Líčenie s Avon novinkami

by - 31 marca

Ahojte,
ako sa máte? Jar je konečne tu, som veľmi rada, pretože posledné dni boli náročné. Čaká ma toho ešte pomerne dosť, avšak s dobrou náladou, ktorú mám, ide hneď všetko ľahšie.
S teplými dňami si spájam nielen radosť, relax a pokoj, ale aj odľahčený mejkap look. Hutné krycie krémy zamieňam za light verziu, perám prepožičiam dávku farby a šťavnatosti. 
S jarnými novinkami značky Avon docielite krásny, svieži vzhľad kedykoľvek a kdekoľvek.


Novinky ma rozhodne zaujali, vybrala som si pár produktov, ktoré ma prekvapili nielen svojim dizajnom, ale aj efektom a účinkom. :)

Luxe obnovujúci tekutý mejkap s OF 15

Luxusný tekutý mejkap so stredným krytím zahŕňa silu séra a dokonalý finiš. Mejkap obsahuje vyživujúce sérum, ktoré eliminuje vzhľad vrások, napomáha redukovať pigmentové škvrny a ochraňuje kolagénové a elastínové vlákna pleti pred stratou pružnosti. Krycia zložka zjednocuje tón pokožky, prekrýva nedokonalosti a jemné vrásky, obnovuje prirodzený jas a silu kože. 
Tekutý mejkap má zaujímavý dizajn obalu, páči sa mi pumpičkový aplikátor a nevtieravá vôňa. Produkt považujem za stredne krycí, upraví tón pleti, zakryje menšie nedokonalosti, avšak s jazvami alebo silným akné si bohužiaľ neporadí. Mne osobne to nevadí, naopak, v teplých dňoch milujem ľahké krytie, ktoré na tvári nevytvára masku a nechá ju voľne dýchať. 
Mejkap som si veľmi obľúbila, na pleti vydrží celý deň, nevytvára šmuhy ani mapy, pokožku nezaťažuje, nemá zmatňujúci efekt, kožu prirodzene rozjasní a vyhladí. Pri pravidelnom používaní zlepšuje štruktúru kože, redukuje jemné línie a vrásky, pleť vypína a omladzuje. Odporúčam ho každej uponáhľanej žene, ktorá túži po peknej a upravenej pokožke.


Avon Mark zhusťujúca špirála na oči Big and Phenomenal

Zhusťujúca špirála na oči s revolučnou kefkou vytvára famózny pohľad. Kefka so špeciálne tvarovanými štetinami oddelí každú riasu, uhľovo čierna farba dodá eleganciu a punc luxusu, zatiaľ čo detailný hrot pomáha nadvihnúť aj tie najjemnejšie a najmenšie mihalnice.
Z Avonu mi väčšina špirál nevyhovuje, po čase sa drobia a opadávajú. Táto kráska ma úplne dostala, nemyslela som, že budem tak spokojná s maskarou z katalógu. Dokonalá kefka sa prispôsobí tvaru oka, zahustí, natočí a zjemní riasy, postará sa o wau efekt a čo je výborné, vydrží celý deň bez pohnutia. Žiadne šmuhy, žiadne opadávanie alebo otieranie sa.
Pri aplikácii stačí pár ťahov a dokonalý efekt je na svete. Krémová konzistencia nie je zaťažujúca, preto ju na riasach vôbec nepocítite. Mihalnice budú výrazné, pružné, príjemné na dotyk a dych vyrážajúce. Túto špirálku mám fakt rada, odporúčam ju všetkými desiatimi, v jarné dni sa určite zíde. :)


Avon Mark Brow Tattoo linka na obočie

Veľkou novinkou v katalógu je aj linka na tetovanie obočia v pere. Výrazná a dlhotrvácna farba premení vaše obočie na prirodzený klenot tváre. 
Tetovanie obočia je stále v móde, no nie každá z nás sa na to podujme. Popravde, sama s tým nie som stotožnená, pokiaľ mám prirodzené a husté chĺpky v obočí, príde mi to zbytočné. Čo ma ale nebaví, je každodenné dopĺňanie a úprava, ktorá sa mi nie vždy vydarí tak, ako by som chcela. 
Táto linka je výbornou voľbu pre ženy, ktoré by rady otestovali, ako by vyzerali s permanentným tetovaním obočia. Ja osobne som si ju zamilovala, vďaka trom hrotom imituje prirodzený rast chĺpkov, nevytvára umelý vzhľad, krásne splynie s prirodzeným tvarom a vydrží aj dva dni bez porušenia. Pri práci s ňou je potrebná jemná ruka, nemusíte tlačiť, stačí ju svižne ťahať smerom hore a dopĺňať hustotu chĺpkov. Ak si zvyknete na nanášanie, určite s ňou budete spokojné minimálne tak, ako ja. 


Avon Luxe Shape Sensation rúž na pery

Túžite po plných, zdravo vyzerajúcich a hodvábne jemných perách? Tento rúž je pre vás ideálnou voľbou! Jedinečný rúž podporuje tvorbu kolagénu, hydratuje, zvlhčuje a skrášľuje pery jedným ťahom. Biele jadro rúžu je tvorené vyplňujúcim komplexom, ktorý pri kontakte s kožou pier príjemne chladí a brní. Sýta farba ulahodí vášmu oku a sviežo vyzerajúce ústa sú na svete. 
Rúž ma krémovú konzistenciu, ktorá sa príjemne nanáša. Ľahké chladivé jadro zanecháva blažený pocit na perách, akoby ste si práve naniesli balzam. Výrazná pigmentácia poteší kozmetické maniačky, veď kto by nechcel mať perfektnú farbu rúžu a ošetrujúci balzam v jednom?
Odtieň Incredible, ktorý vlastním, má nádhernú červenú farbu, táto červená pristane každému tónu a farbe pokožky. Pri týchto výrazných odtieňoch hrozí, že sa začnú pri okraji pier rozpíjať. V tomto prípade sa nezaobídete bez kontúrovacej ceruzky, ktorá "udrží" rúž na mieste. 
Nádherný zlatý obal nájdete v každej kabelke, vynikne v kozmetickej zbierke aj na stole v kancelárii. Produkt zaraďujem ku klasickým rúžom, preto aj výdrž je pomerne nižšia, s čím treba rátať. Počas nosenia hydratuje pery, opticky ich zväčšuje a skvelo vypína. Žiadne šupinky, zárezy ani zlievanie sa v strede pier, sýta farba ostáva sýta počas celého nosenia.
Rúž hodnotím tak 50:50, vyhovuje mi efekt, pigmentácia aj obal, no mrzí ma to rozpíjanie farby po okrajoch pier. 


Avon True vyživujúci olej na pery

Olej na pery s obsahom jojobového, avokádového a kokosového oleja a vitamínu E vám v kozmetickej taštičke nesmie chýbať. Zabezpečí až 3x lepšiu hydratáciu ako klasický balzam na pery, obsahuje ochranný faktor SPF 12, posilňuje štruktúru pier a zanecháva ich lesklé a šťavnaté. 
Rozmaznávajúci olej v praktickom obale s aplikátorom je vhodný pre veľmi suché pery. Pokožku pier nezaťažuje, zvláčňuje ju, prepožičia jej lesklý efekt bez lepenia alebo mastného pocitu. 
Na rovinu, od tohto produktu som očakávala viac. Ak ste niekedy vyskúšali akýkoľvek olej na pery z drogérie, je im veľmi podobný. Je pravda, že pery okamžite hydratuje a ošetruje, zanecháva ich príjemné a lahodne vyzerajúce, no s nelepivým efektom veľmi nesúhlasím. Má ľahšiu konzistenciu než lesk na pery, prítomná olejová zložka výborne zvláčňuje pokožku pier, avšak olej mi príde ako želé, ktoré sa všade obtiera. Táto textúra sa na perách lepí, ak máte rozpustené vlasy a vonku silnejšie zafúka, pramienky sa okamžite zachytia na perách, po odhrnutí sú mastné a lepkavé. 
V pohodlí domova alebo na nočné použitie schvaľujem, pozor však cez deň, vietor a rozpustené vlasy sa s olejom nekamarátia. 

V jarnom líčení som použila spomínané produkty, pričom olej na pery som aplikovala na noc. 


Všetky produkty dekoratívnej, telovej aj pleťovej kozmetiky značky Avon objednáte v pohodlí domova alebo u vašej kozmetickej poradkyne. 

Používate produkty značky Avon? Čo hovoríte na líčenie? Ktoré prípravky vás zaujali?

Majte krásny zvyšok večera,
S.

( Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Avon Slovensko. )

You May Also Like

36 komentárov

  1. Líčení je krásné a moc se mi líbí rty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty seš kočka s obrovskýma krásnýma očima! Ale tentokrát teda moji pozornost má rtěnka, vypadá skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě nejvíce zaujal vyživující olejíček na rty 😊.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta rtěnka s olejem vypadají skvěle :-) líčení ti moc sluší :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc Ti to sluší :-) Od Avonu z dekorativky mám jen korektor a ten je super.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Makeup a tužka na obočí vypadají super, jinak s rtěnkami od Avon mám dobré zkušenosti (i od Oriflame):) Líčení ti moc sluší, zvlášť ti k očím sedne ta červená, vypadá to dobře:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne líčenie a ten rúž má nádherný odtieň! :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Líčenie je krásne :) Avon značku nepoužívam, ale tieto produkty sú naozaj krásne :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Avon vôbec nepoužívam, ale líčenie, ktoré si vytvorila je pekné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné líčení :) Jinak o řasence mi povídala kamarádka, je s ní také spokojená, takže až mi dojde ta moje, tak jí vyzkouším. Má totiž přesně ten kartáček, který mi sedí :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi krásne líčenie. Aj novinky vyzerajú zaujímavo.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásne líčenie! Rúž vyzerá super a aj ten olej na pery by som vyskúšala :)


    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ta řasenka vypadá opravdu skvěle :) A máš nádherný oči :)

    Paulina, the moon child

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nevím proč, ale předem jsem si říkala, že se ti ten olej nebude moc líbit a nemýlila jsem se :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)