Ziaja Kozie mlieko

by - 18 decembra

Ahojte,
nestíhate nakupovať darčeky? Aj tento rok ste to odkladali na poslednú chvíľu a zase sa vám nič normálne neušlo? Nebuďte sklamaní, kozmetické obchody sú ešte stále otvorené a medzi jeden extra patrí aj Ziaja
Poľská značka Ziaja s viac ako 25 ročnou tradíciou v sebe spája silu liečivých bylín a skúsenosť farmaceutov, vďaka tomu sa stáva čoraz viac populárnou. Výborné, kvalitné a hojivé produkty za vynikajúce ceny, čo viac si môže milovník kozmetiky priať? 
Medzi ich najznámejšiu a najpredávanejšiu líniu patrí práve Kozie mlieko, ako u mňa prípravky dopadli a čo ma zaujalo najviac nájdete v tomto článku. :)


Univerzálne micelárne pleťové mlieko

Klasické čistenie pleti s moderným nádychom. Micelárne pleťové mlieko je ideálnym spoločníkom pre každá ženu. Jeho účinnosť pripisujeme oleju, ktorý obsahuje, jemnosť mlieku a výživu krému. Produkt v sebe spája zložky uľahčujúce čistenie tváre a zložky aktívne vyživujúce. Čistí špinavú pleť bez vysúšania, výborne odlíči aj vodeodolný mejkap a postará sa o jej neobyčajnú jemnosť. Pleť bude žiariť krásou a zdravím. 
Zloženie produktu je pomerne zaujímave, obsahuje kyselinu hyalurónovú, známu svojimi spevňujúcimi a hydratačnými účinkami, D-panthenol, s upokojujúcou funkciou a alantoín. Micely zachytávajú všetky líčidlá, prach aj nečistoty, nedráždia pokožku a sú veľmi účinné. 
Na jednoduché a takmer vždy biele obaly som si u Ziaji zvykla, mne to nijak neprekáža, naopak, začína ma to veľmi baviť. Klasické horné uzatváranie dopĺňa celý koncept odličovacieho prípravku, za mňa opäť raz trefa do čierneho. Hustá, krémovo biela konzistencia je veľmi príjemná, pripomína mi klasický krémik. Prípravok sa aplikuje na tampónik, potom si stačí tvár odlíčiť ako pri bežnom type produktov. Moja rada pre začiatočníkov, pri čistení očí na tampón príliš netlačte, mlieko by sa vám mohlo dostať do očí, čo nie je tri krát príjemné. Mne sa to samozrejme stalo, bola som ale prekvapená, oči ma vôbec neštípali, čo sa mi bežne udeje. Univerzálne micelárne pleťové mlieko je vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek, oceňujem nemastné zloženie, príjemný pocit na tvári a hlavne dokonalé odlíčenie. 
Pleťové mlieko som si ihneď zamilovala, presvedčilo ma prvým kontaktom s mojou pokožkou. Tak krémové, voňavé a príjemné čistiace mliečko som už dávno nemala, rozhodne si ho zaobstarám znova, po dlhšej dobe si všimnite, ako krásne vám pleť vyčistí, upokojí a prejasní. Tento produkt je skvelým darčekom pre mamu, sestru, babku, tetu aj kamarátku, pretože ak ho raz vyskúšate, nebudete chcieť nič iné. Hodí sa suchej, citlivej aj mastnej pokožke a všetkým vekovým kategóriám. 


Vyživujúci nočný krém s komplexom proteínov kozieho mlieka 

Bohate hydratačný krém je určený suchej pleti a pokožke s prvými vráskami. Nočný krém regeneruje kožu počas spánku, prinavracia jej stratenú vlahu, energiu a vyhladzuje menšie vrásky. Proteíny kozieho mlieka obnovujú prirodzenú tukovú vrstvu pokožky, pleť zjemňujú, vyhladzujú a upokojujú. 
V zložení nájdete komplex vitamínov A a E, tie sa starajú o obnovu ochrannej bariéry kože a podporujú oxidačné procesy. Takto kvalitný krém vám v kúpeľni nesme chýbať. 
Snehovo-biely obal, príjemná nevtieravá vôňa a krémová textúra, to všetko vám tento krém ponúka. Keďže sa jedná o nočný krém, jeho konzistencia je trocha hustejšia a viac mastnejšia, čo môže niekomu vadiť, ja som s tým stotožnená, od night krému očakávam presne tieto vlastnosti. Aj napriek tomu sa skvelo nanáša, na pleti nezanecháva žiadne žmolky, zaschne pomerne rýchlo a na jedno použitie vám stačí menšie množstvo. Po nanesení sa pleť leskne, preto ho neodporúčam používať na deň, keď sa krém vstrebe, výsledkom je jemná, mäkučká a oddýchnuto vyzerajúca pokožka. Ráno vás prekvapí svieži vzhľad, perfektná hydratácia a žiadne suché miesta. 
Pri dlhodobom používaní sa pleť prejasní, bude vyživená, jemné linky akoby strácali intenzitu a čo ma prekvapilo najviac, všimla som si oveľa menej rozšírených pórov a akné. Vyživujúci nočný krém odporúčam ako darček pre mamu, manželku, svorku aj sestru, už od 25 roku života by sme mali myslieť na našu pokožku a dopriať jej luxus, aký si zaslúži aj počas noci. 


Vyživujúci očný krém Kozie mlieko

Ľahký neparfumovaný krém s vyživujúcimi vlastnosťami a proteínmi kozieho mlieka napomáha v boji proti jemným vráskam. O tomto kréme ste už u mňa na blogu počuli, vtedy som ho až tak nemusela, no dala som mu ešte jednu šancu. Nakoniec som urobila dobre, pretože v kombinácii s ostatnými produktmi z línie pôsobí sľubne. 
Očný krém efektívne zabraňuje strate elasticity, hydratuje a zvláčňuje očné okolie. Obsahuje D-panthenol, komplex vitamínov A a E, vyhladzuje a vyživuje jemnú kožu v okolí očí. 
Biely obal sa dopĺňa s celou líniou, krém má 15 ml balenie, ktoré vydrží veľmi dlho. Krémovo-gélová textúra priľne na pokožku, zanechá ju hodvábne jemnú a premastenú. Krém sa dlhšie vstrebáva, preto je vhodný na večerné použitie. Viem, že niekomu vyhovuje práve jeho textúra a mastnejší efekt, extrémne suchej pokožke a staršej pleti rozhodne ulahodí. Po dlhšom používaní vidím rozdiel hlavne v štruktúre pleti, je pružnejšia a nevysušuje sa mi až tak, ako to bolo zvykom. Nemôžem povedať, že sa jedná o môj top očný krém, to nie, no za tú cenu rozhodne splní svoj účel. Počas noci posilňuje jemnú kožu v okolí očí, čo si všimnete hneď ráno pri pohľade do zrkadla. Očný krém je skvelým spoločníkom spolu s denným a nočným krémom, verím, že takémuto balíčku sa poteší každá žena. :)


Pleťová maska Kozie mlieko

Intenzívne vyživujúca a hydratujúca pleťová maska obsahuje komplex proteínov kozieho mlieka, ktoré napomáhajú obnove a regenerácii kožných buniek. Krémová maska je určená pre suchý typ pleti, hutné zloženie je plné tých najlepších ingrediencií. 
Maska sa nachádza v 7 ml sáčku, ktorý vám vydrží približne na tri použitia. Nanáša sa na vopred vyčistenú pleť, najlepšie plochým štetcom alebo prstami. Krémová konzistencia nezaťažuje pokožku počas doby pôsobenia, ideálne je venovať jej dlhšiu dobu trvaniu, približne 20 minút. Po tomto čase si masku buď opláchnite vodou alebo použite navlhčený uteráčik. Isté je ale to, že pleť ostane nehorázne jemná, vláčna a vyživená, nebude sa lúpať a nebude dlhodobo suchá. Produkt sa používa 1-2 krát do týždňa, najlepšie na tvár, krk aj dekolt. Mne osobne maska sadla, ak potrebujete expresnú dávku vlahy, rozhodne si ju pribaľte k nákupu. 


Okrem tejto línie má značka Ziaja na výber veľa rôznych parfumácii, kolekcií aj limitiek, určite si niečo vyberiete. Vyskúšala som už kopec produktov, niektoré mi sadli, iné zas nie, no čo mi ale vyhovuje, je ich pleťová starostlivosť, telové prípravky, balzamy na pery a peelingy, tie sú úžasné. 

Nezabudnite navštíviť predajňu vo svojom meste a nakúpiť potrebné darčeky do konca týždňa, sviatky sa blížia závratnou rýchlosťou. :)

Pekný večer,
Soňa

(Spolupráca so značkou Ziaja Slovensko.)


You May Also Like

4 komentárov

  1. Zrovna včera mi přišel od Ziaji balíček, co jsem si o víkendu objednávala a přibalili mi vzorečky s kozí kosmetikou, tak jsem ráda, že vyzkouším. Nemám s ní žádné zkušenosti, ale vím, že je hodně chválená :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kozmetika ťa dúfam príjemne prekvapí, mne sa veľmi páči. :)

      Odstrániť
  2. Ziaja mě moc neláká, ale na kozí řadu slyším nebo čtu mnoho ohlasů, dobrých ohlasů :-) takže přemýšlím, že téhle řadě dám šanci. A musím říct, že jsi krásně produkty nafotila. Na fotce moc pěkně vyniknou :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne Nelka, aj tebe krásne sviatky želám. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)