Farebné leto

by - 14 augusta

August!
 
Druhá polovica leta je už v plnom prúde, horúčavy pomaličky ustupujú a teplé letné rána strieda chladný vánok. Poďme si ho spolu ešte trocha vychutnať v pohodlných a štýlových kúskoch. Na letnom oblečení mám najradšej ľahké, nekrčivé materiály, ktoré nikde netlačia a vyzerajú fantasticky. 
 
Veľké zľavy a kopu módnych odevov nájdete aktuálne na e-shope Bonprix. Mne padli do oka vzorované vecičky, ktorých nikdy nie je dosť.


Carmen tričko 
 
Ležérne tričko z udržateľnej viskózy považujem za odev, ktorý je ideálne kombinovateľný. Leopardiu potlač spolu s magickou jadeitovo zelenou farbou využijete nielen počas prázdnin, ale aj v jesennej kapsule. Detail v podobe šnurovania na rukávoch dodá tričku elegantný vzhľad, ktorý krásne vynikne. 
Materiál Carmen trička je príjemný, tvorený 95% udržateľnou viskózou a 5% elastanom. Z Bonprix si beriem vždy číslo 32/34, teda XS. Tričko má voľnejší strih, zakryje nedostatky a vďaka gumičke je možné nosiť rukávy spustené na pleciach alebo klasicky. Na tričku sa mi páči predĺžený pás, ktorý je vhodný k legínam. Tento kúsok ladím k nohaviciam aj k sukni, vyzerá veľmi zaujímavo a komfortná tkanina sa výborne nosí. Keď sa vám nepáči zelená farba, tričko zoženiete aj v hnedej.  

 
Šortky s volánom
 
Priedušné šortky s elastickým pásom a volánmi si ma jednoznačne získali. Čierna farba je moja obľúbená a tento voľnejší strih je v lete must-have. Šortky majú padavý materiál pripomínajúci krep, ktorý je ale veľmi pohodlný. Okrem čiernej farby sú v ponuke aj v gaštanovo hnedej. 
Udržateľná viskóza má jemne chladivý efekt, čo v letných mesiacoch určite oceníte. Gumička v páse sa prispôsobí kontúram tela, nežné volániky na zakončení pripomínajú sukňu. Opäť som siahla po najmenšom čísle, teda 34 a som s ním spokojná. Oceňujem voľnejší strih šortiek, čo sa mi trocha nepáči je fakt, že látka mierne presvitá. Tento kúsok je ako stvorený na dovolenku, pri mori alebo v trópoch si ho zamilujete. :)
 
Šaty
 
Vzorované šaty v okúzľujúcej modro-bielej farbe sú jednoducho neprehliadnuteľné. Perfektný áčkový strih s volánmi na konci a zapínaním na krku pôsobí neuveriteľne žensky a nežne zároveň. 
Príjemná tkanina tvorená 100% viskózou je priedušná a dostatočne hrubá na to, aby nepresvitala. Šatky som si vzala v čísle 34 a sadli mi ako uliate. Tieto šaty sú vhodné hneď na niekoľko rôznych príležitostí, s teniskami ich vynosíte v meste, s lodičkami vyzerajú famózne na svadbe alebo oslave, s balerínami dotvoria pohodový outfit do práce. Mne osobne sa veľmi páčia, materiál je šetrný, neškriabe na tele a je málo krčivý. Vzory sú teraz v kurze a táto farebná kombinácia pristane každej žene. 
 

Čierne šaty
 
Klasika, ktorú by mala mať v šatníku každá štýlová žena. Tieto šaty ma zaujali zavinovacím strihom a riasením. Šaty zvýrazňujú postavu a vyzerajú elegantne. 
Materiál je tvorený 95% viskózou a 5% elastanom, čo by bolo celkom fajn až na to, že tkanina pôsobí nekvalitne, je priesvitná, strih šiat nelichotí postave a celkovo mám pocit, akoby mi vôbec nesedel. Opäť som zvolila najmenšie číslo, teda 32/34, no na mne vyzerajú, akoby som ich zdedila po staršej sestre a to hlavne v oblasti riasenia. Nemôžem povedať, že sú úplne zle, no kvôli pozitívnym recenziám na stránke som čakala, že budú trocha lepšie a z pevnejšieho materiálu. Iným ženám môžu sadnúť, každá z nás ma iné preferencie, no z mojej skúsenosti by som radšej siahla po niečom lepšom.


Všetky tieto novinky nájdete na e-shope Bonprix, s kúpou dlho neváhajte, veci sa rýchlo vypredávajú. 

Páčia sa vám vzory? Nosíte skôr farebné oblečenie alebo volíte klasiku v podobe neutrálnych tónov?
 
Krásny deň,
S.

(Spolupráca s Bonprix.)

You May Also Like

4 komentárov

  1. Anonymný15/8/22 16:22

    Pekný článok

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všechny outfity moc chválím, líbí se mi ty bílo modré šaty, ty ti opravdu sedí! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)