Nápady na valentínske darčeky s Yves Rocher

by - 09 februára

Valentín!
Pre niekoho obľúbený sviatok, pre iného deň ako každý iný. Sviatok zaľúbených mám veľmi rada, páči sa mi jeho kúzlo, poteším sa, keď niečo pekné dostanem, no ešte radšej som, ak urobím radosť blízkym. Valentín nie je len o láske partnerskej, ale láske ako takej. Lásku by sme si mali prejavovať počas celého roka, no povedzme si pravdu, koho nerozveselí milé slovo, objatie alebo maličká drobnosť práve v tento deň? 
14. februára sa snažím vyčarovať úsmev na tvári môjmu partnerovi, ale aj rodičom a sestre. Som rada, keď im môžem spríjemniť deň a ukázať im, že my na nich záleží. Áno, je to sviatok zamilovaných, no nepoznám človeka, čo by nemal rád svojich rodičov alebo súrodencov bez ohľadu na to, akí sú, tento cit máme už od narodenia zakorenený hlboko v našom vnútri. 
Yves Rocher patrí medzi moje obľúbené značky, ich obaly, vône a novinky ma vždy zaujmú. Ktoré produkty som vyskúšala a čo by som odporučila pánom ako skvelý darček pre svoje polovičky, nájdete v tomto článku.


Medzi moje ale aj vaše najobľúbenejšie prípravky patria sprchové gély. Rôzne parfumácie, obaly, textúry, prijateľné ceny a vynikajúca kvalita. 

Sprchovací gél Kvet mimózy a bavlna

Príjemný a osviežujúci krémový gél zanechá vašu pokožku hodvábne hladkú a hydratovanú. Delikátnu a bohatú vôňu mimózy dopĺňa čistý extrakt z bavlny, takto opojná a jemná vôňa vás rozhodne nenechá chladné. Gél obsahuje 97% zložiek prírodného pôvodu, aloe vera z ekologického poľnohospodárstva udržuje vlahu v koži, hojí a uzdravuje. 
Krémová konzistencia s nevtieravou vôňou sa skvelo nanáša, tento gél je hustejší než ostatné, čo mi vyhovuje. Lahodná kvetinová vôňa sa počas kúpeľa šíri celou miestnosťou, po sprchovaní je koža mäkká, hladká a zdravo vyzerajúca. Aloe vera sa postará o jej výživu a extrakt z bavlníka dodá pokožke potrebnú ochranu. Tento krémový sprchový gél odporúčam ženám, ktoré majú rady vôňu čistoty a čerstvo vypranej bielizne. Vhodný darček pre ženu, priateľku, maminu alebo starkú.

Sprchovací gél Zrnká kávy

Ak zbožňujete kávu, toto je niečo pre vás. Omamná parfumácia kávového zrna vás razom prenesie do exotickej krajiny. Gél neobsahuje parabény, 97% zložiek je prírodného pôvodu. 
Sprchový gél ma očaril najmä svojou vôňou, je atypická a jedinečná. Pripomína mi bielu kávu, úžasne naštartuje váš deň a čo je najlepšie, hodí sa aj pánom. Nie je to typická ženská presladená vôňa, rozhodne si na ňu musíte zvyknúť no ak sa tak stane, nebudete ľutovať. 
Husté krémové zloženie má mierne penivé vlastnosti, ak si ho aplikujete na špongiu, žiaden problém, pri klasickom sprchovaní si ho skúste namydliť v dlaniach a až tak nanášať. Po kúpeli je pokožka prevoňaná, čistá a hydratovaná. Pri pravidelnom používaní dosiahnete lepší stupeň hydratácie, ale aj saténovo jemnú kožu. Vhodný darček nielen pre ženské pohlavie. :)


Parfumovaná voda Oui a I'Amour

Povedzte áno láske! Nežná, nepoznaná, okúzľujúca, krásna, dokonalá...Taká dokáže byť. Jej čaru sa nedá odolať, omotá si každého okolo prsta, tak vášnivá a pokojná zároveň.
Veľmi jemná esencia lásky v sebe ukrýva tóny ruže, vanilky a cédrové drevo. Všetky tieto zložky pohladia na duši, súhra toho najkrajšieho, čo si môžete priať. 
Nádherný flakón so srdcovým detailom premení vôňu na ideálny valentínsky darček. Nevtieravá sladká vôňa vydrží celý deň, každým pohybom uvoľní svoje šípy lásky. Tento parfum je moja absolútna topka, ak chcete darovať kozmetický produkt, nepoznám nič lepšie, ako túto vôňu. Perfektne navrhnutý flakón a ikonická parfumácia, absolútna dokonalosť. Vhodný darček pre snúbenicu, ženu, priateľku.


Matné rúže na pery Grand Rouge

Intenzívny, ultra matný hydratačný rúž na pery v elegantnom balení je snom každej ženy. Výrazná škála farieb, polomatný až matný finiš, komfortné zloženie a dlhotrvácnosť. 
Rúž na pery je obohatený o olej z kamélie, ten pery nielen vyživuje, ale udržiava ich príjemné na dotyk a zabraňuje ich vysušeniu. Vydrží 8 hodín, pery vôbec nezaťažuje a jeho sýte farby vás príjemne prekvapia.
Matný rúž na pery nájdete v ôsmich odtieňoch, 150 v jemnej mauve farbe vynikne počas bežného dňa, 151 a 157 odporúčam opálenej pokožke, 152 a 153 sú vhodné pre bledule, zatiaľ čo ostatné farby pristanú každej farbe pleti. Nádherná kvetinová vôňa, dokonalá pigmentácia a príjemný pocit na perách, tento rúž si ma okamžite získal. Mne osobne vydrží viac ako pol dňa, síce sa jemne otláča, počas celého nosenia výborne hydratuje a vyživuje pokožku pier. Obal sa nesmierne vydaril, zlatá farba a matná vrchná štruktúra, chválim. Odporúčam ho ako darček, ktorým si urobíte radosť vy samé. Veď aj sebaláska je druh lásky, no nie? :D

Tekutý rúž s matným efektom

Tekutý rúž na pery so saténovo jemným zložením a bohatou pigmentáciou zahŕňa kombináciu intenzívnej starostlivosti a farby. Olej z kamélie pery hydratuje a vyživuje. Rúž patrí do rodiny Grand Rouge, takže o kvalitu je aj v tomto prípade postarané. Rúže sa od seba líšia len konzistenciou, tento má tekutú textúru a po nanesení zmatnie. 12 intenzívnych odtieňov, budete mať problém vybrať si len jeden. Vydrží viac ako pol dňa, prežije pitie aj malý snack, nádherne sladko vonia a počas dňa ho na perách vôbec neucítite. Dokonalý rúž pre dokonalú ženu. Výborný darček pre kamarátku alebo sestru, chlapi, priateľke rúž nekupujte, môže sa stať, že zvolíte zlý odtieň!


Pleťová kozmetika Elixir Jeunesse

Páni, ak si trúfnete povedať, že poznáte vaše polovičky ako vlastné ponožky, čo by ste povedali na kompletnú sadu starostlivosti o pokožku? Detoxikácia pleti je hitom každého ročného obdobia, poskytnúť koži zaslúžený oddych a zbaviť ju škodlivých látok, oddialiť starnutie, regenerovať unavenú pokožku, už vidíte ten širokánsky úsmev na tvári vašej ženy? 
Pleťová rada obsahuje prípravky, ktoré poskytujú pokožke ozdravenie, očistu a ochranu. Dermatologicky testované produkty sú navrhnuté tak, aby vyhoveli suchej a extrémne suchej pleti, obsahujú výťažok z aphloie, ktorá sa pestuje na Madagaskare. Aphloia chráni pleť pred agresívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia, zbavuje pokožku toxínov, pomáha vyplňovať vrásky a nedokonalosti, vyživuje, regeneruje a hydratuje kožu. Rad neobsahuje minerálne oleje, parabény, silikóny ani farbivá, čím umožňuje pleti voľne dýchať. Pokožka vyzerá odpočinuto, vrásky sú redukované, rozšírené póry stiahnuté a pleť je znova rozjasnená. 
V produktovom rade nájdete čistiaci gél s mikroperličkami, ktorý čistí, osviežuje, hydratuje a chráni pleť. Jemný peelingový efekt pomáha detoxikovať kožu, upchaté póry sú uvoľnené, pleť je jasnejšia a hladšia. Pri pravidelnom používaní dosiahnete vyrovnanie farebného tónu pleti, hĺbkové očistenie tváre od škodlivín, príjemnejší a zdravší vzhľad. 
Denná starostlivosť s ochranným faktorom 30 je vhodná pre mastnú a zmiešanú pleť. Gélovo krémová textúra hydratuje pokožku, chráni ju pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia, zmatňuje a podporuje proces regenerácie pleti. Tento krém je skvelou voľbou ako podklad pod mejkap, pokožku nabije pozitívnou energiou, pleť vyzerá oddýchnuto, rozjasnene a vypnuto. 
Základom každej sady je kolekcia denného a nočného pleťového krému, ktoré sa navzájom dopĺňajú. Denný gélový krém jemne zmatňuje a hydratuje pleť, umožňuje jej voľne dýchať a zároveň vytvára akúsi bariéru voči toxickým látkam. Pokožka je hodvábne jemná, vyživená, prejasnená a pri pravidelnom používaní dochádza k jej omladeniu. Nočný krém poskytuje pleti komfort, aký si po celom dni zaslúži. Pokožku regeneruje, vypĺňa drobné línie a vrásky, hydratuje ju do najhlbších vrstiev a očisťuje ju. 
Pri pravidelnom používaní vidieť rozdiely už po mesiaci, čo je výborné, nemyslíte? Dobrá voľba darčeka pre ženu, mamu alebo svokru. 


Rad telových prípravkov Réparation s bambuckým maslom

Posledné produkty, ktoré vám predstavím sa hodia práve na toto obdobie. Suchá pokožka trápi snáď každú ženu, zhoršuje sa to s chladným počasím a prekúrenými miestnosťami. Yves Rocher prišiel s kolekciou, ktorá je určená na regeneráciu a obnovu jemnosti kože. 
Sprchovací balzam bol vyvinutý práve pre extrémne suchú pokožku, jeho nádherná a sofistikovaná vôňa ulahodí vašim zmyslom. Balzam ma hustú krémovú textúru, ktorá sa príjemne nanáša. Tento balzamový prípravok nepení, pripomína mi krém, ktorý si jednoducho votriete do kože ako pri klasickom sprchovaní. Obsahuje rastlinné oleje, bambucké maslo, je bez škodlivých prísad a hodí sa pre všetky vekové kategórie. Po kúpeli zanecháva pokožku výborne hydratovanú, mäkkú, odstraňuje pocit napnutia, poradí si so suchými miestami na tele a čo je skvelé,  jeho účinok je dlhodobý. Po kúpeli sa už nemusíte krémovať, opravuje suchú pokožku a eliminuje jej opätovné vysúšanie. 
Regeneračný balzam s krásnou vôňou je pre mňa top produkt. Výborne hydratuje, zjemňuje a regeneruje pokožku, uľavuje suchým partiám na tele, poradí si s atopickou dermatitídou, stále suchými rukami či nohami. Na koži vytvorí ochranný film, krémové zloženie sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný pocit na pokožke a dokáže účinkovať nepretržite aj dva dni. Okamžitá úľava a hodvábne jemná pleť, tento krém musíte mať. 
Telové mlieko s krémovou textúrou sa rýchlo vstrebáva, poskytuje pokožke komfort, aký si zaslúži. Uľavuje suchým miestam, nezanecháva mastný pocit, príjemne sa nanáša a prevonia celé telo. Taktiež skvelý produkt hlavne v zimných mesiacoch. Výborná voľba darčeka pre ženu, mamu alebo babku. 


Všetky spomínané produkty nájdete na e-shope a v kamenných obchodoch Yves Rocher.

Ktoré produkty vás zaujali? Používate značku Yves Rocher, ak áno, čo by ste mi odporučili? Zvyknete si aj vy v rodine dávať darčeky na Valentína?

Nádherný večer priatelia!
S.




You May Also Like

25 komentárov

  1. Rtěnky vypadají úžasně, určitě bych moc ráda nějakou vyzkoušela :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sprcháče a krémy mám od tejto značky rada , dekoratívnu kozmetiku som ešte neskúšala :)pekný príspevok😊
    leekralovaa <--- stále prebieha súťaž ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku Yves Rocher mám velmi ráda, poslední co jsem zkoušela bylo odličovací mléko a peeling z řady Hydra Végétal a taky skvělé. Jinak já s manželem si každý rok říkáme, že si nic dávat na Valentýna nebudeme, ale ještě ani jeden jsme to nedodrželi 😄

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujali mě ty matné rtěnky😊Děkuji za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty rtěnky vypadají zajímavě :). Moc se mi líbí právě ta rudá!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. My Valentýna nijak zvlášť neslavíme, spíš si někam zajdeme na jídlo. A od Yves Rocher miluju snad všechno, sprcháče, vůně, ... ale topka je asi vlasový peeling :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zajímavé produkty. Jo, tuhle značku mám ráda :-) ze všeho nejvíce mě zaujaly ty rtěnky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. v Yves Rocher kupujem zasadne iba darceky pre druhych, sama sebe som tam tusim este nic nekupila, ale na Vianoce som dostala od kamaratky ten kavovy sprchac, tak ten teraz pouzivam. ale musim povedat, ze vona kavy nie je zrovna moja oblubena.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani moja, kávu mám rada, ale vôňa v telových produktoch ma príliš neberie. :)

      Odstrániť
  9. Yves Rocher mám veľmi rada a ich produkty mi veľmi vyhovujú. Raz za čas nakupujem darčeky práve tam.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám to rovnako, raz za čas idem do obchodíku a odchádzam s plnou taškou. :)

      Odstrániť
  10. Ta parfemovana voda se zdá jako skvělý nápad :) celkově krásné tipy na Valentýnské dárečky.

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Líbí se mi jak rtěnky tak i parfemovaná voda :) Ta má navíc krásný flakonek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Valentýn mám taky moc ráda a i když to nějak přehnaně neoslavujeme, tak si s přítelem radost uděláme :) Z produktů se mi moc líbí sprchové gely a rtěnky. Ty mají krásné odstíny :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Och, poviem ti, sú naozaj skvelé. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)