Bonprix - Fashion inšpirácia

by - 30 augusta

Ahojte!
Leto sa nám pomaličky končí, dúfam, že ste si ho poriadne užili. Aj keď mám teplé letné dni rada, už teraz sa neviem dočkať jesene a obmeny šatníka. S nástupom septembra prichádza nielen zmena v šatníku, ale aj zmena v pracovnom či osobnom živote. Ľudia si stanovujú nové ciele, v práci sa im darí a celkovo u nich nastáva akási očista, pri ktorej môžu začať odznova. Jeseň je tiež populárna na rôzne oslavy, firemné akcie a svadby. Babie leto nám ešte stále dovoľuje vziať si na seba vzdušné šaty a jemné sandáliky...
Pripravila som si pre vás outfity, s ktorými zažiarite v spoločnosti aj v kruhu najbližších. 

1. KVETINOVÁ ZÁVISLOSŤ


Kvety sú moja vášeň, rada sa nimi obklopujem v domácnosti, na terase a znesiem ich aj na oblečení. Najviac sa mi páčia na šatách, dodajú im ženskosť a krehkosť. Keď som uvidela tieto šaty, nadchli ma nielen samotnou kombináciou farieb, ale aj strihom, látkou a celkovým pompéznym dojmom. 
Šaty s kvetovanou potlačou a s rafinovaným šitím zožali všade samý úspech. Popravde, ani sa tomu nečudujem, skvelo padnúci materiál tvorený 95% polyesterom a 5% elastanom dokonale obopne postavu a ukryje presne to, čo má byť ukryté. Tenké ramienka s padavými rukávmi zvýraznia plecia a dekolt, prestrih nad bruškom a zadná čast sukne vytvárajú delikátny efekt, ktorý si určite zamilujete. Šaty som zvolila v čísle 32/34, padli mi ako uliate. Tkanina je dostatočne hrubá a zároveň vzdušná, preto sa nemusíte obávať, že vám pod šatami presvitá spodná bielizeň. Strihom sú tesne nad kolená, hodia sa k nim sandálky, lodičky aj balerínky. Ja som si ich obliekla na rodinnú oslavu, ich farebnosť zaujala na prvý pohľad. Tieto šatky vrelo odporúčam, ak sa nebojíte farieb a lichotivých strihov, rozhodne si ich zaobstarajte. V šatách sa cítim veľmi príjemne, nikde ma netlačia a ich nádherná škála odtieňov vám vyčarí úsmev vždy, keď sa na ne pozriete. :)


2. VOĽNÉ CHVÍLE S KAMARÁTMI

Druhý outfit je vytvorený zo šiat, ktoré mi vybral môj manžel. To, že my dvaja máme odlišný vkus, už dávno viem, no povedala som si, že za skúšku nič nedám. Bála som sa, ako v nich budem vyzerať a či sa mi naživo budú páčiť. Čo sa mi najviac pozdávalo, bola farba. Kaki mám veľmi rada, pristane mi k očiam a viem, že s ňou nešľapnem vedľa. 
Letné šaty s nastaviteľnými ramienkami výborne doplnia športový look. Veľkosť 32/34 mi sedí, avšak nebránila by som sa miernemu zúženiu v oblasti bruška a bokov. Materiál je príjemný, 95% bavlna a 5% elastan vytvárajú prudko návykovú kombináciu. Šatky nosím k teniskám alebo sandálom, vďaka špagetovým ramienkam ich viete doladiť s tielkom aj bodíčkom, ako som to urobila ja. Takéto šaty využijete počas voľných chviľ alebo výletov, padnú vhod aj na dovolenke, kde sa móda nerieši a prvoradý je komfort. Pevnejšia tkanina nepresvitá, čo je výhoda a šaty zoženiete v 4 farbách, od čiernej až po kanárikovo žltú. 


Tieto ale aj iné šaty, doplnky, topánky a mnoho ďalšieho nájdete na e-shope Bonprix. Okrem toho, ich stránky sú plné inšpirácie, tipov a kombinácii, ktoré si nenechajte ujsť. 

Nakupujete v Bonprix? Ak áno, ktoré veci vás najviac zaujmú?

Krásny zvyšok víkendu,
S.H. 

( Spolupráca s Bonprix. )

You May Also Like

12 komentárov

  1. Prvé šaty sú naozaj pekné a pristanú ti

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty prvé jsou úplně top. Moc ti sluší, já v Bonprix nakupují rada a hlavně šaty , protože mají skvělý výběr a přijatelné ceny.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oba outfity jsou top, moc ti sluší :) Já jsem si v Bonprixu ještě nic nekoupila, ale očividně bych mu měla dát šanci :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Outfity si naozaj krásne zladila. Šaty ti veľmi pristanú. ♥ Ja som nedávno v katalógu od Bonprix zazrela nádherné zvonové nohavice. Milujem tento retro štýl a najradšej by som ich nosila stále! :D

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. První šaty jsou naprosto dokonalé a moc ti sluší! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty první šaty jsou vážně krásné! Mají moc hezké barvy a sluší ti. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)