Avon jesenné novinky

by - 31 augusta

Ahojte,
leto sa nám pomaličky končí a s jeho koncom prichádza nové ročné obdobie, jeseň. Jeseň je moja srdcovka, milujem na nej pohodu, padajúce lístie, perfektné kombinácie v šatníku ale aj v líčení. Tohtoročná jeseň bude patriť metalickým tónom, dlhým riasám a trblietavým perám. 
Značka Avon si pre nás pripravila to najlepšie z najlepšieho. Ak ste začiatočníci v líčení alebo sa neviete správne orientovať v trendoch, čítajte ďalej, dozviete sa veľa zaujímavého. 


Ak aj vás chytila mánia boxov s prekvapením alebo skvelým obsahom, mám výbornú správu. Avon prichádza na trh s Beauty boxom, ktorý vás rozhodne uchváti. Krabička krásy je plná tých najlepších produktov sezóny, nájdete v nej všetky potrebné líčidlá, s ktorými si vytvoríte make-up ako z prehliadkového móla. V boxe sa ukrýva 7 "must have" výrobkov a návod na 3 horúce líčenia. 


Sedem krásnych a zmyselných výrobkov poteší každú ženu, už sa nemusíte obávať, akú farbu alebo efekt zvoliť. Odtiene sú namixované tak, aby pristali každému tónu pleti. V krabičke krásy sa nachádza špirála na oči, lak na nechty, matný tekutý rúž, rozjasňovač v tyčinke, ceruzka na oči, ceruzka na obočie a mini toaletný parfum. 

Mark Big and False Lash volume mascara, odtieň Black:

Špirála na oči v dymovej čiernej farbe vytočí vaše riasy až k nebesám. Fialový obal s perfektne tvarovanou kefkou nadvihne každučkú mihalnicu, pokryje ju farbou, leskom a ľahkosťou. Maskara na oči v elegantnom balení ulahodí vášmu pohľadu, zanecháva dojem, efekt umelých rias a hustotu, po akej ste túžili. Štetiny na kefke sú mierne od seba, čím umožňujú lepšiu manipuláciu a zachytenie mihalníc. 
Mne osobne sa špirála pozdáva, vytvorí pekný efekt bez zlepenia, neobtiera sa, nedrobí a neštípe. Pre výraznejší efekt odporúčam nanášať tri a viac vrstiev. :)


Avon True Colour metalický lak na nechty, odtieň Frosted Peach:

Avon laky na nechty milujem, kupujem si ich pravidelne. Páčia sa mi nielen farbami, efektmi a pigmentáciou, ale aj výdržou a veľkým balením. Metalický lak pokladám za "must have" sezóny, okrem toho, že vám pri lakovaní stačí jedna vrstva, rýchloschnúce zloženie a dlhá trvácnosť stoja rozhodne za to. Odtieň Frosted Peach s metalickým výsledným dojmom obsahuje jemné trblietky, táto nežná farba znesie denné aj večerné líčenie, oslňujúci lesk upúta hneď na prvý pohľad. Ak by som si mala vybrať len jednu jedinú vec z Avonu, rozhodne siahnem po lakoch na nechty. Vydržia vám hneď niekoľko rokov bez toho, aby sa vysušili, vďaka prijateľnej cene si môžte vybrať rôzne odtiene a vaša peňaženka nebude zívať prázdnotou. Za mňa najlepší výrobok, aký som vyskúšala. :)


Avon True Glimmersticks ceruzka na oči, odtieň Brilliant Amethyst:

Ceruzka na oči v zaujímavom fialovom metalickom odtieni dokonale vynikne s hnedou farbou očí. Fialová je odtieňom roka, ak si ju nanesiete na oči, váš pohľad sa razom zmení na nezabudnuteľný. Decentné strieborné tóny v kombinácii s fialovou vytvoria magický dojem, budete pôsobiť žensky, silne a záhadne. Skvelo pigmentovaná krémová textúra sa výborne aplikuje, čierny vysúvateľný obal umožní použitie produktu kedykoľvek a kdekoľvek bez strúhania. 
Ceruzka sa mi páči, nie je to farba, ktorú by som bežne nosila, avšak viem si ju predstaviť v líčení s výraznými fialovými perami. Túto jeseň mám chuť experimentovať, skúsiť nové a nepoznané kombinácie, ak aj vy chcete zmeniť svoj stereotyp, vyskúšajte metalickú linku v odviazanom odtieni. 


Mark ceruzka na obočie so skoseným hrotom, odtieň Deep Brown:

Obočie je mojou slabou stránkou, mám ho veľmi tenké, nesúmerné a celkovo nevýrazné. Aby som ho pozdvihla na dominantu celej tváre, používam ceruzky, tiene aj farebné gély. Ceruzka na obočie je unikátna svojím skoseným hrotom, vďaka nemu vykreslíte líniu obočia aj chýbajúce chĺpky rýchlo a bez námahy. Sýte pigmenty, vodeodolné zloženie a nehorázne dlhú výdrž, toto všetko vám táto skvelá ceruzka ponúka. 
Z ceruzky mám len pozitívne dojmy, dobre sa mi s ňou pracuje, vykreslí každý jeden chĺpok bez toho, aby obočie pôsobilo neprirodzene. Pri aplikácii sa farba nedrobí, odporúčam vám chĺpky prečesať kefkou, docielite tak nielen rovnomerné rozloženie farby ale aj prirodzenejší efekt.

Mark Magix rozjasňovač v tyčinke, odtieň Candlelight:

Žiarivé líčenie dosiahnete s použitím rozjasňujúcej tyčinky. Rozjasňovač v efektnom balení s vysúvateľným aplikátorom premení vašu mdlú tvár na krásny klenot. Nanáša sa na vrch lícnych kostí, pod obočie, nad hornú peru, samotné pery alebo pozdĺž nosa. Je len na vás, akú intenzitu si zvolíte. Pigmentácia je v tomto prípade miernejšia, preto je tyčinka ideálna na vrstvenie. Trúfli by ste si na váš obľúbený rúž naniesť tohto krásavca? Ak áno, verte, že svojim líčením očaríte každého v okolí. Mne sa rozjasňovač osvedčil aj ako očný tieň, stačí ho prstami rozotrieť po pohyblivom viečku a wualá, dokonalý make-up je na svete. 


Far Away Rebel mini toaletný parfum:

Vôňa v praktickom kabelkovom balení je ideálnym darčekom pre dámy. Dokonalá kompozícia čiernych ríbezlí, jazmínu, slanej čokolády a karamelu vám pripomenie rebelské a bezstarostné časy. Tak krásnu, výraznú, a hlavne príjemnú vôňu som už dlho necítila, zaujala ma natoľko, že sa chystám zaobstarať si jej klasické balenie. Pripomína mi nespútanú divočinu, silu, pozitivitu a nezabudnuteľné zážitky, už sa neviem dočkať, čo všetko spolu zažijeme. 


Mark matný tekutý rúž, odtieň Kissy face:

Matný rúž na pery s kovovým efektom a jemnými trblietkami poskytuje perám komfort pri nosení, hydratáciu a žiadne vysušenie. Rúž s krémovou textúrou a príjemnou sladkou vôňou ulahodí pokožke pier a zanechá ich nesmierne vláčne a sýto pigmentované. Nežný a zároveň slávnostný odtieň vynikne na každej dáme, pery zvláčňuje, nevysušuje ich, preto aj jeho výdrž trocha zaostáva. Vydrží vám približne pol dňa,  jeho negatívum je aj obtieranie, no mne to vôbec neprekáža. Už mám dosť rúžov, čo moje pery zahalia do krusty, vysušia ich a vyzerajú odporne. S týmto tekutým rúžom sa vám nič podobné nestane, je veľmi príjemný na nosenie a ak neplánujete vášnivú bozkávačku, v chladnejších dňoch poslúži aj ako balzam na pery. 


Okrem tohto boxu, ktorý je ešte stále dostupný, má Avon hneď niekoľko prípravkov, ktoré stoja za vyskúšanie. :)


Mark Big and Daring mascara, odtieň Black:

Špirály na oči z edície Big ma veľmi zaujali, výnimku netvorí ani táto kráska. Maskara v extravagantnom sýtom odtieni s rafinovanou kefkou poskytuje riasám zahustenie, pružnosť a jemnosť v jednom. Vytvára až 6 krát hustejšie riasy bez opadávania, hrudiek a rozmazania. Krémovo-gélové zloženie s obsahom keratínu, kolagénu a proteínov vyživuje, natáča a prirodzene zvýrazňuje mihalnice. Ohnutá kefka kopíruje tvar rias, oddelí mihalnice od korienkov po končeky. 
Maskara ma zaujala svojou kefkou, mihalnice vyživuje, vodeodolné zloženie poskytuje výdrž aj počas chladných dní a čo oceňujem je ľahkosť, riasy vôbec nezaťažuje. Odporúčam ju pre každú ženu, ktorej mihalnice sú málo vytočené a riedke. 


Avon Skin So Soft Silky Moisture hydratačné telové mlieko s argánovým olejom:


Zvláčňujúce telové mlieko s argánovým olejom zahalí pokožku do toho najjemnejšieho objatia. Mlieko posilňuje prirodzený jas pokožky, vyživí ju a nádherne zjemní. Udržuje prirodzenú hydratáciu kože, rýchlo sa vstrebáva a vďaka obsahu argánového oleja je vynikajúce najmä pre suchú a citlivú pleť. Horné uzatváranie produktu mi veľmi vyhovuje, svieži ružový nádych obalu v matných tónoch vynikne vo vašej kúpeľni. Telové mlieko ma krémovú textúru, ktorá sa pri kontakte s kožou premení na príjemný gél. Vďaka nemastnému zloženiu sa môžte hneď po aplikácii obliecť, výborná vec hlavne pre zaneprázdnené ženy. Nádherná kvetinová vôňa, okamžite vstrebávanie a hodvábne jemná pokožka, všetky tieto plusy som si jednoducho zamilovala. Produkt mi vyhovuje, na moju vysušenú pleť akoby som našla. Odporúčam ho nielen suchej, ale aj normálnej pokožke, argánový olej chráni bariéru pleti a nie nadarmo sa mu hovorí tekuté zlato.


Avon True Nutraeffects Miracle Glow rozžiarujúci pleťový krém s vyživujúcimi olejmi:

Ľahký hydratačný pleťový krém s obsahom vzácnych olejov obnovuje zdravší, žiarivejší a krajší vzhľad pleti. Babasový olej stimuluje tvorbu kolagénu, olej z marakuje pôsobí na pevnosť pokožky, marulový olej kožu upokojí a ľanový olej posilňuje obrannú vrstvu pleti.
Jednoduchý obal kryje ten najlepší krém z Avonu, aký som kedy vyskúšala. Krémovo-gélové zloženie obsahuje mikročiastočky olejov, ktoré sa pri nanášaní uvoľňujú a skvelo vyživujú pleť. Nemastná hydratačná textúra je perfektnou voľbou hlavne v zimnom období, pleť zanecháva jemnú, zdravo sa lesknúcu a žiarivú. Príjemne parfumovaná vôňa dopĺňa už tak pre mňa dokonalý krém, na moju suchú pokožku je najlepší. Po aplikácii zanecháva kožu saténovo jemnú, udržuje jej komfort, je ideálny ako podklad pod make-up a hodí sa aj pre mladšie ročníky. S týmto krémom vám nehrozia žiadne žmolky na tvári, rýchlo sa vstrebáva, nezaťažuje pokožku a vďaka ultraľahkému zloženiu ho vôbec neucítite. Výborný krém za ešte lepšiu cenu. :)


Avon True Glow bronzové guľôčky, odtieň Bronze Bright:

Chcete mať hrejivú a slnkom pobozkanú tvár? Siahnite po ikonických bronzových guľôčkách, ktoré sú úchvatnou alternatívou farby na líčka. V balení nájdete kombináciu rôznych farieb aj efektov, spolu vytvoria majstrovské dielo. Perly sú zabalené v nádobke s hubkou, používajú sa buď pomocou štetca alebo priloženého aplikátora. Môj názor na tento produkt je bohužiaľ negatívny, nepáči sa mi nedostatočná pigmentácia, ak chcem dosiahnuť výraznejší efekt, potrebujem nanášať väčšie množstvo farby. Slabšia pigmentácia, drobivá konzistencia a časté vypadávanie perál z nádobky počas nanášania mi nevyhovujú, možno je to preto, že od lícenky ako takej očakávam silnejšiu farbičku a zdravý podtón. Guľôčky by som zvolila pre dámy, ktoré neobľubujú výraznejší look a pre začiatočníčky.


Mark matný tekutý rúž, odtieň TKO:

Matný tekutý rúž v krásnom sýtom odtieni pristane snáď každej žene. Ako som písala vyššie, jedná sa o veľmi dobrý produkt na pery, mne osobne vyhovuje a používam ho pomerne často. Fuchsiová farba opticky bieli zuby, nevysušuje jemnú pokožku pier, má plnú kryciu schopnosť a na perách sa príjemne nosí. Revolučné tekuté zloženie s gélovým základom hydratuje pery, nelepivá štruktúra zvýrazní prirodzený šarm a na výber je 28 rôznych odtieňov, z ktorých vás aspoň jeden rozhodne očarí. Tieto matné rúže stoja za to. :)


Avon Planet Spa Greek Seas vyhladzujúca zlupovacia pleťová maska s výťažkom z morských rias:

Zlupovacia pleťová maska obohatená o výťažok z morských rias a skutočné kúsky rias pomáha vyhladiť povrch pleti, zmenšuje póry a odstraňuje nečistoty. Pleť ostane na dotyk jemnejšia, osviežená a revitalizovaná. Pleťová maska v tyrkysovom balení poskytuje pokožke zaslúžený relax. Maska sa nanáša na očistenú pleť pomocou štetca alebo prstov. Po zaschnutí ju jednoducho zlúpite a môžte sa tešiť z krásnej pokožky. Po aplikácii je pleť čistá, póry sú stiahnutú a uvoľnené, pokožka žiari sviežim dojmom a leskom. Pleťovú masku som si obľúbila nielen kvôli jej gélovej textúre, ale aj výslednému efektu. Vyhladzuje rozšírené póry a pomáha predchádzať vzniku akné.


Mark Epic Intense Eyeshadow mini paleta očných tieňov, odtieň Island Vibes:

Mini paleta očných tieňov obsahuje 4 sýto pigmentované odtiene, aplikátor a zrkadielko. Farby plné nežnosti a tajomna v jednom vás prenesú do krajiny zázrakov. Vykročte zo svojej komfortnej zóny, vytvorte si novú osobnosť, takú, ktorá sa nebojí experimentovať a zažite tú pravú divočinu. Stačí, ak vyskúšate nové farby, textúry či trblietky, pre svoje okolie budete hneď zaujímavejšia.
Pevné plastové balenie v lesklom šate je plné krásnych zelených tónov. Tri matné odtiene a jeden trblietavý k sebe perfektne sadnú, ich plné krytie vás príjemne prekvapí a celodenná výdrž je len bonusom. Tiene som si obľúbila, dá sa s nimi vyhrať, hodia sa na denné aj večerné nosenie. Vôbec sa nezhlukujú, dajú sa použiť na mokro aj na sucho, na viečku sa nerozmazávajú a vydržia celý deň.


Som rada, že ste to vydržali až do konca. Novinky Avon sú naozaj vydarené, páči sa mi nápad s boxom, nájdete v ňom výber tých najlepších produktov z katalógu.

Zaujal vás Avon Beauty Box? Čo hovoríte na ich novinky?

Krásny deň.
S.

You May Also Like

4 komentárov

  1. No teda som prekvapená z tej recenzie na krém Avon nutraeffects. Mám prichystanú recenziu na krém z tejto rady ale bez tých čiastočiek, rozžiarujúci ale ináč presne v rovnakom obale a ho nemôžem už len z toho dôvodu, že neskutočne ale neskutočne páli v očiach len keď si pretriem oko rukou, ktorou som nanášala krémik. :( Ale ani celkovo konzistencia mi nepríde gélovo-krémová. Pre mňa je to čistý krém, hoci taký ľahší a vcelku predsa mastný. Už ho ani nechcem spotrebovať hoci ma strašne lákal pred kúpou.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Avon BOX bol skutočná topka, produkty som si veĽmi obľúbila :) produkty tiež vyzerajú celkom zaujímavo, niektoré sme si vybrali rovnaké :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty kuličky používala vždy moje maminka
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý článok Soni :). Beauty box ma veľmi zaujal, páči sa mi, že Avon prišiel s beauty boxami :). Ostatné novinky vyzerajú tiež zaujímavo, predovšetkým Mark tekuté rúže :).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)