Leto s Avonom

by - 23 augusta

Ahojte,
letné obdobie patrí medzi moje obľúbené, predsa len, človek má viac energie, všetko je zrazu oveľa krajšie a ľahšie. Na lete mám rada nielen pohodu a oddych, ale aj predstavenie beauty noviniek, Avon ich má túto sezónu nadupané farbami, vôňami a vydarenými obalmi.
Každý produkt ma niečím zaujal, poviem vám, toľko skvelých parfumácii, skrášľujúcich prípravkov a dekoratívnej kozmetiky som už dávno nevidela...


Avon True Nutraeffects
Rozžiarujúca textilná pleťová maska + Hydratačná textilná pleťová maska

Pleťové masky mám veľmi rada, odkedy začali vyrábať plátené a textilné, moje nadšenie stúplo. Nepoznám lepší spôsob relaxu, takéto masky sú nielen praktické, ale aj výborne pre pleť.

Rozžiarujúca textilná pleťová maska:

Pleťová maska s výťažkom z grapefruitu pomáha rozjasniť unavenú pokožku tváre. Vďaka optimálnemu zloženiu bojuje s mdlým a sivastým nádychom pleti, upokojí a rozžiari kožu. Obsahuje extrakt zo slnečnice, z hrozna a z kvetov, tie podporujú hydratáciu a obnovenie prirodzeného jasu pokožky. 
Oceňujem pracný obal v oranžových tónoch, nádhernú osviežujúcu vôňu a 15 minútovú dobu pôsobenia. Po aplikácii bola moja pokožka svieža, vypnutá a vyzerala oddýchnuto. Pleť ma vôbec neštípala, naopak, bola hladká a opticky pôsobila mladším dojmom. Rozšírené póry sa stiahli, nadbytočný lesk zmizol a výsledkom bola pleť ako z magazínu. Maska je vhodná aj pre citlivú pokožku, je dermatologicky testovaná a balenie je na jedno použitie. 
S maskou som spokojná, splnila moje očakávania, kožu rozjasňuje, udržuje v nej vlahu a prinavracia jej jemnosť.

Hydratačná textilná pleťová maska:

Textilná maska v hravom obale obsahuje kyselinu hyalurónovú a výťažok z kvetu kaktusu. Hydratačné zloženie pomáha zjemniť, ošetriť a upokojiť pokožku tváre, zabezpečí jej optimálne fungovanie a udržuje v nej potrebnú vlahu. Moja pleť často trpí suchými miestami, šupinkami a povädnutým vzhľadom. Maska je nasiaknutá sérom, ktoré odvráti následky nesprávnej hydratácie, čo mne osobne veľmi vyhovuje, keďže často zabúdam na hydratačný krém.
Booster Sheet Mask je ideálnou voľbou pre suchú pokožku, po aplikácii je koža jemná, vláčna, póry sú vyplnené, pleť pôsobí veľmi sviežim dojmom. Okrem príjemného pocitu na pokožke získate dávku hydratácie behom jediného kroku.


Avon Care Vyživujúci krém na ruky s glycerínom

Ochranný krém na ruky v nádhernom obale s plameniakom si okamžite zamilujete. Vyživujúce zloženie s obsahom glycerínu a mandľového oleja hydratuje ruky, chráni ich pred vysúšaním, vyhladzuje pokožku a zanecháva ju hodvábne hladkú. Okrem toho pomáha zmäkčovať nechtové lôžko a dodáva nechtom lesk.
Krém na veľmi vydarené balenie, príjemné letné farby a tropický motív, prázdniny priamo v rukách. Dolné uzatváranie vám určite ulahodí, okrem toho, keď krém prvýkrát ovoniate, budete sa cítiť ako v raji. Pokojná a hlavne nevtieravá parfumácia je ideálnou voľbou pre citlivé nošteky, verím, že nebude vadiť ani pánom. Biela krémovo-gélová konzistencia krému sa okamžite vstrebáva, po nanesení je pokožka rúk saténovo jemná, dokonale hydratovaná a pružná.
V lete som krémy na ruky takmer vôbec nepoužívala, vadilo mi, že sú hutné a mastné. Odkedy som vyskúšala krémy na ruky z Avonu, nemyslím tým len tento jeden druh, môj pohľad na krásnu a vláčnu pokožku sa razom zmenil. Okamžité vstrebávanie, žiaden mastný pocit, žiaden lesk, žiadna hutná a ťažká štruktúra krému, len svieži a slastný dotyk na koži. :)


Anew Perfect Skin Rozžiarujúci hydratačný pleťový balzam 

Ľahká kompaktná tyčinka ružovej farby hydratuje, rozjasňuje a skrášľuje pleť kedykoľvek počas dňa. Bola navrhnutá tak, aby uzavrela vlhkosť v pokožke, osviežila a upokojila kožu bez poškodenia líčenia. Obsahuje jemné perličky, ktoré sa postarajú o príjemný a nenútený vzhľad pleti, odstránia únavu pod očami a zredukujú vzhľad rozšírených pórov. V jej zložení nájdete ricínový olej a karnaubský vosk, tie vytvoria na pleti ochranný film, bojujú so suchou pokožkou a majú regeneračné účinky.
Táto malá tyčinka má kráľovskú vôňu, z Anew kolekcie je to tá najkrajšia parfumácia vôbec. Jej použitie je viac ako jednoduché, buď produkt nanesiete na čistú pleť pred použitím líčidiel, alebo počas dňa na osvieženie kože. Mne sa zapáčil prvý spôsob, keď potrebujem dávku energie a jasu, toto je správna voľba, použijem ju ako primer, zapracujem štetcom a následne aplikujem mejkap. Tyčinka obsahuje trblietky a má metalický lesk, pokožku zanechá veľmi prejasnenú. Ak máte radšej jemné a matné líčenie, tento produkt nie je nič pre vás. Skúšala som ju nanášať aj na lícne kosti ako rozjasňovač, vtedy vytvorí veľmi pekný prirodzený look.
Tyčinka sa mi celkom pozdáva, nie je to môj najobľúbenejší produkt na svete, avšak sem tam ju rada použijem. Určite ju neodporúčam ženám, ktorým rozjasňovač nič nehovorí, lesk ako blesk nie je pre každého. :P


Avon Mark Big and Magical Zhusťujúca špirála na oči

Zhusťujúca špirála na oči v dievčenskom ružovom obale je neodmysliteľnou súčasťou leta. Líčenie počas horúcich dní nemusí byť prekombinované, stačí použiť riasenku v extrémne výrazných odtieňoch. Špirála dodá mihalniciam objem, zahustí ich, vytočí a prejasní. Obsahuje malé trblietky, tie odrážajú svetlo a vytvárajú iskrivý pohľad. Maskaru nájdete v 5 rôznych odtieňoch, od ružovej až po tyrkysovú.
Musím skonštatovať, že sa Avon s riasenkami poriadne vyšvihol. Všetky maskary z Mark rady sú nielen objemné, ale vytvoria zaujímavé a obdivuhodné mihalnice. Ružová varianta má perfektne tvarovanú kefku, štetinky nie sú príliš blízko pri sebe, avšak sú nahusto posadené. Na konci sa nachádzajú štetiny, vďaka ktorým sa dostanete aj k tým najjemnejším riasam. Oceňujem 10 ml balenie, zvodnú farbu, nelepivé zloženie, žiadne opadávanie ani drobenie. Mihalnice vyzerajú stále rovnako aj po niekoľkých hodinách, sú vytočené, bohato zafarbené a pružné.


Avon Mark Flashlight FX Rozjasňujúce kvapky

Rozjasňujúce kvapky sú hitom leta! Mať na tvári kúsok trblietavého neba, cítiť sa ako hviezda, kto by to nechcel? Kvapky sú skvelým tipom na festival, párty alebo oslavu. Vytvoria dokonalo žiarivú a lesklú pokožku, pristanú každému tónu pleti, môžu sa nanášať na tvár, telo dokonca aj na pery.
Koncentrované zloženie ponúka intenzívnu farbu a predsa prirodzený look v jednej kvapke. Kvapky zoženiete v troch odtieňoch, mňa oslovila ružovkastá farba, Stage Glow.
Už na prvý pohľad môžem povedať, že sa jedná o priam famózne dielo. Nádherný obal v rose gold farbe, dokonalý a presný aplikátor, príjemná farba a holografické odlesky. Kvapky sú výborné v tom, že sa môžu aplikovať na celé telo. Kľudne si pomocou nich zvýraznite kľúčne kosti, kvapku naneste aj na líčka, pod obočie alebo na pery. Ak si zvolíte výraznú farbu rúžu a následne nanesiete kvapky, stanete sa hviezdou každej párty.
Páči sa mi jemný finiš, ktorý na pleti nepôsobí príliš tvrdo, trblietky a metalické odlesky sú tak akurát. Moderný holo efekt dosiahnete pri slnečnom svetle, takéto divadlo si rozhodne nenechajte ujsť. Ja som kvapky vyskúšala aj ako očné tiene, vydržali mi veľmi dlho, nezaliezali do vrások, boli príjemné na viečku. Na perách sa mi až tak nepáčili, pretože ich vysušovali, no ako rozjasňovač sú dokonalé. Nerozmazávajú sa, neodtláčajú, po odlíčení nie ste trblietavá ako disko guľa, podľa mňa super. Ktorý odtieň bude váš?


Všetky spomínané produkty nakúpite buď v katalógu alebo priamo na stránkach Avon.

Ktoré novinky vás zaujali najviac?

Krásny deň,
Soňa

( Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Avon Slovensko. )

You May Also Like

17 komentárov

  1. Teraz už AVON nepoužívam, pretože som prešla na vegánske a prírodné značky, ale kedysi tvoril značnú väčšinu kozmetiky, ktorú som každý deň používala – od tej dekoratívnej až po šampóny a sprchové gély :D No zaujala ma maskara a rozjasňujúce kvapky! ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "ČAJOVNÍK SHAMPOO BY NAVIA"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež vyhovuje pár produktov, iné nie, napríklad sprchové gély od Avonu mi vôbec nevyhovujú. :)

      Odstrániť
  2. Jéé další plátýnkové masky od Avonu, pěkně se rozjíždí :-) bohužel si už ale od Avonu neobjednávám, no uvidím, třeba někdy se k němu vrátím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechny produkty vypadají super, no nejvíc mě zaujaly ty masky na obličej, které už jsem si dlouho nekoupila :)

    Belle âme

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc mě zaujal krém na ruce i řasenka. Navíc mají dokonalý design :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Avonu mám rada ich peny do kúpeľa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Avon mám velmi ráda. Řasenka vypadá skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak já teda věci z Avonu užívám minimálně. Asi jediná věc, která se dostala mezi moje must have je pleťová regenerační maska s arganivým olejem! A kdysi jsem měla dost ráda takové ty voňavé spreje!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mňa asi najviac zaujali masky, vyzerajú celkom dobre a teda myslím že aj ja ich vyskúšam 👍

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne farebné produkty :) tie masky by som mala skúsiť

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zaujaly mě ty plátýnkové masky, vypadají skvěle :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty pleťové masky nemusí být zlé! :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tyjo ani si nepamatuju kdy jsem měla poslední výrobek z avonu :) přitom kdysi to tak frčelo co

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mě nejvíce zaujaly plátýnkové masky 😊.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Obecně moc Avon nemusím, ale ten rozjasňovač růžový, to je teda mega pecka!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)