Mary Kay Satin Body Collection + líčenie

by - 21 apríla

Ahojte krásky,
značka Mary Kay prichádza na trh s novými prípravkami pomerne často, obohacuje svet kozmetiky o produkty nielen luxusne vyzerajúce, ale aj účinné. Som rada, že pre vás môžem otestovať novinky ale aj stálice, predsa len, jedná sa o drahšiu značku a nie každá z nás si ju môže dovoliť. Dnes si niečo prečítate o vynovenej kolekcii Satin Body. :)


Kolekcia Satin Body ponúka prípravky, ktoré poskytnú pokožke dokonalú hydratáciu, jemnosť a starostlivosť. V kolekcii sa nachádza telové mlieko, sprchový gél, telový peeling a našľahaný telový krém. Všetky prípravky sú obohatené o bambucké maslo, známe svojim zvláčňujúcim, hojivým, protizápalovým a antibakteriálnym účinkom. Bambucké maslo spomaľuje tvorbu vrások, dodáva pleti zamatový vzhľad, zosvetľuje pigmentové fľaky na tvári a tele. Inak vedeli ste, že táto ingrediencia dokáže opticky retušovať jazvy a účinkuje proti striám?


Mojim najobľúbenejším prípravkom z celej kolekcie je Revitalizačný telový peeling. Peeling ma veľmi pekný obal, zelená farba pôsobí sviežo, jemne a energicky. Klasická tuba s dolným uzatváraním je zhotovená z pevného materiálu, vďaka uzáveru spotrebujete aj poslednú kvapku. Príjemná vôňa bieleho čaju a citrusov prebudí zmysly, nabudí vás pozitívnou energiou a uvoľní namáhané svalstvo. 185 gramov čistého luxusu s krémovou textúrou, hrubšími zrniečkami a bielou farbou sa stane vaším spojencom nielen počas letných mesiacov. V zložení sa okrem bambuckého masla nachádza aj slnečnicový olej, vďaka čomu je dosť šetrný na to, aby ste ho mohli používať každý deň. Odstraňuje suché miesta na tele, zhrubnutú kožu, šupinky a odumreté bunky, výsledkom bude saténovo jemná pokožka. Odkedy peeling používam, nedám naň dopustiť. Vždy som mala problém so zarastaním chĺpového folikulu, neznášala som to, po oholení sa mi vytvorili škaredé červené bodky a vyrážky na nohách, čo ma veľmi štvalo. Aj keď som použila peelingové prípravky, stále sa mi tento problém vracal. Poviem vám, neverila som, že mi s tým nejaký produkt pomôže, no tento krásavec ma veľmi prekvapil. Vždy po oholení si nanášam peeling v jemnej vrstve na mokrú pokožku, problematické partie si masírujem približne minútku a následne zvyšky produktu opláchnem vodou. Po aplikácii je pleť zamatovo hladká, krásne voňavá a príjemná na dotyk. Čerstvo oholené nohy mi vydržia aj tri dni, čo je u mňa rekord. Všimla som si skrášlenie kože, je pevnejšia, jemnejšia a vyzerá dokonale. Peeling som vyskúšala aj na pleť, určite ho odporúčam hlavne ženám, ktoré preferujú hrubšie zrná a dôkladnejší exfoliačný efekt. S prípravkom som veľmi spokojná, stačí vám malé množstvo, krémová textúra sa výborne rozotiera, dobre sa z pokožky zmýva a neupcháva odtok. Revitalizačný telový peeling s bambuckým maslom testujem dosť dlho na to, aby som zhodnotila, že sa jedná o kvalitný, fungujúci a výborne hydratujúci prípravok. Mne vynikajúco sadol, ostatným blogerkám tiež, za vyskúšanie teda rozhodne stojí, čo myslíte? 


Druhý produkt, ktorý som podrobila skúške, je Satin Body sprchový gél s bambuckým maslom. Gél ma rovnaké balenie ako telový peeling, oceňujem hlavne jeho veľkosť, pretože 192 ml je dostatočné množstvo minimálne na tri mesiace. Opojná vôňa citrusov a bieleho čaju láka hlavne v jarných a letných mesiacoch, čo je lepšie než rýchla ranná sprcha plná omamnej parfumácie? Prípravok ma husté, priesvitné zloženie, ktoré sa ťažko nanáša. Pred samotnou aplikáciou odporúčam gél zmiešať s vodou, inak sa bude problematicky rozotierať. Ak ho však spojíte s kvapkami vody, premení sa na bohatú jogurtovú penu. Je ideálny na suchú pokožku, hydratuje, spevňuje a ošetruje pleť v jednom kroku. Ak sa nerady natierate krémom, toto je riešenie ktoré, milé moje žienky, určite oceníte. Tým, že je gél hustý, na jednu sprchu vám vystačí množstvo orieška. Samotný gél vynikajúco zvláčňuje, ošetruje a povzbudzuje pokožku, hodí sa nielen suchej, ale aj mastnej či zmiešanej pleti. Prípravok mi sadol, to je pravda, no za tú cenu sa už aj v drogérii dá zohnať dobre hydratujúci a zvláčňujúci gél. Myslím, že gél je ideálny na darovanie, ak by ste chceli niekomu urobiť radosť a dopriať mu kvalitu, ktorú si zaslúži, určite nad kúpou premýšľajte. :)


Posledný prípravok z tejto rady je Satin Body Telový krém. Vynikajúce zloženie povyšuje produkt na must-have sezóny. Vďaka obsahu bambuckého a mangového masla, slnečnicového oleja a oleja z marhuľových jadier, bude vaša pokožka ako zo sna. Luxusne pôsobiace balenie so zlatým uzáverom poteší každú milovníčku pekných a zároveň účinných prípravkov. Bohate našľahané telové maslo ma neodolateľnú vôňu citrusov a bieleho čaju, krémová konzistencia sa na pokožke výborne rozotiera, nezanecháva mastný a lepkavý pocit na pleti, rýchlo sa vstrebáva a je dermatologicky testované. Už pri prvej aplikácii hydratuje kožu, preto je vhodný na suchú a veľmi suchú pleť. Moje prvé nanášanie mi prišlo ako posvätný rituál, nevedela som sa nabažiť tej perfektne hydratovanej, mäkkej a hladkej kože. Maslo je ideálne na denné aj večerné nanášanie, tým, že nezanecháva mastný ani lepkavý film, ho na pokožke vôbec necítiť. Veľmi sa mi páči výsledný efekt, už po druhom nanesení som cítila, že je koža vypnutá, vláčna a jemná. Netrápili ma žiadne suché miesta, šupinky alebo zhrubnutá pokožka. V zime si neviem predstaviť lepší spôsob starostlivosti o telo, ako tento. V kombinácii s peelingom a gélom dosiahnete pocit zamatovo jemnej pokožky, ktorá trvá a trvá...


Okrem telovej starostlivosti v kolekcii Satin Body nájdete aj Satin Lips, set pre dokonale jemné a krásne pery. Balzam na pery a cukrový peeling lákajú svojou vôňou, ale aj efektom. Cukrový peeling na pery odstraňuje odumreté kožné bunky, pery zvláčňuje, ochraňuje, ošetruje a oživuje. Balzam na pery sa vďaka hodvábnej textúre hodí nielen ako vyživujúca starostlivosť, ale aj ako jemný lesk na pery. Oba produkty obsahujú bambucké a jojobové maslo, tie pery vyživia, ochránia, zvlhčia a pôsobia antibakteriálne. Do pozornosti vám dávam hlavne balzam, ten si ma okamžite získal, krémovo - gélové zloženie sa príjemne nosí a pery vôbec nezaťažuje. Pocit suchých pier zmizne v priebehu okamihu, sladká chuť vám pripomenie letný drink a vy sa budete môcť radovať z krásnych a ošetrených pier. 


Mary Kay nezaostáva ani v dekoratívnej kozmetike a medzi pomerne novšie produkty patria ChromaFusion očné tiene. Tieto očné tiene sú bohaté na pigmenty, odolné voči vonkajšiemu prostrediu. Široká škála odtieňov, 12 hodinová výdrž a intenzívne farby, to všetko vám tieto tiene ponúkajú. Očné tiene boli vyrobené s použitím technológie ChromaFusion, ľahké zloženie sa s každým nanesením uvoľní, vďaka čomu získate neodolateľne sýte farby. Farby neblednú, tiene sa nezlievajú do vrások, skvelo držia, sú dobre kombinovateľné a pekne sa vrstvia. 17 rôznych odtieňov, matné, trblietavé, verte mi, nebudete si vedieť vybrať. Mne sa najviac zapáčili farby Hazelnut (oriešková matná), Dusty Rose (staroružová matná) a Moonstone (béžová trblietavá). Líčenie mi s nimi ide od ruky, samozrejme, matné odtiene trocha prášia, predsa len, je to čistý pigment. Avšak musím potvrdiť výdrž a jemnosť, sú vhodné ako na denné, tak aj na večerné líčenie. 


Ako sa vám páčia produkty? Používate prípravky od značky Mary Kay? 

Krásny dník,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Mary Kay.

You May Also Like

24 komentárov

  1. Produkty vyzerajú zaujímavo, krásne líčenie. No produkty Mary Kay nepouživam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. So značkou nemám žiadne skúsenosti, no produkty vyzerajú veľmi zaujímavo! Bambucké maslo zbožňujem a funguje ako zázrak ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, doma mám čisté maslo a je to niečo úžasné. :)

      Odstrániť
  3. Jejich produkty obvykle nepoužívám, ale třeba ty stíny vypadají opravdu hezky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bože to su tak krásne a kvalitne výrobky už dávno chcem niečo od nich vyskúšať ten šľahaný krém sa mi riadne páči a ten píling a balzam na pery tiež♥ líčenie sa ti podarilo tie farby sa ti hodia si krásna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Produkty jsem nezkoušela, ale nová řada vůbec nevypadá špatně :) Oční stíny jsou přesně pro mě aspoň ty odstíny já miluji .
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež, sú také neutrálne ale zaujímavé zároveň. :)

      Odstrániť
  6. Nejvíce mě oslovil sprchový gel s bambuckým máslem, to by bylo něco pro mojí suchou pokožku :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od MK nič nemám a myslím, že som ani nemala. Ale líčenie vyzerá veľmi pekne, obľubujem takéto zemité farby :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já jsem ještě neměla možnost něco od Mary Kay vyzkoušet, ale líčení se ti moc povedlo! Líbí se mi to stínování, něco takového také vyzkouším :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mary Kay používá mamka, takže mám často možnost vyzkoušet nějaký ten výrobek :) sama od Mary Kay používám peeling na obličej a sadu na rty :) líčení se ti moc povedlo :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten sprchový gel mě hodně zaujal :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Z produktů se mi líbí ten sprchový gel, který musí nádherně vonět. Jinak tu dekorativní kosmetiku Mary Kay chválím. Stíny jsou na pohled opravdu pěkné a hezky sis je nanesla :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš úplne božské riasy a nádherné oči <3

    Klaudia Duranova

    INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)