183 DAYS by Trend IT UP

by - 27 decembra

Vitajte!
Sviatky sa nám pomaličky blížia ku koncu, ich zavŕšením bude privítanie Nového roka, roka, ktorý bude úplne iný ako tie predchádzajúce...
S rokom 2018 sa budem lúčiť v kruhu mojich priateľov, už teraz sa teším, čo všetko zažijeme. S nimi totiž nikdy neviem, či skončím v reštike, pivárni, na byte alebo niekde v meste. 
Aby som bola ready na toto dobrodružstvo, líčenie zvolím odvážne, s dominantným prvkom. Či to budú oči alebo pery, ešte sama neviem, viem však, že použijem líčidlá značky 183 DAYS by Trend IT UP.


Prečo zvolím práve túto značku? Táto značka je totižto úplne iná, odvážna, nepoznaná, nová, rozhodne fresh a rozhodne neprehľadnuteľná. Ako mladšia sestra Trend IT UP kozmetiky ponúka líčidlá inšpirované trendmi z celého sveta, je už len na vás, aký štýl zvolíte. Páčia sa vám trblietky, zvieracie motívy, elegantná klasika? Všetky potrebné prípravky a farbičky nájdete práve u tejto značky. A čo vlastne znamená? Nuda tu rozhodne nehrozí, každých 183 dni sa môžte tešiť na kompletne nový sortiment produktov. 

Rada by som vám predstavila najnovšiu kolekciu, prípravky ma celkom prekvapili a poviem vám, niektoré sú fakt skvelé. 

Palety očných tieňov Dazzle a Gossip 

Farebné a dokonalo navrhnuté palety obsahujú očné tiene s rôznym finišom. Sú vhodné na suché aj mokré použitie, sýte farby krásne vyniknú na viečku a vďaka hravým odtieňom si vykúzlite líčenie ako z modernej rozprávky. 

Gossip paleta obsahuje 6 zamatových tieňov a 2 metalické. O tejto kráske som už počula naozaj všeličo, sama som ju vyskúšala a musím sa prikloniť skôr k negatívnym recenziám. Samotná paleta ma veľmi pekný dizajn, obal je chutný, vyzerá výborne. Zrkadlo sa hodí hlavne na cesty, paleta je bez aplikátora, mne to nevadí, avšak pre začiatočníkov by možno nebolo od veci, keby sa ten mini štetec v paletke nachádzal. 
Čo sa týka tieňov, tú už nie som až taká nadšená. Slabá pigmentácia, drobivé a suché zloženie, žiaden požadovaný efekt, matné farby sa jednoducho vôbec nevydarili. Strieborný a zlatý metalický odtieň je ale vydarený, páči sa mi nielen výsledným efektom, ale aj štruktúrou. 
Paleta je vhodná na denné líčenie, pre začiatočníkov a pre tých, ktorí nevyhľadávajú príliš výrazné farby. Za tú cenu už v drogérii kúpite oveľa lepšie a praktickejšie paletky, nemôžem si pomôcť, mňa takmer vôbec neoslovila. 

Dazzle paleta je už niečo celkom iné, zamatová štruktúra, výrazné farby a príjemný pocit na viečku. Táto kráska ponúka 6 trblietavých odtieňov, ktoré sú kombinované s 2 matnými podkladmi. Podkladové tiene sú skvelé, no nepochopím tú čiernu farbu, prečo značka nezvolila niečo neutrálne, telový alebo hnedý tón? 
Obal paletky sa mi nesmierne páči, farby sú brutálne, tiene sú mierne drobivé, po nanesení zvyknú opadávať, preto vám odporúčam začať s líčením očí.  S paletou som spokojná, sedí mi viac ako prvá, trblietky mám veľmi rada a na silvestrovskú párty si neviem nič iné predstaviť. 


Rozjasňujúca paletka Posy, Flower-Full Glow!

Paleta rozjasňujúcich púdrov obsahuje lesknúce sa pigmenty, ktoré opticky rozptyľujú svetlo na tvári. Paletka ma kovový obal, romantické farebné prevedenie ulahodí dievčenskej dušičke a svieže odtiene skvelo vyniknú na svetlej aj tmavej pokožke. 
Rozjasňujúce púdre pre mňa predstavujú akúsi nadstavbu v líčení. Nie som z nich úplne paf, neviem prečo, rozhodne ma nevedia uchvátiť tak, ako trebárs rúže na pery. Táto kočka je výzorovo perfektná, odtiene sa hodia aj na denné nosenie, nie sú príliš výrazne a sú vhodné pre mladšie ročníky. Na tvári zanechajú priam nebeský efekt, trblietky nie sú veľmi veľké, spolu s farbou vytvoria nežné líčenie tváre. Najviac ma zaujala fialová farba, ak sa v líčení nebojíte odviazať, nech sa páči. :)


Fixačný sprej Fix + Glow

Rozkošné zajačikové balenie v sebe ukrýva fixačný sprej. Prepracovaný dizajn v bielom prevedení je ako stvorený na darovanie, receptúra s betaínom udržuje vlhkosť v pokožke a zanecháva ju hydratovanú a vláčnu. 
Odkedy som sa naučila používať fixačné spreje, moje líčenie vydrží hodiny bez pohnutia. Na samotné spreje nemám veľké požiadavky, stačí, ak moju pleť nebudú vysušovať. Už tak ju mám suchú, nepotrebujem jej pridávať extra šupinky grátis. 
So sprejom som veľmi spokojná, moju pokožku rozjasní, zafixuje líčidlá na dlhší čas a na pleti ho vôbec necítim. Niektorým ženám vraj líčenie rozmazáva, mne sa to nestalo, mejkap mi vydržal fresh až do večera. Cenovo sa pohybuje okolo 5 eur, preto si myslím, že stojí za vyskúšanie. Ak sa vám pleť extrémne leskne, siahnite radšej po jeho matnej verzii v čiernom obale, suchá pleť sa určite skamaráti práve s týmto milým zajkom.


Zmatňujúci krém a púder Dab on stick

Praktický mejkap v tyčinke spĺňa všetky vaše kritéria. Krémová formula zaistí dokonalé krytie, obsahuje vitamín E, slnečnicový olej a čajovník, pokožku upokojí a hydratuje. Púdrová prímes zabezpečí dokonalý matný finiš a príjemný pocit na pleti. 
Tyčinka ma perfektné balenie, vo vrchnáku sa nachádza samotný produkt, ktorý je pomocou špongiového aplikátora nanášaný na tvár. Ľahký obal sa zmestí do každej kabelky, pri tomto produkte nehrozí žiadne vytečenie alebo vysypanie. Pleť skvelo pripraví na ďalšiu vrstvu líčidiel. 
Stredné krytie a hydratačné zloženie som si veľmi obľúbila, mejkap sa stal mojim spojencom nielen pre svoje balenie, ale aj výdrž. Pracuje sa mi s ním naozaj ľahko, krémová textúra sa dobre rozotiera, na pokožke nezanecháva žiadne šmuhy a poradí si aj s akné. Produkt ma príjemne prekvapil, určite stojí za vyskúšanie, radím ho k top prípravkom značky. 


Olejová podkladová báza

Podkladová báza obsahuje zmes hodnotných olejov, ktoré sa o vašu pokožku dôkladne starajú. Intenzívne ošetrujúca receptúra zložená zo slnečnicového, ružového a argánového oleja dodáva pleti prirodzene rozjasnený vzhľad a hydratáciu. Báza je skvelá pre suchú a veľmi suchú pokožku. 
Olejovú bázu s presným aplikátorom radím k priemeru. Táto báza ma nedokázala ohúriť natoľko, aby som z nej bola totálne vedľa. Používam ju len vtedy, keď je moja pokožka suchá a fádna, inak po nej nesiaham. Produkt je olejový, ak je vaša pleť mastná, nemyslím si, že je pre vás vhodný. Môže upchávať póry a spôsobiť vám nepríjemné akné. 
Finálny výsledok po aplikácii nevidím žiadny, mám pocit, že sa len vstrebe do pokožky a to je všetko. Nevyhladzuje póry ani pleť nerozjasní, v podstate ju svojím zložením len vyživí. Hodí sa skôr ako starostlivosť namiesto krému. 


Maskara v tube Volume

Ak by som mala vybrať top produkt značky, je to táto maskara. Sýto-čierna špirála na oči prichádza so štýlovým obalom, vďaka precíznej kefke oddelí každú mihalnicu a zabezpečí jej vytočenie a lesk. Hydratačné zloženie nezaťažuje riasy, po aplikácii sa nezhlukujú a vyzerajú prirodzene. Silice smrekovca dodajú mihalniciam pružnosť, pevnosť a lesk, aký si zaslúžia. 
Maskara sa stala mojou obľúbenkyňou, kefka je na prvý pohľad malá, no o to väčšia zábava je s ňou pracovať. Dostane sa naozaj všade, riasy pokryje zamatovou čiernou, nedrolí sa a neopadáva. 
Môj tip: po aplikácii počkajte pár sekúnd a oči neotvárajte, textúra musí s riasami splynúť, inak sa farba otlačí!


Ceruzka na oči a ústa All-over

Klasická ceruzka na oči a pery obsahuje vitamín E a C, pery vyživuje a hydratuje. Hnedý odtieň, ktorý mám, výborne vynikne na obočí. Líčidlo nepoužívam ani na oči, ani na pery, ale na obočie. Kajalové ceruzky veľmi nemusím, vadí mi, že ich musím stále strúhať a že sa dosť často lámu a otupujú. Za tú cenu poznám lepšie a vysúvateľné ceruzky. Slúži mi na doplnenie chĺpkov v obočí, na perách som ju ešte nemala a na očiach nevydržala dlho.


Tekutá linka Swing Liner Black Glossy

Vodeodolná tekutá linka s dizajnovým obalom a výborne pigmentovanou farbou prepožičia vašim očiam iskru. Presný aplikátor zaistí rovnomerné nanesenie farby na viečku, bohatá čierna farba s jemnými trblietkami oživí každý nudný look a tá výdrž, to je niečo neuveriteľné.
Linku som si ihneď obľúbila, popravde, neznášam kreslenie tenkých čiar, nikdy mi to poriadne nešlo. Tento aplikátor sa dokáže skvelo prispôsobiť, nakreslí vždy presnú uhľovo-čiernu čiaru, čo ma veľmi teší. Cena linky je prijateľná, preto ju rozhodne vyskúšajte. 


Rúž na pery Metal Marker

Rúž v pere s metalickým nádychom zahalí vaše pery rúškom tajomstva a krásy. Precízny tenký aplikátor sa dostane do každého záhybu pier, zanecháva pery príjemné na dotyk.
Rúž na pery ma veľmi sklamal, očakávala som od neho viac. Obal, aplikátor aj farba sú skvelé, zato nanášanie a výdrž nie. Tenký hrot dokáže výborne vykresliť kontúry, avšak vyplnenie pier trvá veľmi dlho a nie je vôbec dokonalé. Po hodine sú pery úplne vysušené, stiahnuté, farba pomaličky zlieza. Pigmentácia je taktiež slabá, svetlé odtiene sa na perách stratia. Rúž sa neobtiera, prežije pitie aj jedenie, no ten sťahujúci a vysušujúci pocit mi veľmi vadí. 


Lesk na pery Shimmer Matte

Krémový lesk na pery s príjemnou textúrou sa výborne nanáša, aplikátor je prispôsobený tvaru pier. Priehľadné balenie oživí každú kozmetickú taštičku, po aplikácii sa farba premení na matnú a vyzerá fakt dobre. 
Lesk používam samostatne, pery mi pekne vyformuje a dodá im potrebnú šťavu. Obsahuje trblietky, tie odrážajú svetlo a tým vyzerajú pery plnšie a krajšie. Produkt mi sadol, páči sa mi jeho farba aj výsledný efekt, pozdvihne nevýrazné líčenie a môžte ho použiť aj ako očnú linku. 


Balzam na pery Juicy
Sypký púder Shaker Banana
Očné tiene Eye Foils
Lesk na pery Squeeze Chubby

Balzam na pery som darovala vám do súťaže, doma mám kopec rôznych pomád, preto by som ho nevyužila. Páči sa mi dizajn, je hravý a krásne roztomilý, určite poteší každú slečnu. :)
Sypký púder ma vôbec neláka, popravde, takýto typ pleťových púdrov nepoužívam. Nájdete ho v súťaži.
Očné tiene v pompéznej modrej farbe som zatiaľ neskúšala, no teším sa, keď s nimi vytvorím líčenie. Vyzerajú veľmi dobre a kvalitne.
Lesky na pery ste si našli v súťaži, mňa lesky veľmi neberú, preto ich mám doma len pár. 


Nová kozmetická značka, alebo tiež sestra už známej Trend IT UP vo mne zanechala zmiešané pocity. Pre mňa sú najlepšie produkty maskara na oči, fixačný sprej, paletka Dazzle a krycí krém v tyčinke. Za tie menej dobré považujem rozjasňujúcu paletku, všetky produkty na pery a čo vám ja osobne nemôžem doporučiť je olejový primer a rúž na pery Metal marker. :)
Pridávam sem líčenie vhodné na deň aj na večer, ako sa vám páči?


Líčidlá nájdete v každej DM Drogérii aj na Moja DM. 

Vyskúšali ste už 183 days by Trend IT UP? Ak áno, ktoré produkty vás zaujali najviac?

Pekný večer,
S.

(Spolupráca s DM drogéria Slovensko.)


You May Also Like

6 komentárov

  1. Ty obaly paletek jsou fakt krásné. Ale jinak mě tahle nová značka neláká. Mám na ní stejný názor, jako na značku Essence.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré produkty sú fajn, iné zas nie, ako pri každej značke. :)

      Odstrániť
  2. v poslednom case sa mi velmi zacali pacit trblietave ocne tiene, dokonca som si kupila dva kremove trblietave ocne tiene, a to som teda ocne tiene nemala na seba uz aspon 5 rokov. ale tento trblietavy trend sa mi dost paci. produkty vyzeraju dobre, ak mam povedat pravdu, tak som si tuto odnoz Trend it up este v DM nevsimla, ale urcite sa na tieto produkty aspon pozriem. a tvoje licenie je naozaj krasne *.*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne, uvidíš, možno sa ti niečo zapáči. :)

      Odstrániť
  3. Moc pěkně a příjemné líčení! :) S touto značkou nemám zkušenost a zatím mě v drogerii nechává chladnou..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)