Lebo my ženy za to stojíme!

by - 23 mája

Každý deň ďakujem Bohu za to, že som žena. 

Keby som ňou nebola, nemohla by som nosiť sukne, šaty a predovšetkým topánky na vysokom opätku. Módu milujem, mám rada rôzne kombinácie, farby a štýly. Niekedy mám chuť nahodiť sa ako na červený koberec, inokedy volím pohodlné legíny, klasické tričko a moju milovanú koženú bundu. Sú dni, keď je pyžamo moja najlepšia kamarátka, ale sú aj také, keď potrebujem zažiariť, cítiť sa krásne a byť stredobodom celého vesmíru. Šaty na každú jednu príležitosť, rôznych farieb, štýlov, materiálov a veľkostí nájdete v mojom obľúbenom e-shope, Bonprix.


Ako píšem, v Bonprix shope si viem nájsť vždy niečo svoje. Pri dôkladnom prezeraní môjho šatníka som zhodnotila, že v ňom mám málo farieb. Často siaham po čiernej, cítim sa v nej dobre, príde mi klasická a moderná zároveň. Avšak ide leto a s ním mám spojené farby od výmyslu sveta. Raz mi manžel povedal, aby som vyskúšala voľnejšie nohavice, v ktorých by som sa cítila pohodlne. Mojim strihom je slim fit, úzke nohavice a rifle som si veľmi obľúbila, neviem prečo, no v nich sa cítim najkomfortnejšie. Určite si viete predstaviť, aké to pre mňa bolo, keď som si objednala širšie nohavice a mala som ich prvýkrát na sebe. :D Ešte šťastie, že som siahla po krásnom modeli 7/8 nohavíc. Pásiky ja môžem a farebná kombinácia čiernej, bielej a svetlo-ružovej si ma niečím získala. Nohavice som si vzala v tom najmenšom čísle, teda 34. Materiál je veľmi príjemný, vzdušný, tvorený 97% polyesterom a 3% elastanom. Kvalita tkaniny ma fakt prekvapila, na stránke píšu, že sa jedná o polopriesvitný materiál, s čím ja veľmi nesúhlasím, nakoľko mne osobne vôbec nepresvitá a to pokladám za veľké plus. Padavý voľný strih, 7/8 dĺžka, zapínanie na gombíky a opasok boli super voľba, no predsa sa nájde niečo, z čoho som sklamaná. Napriek tomu, že mám kúsok v najmenšom čísle, v páse sú mi nohavice veľmi široké, dokonca to nezachráni ani priložený opasok. Aby som ich mohla nosiť, pracovala som s pútkami, ktoré sú na nohaviciach našité a zvolila som hrubší a jednoznačne pevnejší opasok, ktorý mi ich udrží. Myslím, že sa mi to podarilo a verím, že takto ich rozhodne využijem. K nohaviciam som chcela niečo jednoduché, niečo jemné ale pútavé zároveň. Voľba padla na biele tričko, ktoré ma naživo vôbec neohúrilo. Tričko som zvolila ako vždy v tom najmenšom čísle, teda 32/34. Samotný kúsok vôbec nie je zlý, no materiál je veľmi krčivý, škriabe a necítim sa v ňom príjemne. Na zadnej časti má aplikáciu, ktorá sa mi páči. Tkanina je pomerne priesvitná a to kazí celkový dojem z trička. Bohužiaľ, toto tričko sa už na e-shope vypredalo, no ak by som si mala vybrať znova, zvolila by som len obyčajné biele tričko alebo tielko. 
Na doplnenie outfitu som potrebovala topánky, ktoré by mi sadli ako uliate. To, že ma Bonprix kvalitné topánky už viete ale to, že sú aj neskutočne pohodlné a vhodné aj na úzku nohu, to je dokonalosť. Tieto nadčasové baleríny v čiernej farbe milujem! Bežne nosím veľkosť obuvi 36, preto som si vzala toto číslo. Balerínky mi sedia ako uliate, dokonale kopírujú moju nohu, sú vhodné aj na úzke chodidlo, proste pecka. Vrchný materiál je tvorený imitáciou kože, podrážka je syntetická a vnútro vyplnené koženkou. Špička je do tvaru špica, čo mne osobne neprekáža, zadná časť má len remienok, teda päta je v tomto modeli otvorená. Z týchto topánok som unesená, rozhodne ich odporúčam, sú pohodlné a nikde netlačia. 


Rada by som vám ukázala ďalší kúsok a tým sú červené šaty s potlačou. Šaty nosím najradšej v lete a v jari, slnečné počasie a uvoľnená nálada si to doslova pýta. Bodkované šaty v červenej farbe si ma získali svojim materiálom, ktorý je príjemný na tele, vzdušný a pohodlný. 97% polyester a 3% elastan sa postarajú o pocit ľahkosti, šatky sú veľmi pekné, v páse majú gumu, ktorá ho dokonale zvýrazní. Na konci sukne sa nachádza riasenie a volány, vyzerá to veľmi nežne, milo a hravo. Sukňa ma rozšírený strih, ktorý pekne zakryje aj širšie boky. Oceňujem nepresvitný materiál, žiarivú farbu a cenu šiat. Vzadu sa nachádza malý gombík, ktorý slúži na zapínanie šiat a pod sukňou je ešte spodnička. Šaty mám v čísle 32/34, čo zodpovedá XS/S. K šatám som doladila balerínky, aspoň vidíte, že sú naozaj univerzálne využiteľné. 


Čo hovoríte na tieto outfity? Zaujali vás, máte podobný štýl ako ja, alebo preferujete niečo iné? Vedeli by ste si vybrať z Bonprix e-shopu niečo pre seba? 

Krásny zvyšok dňa,
S.H. 

(Spolupráca s e-shopom Bonprix.)

You May Also Like

14 komentárov

  1. Mňa zaujali šaty sú krásne a pristanú ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné outfity, skvěle ti sedí! Ty červené šaty nemají chybu a chválím i odstín rtěnky. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh very cute photos darling 💝

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To také miluji, občas legíny, občas elegantně.. podle chuti :)
    Jinak moc pěkné oblečení.

    Somemthingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Článek pobavil :-D máš pravdu, jako chlap máš nula možnosti všeho... Beru odběr, super blog :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I love your embrace of being a woman.
    You look fabulous in both of the pretty outfits you styled and were wearing in the outfit photos above.
    Your eyes and perfectly applied lipstick also look very pretty
    The white blouse looked nice styled with the black white and pink striped trousers,
    and I love the swingy airy look of the red dress from bon prix with its slightly ruffled hem
    The assortment of dresses at the bon prix shopping link also look pretty.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)