Špecialista na spodnú bielizeň

by - 27 júna

Ahojte! 

Určite ste už počuli o tom, že nič nedokáže nakopnúť lepšie vaše sebavedomie, ako zvodná a krásna spodná bielizeň. S týmto výrokom musím úplne súhlasiť, ja sama sa cítim lepšie v bielizni, ktorá mi skvelo padne a ktorá vyzerá neodolateľne. Ak hľadáte miesto, v ktorom objavíte pohodlné, štýlové a hlavne neprekonateľne ženské kúsky, špecialista na spodnú bielizeň Astratex ich má v ponuke neúrekom. 

Okrem spodnej bielizne tu nájdete momentálne aktuálne unikátne dámske plavky, komfortné pyžamká, župany, oblečenie pre pánov, deti a dokonca bytové doplnky. Mňa zaujala značka Hunkemöller, ktorá má originálne oblečenie.
 
 
Bikiny Torca 
 
Už onedlho vyrazíme s rodinou na letnú dovolenku k moru. Ako každá žena, aj ja sama riešim dilemu s plavkami. Zvoliť jednodielne, dvojdielne, alebo plavky s vysokým pásom? Tieto nádhery si ma získali svojou pompéznou farbou a športovým dizajnom. Plavky sú vyrobené z udržateľného materiálu, šetrného k prírode. 
Bikiny Torca majú rýchloschnúci materiál, nevystužené košíčky s vyberateľnými vypchávkami a spodný diel klasického strihu. Horný diel ma nastaviteľné ramienka, ktoré si viete prekrížiť, prípadne zmeniť podľa seba. Okrem mojej farby majú v ponuke čiernu, červenú a mätovú. Plavky som si vzala vo veľkosti S, ktorú aj bežne nosím. Dolný diel mi padol ako uliaty, horný by mohol byť o číslo väčší, preto ak máte trocha väčšie poprsie, voľte o jedno číslo viac. Samotné plavky sa mi veľmi páčia, tkanina je pevná, nepresvitá a naozaj rýchloschnúca. Tento strih je ideálny pre aktívne dievčatá, nikde netlačí a nešmýka sa z pokožky. Polopriesvitné detaily na hornom aj spodnom diele vytvárajú pútavé oživenie samotných plaviek. S plavkami som spokojná, na postave vyzerajú dobre, farba je výrazná a pri ich nosení sa môžete spoľahnúť na komfort, ktorý si zaslúži každá z nás. 
 
Zdroj: https://www.astratex.sk/bikiny-torca-i/
Podprsenka Hunkemöller Marilee
 
Vystužená podprsenka v mojej obľúbenej kombinácii farieb bola jasnou voľbou. Béžový podklad s potiahnutou čiernou čipkou pôsobí kráľovským dojmom, oceňujem zaujímave riešenie ramienok a strappy pásikov, ktoré si viete kedykoľvek odopnúť. Podprsenka Marilee má príjemný materiál tvorený polyamidom, polyesterom a elastanom, na tele sa výborne nosí a vyzerá luxusne. Číslo som si vyberala podľa radcu pre výber veľkostí, ktorý vás v niekoľkých krokoch dovedie do finále. Tento asistent je ideálnym riešením pre ženy, ktoré doteraz nepoznali svoju správnu veľkosť podprsenky, neviem, ako to robí, no vždy sa perfektne trafí. Konečne sa takto dopracujete k vytúženej spodnej bielizni, ktorá vám nielen pristane, ale aj veľkostne sadne a nebude vás nikde obmedzovať. E-shop je známy práve vďaka tejto vychytávke, ktorú už vyskúšalo plno zákazníčok. 
Keď som si podprsenku prvýkrát skúsila, vedela som, že budeme nerozlučiteľné kamarátky. Textília je šetrná k pokožke, nikde netlačí, nevytvára zárezy, kostice sú pevne uložené a čipkovaný dolný lem s priehľadným bodkovaným vsadením urobí bohyňu z každej ženy. Ak túžite po originálnom kúsku, v ktorom sa prelína minulosť s modernými prvkami, Marilee budete zbožňovať. 
 

 Tangá  Hunkemöller Marilee

Pri spodnej bielizni mám rada, ak si z nej môžem vyskladať set. Sety sú nielen praktické, ale aj štýlove a v obliekaní vytvoria akúsi pomyslenú čerešničku na torte. K mojej podprsenke mali na výber buď tangá alebo brazílske nohavičky. Mne viac vyhovuje prvá varianta, ktorá je pre mňa pohodlnejšia, vo veľkosti XS.
Tangá majú lichotivý strih s čipkovaným vsadením a jemným tylom po bokoch. Kombinácia materiálov vás prekvapí nielen svojou pohodlnosťou, ale aj pevnou štruktúrou. Tieto tangá ulahodia najmä mužskému oku, predsa len, vyzerajú skvelo na každom type postavy. Set sa hodí ako darček pre moderné ženy s kreatívnou dušou, pre tie, ktoré neprestali veriť v kúzlo lásky a zmyselnosti. 
 
Zdroj: https://www.astratex.sk/podprsenka-hunkemoller-marilee-vyztuzena/
Už len jediný klik vás delí od toho, aby ste upustili uzdu svojej fantázie a vybrali si pre seba či svojich milovaných perfektne padnúce kúsky plné originality, šmrncu a nekonečnej pohodlnosti v jednom...
 
Nakupujete spodnú bielizeň na Astratex.sk? Zaujal vás môj výber?

Krásny deň,
S.

(Spolupráca s Astratex.sk)

You May Also Like

3 komentárov

  1. Anonymný30/6/22 20:10

    Super prádlo i plavky. Moc se mi líbí ty modré, jsou jako dělané pro léto.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si vlani v lete kúpila nové plavky , akurát teda jednodielne. Som pol roka po pôrode a moja postava ešte nevyzerá tak ako pred otehotnením, tak sa v dvojdielnych plavkách necítim práve dva krát dobre a to ani na záhrade, kde ma nikto okrem manžela a malej dcér nevidí.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)