Winter is coming...

by - 22 novembra

To sa nám ale ochladilo že? 
Počasie posledných mesiacov je ako na horskej dráhe, raz je teplo, inokedy treskúca zima. Jedno je ale isté, chladnejšie dni pre mňa otvárajú sezónu svetrov a kardiganov. V skrini mi visí hneď niekoľko kúskov v rôznych štýloch, obtiahnuté, oversized, so zapínaním, bez zapínania a mnoho iných. Každý rok si zaobstarám niečo nové, minulý rok som fičala na chlpatých mikinách, tento rok ma oslovili oversized ale aj úplne priliehavé svetríky. :)


Pulóver v krásnej modrej farbe a vzorom som si veľmi obľúbila. Zaujal ma nielen kvôli samotnému vzhľadu, ale tiež preto, že sa dá skvelo kombinovať s rôznymi módnymi kúskami. Sveter je vyrobený z mixu látok, 50% tvorí bavlna a 50% polyakryl. Vzala som si väčšie číslo ako obvykle nosím, pretože som myslela, že mi nesadne. Veľkosť 36/38, ktorú mám na sebe, je trocha voľnejšia, preto ak chcete obopnutý strih, voľte menšie číslovanie. Okrúhly výstrih mi absolútne vyhovuje, vďaka podielu bavlny sa príjemne nosí, neškriabe a nie je príliš hrubý, čo oceňujem. V zime mám radšej pulóvre, ktoré nie sú príliš ťažké a hrejivé, nie len že sa nekomfortne nosia, ale v prekúrených miestnostiach sa rýchlo zapotíte. Vzor má pekné jesenné farbičky, červená je klasika a horčicový odtieň je momentálne v kurze. Po bokoch sú výrezy, zakončenie svetra je lemované. Rukávy sú tiež s lemom, sú dosť dlhé, ak vám to vadí, stačí ich iba vyhrnúť. Celkový dojem zo svetra je veľmi príjemný, nenútený a myslím, že sadne každej žene. Hodí sa nielen k džínsam, ale aj k legínam, využijete ho na prechádzky, bežné nosenie ale aj na lyžovačku či chatu s kamarátkami. Ak k nemu zvolíte podobnú bundu ako mám ja, pohodlný a štýlový outfit je na svete. Zoženiete ho v modrom, olivovom, bielom a červenom prevedení.

Sveter- Bonprix
Bunda- House
Rifle- C&A
Čelenka- od babky 

Baby, viete o tom, že najkrajšiu ponuku svetrov, kardiganov a mikín nájdete na Bonprix shope? Aktuálne beží veľký Black Friday výpredaj, môj pulóver teraz kúpite za polovicu. :)

Čo vy a pulóvre? Nosíte častejšie svetríky alebo kardigany? Ktoré farby u vás prevládajú?

Majte krásny zvyšok večera,
S.

You May Also Like

7 komentárov

  1. tá čelenka ma zaujala najviac práve :D :) pekná je veľmi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Svetry miluju, to mě na zimě fakt baví :-) nejradši mám pastelkové barvy, takže spíše světlejší... tmavé mi moc nesluší :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super fotky, ten sveter je krásny :)
    Mon
    https://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéé tohle je moc pěkné, krásně sladěné. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super fotky, ta ČB je krásná :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  6. RichardW9/5/23 08:55

    Já jsem tedy fakt moc rád, že zima je naopak za nami. Pořídili jsem si teď na jar sportovní vybavení, takže jsem konečně mohl vyrazit na kolo a celkově do přírody. Baví mě běhání, cyklistika, ale třeba i klasické procházky. :) To je prostě něco, co mě takhle na jaře naplňuje. Zvlášť v období, kdy má člověk prostě plnou hlavu práce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zima je v tomto ohľade moje obľúbené ročné obdobie, pretože ma baví chodiť do sauny. Ale nebaví ma už veľmi to násilné ochladzovanie. Som skôr ten človek, ktorý sa naloží do kúpacia kaďa s pieckou , než aby som si liezla do ochladzovacej kade. :-) Ale tak čo sa dá robiť. Cez leto je to jednoducho niečo, čo je veľmi dôležité. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)