Manufaktúra limitovaná edícia Rebarbora a Divoká čerešňa

by - 03 júla

Vitajte pri novom článku!
Leto je už v plnom prúde, začala dovolenková sezóna, všade je pozitívna nálada a pohoda. Tieto dni si užívam s výrobkami, ktoré lahodia mojim zmyslom a pokožke.
Zoznámte sa s limitovanou jarnou kolekciou od Manufaktúry, Rebarbora a divoká čerešňa. :)


Spojenie rebarbory a divokej čerešne prinieslo do sveta kozmetiky niečo nové a nepoznané. Na prvý pohľad úplne odlišné rastliny vytvorili dokonalé dielo plné tých najlepších účinkov a príjemnej parfumácie. 
V kolekcii sa nachádza sprchový gél a šampón, zamatové telové mlieko, balzam na pery, toaletná voda, krém na ruky, pleťová hmla a poctivý osviežujúci sirup. Elixír pripravený s láskou k prírode má mnoho pozitívnych efektov na našu pokožku. Obsahuje minerály, antioxidanty a vitamíny pre hydratovanú, zjemnenú, osvieženú a chránenú pleť. Rebarbora obsahuje kyselinu pantoténovú, ktorá zjemňuje a spevňuje kontúry tváre a krku, pôsobí blahodárne na kvalitu a štruktúru vlasov. Divoká čerešňa má omladzujúci účinok, skrášľuje pleť, poradí si s akné aj s ranami, účinkuje protizápalovo. 
Edícia ma zaujala na prvý pohľad, vôňa je vhodná nielen na jar, ale taktiež aj na horúce dni, zanecháva svieži obláčik, ktorý nepôsobí ťažko. 


Hydratačný sprchový gél a šampón + Hydratačné zamatové telové mlieko

Jemný hydratačný sprchový gél a šampón s výťažkom z rebarbory a divokej čerešne v praktickom zložení 2 v 1 je ideálnou voľbou na dovolenku. Vďaka prírodnému zloženiu na báze cukru, kokosového a olivového oleja je vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Obsahuje kyselinu mliečnu, tá kožu hydratuje a ochraňuje pred negatívnym vplyvom vonkajšieho prostredia. Ovsený beta-glukán, mandľový olej a panthenol upokoja pleť a vlasom poskytnú neodolateľný lesk a krásu. 96,64 % gélu tvoria prírodné ingrediencie, všetky produkty z tejto edície sú bez silikónov a radia sa medzi vegan prípravky. 
Obal produktu si získal moje dievčenské srdiečko, oceňujem dizajn a rozkošné detaily. Tmavo ružová farba prípravku dokonale ladí s celou kolekciu, v kúpeľni priam zažiari. Gélová konzistencia mi príde riedka, čakala som, že bude hustejšia. Čo sa týka penivosti, aby ste dosiahli poriadnu penu, potrebujete naniesť veľké množstvo gélu. Ako sprchový gél ma veľmi nezaujal, pokožku prevonia, hydratuje a zjemní, no pri aplikácii som musela použiť väčšie množstvo, čím sa gél veľmi rýchlo míňal. Keď som ho použila ako šampón, moje vlasy boli ako znovuzrodené. Tak krásne lesklé, voňavé, vzdušné a hlavne nezaťažené kadere som už dlho nemala. Vlasy pekne napení, po umytí sú vyživené a farba vlasov chytí druhý dych. Kadere s ním vydržia čerstvé aj niekoľko dní, preto je vhodný pre rýchlo sa mastiace vlasy. Za mňa rozhodne áno, ale ako šampón, sprchový gél ma veľmi nezaujal. 
Hydratačné zamatové telové mlieko vyživuje a zvláčňuje suchú kožu. Extrakt z rebarbory, divokej čerešne a kyselina mliečna pokožku nielen ochránia, ale bojujú aj proti jej starnutiu. Mandľový olej a vitamín E sú známe regeneračnými a hĺbkovo hydratačnými vlastnosťami. 
Telové mlieko ma rovnako nádherný obal ako sprchový gél. Husté krémové zloženie bielej farby sa príjemne aplikuje, nezanecháva mastný pocit na koži. ALE! Mlieko sa veľmi zle rozotiera, zanecháva biele "pásy", ktoré schnú strašne pomaly. Ak je vaša pokožka extrémne suchá, sadne vám ako uliate. Pre normálnu kožu podľa mňa nič moc. Po aplikácii je pleť hodvábne hladká, mäkučká a vyživená. Mliečko by sa viac hodilo v zime, pretože skvelo hydratuje, no v jarných a letných mesiacoch preferujem ľahšie produkty. 


Revitalizujúci hydratačný krém na ruky + Hydratačný a regeneračný balzam na pery

Krém na ruky v nádhernom ružovom obale jednoducho musíte mať. Značka Manufaktúra sa pýši tými najlepšími krémami na ruky, aké na trhu zoženiete. Aby ste mali ruky vždy hebké, vláčne a vyživené, nezabudnite na pravidelne krémovanie. 
Hydratačný krém obsahuje mandľový a makadamiový olej, bambucké maslo a panthenol. Všetky zložky slúžia na podporu a zachovanie mladistvého vzhľadu rúk. Biele vodnaté zloženie s unikátnou parfumáciou má rýchloschnúce vlastnosti, po aplikácii sú ruky jemné ako zamat, nie sú mastné ani lepkavé a voňajú priam na zjedenie. Pri pravidelnom používaní docielite hýčkanú kožu rúk s nádychom luxusu. Mne sa osvedčilo večerné nanášanie, ráno mám ruky ako znovuzrodené. Výborný produkt, vhodný ako darček. :)
Regeneračný balzam na pery v tyčinke ukrýva cenné poklady prírody. Marhuľový a jojobový olej, včelí vosk, vitamín E a bambucké maslo okamžite zjemňujú popraskanú pokožku pier, zanechávajú ich príjemné na dotyk, lesklé a vyživené. Biely obal ma vydarený dizajn, osobne uprednostňujem balzamy v tyčinke alebo s aplikátorom, podľa mňa sú hygienické a praktické. Balzam na pery zbožňujem, používam ho hlavne ráno a večer pri mojej pleťovej rutine, pery nielen hydratuje a skrášľuje, ale vďaka lesku vynahradí aj dekoratívne produkty. Tento krásavec nesmie chýbať vo vašej kabelke, jeho kúpu neoľutujete. Dokonca krásne vonia a celkom dobre chutí. :D


Osviežujúca hydratačná pleťová hmla + Dámska toaletná voda
 
Ľahká pleťová hmla s nádherne sviežou vôňou upokojí a rozjasní unavenú pokožku kedykoľvek a kdekoľvek. Okamžite hydratuje a vypína kožu tváre a krku, vďaka praktickému aplikátoru nanáša dostatočné množstvo. Pre krásne vyzerajúcu tváričku plnú optimizmu. 
Pleťová hmla ma bohémsky obal, rozprašovač aplikuje príjemný obláčik, ktorý pleť nezaťažuje. Balenie vám vydrží pomerne dlho, čo sa týka nanášania, je len na vás, aký spôsob zvolíte. Buď vodu nanesiete pomocou vatového tampónu alebo jednoducho nastriekajte na tvár. Pleťová hmla sa postará o kompletné dočistenie pokožky, neupcháva póry, odstraňuje líčidlá a vďaka skvelému zloženiu upokojí začervenanie a podráždenie. Túto hmlu odporúčam pre všetky ženy, ktoré túžia po mladistvom vzhľade a hľadajú rýchly spôsob hydratácie pokožky. Hmlu si nezabudnite vziať so sebou na dovolenku, keď ju vyberiete z chladničky po príchode z pláže, zažijete príval energie a radosti. 
Dámska toaletná voda s nádychom letného vánku patrí medzi moje top vône. Iskrivá a šťavnatá kombinácia s trpkými a sladko-kyslými tónmi zanechá dojem, o akom ste vždy snívali. Rebarbora s divokou čerešňou v spojení so zeleným jablkom, pomarančovým kvetom, jazmínom a fialkou v jednej dokonalej harmónii so santálovým drevom, pižmom a vanilkou. Pre mňa niečo nové, zvodné, energické, mladistvé, protikladné, opojné a zároveň elegantné. Vôňa nemá silnú výdrž, predsa len, jedná sa o toaletku, avšak na horúce dni sa dokonale hodí. Každým chválená, iná, zmyselná....


Svieži poctivý sirup Rebarbora a Divoká čerešňa

Čo by ste povedali na malú ochutnávku spomínanej netradičnej kombinácie? Za studena vyrábaný poctivý sirup pochádza z Jizerských hôr, kde si vďaka šetrnému postupu spracovania ponecháva cenné vitamíny a minerály. Sladkokyslá chuť sa snúbi s osviežením, ktoré sa rozhodne hodí nielen na letnú grilovačku. Sirup je vhodný pre celú rodinu, deti si ho zamilujú a pre dospelákov odporúčam kombináciu sirupu, čistej neochutenej vodky, pomarančového džúsu s ľadom a perlivou vodou. Tento kokteil chutí výborne, kombinuje kyslé a sladké chute s trpkosťou alkoholu. 


Limitovanú edíciu nakúpite v pohodlí domova na stránkach Manufaktura alebo v kamenných predajniach. 
Odporúčam vám najmä pleťovú hmlu, balzam na pery, krém na ruky a toaletnú vodu. 

Poznáte túto limitku? Ak áno, zaujala vás? Vyskúšali ste ju?

Krásny zvyšok dňa,
S.

( Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Manufaktura. )

You May Also Like

14 komentárov

  1. Vyzkoušela jsem krém na ruce , mlhu a sprcháč, ta vůně je hodně osvěžující a dlouho jsem se nemohla rozhodnout jestli mi sedí. Krémík jsem si oblíbila si nejvíc.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já zrovna používám a ještě jsem měla krém na ruce, voní moc hezky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Manufakturu miluji! mamce vždy kupuji, když má narozky, svátek apod. Krémy na ruce od nich jsou top!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kamaratke som na narodeniny kupila z tejto rady sprchovy gel a krem na ruky. vacsinou v Manufakture kupujem iba darceky, lebo na normalne pouzivanie pre mna mi veci od nich pridu trochu pridrahe.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nějaký produkt z téhle limitky si chci koupit.. :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Doposud jsem ještě z této limitky nic neměla, ale nejvíce bych chtěla sprchový gel 😊.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tato řada musí vonět perfektně, miluji třešně. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)