Annemarie Börlind Dado Sens ExtroDerm telový balzam

by - 04 apríla

Vítam vás na mojom blogu!
Počasie sa pomaličky stabilizuje, čo ma veľmi teší, pretože neznášam vietor a zimu. Slnko potrebujem ako drogu, hlavne teraz, keď ma premohla jarná únava. V takéto dni mám najradšej lenošenie, doprajem si odpočinok a účinný beauty day. Prírodná kozmetika Annemarie Börlind je mojim spoločníkom nielen v boji s pleťovými, ale aj kožnými problémami. Čo sa týka tela, mňa, aj môjho partnera často trápi atopická dermatitída a suchá koža. V zime je to oveľa horšie, zmeny teplôt sa u mňa prejavujú podráždenou pleťou a extrémne vysušenými rukami. V tieto dni ma zachráni len jediný produkt, Dado Sens ExtroDerm.


Dado Sens ExtroDerm telový a pleťový balzam

Telový balzam plný tých najlepších prírodných zložiek je určený pre veľmi suchú a alergickú pokožku. Intenzívna starostlivosť poskytuje komfort a ochranu celého tela, tváre a rúk. Kožu dlhodobo zvláčňuje, ochraňuje ju pred vplyvmi vonkajšieho prostredia, hydratuje a posilňuje prirodzenú bariéru pleti. Jemné zloženie je vhodné pre atopickú, citlivú pokožku dospelých, ale aj detí. Prírodný telový balzam Dado Sens patrí medzi pleťovo kompatibilné, prírodné prípravky, ideálne na liečbu rôznych kožných ochorení ako ekzém, psoriáza a atopická dermatitída. Medzi hlavné účinné zložky patria borákový olej, kyselina gama linolenová, močovina (urea), panthenol, alantoin a soľ z mŕtveho mora. Borákový olej preniká hlboko do spodných vrstiev kože, obnovuje ju a pomáha v jej liečbe. Urea ma intenzívny zmäkčujúci, regeneračný a hydratačný účinok, zatiaľ čo panthenol zachováva mladistvý vzhľad kože. Alantoín je kryštalický biely prášok, vďaka svojim výborným regeneračným účinkom ho milujú nielen výrobcovia kozmetiky, ale aj farmakológovia. Soľ je odpradávna považovaná za najlepšiu prírodnú dezinfekciu vôbec. Všetky tieto ingrediencie pomáhajú liečiť a predchádzať opätovnému vzniku ochorení. 
Výrobok ma ako vždy zaujal minimalistickým balením, horným uzatváraním a jednoduchým dizajnom. 200 ml balenie bohate vystačí na celé zimné obdobie, dokonca aj po ňom. Husté krémové zloženie bielej farby sa po kontakte s pokožkou premení na ľahký gél, ktorý sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastnú pleť. Konzistencia patrí medzi unikát, pretože tak svieže zloženie som už dávno nevidela. Do testovania som zapojila aj svojho muža, ako všetky ženy dobre vedia, chlapi neznášajú krémovanie. Preto oceňujem hodvábnu textúru, rýchloschnúce zloženie a hlavne matný finiš, teda žiadna mastná pokožka. Balzam odporúčam chlapom, ženám ale aj deťom s kožnými neduhmi, myslím, že bude vyhovovať každej vekovej kategórii. Okrem toho, produkt je čisto prírodný, bez farbív a umelých prísad, bez parfumácie. Samotný prírodný telový balzam sa skvelo aplikuje, hustejšia konzistencia nesteká po pleti, ľahko sa rozotiera a okamžite sa vstrebáva. Výhodou je, že sa môžte ihneď obliecť bez toho, aby ste mali na oblečení mastné fľaky. Môj chlap používal krém viac ako 3 týždne, už po 2 dňoch bola jeho pokožka ukľudnená, hydratovaná a príjemná na dotyk. Po týždni sme pozorovali zmiernenie začervenania, suché miesta boli vláčne, šupinky zmizli a čo ma najviac prekvapilo bol proces liečenia, ktorý sa odohrával priamo pred našimi očami. Momentálne krém používame každý druhý deň, pretože dermatitída rapídne ustúpila. Moje suché ruky som nevedela dať dokopy, to myslím vážne, používala som kokosák, vazelínu a rôzne krémy, no koža bola stále akási vysušená a podráždená. Často mi praskala počas bežných činností, na pokožke som mala krvavé rany, bolo to hrozné. Odkedy používam tento balzam, koža na rukách je nielen hydratovaná a ošetrená, ale aj chránená a hodvábne jemná. Dado Sens Extroderm telový balzam hodnotím veľmi pozitívne a odporúčam vám ho vyskúšať, budete milo prekvapení. Výbornú akciu nájdete na e-shope, za 250 ml balenie zaplatíte rovnako, ako za bežné balenie. 


Pozitíva a výhody telového balzamu:
  • výborná voľba pre alergikov, deti a kojencov
  • intenzívna starostlivosť o celé telo = pleť, telo a ruky = 1 výrobok
  • príjemné mierne chladivé zloženie
  • okamžitá úľava od svrbenia a dráždenia pokožky
  • ukľudňuje, obnovuje a stimuluje prirodzenú bariéru pleti
  • 100% bez silikónov, farbív, parafínov, ropných derivátov a iných škodlivých látok
  • 100% bez živočíšnych výťažkov, BEZ TESTOVANIA NA ZVIERATÁCH!!!
  • obsahuje čistú termálnu vodu bohatú na minerály
  • s výťažkom z rastlín z certifikovaného organického pestovania
  • ECO Control a Vegan certifikát
  • neparfumované zloženie

Negatíva a nevýhody telového balzamu:
  • ani ja, ani môj partner sme žiadne nezaznamenali

Balzam nám veľmi pomohol, som mu zato vďačná a verím, že sadne každému z vás. Na fotkách si všimnite snúbencov chrbát pred aplikáciou a po týždni testovania. 


Všetky prípravky značky Dado Sens zoženiete na e-shope annemarieborlind.sk. Inak vedeli ste, že značka rozširuje predaj výrobkov po celom Slovensku? Salóny a predajné miesta s touto bio značkou nájdete v Košiciach, Prešove, Rožňave, Seredi, Bratislave, Žiline a iných mestách. Viac informácii o predajných miestach nájdete na stránke Annemarie Börlind.

Vyskúšali ste už produkty Dado Sens? Ak áno, ako vám vyhovujú?

Krásny zvyšok dňa,
S.

Za poskytnutie balzamu na testovanie ďakujem zastúpeniu Annemarie Börlind Slovensko.

You May Also Like

12 komentárov

  1. Já žádnými závažnými kožními problémy netrpím, ale chválím složení bez všech chemických látek, máme jich i tak kolem sebe více než dost :-) od značky jako takové jsem nikdy nic nezkoušela, ale nevypadá vůbec špatně :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že ju raz vyskúšaš, pretože tvoj názor by som chcela počuť, nakoľko sa venuješ prírodnej kozmetike. :)

      Odstrániť
  2. Anonymný5/4/18 16:13

    O značce jsem ještě neslyšela, ale na mou ekzematickou pokožku by se asi hodila :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Opravdu po týdnu je vidět rozdíl, krásně mu to zlepšilo pleť :) Jinak fakt palec nahoru za to, že je to netestované, to je bomba :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  4. -vypadá to hezky a moc děkuju

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úplně vím o čem píšeš. Vždycky v zimě, ale i po zimě jsem jak sušenka a jak ruce, tak obličej mám suchý a popraskaný :( O téhle značce čtu poprvé, ale jestli je tak super, tak jí ráda vyzkouším. Mažu se totiž všemi možnými krémy, ale moc velký účinek to nemá.
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento krém ma naozaj prekvapil, môjmu chlapovi pomohol, on ho proste miluje a to kozmetické produkty takéhoto typu vôbec nepoužíva. :)

      Odstrániť
  6. O značce slyším úplně poprvé a líbí se mi velmi! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)