Loréal Paris Revitalift Cica Cream

by - 18 mája

Ahojte,
počuli ste už o Cica kréme? Horúci trend sa dostal aj k nám, slovo Cica znamená anti-aging, v preklade proti-starnúci. Veľa žien túži po krásnej, dokonale hydratovanej a mladistvo vyzerajúcej pokožke. Povedzme si úprimne, starnutie je proces, ktorého sa bojíme azda všetky. Značka Loréal prišla na trh s novinkou v podobe regeneračnej starostlivosti, plnej tých najlepších zložiek. Skratka Cica pochádza zo slova Centella Asiatica, tradičnej čínskej rastliny. Táto rastlinka okrem liečivých účinkov ponúka tie najlepšie benefity pre našu pleť. Redukuje viditeľné vrásky, zlepšuje pružnosť pokožky a udržuje v nej potrebnú vlahu. 

loreal cica

Vždy ma zaujímali novinky ohľadom kozmetiky, som rada, pretože v dnešnej dobe je ich neúrekom. Bublinkové masky na tvár, sprchové želé, rúž meniaci farbu pier alebo pena do kúpeľa s trblietkami, to všetko je pre mňa neskutočne pútavé. Rad Cica si ma získal, myslím, že som sa s podobným typom produktov stretla prvýkrát. Chcete vedieť, čo všetko je na tomto rade zvláštne? 


Loréal Paris Revitalift Cica Cream denný krém

Denný regeneračný krém proti starnutiu pleti je určený pre pokožku so sklonom k tvorbe vrások. Hypoalergénne zloženie je vhodné aj pre citlivú pleť, vďaka obsahu Cica zložky poskytuje pleti anti-aging účinok a dokonalú hydratáciu v jednom.  Výťažky z čínskej rastliny Centella Asiatica napomáhajú obnove kožnej bariéry, retinol pleť spevňuje a vyhladzuje. 
Obal krému v červeno-bielej farbe pôsobí tajuplným dojmom, balenie v tube je pre mňa nielen praktické, ale aj hygienické zároveň. 40 ml krému vám bohate vystačí na pár mesiacov, príjemná parfumácia upokojí zmysly, zatiaľ čo úžasné zloženie pleť hydratuje a zabraňuje jej starnutiu. Ľahký krém bielej farby ma nemastnú štruktúru, skvelo a hlavne rýchlo sa vstrebáva, pokožku vyhladí, zjemní a rozjasní. Aplikuje sa na vyčistenú kožu tváre a krku, je to síce denný krém, no môžte ho používať aj večer. Ja si ho nanášam vždy ráno, pretože mne sadol nielen z hľadiska toho, že je ideálny pod líčenie, ale vďaka saténovému zloženiu mojej pleti len prospieva. Na krémoch mám najradšej, ak rýchlo uschnú a nie sú mastné. Tento pomocník splnil všetky moje očakávania, make-up s ním dlhšie vydrží, pokožka je krásne vyživená, jemnučná a príjemná na dotyk. Opticky vyplňuje línie a vrásky, zloženie je bez parabénov, preto je vhodné aj pod očné okolie. Popravde, ja som denné krémy nikdy nemusela, vždy ma natieranie prešlo po dvoch týždňoch, no s týmto krémom sa zatiaľ držím, veľmi mi vyhovuje. Vždy po aplikácii mám pocit, že moje pleť dostala presne to, čo potrebovala. Výživa, vlaha, spevnenie a rozjasnenie, to teraz vyžadujem. Rad Revitalift je primárne určený ženám od 30+, bežne takéto krémy nepoužívam, no v období skúšok a stresových situáciách je moja koža sivastá, zničená a úplne vysušená. Krém odporúčam všetkým ženám, všetkým typom pleti a dokonca aj mladším ročníkom, pretože tento zázrak vás na výsledky nenechá dlho čakať. :)


Loréal Paris Revitalift Cica Cream regeneračný nočný krém

Počas dňa je naša pleť vystavená rôznym vplyvom vonkajšieho prostredia, ak sa k tomu pridá stres, únava a nervozita, problémy s pokožkou sú na svete. Regeneračný nočný krém podporuje obnovu pleti počas noci, vyhladzuje mimické a trvalé vrásky, upokojuje a spevňuje pokožku tváre a krku. Spomaľuje starnutie pleti, zjednocuje a zjemňuje textúru pokožky, hydratuje ju a omladí. 
Tuba s krémom ma opäť raz minimalistické balenie, ktoré sa mne osobne páči, zbožňujem jednoduché obaly. Sklenená nádoba v sebe ukrýva krém svetlej farby s veľmi zaujímavou konzistenciou. Tuhé, želatínové zloženie pripomína inteligentnú plastelínu, krém sa z tuby vôbec nevyleje, čo je skvelé hlavne pri cestovaní. Pri naberaní produktu si všimnite, ako sa zloženie okamžite vracia do normálu, akoby ste prsty zaborili do pamäťovej peny. Už len samotná konzistencia ma zaujala, veď prečo si neurobiť z večerného rituálu malú zábavku, však? Krémik sa po nanesení premení na ľahký nemastný gél, pomerne rýchlo sa vstrebáva a príjemne vonia. V noci by sme mali používať hutnejšie a výživnejšie krémy, tento pleť skvelo hydratuje, no ak si ho dáte viac, pleť sa aj napriek tomu trocha leskne. Mne osobne to vôbec nevadí, večer ma vidí akurát tak môj chlap a ten si už nejako zvykol. :D Odkedy používam Cica krém, rána sú pre mňa oveľa príjemnejšie. Pokožku mám výborne hydratovanú, upokojenú, zjednotenú, hebkú a rozjasnenú. Tmavé kruhy pod očami sú akési svetlejšie, akné sa rýchlejšie hojí a pleť priam žiari. S krémom som veľmi spokojná, napriek tomu, že je to novinka, moju pleť si získal a verím, že si získa aj tú vašu. Testujem ho už dlho, všimla som si najmä to rozjasnenie a zjemnenie pleti, moja pokožka je hladká, svieža a menej podráždená. Odporúčam ho hlavne suchej a citlivej pleti so sklonom k predčasnému starnutiu pokožky. 


Krémy mi naozaj vyhovujú, poviem vám, sama som prekvapená, predsa len mám 25 rokov a najlepšie mi na tvári pôsobia krémy pre staršie ročníky, to je naozaj niečo. :D
Kolekciu Revitalift Cica kúpite na e-shope Notino.sk. :)

Poznáte rad Revitalift Cica? Ak áno, ako vám vyhovuje? 

Pekný piatkový večer,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Notino. 

You May Also Like

16 komentárov

  1. Neskúsila som to na sebe ešte ale vidím to v obchodoch tu a aj som nad jedným premýšľala, že si kúpim ale ostala som verná Nivei :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nivea je tiež výborná, no mne na moju "staršiu" pokožku vyhovuje presne tento krémik. :)

      Odstrániť
  2. Nad takovými krémy jsem ještě nepřemýšlela, ale jestli jsou tak super, tak bych ho mohla vyzkoušet. Podle popisu bude dobrý. No kouknu na to :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krémy vyzerajú super, no zatiaľ si myslím že typ týchto krémov zatiaľ nepotrebujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku samozřejmě znám, ale o produktech čtu úplně poprvé. Já už podobné produkty používám, a to hlavně jako prevenci, přece jenom už nejsem nejmladší :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto krémy mne veľmi sadli, neviem prečo, no sú skvelé. :)

      Odstrániť
  5. Ještě jsem takové krémy neviděla, vypadají pěkně :) já krémy používám jen občas, když si zrovna vzpomenu :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odkedy som sa začala starať o pleť, mám oveľa menej vyrážok a vrások. :)

      Odstrániť
  6. Musím sa priznať, že ako prvé ma zaujali obaly. Sú naozaj krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. L´Oréal je skvelá značka, už dlhšie rozmýšľam nad ich maskami :) Táto rada vyzerá super, ešte som o nej nepočula, ale musím povedať, že ma zaujala, avšak mojej pleti by sa hodilo asi skôr niečo iné :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)