Farba 39 sa nesie v ružových, púdrových tónoch, obsahuje malé trblietky, preto ak nepreferujete lesklé pery, siahnite po inom efekte. Trblietky sú striebornej farby, dopĺňajú celú stavbu rúžu. 
Keď som si produkt naniesla na pery, myslela som, že sa jedná o obyčajný rúž. Dostala ma vysoká hydratačná schopnosť, pery som mala jemné a hladké cca 4 hodiny po nanesení. Netvorili sa mi žiadne šupinky, farba sa nezaliezala do vrások a príjemný pocit stále trval. Rúž ma krémové zloženie, je potrebné ho počas dňa osviežiť, otláča sa na pohár, no pitie hravo zvládne. Jedenie je trocha komplikovanejšie, avšak rúž si môžte znova aplikovať kedykoľvek chcete. Na perách nevytvára krustu, preto je nanášanie novej vrstvy bezproblémové. Saténový rúž nosím stále v kabelke, počas dňa mi nahradí pomádu aj farbu na pery. Mám pocit výživy, vláčnosti a hebkosti pier. Okrem toho, trblietky pomáhajú vytvárať opticky plnšie a šťavnatejšie pery. Za mňa je to fakt výborný rúž, pigmentácia je slabšia, no do školy alebo do práce je fajn. Väčšina žien chce počas dňa pôsobiť nenútene a predsa upravene, preto vám doporučujem tento rúž, ktorý vás nesklame. 



Yves Rocher kozmetiku zbožňujem, sú aj produkty, ktoré mi nesadli, no väčšina je skvelá a používam ich denno denne. Ak by som vám mala odporučiť prípravky, čo stoja za to, sú to rozhodne ich rúže na pery, sprchové gély a telové mlieka. 

Poznáte značku Yves Rocher? Ktoré produkty sú vašou srdcovkou?

S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu YR.


You May Also Like

25 komentárov

  1. Já taky nejvíce miluji jejich sprchové gely a rtěnky. Mám jich doma několik a jsou fakt super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné fotografie! Yves Rocher je moja srdovka, ale po prečítaní tohto článku mám chuť si zakúpiť ešte ďalšie produkty do svojej zbierky. Veľmi detailne a jasne spracované, recenzie v tvojom podaní ma naozaj bavia :)

    https://emmareyess.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu, som rada, že sa ti páčia. :)

      Odstrániť
  3. Krásne fotky, značku Yves Rocher milujem. Najmä ich sprchovacie gély, z týchto produktov som nevlastnila ešte nič. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Budu se muset zase mrknout :) zaujala mě ta rtěnka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sprcháče jsou opravdu povedené a ten make-up mě také docela zajímá ;)

    SISTERSHOODS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cushion mejkapy boli v trende minulý rok, no aj teraz sú ideálne na leto. :)

      Odstrániť
  6. Anonymný19/2/18 14:21

    Sprcháče mají nadherné balení a moc se mi líbí ta myšlenka :) No rtěnka je na mě třeba málo pigmentovaná, ale věřím, že někomu to takto vyhovovat může.

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rúž má krásnu farbu, no nie je až tak sýta, ale tak ako píšeš, niekomu to vyhovuje. :-)

      Odstrániť
  7. Já si nedávno objednala ty nové kávové sprchové gely a jsou fakt bomba :-) a rtěnku jsem také přihodila. Ta tvoje je hodně podobná, ale já mám jiné čísílko :-) sice moc nevydrží na rtech, ale i tak patří mezi moje nejoblíbenější. Přetírání rtů během dne mi vůbec nevadí :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj pre mňa je tento rúž malý zázrak, nosím ho veľmi rada. :)

      Odstrániť
  8. Ja túto kozmetiku už fakt musím skúsiť. Ja už sa k nej trepem pomaly dva roky a ešte som nepoužila ani jednu vec :D

    KLAUDI

    OdpovedaťOdstrániť
  9. děkuji za tip ohledně sprcháčů - tyto ještě nemám vyzkoušené. Ale jinak ten jejich předchozí s mangem také miluju. Z této kolekce jsem měla šampon a nějak mne nenadchnul, ale paní prodavačka mi říkala, že je to tím, jak je přírodní, že vlasy si nejdřív musí zvyknout na to složení bez chemie, která rychle dodává lesk atd. no tak nevím
    www.flavoursofamellia.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, vlasy potrebujú aspoň 2 týždne, aby si navykli na nové prípravky. :)

      Odstrániť
  10. Zaujal mě ten make-up, ale osobně bych si ho asi nepořídila. Každopádně jsi mě nalákala na vyzkoušení nějaké vůně z kategorie sprchové gely :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tieto koncentrované gély sú super! Hlavne vôňa vanilky. To je môj obľúbenec.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)