Oriflame novinky kampaň 9/2019

by - 16 júna

Leto!
Dočkali sme sa ho aj my, vonku sú už neznesiteľné teploty, ktoré lákajú k vode. V najnovšom katalógu značky Oriflame nájdete skvelé tipy na ľahký a svieži mejkap, objavíte lahodné vône citrusov v kombináciách, o akých sa vám ani len nesnívalo. Katalóg platí od 10.6 do 30.6.2019.
Are you ready? 


Sprej na nohy Feet Up Mango Infusion

K letu neodmysliteľne patrí starostlivosť o chodidlá. Aby ste ich mali krásne v sandálikoch, nezabúdajte na ich pravidelné krémovanie a peeling. Oriflame má v ponuke novinky s neodolateľnou vôňou manga a ženšenu, ktoré zaručene doprajú vašim nôžkam relax a osvieženie.
Mango Infusion obsahuje peeling s jemnými zrniečkami, sprej na nohy a vyživujúci krém. Mňa zaujal produkt, ktorý mi doma nesmie chýbať.
Sprej na nohy so šťavnatou parfumáciou a exotickým obalom zahalí chodidlá do chladného obláčika. Perfektné balenie v spreji aplikuje jemnú hmlu, ktorá zjemní a prevonia pokožku. Po nanesení sa nemusíte báť zbytočného čakania, hmla veľmi rýchlo schne.
Tento produkt môže používať celá vaša rodina, vôňa je naozaj výnimočná, ocenia ju aj páni. Sprej ma úplne nadchol, používam ho veľmi rada. 150 ml balenie vám vydrží počas celého leta, čo sa naozaj oplatí. :)

Sprej na nohy: kód - 36192, cena 4,49 eur


Gélová špirála na obočie The ONE

Gélová špirála na obočie v troch odtieňoch je ideálnou voľbou na horúce dni. Dodá obočiu objem, prirodzený vzhľad a štruktúru. Vodeodolné zloženie zvládne vodu aj pot a vďaka precíznej kefke upravíte obočie behom minúty. 
Výrazne a upravené obočie dodá tvári sebavedomý vzhľad. Nie je nič horšie ako to, keď je žena nalíčená a jej oblúky sú ponechané napospas osudu. Ak je vaše obočie husté a krásne vykrojené, žiaden problém, no ak na ňom máte len pár chĺpkov, aj to najlepšie líčenie nevynikne. 
Gél má kužeľovitú kefku, ktorá nanáša akurátne množstvo. Je menšia, čo je skvelé, presne takýto typ aplikátora vyhľadáva väčšina žien. Môj odtieň Medium Brown sadne brunetkám aj svetlejším vlasom, stačí, ak si kefkou prečešete chĺpky v obočí a wualá, look je hotový. 
Konzistencia gélu nevytvára žiadne hrudky, má viac vodnatú textúru, ktorá po zaschnutí ostáva na svojom mieste až do odlíčenia. Pigmentácia je prijateľná, na špirálu rozhodne super. 
So špirálkou som spokojná, v horúcich dňoch po nej siaham najčastejšie, pretože vydrží celý deň tip top a na obočí ju vôbec necítim. Pre natural look si neviem predstaviť iný produkt, ako je tento. 

Gélová špirála Medium Brown: kód - 33693, cena 3,49 eur


Konjaková špongia

Špongia zo 100% prírodného rastlinného vlákna čistí pleť a odstraňuje z nej odumreté kožné bunky. Prírodný materiál, koreň rastliny konjac rastie v Japonsku, jedná sa o hubku, ktorá po namočení zmäkne. Táto kráska dokáže zázraky, má antibakteriálne vlastnosti, obnovuje jas a jemnosť pleti, čistí póry a nečistoty, prispieva k celkovej regenerácii pokožky. 
Konjakovú špongiu som chcela vyskúšať už veľmi dávno, poviem vám, čistenie tváre s touto hubkou je niečo geniálne a rýchle. Stačí, ak ju namočíte do vody, niekoľkokrát stlačíte, aby ste z nej odstránili prebytočnú vodu a hotovo. Na takto pripravenú špongiu aplikujte obľúbený gél alebo penu a krúživými pohybmi si pokožku očistite. Tvár si masírujte po dobu 2 minút, po použití ju stačí opláchnuť prúdom vody a zavesiť na dobre vetrané miesto. Ak sa o ňu budete pravidelne starať, vydrží vám 2 až 3 mesiace. 
Hubku používam hlavne ráno, pleť príjemne naštartuje a prekrví. Zatiaľ som si nevšimla zmenu v akné, zato koža je hladká, svieža a rozjasnená. Budem ju používať aj naďalej, pretože ma oslovila, dúfam, že sa moja pokožka stabilizuje a bude krásna, ako niekedy. Za tú cenu sa rozhodne oplatí, dokonca na ňu môžte aplikovať aj micelárnou vodu. 

Konjaková špongia: kód - 29038, cena 3,49 eur


Kefa na rozčesávanie vlasov Styler

Kefa na vlasy v ružovej farbe nesmie chýbať žiadnej kozmetickej maniačke. Perfektný tvar padne priamo do ruky, čierne zúbky majú výbornú dĺžku, ktorá zachytí krátke aj dlhé kadere. Táto kefa je vhodná ako na suché, tak aj na mokré česanie vlasov.
Keď som kefu držala prvýkrát v ruke, myslela som, že plastové telo nebude pevné a bude sa šmýkať. Páči sa mi jej ergonomický tvar, zúbky sú dostatočne ohybné a pevné, preto sa nemusíte báť pritlačiť. Dokáže rozčesať uzly, kučery aj nepoddajné vlasy, neťahá ich, neláme a je vhodná aj pre malé slečny. Vlasy zanecháva uhladené, lesklé a hlavne dokonale rozčesané. 

Kefa: kód - 29998, cena 3,49 eur


Balzam na pery Love Nature

Hydratačný balzam na pery s osviežujúcou letnou vôňou intenzívne zjemňuje a zvláčňuje suchú kožu pier. Obsahuje vitamín E, známy antioxidant, ktorý spomaľuje starnutie buniek a udržuje vlahu v pokožke. 
Balzamy nájdete v troch lahodných vôňach, vyživujúci kokos, zjemňujúce mango a utišujúci melón. Aby som si leto pripomínala kedykoľvek a kdekoľvek, vzala som si melónovú parfumácia. Pomáda  má jednoduchý obal a veľké 7 gramové balenie. Lesklá gélová textúra sa príjemne aplikuje, vydrží niekoľko hodín a na perách zanecháva mokrý efekt. Nemastné zloženie považujem za veľké plus. 
Ak zháňate dobrý balzam na pery s kvalitnými hydratačnými vlastnosťami, siahnite po tomto. Pomáda na pery je vhodná aj ako darček. :)

Balzam Melón: kód - 34036, cena 2,99 eur


Šampón na jemné vlasy so zeleným čajom a liči Love Nature

Šampón s liči a zeleným čajom prinavracia vlasom pružnosť a hustotu. Zelený čaj je plný antioxidantov, prečistí pokožku a vlasy do hĺbky, zocelí vlasové vlákno a posilní ho. Liči obsahuje vitamín C, ktorý chráni štruktúru vlasu pred UV žiarením.
Upokojujúca vôňa a svieža zelená farba šampónu ma okamžite zaujala. Produkt pri nanášaní mierne pení, ak chcete poriadnu penu, musíte aplikovať väčšie množstvo. Po umytí sú vlásky lesklé a pôsobia hustým dojmom. 
Mne osobne tento šampón nesadol. Vlasy som po ňom mala lesklé a vyživené, no na dotyk boli veľmi hrubé a nepoddajné. Nedali sa rozčesať bez pomoci oleja a to ma sklamalo. Oceňujem výdrž medzi dvoma umytiami, ktorá je 3 dni, čo už ja pokladám za skvelé. Čo sa týka parfumácie, je nevýrazna, skoro žiadna. 
Šampón je vhodný len na jemné rovné vlasy, ak máte kučery, poobzerajte sa po niečom inom. 

Šampón: kód - 34095, cena 4,90 eur


Všetky tieto novinky nájdete v aktuálnom katalógu, ktorý je plný tých najlepších letných cenových ponúk, výrobkov a dekoratívnej kozmetiky. 

Čo hovoríte na novinky? Ktoré vás zaujali najviac?

Pekný večer,
S.

(Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem Oriflame Slovensko.)

You May Also Like

16 komentárov

  1. Já mám moc ráda jejich spreje na nohy. Tento sice nemám, ale mám s jinou vůní a je to příjemné na osvěžení. Hlavně to i hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné novinky, ten hřeben by se mi hodil někam na dovolenou. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkný článek. :) Uchvátila mě hlavně houbička, protože přesně takovou bych si ráda objednala a vyzkoušela tak konečně něco nového! 😍

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau, skvelé novinky, každý jeden produkt by som hneď brala :D :) Najmä ten sprej na nohy musí byť teraz v lete úžasný :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nejvíc mě zaujal ten peeling na nohy. Úplně cítím tu vůni <3 a ten balzám na rty musí být take skvělý

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líbí se mi balzámek na rty i gel na obočí , gel od Oriflame jsem ještě nezkoušela :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Spreje na nohy jsou fajn a tento může opravdu skvěle vonět. Já mám doma ten šampon, ale ještě jsem ho nezkoušela 😊. Oriflame mají skvělé produkty 😉.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tyhle produkty vypadají dobře. Nejspíš si nějakou novinku objednám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)