When Spring is coming ...

by - 07 marca

Jar!!! 

Tak zúfalo ťa privolávam, potrebujem ťa, už sa ťa neviem dočkať. Zima je nádherné obdobie, čo si budeme klamať, no ty, milá moja Jar, ty si predzvesťou niečoho nového, výnimočného a plného tej nakrajšej energie, akú môžeme zažiť. Keďže k nám prichádzaš pomaly, môj šatník postupne prechádza z hrubých a ťažkých materiálov na niečo ľahšie a vzdušnejšie. Nádherné jarné kúsky za skvelé ceny nájdete aj v mojom obľúbenom Bonprix.



Tentokrát ma zaujalo pár vecí, ktoré patria medzi novinky. Tričko s prestrihom v krásnej čiernej farbe som v šatníku jednoducho musela mať. Páčilo sa mi nielen samotným strihom, ale aj farbou, pretože mojou obľúbenou je práve čierna. Keď mi kúsok prišiel a vyskúšala som ho, bola som mierne sklamaná. Brala som si číslo 32/34, teda tú najmenšiu veľkosť, no prekvapilo ma, ako mi nesedia rukávy a aj výstrih mi príde troška väčší, ako by som čakala. Materiál je tvorený 95 % viskózou a 5 % elastanom, na pokožke je veľmi príjemný a skvelo sa nosí. Keďže obsahuje elastan, malo by postavu krásne obopnúť. Mne vadia rukávy, nemám rada, keď nie sú doslova obtiahnuté, čo sa týka výstrihu, po bokoch sa dá pekne zošiť, čím sa jeho veľkosť zmenší. Napriek týmto nedokonalostiam ho rozhodne vynosím, jeho nadčasovosť a farba, ktorá nevybledne ani po niekoľkých praniach sú výhody, ktoré sa nesmú prehliadnúť. Tričko ladím hlavne k rifliam, v tejto kombinácii sa cítim najlepšie. Odporúčam ho ženám s plným dekoltom, krásne ho tričkom zvýraznite a nebudete pôsobiť príliš vulgárne. Tričko sa svojou univerzálnosťou hodí na mnoho príležitostí, stačí si len vybrať. :)


Čo by to bola za jar bez šiat? Opäť som siahla po čiernej farbe, mám pocit, že sa týmto odtieňom nedokážem vôbec presýtiť. Na tieto prechodné dni, kedy je ráno ešte poriadna zima a poobede svieti slniečko, voľte šaty z hrubších materiálov, ako je pletenina. Pletené šaty s prestrihmi sú z hrejivého úpletu, ktorý tvorí 50 % viskóza, 26 % polyamid a 24 % polyester. Veľkosť šiat som zvolila v tom najmenšom čísle, teda 32/34, no viem isto, že znova by som si ich nevybrala. Samotný materiál je síce fajn, pekne zahreje, ale kvalitou teda nič moc. Zo začiatku sú šaty skvelo padnúce a obopínajú postavu, avšak po určitom čase sa začnú naťahovať a v mojom prípade vyzerajú, akoby som ich mala požičané od staršej sestry. Takmer všetky šaty, ktoré som doteraz z Bonprix mala, boli dokonalé, preto nechápem, čo je s tým materiálom, že sa tak naťahuje. V tomto prípade kúsok odporúčam skôr plnším postavám, budete v nich fakt štýlové. Šaty majú primeranú dĺžku, hodia sa do práce či na oslavu, sú pohodlné a nikde netlačia. Ja ich kombinujem s opaskom, ktorý ich nielen fixuje, ale mi tiež zvýrazní pás, vďaka čomu šaty vyzerajú prijateľne a nositeľne. Ak by som ich mala zhodnotiť ako celok, sú okej, no nie sú to šaty, ktoré by ste v šatníku nutne potrebovali. 


Ako sa vraví, to najlepšie nakoniec! Úplnou bombou sú pre mňa šaty, ktoré sú v tej najviac happy farbe, akú ste kedy videli. Strečové úpletové šaty s dlhým rukávom v šafránovo žltej farbe si ma okamžite získali. 95 % bavlna v kombinácii s 5 % elastanom vytvoria nielen pohodlné, ale aj perfektne padnúce duo. Šaty mám v čísle 32/34 a sadli mi ako uliate. Materiál je veľmi príjemný, tento kúsok je podľa mňa dosť univerzálny, nakoľko látka nie je príliš hrubá, preto ho môžte nosiť aj v chladnejších letných dňoch. Som z nich nadšená, okrem žltej farby ich zoženiete aj v čiernej a ružovej. Chválim pohodový materiál, ktorý sa len tak ľahko nenatiahne, ležérny strih a bombastickú farbu. Baby moje, ak stále váhate, či si tieto šatky kúpiť, cena 9 eur je podľa mňa viac ako prijateľná. 
Ako som vám už viac krát spomínala, Bonprix ponúka okrem vecí aj topánky a doplnky. K týmto novým outfitom som zvolila topánočky, ktoré mi vybral môj muž. Krátke čižmy v univerzálnej čiernej farbe, s 10 cm opätkom a z imitácie velúrovej kože musíte mať. Pri obuvi volím číslo, ako bežne nosím, čo je v mojom prípade 36. Čižmičky mi skvelo sadli, nikde ma netlačia a na nohách vyzerajú veľmi dobre. Vo vnútri sa nachádza koženková stielka, ktorá zabezpečí príjemné nosenie. Aj napriek vysokému opätku sú pohodlné, vydržíte v nich behať celý deň bez toho, aby ste vôbec vnímali, že ich máte obuté. Tieto čižmy doplnia sukne, šaty ale aj nohavice, verte či nie, takýto typ obuvi dokáže opticky vytvarovať postavu snov, o predĺžení nôh ani nehovorím. :)


Čo nesmie chýbať vo vašom jarnom šatníku? Uprednostňujete vysoké opätky, alebo radšej tie nízke?

Prajem vám nádherný zvyšok slnečného dňa.

S.H.

(Spolupráca s firmou Bonprix.sk)

You May Also Like

12 komentárov

  1. Wau krásne oblečenie, šaty v čierne aj žltej farbe sú krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vybrala si si moc pekné kúsky. U mňa na jar nesmú chýbať pastelové farby. Mám doma jedno pastelovo ružové sako, ktoré som mala kvôli situácií na sebe asi 2x a verím, že ho raz vytiahnem aspoň nenápadne pre kávu a stihnem ho niekde odfotit. Je mi ho ľúto nechať len tak sedieť v šatníku

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne a verím že si kúsok užiješ. :)

      Odstrániť
  3. Taky přivolávám jaro. A dneska se vzbudím a venku sníh :D No šílený. Každopádně ty žluté šaty jsou dokonalé a neskutečně ti sluší :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na jaro se také moc těším, bohužel dnes u nás opět napadl sníh a úplně mi to zkazilo náladu! :D Krásné fotky, ty černé šaty ti moc sluší. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný top aj šaty ♥ Ja sa jari neviem dočkať 🌸

    Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Za mě je asi nejlepší ta halenka s průstřihem...

    A já už chci taky pořádné JARO! :D

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa teda jari nemôžem dočkať. :) Kúpila som si od https://www.mibandshop.sk/xiaomi-mi-band-5/ náramok na behanie a už sa nemôžem dočkať, až bude trochu počasia, aby som ho mohla poriadne otestovať. V týchto plieskaniciach sa mi veľmi nechce, takže doma len kynem a naberám váhu. :( Ale musím povedať, že vám ten čierny top veľmi pristane. :) A tie tmavé šaty sú tiež nádherné.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)