Revlon Kiss Cushion Lip Tint

by - 26 júla

Ahojte krásky!
Viete čo je najväčšou ženskou zbraňou? Predsa široký úsmev zahalený v tých najkrajších farbách, aké si dokážete predstaviť. Rúže boli vždy mojou slabosťou, najviac ma lákali červené a ružové odtiene, no povedzme si na rovinu, takéto farby znesie len zopár žien. Radšej siahneme po nude alebo jemne pastelových tónoch, predsa len, nepútajú až takú pozornosť a na deň sú ako stvorené. 
Značka Revlon prišla s novinkou, ktorú si jednoducho zamilujete. :)


Revlon Kiss Cushion Lip Tint predstavuje dokonalú hydratáciu a krásne farby v jednom. Je to rúž, ktorý ma špeciálny penový aplikátor, zaujímavé balenie a u nás je dostupný v 6 rôznych odtieňoch. 
Tekutý rúž s jemným aplikátorom vytvára šťavnatý efekt pier, postará sa o ich vláčnosť, pružnosť a ošetrenie. Obsahuje kokosový olej, ten bojuje s vysúšaním pier, vyživí a obnoví ich štruktúru.  
Farebný vzhľad a komfort balzamu proste musíte zažiť. 
Značka ma vždy fascinovala svojimi elegantnými obalmi produktov, ani tentokrát netrafili vedľa a stavili na dostupný luxus. Rúže majú sympatický aplikátor, na dotyk veľmi príjemný a hebký. Samotné nanášanie sa pre vás stane priam blaženým rituálom, stačí, ak viac krát zatočíte vrchnou časťou obalu, pokiaľ neuvidíte farbu. Potom buď pomocou aplikátora alebo prstom vklepete farbu na pery a wualá, ste pripravené vyraziť. :)
Vanilková vôňa perfektne dopĺňa žiarivé odtiene, 4,4 ml balenie vám vydrží počas celého leta. Po aplikácii sú pery okamžite hydratované, vyhladené a opticky objemnejšie. Farby sa dajú vrstviť bez toho, aby vytvárali nepríjemný alebo suchý pocit na perách, s výsledkom budete viac ako len spokojné. Krásne, zamatovo hebké a šťavnato oslňujúce pery zaujmú mužov aj ženy, verte mi. 
Mne sa Cuhion Lip Tint veľmi pozdáva, som s ním spokojná, má prijateľnú výdrž, po čase sa do pier akoby vstrebe a pozooor, vôbec sa neobtiera!!! Samozrejme, mastné jedlo neprežije, no aj napriek tomu na perách zanechá jemný film farby, čím budú pôsobiť stále upravene. Prežije bozkávanie a pitie, pre mňa je to výhra, pretože pololesklé rúže takmer vždy zanechávajú odtlačky. A keď ma poznáte trocha lepšie, viete že lesky a rôzne lepivé rúže neznášam. Tento Cushion absolútne nelepí, v podstate je to pre mňa dokonalý pololesklý rúž. Oceňujem pigmentáciu, na tento produkt je úplne postačujúca. Rúže môžem len odporučiť, podľa mňa sa naozaj vydarili. 



Všetky odtiene nájdete vo Fann parfumériách a u vyhradených predajcov značky Revlon. 

Ktorý odtieň oslovil vás? Nosíte radšej výrazne alebo nude farby? Poznáte značku Revlon a túto novinku?

Nezabudnite sa usmievať... :)
S.

(Spolupráca so značkou Revlon.)

You May Also Like

12 komentárov

  1. Tyjo, tak ty vypadají skvěle, navíc způsob aplikace je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, vypadají úžasně! Nejraději mám nude odstíny, takže bych brala asi číslo 200 :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Většinou nosím výraznější rtěnky, ale občas vytáhnu i nudku, tyhle vypadají báječně.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle značku ozkoušenou nemám :D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný článek a líbí se mi všechny odstíny. 😍 Nikde jsem je ještě neviděla, ale chtěla bych aspoň jednu vyzkoušet.
    www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú to novinky, nájdeš ich vo Fann parfumérii. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)