Oriflame novinky kampaň 8/2019

by - 23 mája

Ahojte priatelia!
Po dlhšej pauze som späť s novým článkom, ktorý je venovaný kozmetickým lahôdkam. Oriflame je pre mňa značka, ku ktorej sa vždy rada vraciam. Ich produkty mi celkom sedia, obaly a vône priam zbožňujem. Katalóg 8/2019 prináša jarné hity a je platný od 20.5 do 9.6.2019.  :)


Pílingový sprchovací gél s limetkou a jahodami Love Nature

Sprchový gél s osviežujúcou vôňou a jemnými peelingovými zrniečkami ulahodí každej pokožke. Biologicky rozložiteľné zloženie gélu poteší eko priaznivcov, príjemná masáž nakopne odbúravanie tuku a pripraví kožu na ďalšiu starostlivosť. 
Love Nature kolekcia je odetá do jednoduchých obalov s motívom, zbožňujem takéto balenia, vždy ma vedia rozveseliť. Kombinácia šťavnatej limetky a sladučkých jahôd zanechá nielen komfortný pocit na pokožke, ale naladí vaše zmysly na pozitívnu vlnu. 
Gél ma husté zloženie, ktoré obsahuje peelingové zrniečka. Zrnká nie sú ani malé, ani príliš veľké, preto je produkt vhodný na každodenné použitie. Stačí malé množstvo a kožu zahalí skvostnou krémovou penou. Po kúpeli je pokožka jemná, vláčna a mäkká, suchá koža razom povolí a vy sa budete cítiť ako znovuzrodení. 
Pri pravidelnom používaní docielite nielen hladšiu a krajšie vyzerajúcu pleť, ale aj príma pocit na duši. Prípravok môžem jedine odporučiť, sprchové gély Love Nature sú najlepšie z Oriflame. 

Sprchový gél: kód - 32610, cena 3,99 eur


Pleťová starostlivosť s organickou kokosovou vodou a aloe vera 
Love Nature

Úplnou novinkou je pleťový rad Love Nature určený pre suchú, normálnu a mastnú pokožku. Sila prírody sa spojila a vytvorila dokonalé dielo plné tých najlepších bio zložiek. 
Moja pokožka je normálna až zmiešaná, občas sa pridruží akné, no nie je to až také hrozné. Zaujala ma línia na normálnu pleť s organickou kokosovou vodou a aloe vera. 
Línia je tvorená tonizačnou vodou, očným gélom, čistiacim krémom, maskou a peelingom v jednom a hydratačným pleťovým krémom. 
Všetky produkty obsahujú organické aloe vera, známe svojimi hydratačnými, antioxidačnými a upokojujúcimi účinkami. Bio kokosová voda pôsobí ako zvlhčovač, udržiava vodu v pokožke a prinavracia jej sviežosť a textúru. Rozkošné obaly a ešte krajšia vôňa, neviem sa jej nabažiť. 
Pleťový toner ma zaujal ako prvý, oceňujem výborný uzáver, ktorý aplikuje primerané množstvo na tampónik. Toner je priesvitnej farby, vonia úplne ako kokosový olej a používa sa po očistení pleti od líčidiel. Stačí, ak si tampónikom prejdete oblasť tváre a krku, okamžite po nanesení si všimnite stiahnutie rozšírených pórov, toto ma teda poriadne dostalo. Pleť je po aplikácii príjemná na dotyk, očistená, oživená a skvelo vyhladená. Vôbec sa nelepí, vodička vsakuje nadbytočný maz a mierne zmatňuje kožu. 
Osviežujúca maska a peeling v jednom ma až tak veľmi neuchvátila. Obsahuje maličké častice, ktoré síce nedráždia pleť, no ani ju nezbavia odumretých kožných buniek. Ak ju aplikujete ako masku, pokožku hydratuje a toť vše. Gélová štruktúra so zrniečkami sa ale božsky nanáša, po aplikácii zanecháva dobrý pocit na tvári a vôbec ju nedráždi. Aby som produkt využila, používam ho ako čistiaci gél a poviem vám, ráno moju pleť skvelo naštartuje a večer si poradí s celodenným nánosom špiny a prachu. 
Hydratačný pleťový krém vám buď sadne, alebo nie. Keď som ho prvýkrát vyskúšala, odradila ma jeho textúra. Krémik vyzerá veľmi lákavo, gélovo-krémová textúra a nádherná vôňa. Bod zlomu nastáva až pri jeho nanášaní. Prípravok je veľmi hutný, zle sa nanáša na tvár, trvá veľmi dlho, pokiaľ do pleti vsiakne. Zanecháva biele šmuhy ako zinková mastička a je jedno, aké množstvo krému zvolíte. ALE! Keď pretrpíte tieto nedostatky, odmenou vám bude zmatnená, perfektne hydratovaná a hlavne hodvábne jemná pokožka. Takúto pleť som už dlho nemala, vôbec nie je mastná ani lesklá, póry sa zázrakom uzavrú, zamatový pocit je na nezaplatenie. Krém na tvár ma veľmi prekvapil, myslela som, že ho posuniem ďalej, no ten efekt, ktorý vytvoril, musíte zažiť. :)

Tonizačná voda: kód- 34820, cena 3,49 eur
Maska a peeling v jednom: kód- 34822, cena 3,49 eur
Hydratačný krém: 34821, cena 4,99 eur


Zjemňujúce tekuté mydlo Milk and Honey Gold

Gélové tekuté mydlo s luxusným zložením je skvelým pomocníkom vo vašej domácnosti. Obsahuje výťažky z mlieka a medu organického pôvodu, ktoré hydratujú, spevňujú a hýčkajú pokožku tela. 
Tekuté mydlo v pompéznom obale s pumpičkovým aplikátorom je ideálnym darčekom pre ženy, ktoré preferujú kvalitu a dokonalú starostlivosť. Prepychová vôňa v nádhernom obale, čo viac si môžme priať? 
Mydlo vytvára bohatú krémovú penu, po umytí sú ruky nielen hodvábne jemné ale aj prevoňané. Parfumácia prebije snáď všetky pachy, môže ho používať celá rodina a čo je skvelé, pomerne pomaly sa míňa. Ruky po použití ostanú tak jemné, že sa ich musím neustále dotýkať. Toto mydlo hodnotím viac než pozitívne, kolekcia Milk and Honey nikdy nesklame. 

Tekuté mydlo: kód- 31603, cena 8,90 eur


Všetky tieto novinky nájdete v aktuálnom katalógu Oriflame, tak určite neváhajte a bežte si prezrieť ich produkty. 


Nakupujete často v Oriflame? Čo vás zaujalo z noviniek?

Krásny zvyšok večera,
S.

( Za poskytnutie produktov k testovaniu ďakujem zastúpeniu Oriflame Slovensko. )

You May Also Like

15 komentárov

  1. Kdysi jsem dělala Oriflame lady... dneska mi to moc chybí, Oriflame mám moc ráda. Bohužel k němu už nemám přístup a tak jen tiše závidím u čtení článků :D moc se mi líbí ten první sprcháč, love nature kolekce byly vždycky skvělé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, tiež si ju pamätám ako jednu z naj kolekcií. :)

      Odstrániť
  2. Miluji všechno kokosové, takže je jasné, co bych si vybrala :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten krém na obličej nutně potřebuju. Nesedí mi skoro žádný krém, vždycky se po nich buď osypu, vyleze mi akné, a nebo jsem mastná :) Sice úplně nemusím hutné krémy, ale za ten efekt by mi to asi stálo :)

    Paulina, the moon child

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo? Mňa ten krém fascinuje stále dookola, je skvelý, za mňa jasná výhra. :)

      Odstrániť
  4. Ja sa pridávam ku kokosovému tímu :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám ráda značku Oriflame a jejich sprchové gely jsou naprosto skvělé 😊.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, sedia mi lepšie než napríklad z Avonu. :)

      Odstrániť
  6. Já tuto značku nepoužívám, ale produkty vypadají velice zajímavě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak tyhle nové produkty vypadají fakt super. Musím na ně mrknout do katalogu, až budu u sestry a nějaký zkusit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kokos je v kozmetike veľmi obľúbený, hlavne kokosová voda. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)