Xpel Body Care - za málo peňazí, veľa muziky

by - 03 júna

Ahojte,
pri nákupe pleťovej starostlivosti veľa z nás pozerá nielen na samotný produkt, ale aj na jeho cenu. Keď som bola mladšia, stačil mi obyčajný krém z drogérie. Po dovŕšení 25 roku života som začala premýšľať nad tým, prečo je moja pokožka stále sivastá, suchá, aknózna a akási bez života. V živote som si vypočula veľmi veľa rád ohľadom pleti, vždy som totiž bojovala s vyrážkami a poviem vám, bol to pre mňa horor. Niekto mi radil si pokožku vôbec neošetrovať, iní zas tvrdili, že nadmerné čistenie pleti škodí. Po dlhom čase som konečne prišla na to, ako mám svoju tvár ošetrovať bez toho, aby som na nej mala samé krátery a vrásky. Po prvé, silné akné zredukujete len s pomocou kožnej lekárky, po druhé, o pokožku tváre sa treba starať, nie, opláchnutie čistou vodou naozaj nestačí. 
V dnešnom článku by som vám rada napísala pár rád ohľadom pleti a predstavila produkt, ktorý mi pomohol a jeho cena nie je viac ako 4 eurá!


Každá pleť je iná, to jednoducho, musíte pochopiť. To, čo sadne mne, nemusí vyhovovať vám. Samozrejme, nájde sa veľa prípravkov s ideálnym zložením, ktoré si vychvaľuje nie jedna baba, no nájsť si svoj overený postup čistenia chce čas, nervy a veľa testovania. 

Dlhú dobu som ignorovala očné krémy, séra, masky a rôzne iné skin care záležitosti. Odkedy som začala písať blog, môj záujem o tieto veci sa rapídne zvýšil. Počas toho času som pochopila pár jednoduchých pravidiel, ktoré ak dodržujem, moja pokožka je na nepoznanie. 

Mojej pleti vyhovujú gélové prípravky, odličujem sa výhradne micelárnou vodou, peeling používam dva krát do týždňa a skin care striedam podľa ročného obdobia. Radím sa tým, že na všetkom tom, čo z pokožky zmývam, môžem ušetriť a tie prípravky, ktoré mi na pleti ostávajú, do tých investujem. Očný krém, pleťové sérum, koncentrát, booster a kvalitný nočný produkt, to je moje must-have. :)

Pleťové sérum som doteraz veľmi nepoužívala, vždy som si myslela, že keď si na tvár aplikujem priveľa produktov, bude sa viac mastiť a bude zaťažená. Odkedy používam 4 a viac krokovú starostlivosť, moja pokožka je nielen hydratovaná, krásne zdravá ale aj zjednotená a rozjasnená. Rada by som vám ukázala sérum s výborným zložením za pár eur, bez ktorého si už  jarno-letnú večernú rutinu neviem predstaviť. 


Xpel Argan Oil Night Repair pleťové sérum

Nočné pleťové sérum poskytuje pokožke hydratáciu, regeneráciu, obnovu a rozjasnenie. Intenzívne vyživujúce zloženie s obsahom marockého argánového oleja obnoví každú bunku pleti bez toho, aby kožu zaťažovalo. Argánový olej, nazývaný tiež tekuté zlato, patrí medzi najkvalitnejšie rastlinné oleje. Získava sa z argánovníka, ktorý nájdete v Maroku, Alžírsku a Izraeli. Olej je bohatý na účinné látky a bioaktívne zložky. Patrí medzi najbohatší zdroj vitamínu E, F, esenciálnych mastných kyselín, skvalénu, karotenoidov a sterolov. Udržuje mladistvý vzhľad pokožky, vyhladzuje jemné vrásky, prinavracia elasticitu pleti a je ideálnou prevenciou pred rakovinou kože. Je vhodný pre všetky typy pleti a všetky vekové kategórie. 
Pleťové sérum s argánovým olejom disponuje luxusným balením, hnedá farba v kombinácii so zlatou pôsobia priam bohémsky. Fľaštička s kvapkadlom je skvelou voľbou nielen z hygienického, ale aj komfortného hľadiska. Na výber máte z dvoch veľkostí, 30 alebo 50 ml balenie. Svieža vôňa mi pripomína čerstvé jablká a hrušky. Krémová farba séra, gélová a rýchloschnúca textúra, saténový finiš, to všetko vám tento produkt ponúka. Najviac ma očarila parfumácia, je mi príjemná, vždy sa teším na večer, kedy si sérum budem znova nanášať. Textúra ma nemastné zloženie, po aplikácii je pleť hodvábne hladká, krásne rozjasnená a zdravo vyzerajúca. Je lepšie, ak si po sére aplikujete aj nočný krém, všimla som si, že sa pokožka po nanesení mierne lepí. Nočné sérum si nanášam vždy večer, stačí mi pár kvapiek, ktoré si následne rozotriem po tvári. Prípravok je primárne určený na večerné použitie, preto vám neviem povedať, ako by sa správal počas dňa a či by s ním líčenie vydržalo. 
Po čase som si všimla hneď pár pozitívnych výsledkov, moja pleť bola saténovo hladká, rozžiarená, príjemná na dotyk, netvorili sa mi ďalšie vyrážky a neupchali sa mi póry. Zatiaľ som nenašla žiadne negatíva, ktoré by ma odradili od jeho používania. Koža je rovnomerne zjednotená, bez sivého nádychu, vyzerá oddýchnuto a vačky pod očami sa výborne vyhladia.
Sérum ma veľmi prekvapilo, za tú cenu môže konkurovať lepším a drahším značkám, myslím, že zvládne viac vecí naraz. Udržuje hydratáciu, zdravý lesk pokožky a kontroluje tvorbu mazu. Za mňa rozhodne áno, vrelo ho odporúčam nielen mladým, ale aj starším dámam. Obetujte štyri eurá a vyskúšajte niečo nové, obohaťte svoju rutinu o marocké zlato, pleť sa vám istotne poďakuje. 


 Xpel LipSilk balzam na pery

Balzamy na pery sú mojou slabosťou, tieto krásky patria medzi novinky značky Xpel a som rada, že som ich mohla otestovať. Veľmi rada by som vám o nich niečo viac napísala, pretože ak ste si doteraz mysleli, že značka Xpel je o ničom, čítajte ďalej.
Xpel balzamy na pery potešia nie jednu slečnu, starostlivosť o pery je dôležitá v zimnom aj letnom období. Produkty zvláčňuju, hydratujú a prevoňajú pokožku pier, vďaka praktickému baleniu si neušpiníte prsty a pri pravidelnom používaní vás zbavia nepeknej popraskanej kože a pľuzgierov. 
Balenie pripomína slávne vajíčkové balzamy, rozdiel je len vo vrchnáku, ktorý je ťahaný do špica. Krásne a hlavne hravé farby obalov ma bavia, pripomínajú mi leto, pláž, slnko a more. Zloženie samotných balzamov je čisto prírodné, preto sú vhodné aj pre nature friendly občanov. Obsahujú olivový olej, včelí vosk, bambucké maslo, kokosový a jojobový olej, vitamín E, slnečnicový olej, extrakt z ovocia a benzyl benzoát, prírodný konzervant s antibakteriálnym účinkom. Balzamy na pery majú tuhú konzistenciu, na perách sa ťažšie rozotierajú. Oceňujem dlhú hydratačnú schopnosť, na pokožke pier vytvoria matnú ochrannú vrstvu, ktorá je pomerne dosť odolná. Delikátna vôňa ovocia vás bude sprevádzať počas niekoľkých hodín, príjemný pocit počas celého dňa. Produkty dokonca zabraňujú vzniku bakteriálnej infekcii na perách. Ich cena je naozaj za babku, myslím, že vám 7 gramové balenie čo to vydrží. Nájdete ich presne v troch rôznych vôňach, jahoda, malina a čučoriedka. Ak som vás navnadila, dlho neváhajte, idú rýchlo na dračku. 


Xpel značku som si obľúbila, okrem pleťovej starostlivosti s obsahom argánového oleja ponúkajú rad s čajovníkom a kokosovou vodou, o ktorom ste už na mojom blogu počuli. Keď sme pri tej kokosovej vode, testovala som aj tekuté mydlo na ruky. 

Xpel Coconut Water tekuté mydlo na ruky

Tekuté mydlo na ruky s osviežujúcou vôňou kokosovej vody vás razom prenesie na slnkom zaliatu pláž. Gélová textúra sa príjemne nanáša, po kontakte s vodou bohato pení a zanecháva dokonale hydratovanú pokožku rúk. Mydlo má hustú priesvitnú konzistenciu, pumpičkový aplikátor nanáša presné množstvo bez zbytočných strát, vďaka šetrnému zloženiu je určené pre každodennú hygienu rúk. 500 ml balenie mi vydržalo približne dva mesiace, nevtieravú vôňu a žiadne vysúšanie radím medzi hlavné pozitíva mydla. Produkt mi sadol, za tú cenu sa rozhodne oplatí. 


Priatelia, všetky produkty Xpel Body Care nakúpite pohodlne na e-shope Parfemy Elnino

Vyskúšali ste už tieto produkty alebo značku? Ak áno, čo to bolo/je?

P.S: Na mojom instagrame máte možnosť vyhrať 2 letné balzamy na pery s jahodovou a malinovou vôňou, budem rada, ak sa do súťaže zapojíte. :)

 
Krásnu nedeľu, 
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem spoločnosti Elnino.

You May Also Like

12 komentárov

  1. Produkty vyzerajú zaujímavo, o tejto značke čítam prvý krát. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla od Xpelu šampon a kondicionér a pořizovala jsem si je hlavně díky kokosu, na kterém jsem závislá. Balzámky také nevypadají zle, měla jsem už nějaký od Eosu, který hodně připomínají :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku nepozná ale produkty ma veľmi zaujali :)

    Izabell zo SYDNEY SLEEK

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balzámy na rty vidím poprvé a líbí se mi :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac ma zaujali tie balzámy, ale o tej značke som ešte nepočula ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)