Makeup Revolution London SophX paleta

by - 19 novembra

Vitajte na mojom blogu!
Onedlho sú tu najkrajšie sviatky roka, kto sa na ne teší tak ako ja? Každé ročné obdobie ma niečím fascinuje, no zima je môjmu srdcu najbližšie. V zime som sa narodila, zima mi dokáže vyčarovať úsmev na tvári, praskajúci sneh pod nohami, slniečko, ktoré mi jemne šteklí tvár a dobrá nálada, to všetko sa mi s chladným obdobím spája. 
Všade navôkol cítiť škoricu, kde sa len pozriete, tam na vás vybehnú rôzne reklamy, ktoré nás už dávno upozorňujú, že nastal čas zháňania darčekov. Ak máte v okolí ženu, ktorá miluje trendy, rada sa líči a skrášľuje, predstavujem vám dokonalý produkt za výbornú cenu. :)

sophx_paleta_
mur_paleta_

Paleta očných tieňov v krásnom prevedení vznikla vďaka spolupráci značky Makeup Revolution London so známou britskou youtuberkou Soph Does Nails. Už na prvý pohľad vidno, že je produkt perfektne navrhnutý, v palete sa nachádza 24 očných tieňov s metalickou aj matnou textúrou. 

soph x_ paleta_

Očné tiene sú zabalené v papierovej krabičke, keď z nej vytiahnete samotnú paletku, prekvapí vás nezvyčajná farba. Makeup Revolution mali doteraz stále len čiernu farbu obalu, táto telová je svieža a na prvý pohľad hneď zaujme. Plastovo matný povrch s metalickými písmenami v Rose gold farbe, vnútorné zrkadlo a výber z nude aj žiarivých odtieňov. 

mur_sophx_

Názvy odtieňov mi prídu zaujímavé, mne osobne sa páči Cooper Coin, Mixed Berries, Pink Champagne a Cuppa tea. Samozrejme, aj ostatné farbičky sú veľmi pekné, no tieto ma zaujali natoľko, že som si paletku musela kúpiť. Očné tiene sa ľahko nanášajú, môžte ich aplikovať štetcom alebo prstami, na viečku sa skvelo rozmazávajú a blendia. Vďaka intenzívnej pigmentácii dosiahnete dokonalý efekt za každých okolností. Trblietavé a metalické tiene sú lepšie pigmentované, majú maslovú textúru, veľmi dobre sa nanášajú, ich sýtosť bude krajšia pri aplikácii prstom. Matné tiene sú ladené do zemitých tónov, niektoré sú lepšie, iné sú horšie. Tiene mierne prášia, hlavne matné farby, mne to nevadí, dá sa s tým žiť a nepríde mi to ako koniec sveta. Oceňujem skladbu farieb v palete, je perfektná nielen na denné ale aj večerné líčenie. V poslednom čase som si obľúbila nanášanie metalických farieb na celé viečko, vyzerajú veľmi luxusne a pritom stále neutrálne. 


Vlastním hneď niekoľko paliet od značky Makeup Revolution, myslím, že za tú cenu sa rozhodne oplatia. Niekto túto značku nemusí, všetci dobre vieme prečo, náhodná podobnosť produktov lepším firmám a masová výroba odrádza nie jednu ženu. Poviem vám, ako študent si nemôžem dovoliť míňať na líčidlá majland, preto sa uspokojím aj so strednou triedou. Všetky palety čo mám doma mi vyhovujú, majú ideálnu pigmentáciu, s ktorou sa dá čo to vymyslieť. Makeup Revolution SophX paleta okrem vynikajúcej skladby tieňov disponuje úžasnou cenou!

Notino e-shop má tento mesiac stále lepšie a lepšie akcie. Momentálne prebieha BLACK FRIDAY kde nájdete opäť výbornú ponuku:
- Doprava ZDARMA pri nákupe nad 50 eur
- 70% zľavy na parfémové a kozmetické bestsellery (Hugo Boss, YSL, Chloé, Versace, ...)
- 25% zľava s kódom BF25SK na vybrané značky ako Lacoste, Roberto Cavalli, Avon, Matrix, Sigma, Dermacol, Dove, Korika a mnoho iných.

Akcia prebieha počas celého týždňa, teda od dnes 19.11. -25.11.2018 !


Chystáte sa využiť túto akciu? Čo hovoríte na paletku? Páči sa vám?

Krásny deň,
S.

You May Also Like

7 komentárov

  1. Paletka vyzerá celkom dobre ale až tak veľmi ma nepresvedčila aby som si ju kúpila 😊

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každému sa niečo iné páči, mňa zaujala tá skladba tieňov. :)

      Odstrániť
  2. Paletka má poměrně využitelné odstíny, ale jsem hlavně na třpytivé a ty matné a hodně výrazné bych asi úplně nevyužila :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, ja využívam hlavne matné a sem tam si dám aj trocha divočiny. :D

      Odstrániť
  3. Tý jo. Od Makeup revolution pár paletek mám a jsou fajn a tahle vypadá skvěle, hlavně mixed berries a Danger! :-)

    Hlava v knihách

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletka je krásná, od MR mám asi 3 paletky a chtěla bych další...

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I tuhle paletku jsem zaznamenala, ale nakonec jsem sáhla po paletce by Petra a jsem za to moc ráda.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)