DM BOX Apríl

by - 17 mája

Ahojte,
po dlhšej dobe sa opäť hlásim s novým článkom, tentokrát sa pozrieme na zúbky aprílovému DM boxu, ktorý som si stihla objednať. Dnes spustilo DMko predaj májových zaľúbených krabičiek, avšak tie sa minuli ako teplé rožky. Priznám sa, box som mala v košíku, no pri tom kvante kozmetiky, ktorú mám doma, som nakoniec odolala. Poďme sa spolu pozrieť na obsah aprílovej škatuľky, myslím, že vás isto zaujme. :)


DM drogéria prišla so zaujímavým nápadom, rozhodli sa, že budú krabičky predávať za symbolických 5 eur. V minulosti ste o ne súťažili, teraz si ich môžte objednať v pohodlí domova. Predaj je spustený len na e-shope, niekomu to nevyhovuje, pre mňa je to ale komfortná voľba. 


V balíčku sa nachádzalo 9 plných produktov, obsahovo sa mi veľmi páčil, hneď ma zaujal a tešila som sa, kedy výrobky konečne otestujem. 

Prvým produktom je Garnier Pure Active čistiaci gél 3 v 1 s obsahom aktívneho uhlia. Gél ma hustú čiernu konzistenciu, obsahuje jemné zrniečka a na tvári zanecháva príjemný chladivý pocit. Tento gél odporúčam hlavne mastnej a problematickej pokožke, vynikajúco sťahuje póry, ale aj zvyšok tváre. V preklade to znamená, ak máte suchú pleť, tomuto výrobku sa radšej vyhýbajte. Moja pleť je zmiešaná, akné mám najčastejšie v oblasti T-zóny, preto si gél aplikujem len na tieto partie. Môžte ho použiť ako čistiaci gél, masku na tvár alebo peeling. Ja si ho nanášam ako masku, počkám približne 10 minút a následne gél opláchnem vlažnou vodou. Pri oplachovaní si jemne krúžim dlaňami po pokožke, takto si zároveň pleť peelingujem. Mne sa osvedčil, bojuje hlavne s čiernymi bodkami a akné. 


Balea čistiace náplaste na nos s obsahom čierneho uhlia sme už so snúbencom skúšali, neviem prečo, no na našej pleti vôbec nefungovali. Keď som ich zbadala v balíčku, povedala som si, že im dám ešte jednu šancu. Môjho chlapa som nasilu zapojila do testovačky, no efekt, ktorý sme dosiahli, bol nulový. Prúžok mne aj jemu ofarbil okolie nosa, nevytiahol nám žiadne čierne bodky ani nám opticky nezmenšil rozšírené póry. Myslím, že je potrebné nechať ho pôsobiť dlhšiu dobu, možno niečo robíme zle, riadime sa návodom, tak teraz vážne neviem, prečo sa nám to stáva. Baby, ak máte tieto čierne náplaste, poraďte mi dole v komentároch, ako ich používate? 


S čiernym uhlím a čajom akoby sa vrece roztrhlo, v každej drogérii vídam samé tmavé nádobky, tuby aj tekutiny. Nivea taktiež nezaostáva a prichádza na trh s novinkou, čistiacimi obrúskami na tvár s obsahom čierneho čaju. Nivea čistiace micelárne obrúsky som ešte neskúšala, šetrím si ich na dovolenku. Som veľmi zvedavá, ako zvládnu vodeodolný make-up a špirálu, očné okolie si totiž s obrúskami nikdy tak dobre nevyčistím. Som jediná s týmto problémom, alebo nás je viac?


Z dekoratívnej kozmetiky sa v boxe ukrývala Catrice Glam and Doll False Lashes maskara na oči, Trend IT UP báza na mihalnice, Trend IT UP gélový povrchový lak na nechty a Essence Eyeshadow box Mermaid collection.

Catrice Glam and Doll False Lashes špirála na oči má dobre postavené štetiny na kefke, krásnu čiernu pigmentáciu a veľmi pekný obal. Bohužiaľ, mne takýto typ kefky nesedí, mihalnice mi vôbec nepredĺži ani im nedodá objem. Maskaru som aj napriek tomu otestovala, uhľová čierna farba mi riasy oživila, ale to opadávanie, ktoré prišlo približne po 5 hodinách, sa jednoducho nedá prehliadnuť. Neznášam špirály, ktoré sa drobia a zanechávajú hrudky, to posledné, po čom počas dňa túžim, je vyzerať ako panda. Za mňa teda nie, mrzí ma to, pretože špirálka vyzerala sľubne. :/


Essence očné tiene som posunula do súťaže, už sa z nich vytešuje nová majiteľka. Farebne ma síce zaujali, doma mám ale plno iných paliet, ktoré mi len ležia v šuplíku a čakajú na svoj čas. 

Trend IT UP báza na mihalnice je podľa mňa absolútny prepadák, to, že mi riasy zanechala tvrdé, odporne vyzerajúce a zlepené, je nič oproti tomu, ako som si následne nedokázala naniesť ani kúsoček čiernej špirály. Táto Nude báza sklamala všetky moje očakávania, ak chcete dodať mihalniciam kúsok výživy, siahnite radšej po kokosovom oleji. Neviem, komu toto vyhovuje, vždy, keď som sa ju snažila ako tak použiť, moje oči vyzerali ako po púštnej búrke. 

Trend IT UP gélový povrchový lak na nechty som ešte neotvorila, počkám si na vhodnú chvíľu a chuť, momentálne moje pazúriky prechádzajú hydratačnou a vyživujúcou kúrou. 


Puristy Vision BIO karité maslo je najväčšia pecka, akú som kedy vyskúšala. Toto maslo som si okamžite zamilovala, používam ho na pleť, pokožku aj vlasy. Skvelo hydratuje, pleť zanecháva vláčnu, jemnú a krásne vypnutú. Pokožku tela mám aj na druhý deň hodvábne hladkú, okrem toho, maslo je neparfumované, takže sadne aj citlivej pleti. Bambucké maslo je známe svojimi liečivými účinkami, upokojí podráždenú pokožku, popáleniny, poradí si s prejavmi akné a má antibakteriálne účinky. Pozor, tento 100% tuk zo semien maslovníka afrického je ideálny pre vegánov. 


Poslednou vecou je HC Health Culture Anti-aging očný krém. Krémik ma veľmi pekné balenie, jednoduché, no o to viac pútavé. Očnú starostlivosť som doposiaľ veľmi neriešila, moju pleť už trápia mimické vrásky, preto nastal čas na kvalitnejšiu kozmetiku. Tento krémik mám aktuálne na poličke v kúpeľni, používam ho ráno aj večer, redukuje opuchy očí, rozžiaruje a spevňuje očné okolie. S tmavými kruhmi si žiaľ neporadil, no uvidíme časom, možno ma prekvapí. Inak je to fajn krém, bez parfumácie, nedráždi očné okolie a príjemne sa nanáša. Zatiaľ som si nevšimla výraznejšie zmeny, no na denné použitie mi bohate postačí. Rýchlo sa vstrebáva, je vhodný pre každý typ pokožky. 


K nákupu som dostala milú pozornosť, za ktorú ďakujem. Balea sprchový gél s granátovým jablkom vonia priam famózne, túto vôňu proste musíte vyskúšať. :)


Boxík sa mi páči, určite si objednám aj ďalší. S poštovným ma vyšiel na cca 9 eur, v porovnaní s obsahom, ktorý sa v ňom nachádzal, je to výborná cena. 

Podľahli ste aj vy tomuto beauty boxu? Ak áno, ste spokojné s jeho obsahom?

Krásny večer,
S.

 

You May Also Like

9 komentárov

  1. DM box som niekoľkokrát vyhrala a s obsahom som bola +- spokojná, teraz som si ho kúpila (ale v ČR, nie na SK) a musím povedať, že som bola dosť sklamaná. Tento slovenský je lepší a potešil by ma teda viac :) Uvidím, s čím sa nabudúce DM pochlapí :D, inak nápad s možnosťou objednania ja osobne vítam

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je strašně super, že DM udělalo tento krásný beuty box. Určitě jednou si ho musím koupit. Protože to balení je tak krásné ! ♥

    allaboutcandyslife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V boxíku sa nachádzali takmer samé skvelé produkty :). Mne sa ani jeden box zatiaľ nepodarilo objednať, tak som zvedavá kedy sa mi pošťastí. Inak sprcháč ako darček je super, to je od dmky moc milé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Žádný takový box jsem neobjednávala. Ani jsem nevěděla, že dm má takový box! Ale obsah vypadá skvěle :)
    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny článok a aj fotky! A ten box je super :)
    Mon
    http://lifebymon.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Doufám, že bude nějaká recenze na ten UV lak :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám rada tú bázu pod špirálu od Trend it up, paletka Essence má tie tiene perfektne pigmentované, len škoda toho infantilného obalu :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To je krásný box, vybrali tam pěkné produkty, opravdu se povedl :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)