NOTINO SUMMER BOX

by - 21 júna

Ahojte, 
konečne k nám dorazilo poriadne leto, kúpanie, grilovanie a párty život, to k horúcemu počasiu jednoducho patrí. Môj milovaný e-shop Notino prichádza na trh s novinkou v podobe luxusného summer boxu, ktorý sa fakt vydaril. Páči sa mi nielen obsahovo, ale aj vizuálne, krabička má príjemný dizajn pripominajúci krásne radostné chvíle. 

notino_summer_box

Notino Summer box kozmetická sada obsahuje celkovo 17 beauty kúskov, ktoré vám dovolia prežiť leto snov bez komplikácii. Produkty, ktoré v boxe nájdete, sú venované starostlivosti o telo, pleť a líčeniu. Dizajnová oranžová škatuľa sa výborne hodí na uschovanie fotiek, suvenírov alebo iných maličkostí. 

notino_summer_box

Po rozbalení boxu ma milo prekvapilo osobné venovanie, milujem, keď si firmy dajú záležať na samotnom prome produktov. Súčasťou boxu je manuál, teda brožúra výrobkov, ako ich čo najlepšie využiť vo svoj prospech. Najviac ma prekvapili zľavové kupóny, poviem vám, najvyššia zľava je 50%, čo ma teda milo potešilo. S kupónmi ušetríte pri ďalšom nákupe, vzorky si zatiaľ môžte otestovať, keď sa vám zapáčia a budú vám vyhovovať, šup kupovať plné balenie a ušetriť čo najviac peňazí. :)

zlavove_kupony

Letný box obsahuje 5 plných produktov a 12 miniatúrnych balení. Medzi plné výrobky patrí Nivea sprchovacia pena, Korika kórejská detoxikačná plátenná maska na tvár, Korika hydratačná maska na pery, Brush Art štetec na make-up a Bioderma Sensibio micelárna voda pre suchú a citlivú pleť. Mini balenia sú nielen rozkošné, ale aj praktické, hlavne na cesty, preto si v boxe nájdete malé Vichy Minerál 89 pleťové sérum, La Roche-Posay zmatňujúci gél-krém bez parfumácie s OF 50, SpiriTime Fruity Time výživný hydratačný krém na ruky a Mediblanc bieliacu zubnú pastu. Bohatú nálož vzoriek poskytla značka Calvin Klein, Lancóme a Loréal Paris. 

notino_summer_box

Vichy Minerál 89 posilňujúci a vypĺňujúci hyaluron booster (5ml):  

- Novinka v podobe koncentrovaného séra dodá pokožke stratenú hydratáciu, jas a výživu. Zaujala ma hlavne svojím neparfumovaným zložením, gélovou konzistenciou a konečne nelepivým finišom. Zatiaľ som ju použila len dva krát, no už po prvom nanesení je pleť jemná, vyplnená, plná energie a krásne zmatnená. Je ideálny aj pod make-up a pokožku tváre vôbec nezaťažuje.

Calvin Klein CK One toaletná voda unisex (1,2 ml) , CK Obsessed parfumovaná voda pre ženy (1,2 ml) , CK Obsessed toaletná voda pre mužov (1,2 ml):

- Vône som zatiaľ neskúšala, šetrím si ich na dovolenku. Čo ale oceňujem je rozprašovač, podľa mňa je to oveľa praktickejší a lepší spôsob nanášania ako tyčinka. 

Lancóme Advanced Génifique rozjasňujúce sérum (1 ml),  Lancóme Visionnaire multikorekčný denný krém (2 ml):

- Sérum si ma okamžite získalo, krásna a nevtieravá parfumácia je dokonalá na leto, na pleti je príjemné, rýchlo sa vstrebáva a okamžite rozjasňuje pokožku. Bojuje proti známkam únavy, predčasného starnutia a chráni pleť pred UV žiarením. Dopriať si dávku luxusu počas všedných dní, prečo nie? 
- Denný krém omladzuje pokožku už po prvom použití, chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, zjednocuje tón pleti a na koži je veľmi príjemný. 

Lancóme Teint Miracle hydratačný make-up (1 ml):
 
- V lete veľmi krémové make-upy nepoužívam, preto si ešte rozmyslím, či ho otestujem, alebo vám ho posuniem do súťaže. :)


Korika SciBeauty kórejská detoxikačná plátenná maska (1 ks, plné balenie):

- Plátenné masky sú mojou vášňou, mám ich oveľa radšej, ako klasické krémové. Popravde, túto som ešte neskúšala, šetrím si ju na obdobie po štátnici, myslím, že až vtedy dokonale poznám, aký účinok má. 

Korika SciBeauty kórejská hydratačná maska na pery (1 ks, plné balenie):

- Maska na pery príjemne ochladzuje pokožku pier, gélová konzistencia priľne na ústa a poskytuje okamžité osvieženie a hydratáciu v jednom. Po odstránení sú pery vyživené, bez popraskanej kože, krásnej vláčne, hodvábne jemné a zdravo ružové. Tieto masky na pery mám veľmi rada, musím si ich dokúpiť do zásoby. 

Bioderma Sensibio H2O micelárna voda pre citlivú pleť (100 ml):

- Moja najobľúbenejšia odličovacia voda v cestovnom balení, kupujem si ju pravidelne, odlíči perfektne, obyčajný aj vodeodolný make-up, nerozmazáva líčidlá po tvári, čím nespôsobuje zanášanie pórov. Neparfumované zloženie je ako stvorené pre citlivú a alergickú pokožku. 

La Roche-Posay zmatňujúci gél-krém bez parfumácie SPF 50+ (3 ml):

- Krém vyzerá veľmi sľubne, zatiaľ som nebola na priamom slnku dlhšie, rozumej neopaľovala som sa, preto ho otestujem až keď na to príde. :D

Loréal Paris Smooth Sugars Scrub - vyživujúci peeling (4 ml) a rozjasňujúci peeling (4 ml):

- Vyživujúci peeling ma jemné zložky, ktoré šetrne odstránia odumreté kožné bunky a pleť krásne vyhladia. Sladká parfumácia vás naladí na nový deň a vďaka unikátnemu zloženiu ho môžte používať bez toho, aby vám pleť dráždil alebo poškodil. 
- Rozjasňujúci peeling som zatiaľ neskúšala, no verím, že ma príjemne prekvapí. 

SpiriTime Fruity Time výživný krém na ruky (10 ml):

- Krém ma rýchloschnúce zloženie, príjemnú sladkú vôňu a pokožku rúk nezanecháva mastnú. Podľa mňa je výborný do kabelky, malé balenie vám vystačí hneď na niekoľko použití. Obsahuje výťažky z malín, manga, mandarínky a kokosový olej.

Nivea Silk Mousse Raspberry Rhubarb ošetrujúca sprchovacia pena (200 ml, plné balenie):

- Táto pena je výborná, sprchovanie s ňou je jedna veľká zábava. Krásna malinová vôňa opantá každého milovníka ovocia, husté krémové zloženie vytvára našľahanú penu, tá sa skvelo nanáša, nie je vôbec riedka, oceňujem aj malé množstvo výrobku, jedna pumpička vám vystačí na celé sprchovanie. Perfektná voľba pre ženy, ktoré rady skúšajú niečo nové. 

MEDIBLANC bieliaca zubná pasta (10 ml):

- Túto pastu som mala už dávnejšie a poviem vám, stála za to. Zúbky skvelo vyčistila, jej chuť nebola typická, teda mentolová, ale mala v sebe niečo, čo jej dodávalo zvláštnu no príjemnú príchuť. Mne sadla a myslím, že moje zuby mierne vybielila. 

BrushArt Basic Pink štetec na tekutý make-up (1 ks):

- Štetec ma na prvý pohľad ohúril svojou rukoväťou, krásna a hlavne letná ružová farbička vám v líčidlách nesmie chýbať. Štetiny sú hrubšie, perfektne posadené a zatiaľ som si nevšimla, žeby vypadávali. Tekuté prípravky nanáša bohate, ja ho používam na pleťovú masku, pretože takýto typ štetcov aplikuje hojné množstvo bez zašpinenia rúk. Za mňa zatiaľ pecka, táto rada je oveľa lepšia, než predošlá.

calvin_klein_parfumy
notino_vzorky
notino_vichy
notino_lancome
brushart_stetec
brustart_stetec
nivea_pena_sprchovanie
korika_lip_mask
bioderma_sensibio
korika_platenna_maska

V balíčku som si okrem unikátneho letného boxu našla aj plátennú tašku s nápisom Summer is yours. Táto taška sa mi hrozne páči, hrubšie ramená zanesú viac vecí bez toho, aby praskli, svetlo-čierna kombinácia ma baví a čo je super, taška sa hodí nielen na pláž, ale aj do džungle veľkomesta. Páči sa aj môjmu chlapovi, takže som rada, že som ju v balíku mala. Ak zaujala aj vás, pri kúpe boxu dostanete zľavový kupón s 50% bonusom práve na túto perfektnú tašku. Dostatočne priestranná, štýlová a hlavne pohodová taška si nájde využitie v každej domácnosti. Šetrite planétu aj vy a zaobstarajte si opakovane použiteľnú tašku, s ktorou môžte chodiť na nákupy, pláž alebo do knižnice šťastne a spokojne. Notino Summer is yours plážová taška patrí medzi must-have kúsky leta 2018. :)

plazova taska_notino

Tak čo, ako sa vám páčia letné novinky? Mne veľmi, potešila som sa nielen samotnému boxu, ale aj taške, ktorá je kvalitne spracovaná a v neutrálnych farbách, hodí sa ku každému outfitu. Všetky produkty, box aj plážovú tašku nájdete na stránkach parfumérie Notino. 

Vyskúšali ste už zobrazené výrobky? Ak áno, ako vám sadli? Kúpili by ste si takýto box?

Krásny večer,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Notino.


You May Also Like

13 komentárov

  1. Vážně báječný obsah boxíku a určitě bych neváhala s koupí a všechno bych z něj využila :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. o tom vichy sérre som už počula same chvály takže ma dosť láka naozaj vyzera dobre, a ta pena nivea sa mi tiež páči:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vichy sérum je úžasné, veľmi dobre sadlo mojej pleti, odporúčam ho. :)

      Odstrániť
  3. Musím říct, že box je opravdů nadupaný různými produkty :) Obssesed od CK jsem dostala na Vánoce a nemůžu si ji nevychálit. No a ta letní taška? to je úplná pecka! :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už jsem o tom taky slyšela. Pro mě by to asi moc nebylo, ale jinak je to supr nápad :)
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V tomto boxe sú celkom zaujímavé produkty ale nezaujal ma natoľko žeby som si ho zakúpila.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak takový box by se mi moc líbil. Je tam hodně věcí, které jsem už vyzkoušela nebo ty, které chci teprve vyzkoušet. A nejvíc bych chtěla vyzkoušet tu masku na rty :) :D
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maska je výborná, nielen efektom, ale aj samotným balením. :)

      Odstrániť
  7. Nádherný boxík, ta malá balení se skvěle hodí na letní výpravy :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)