Annemarie Borlind hyalurónová hydratačná maska

by - 22 augusta

Ahojte krásky,
v predchádzajúcom článku som písala o 24 hodinovom hydratačnom kréme od prírodnej kozmetiky Annemarie Borlind. Okrem krému som mala možnosť testovať masku na tvár, z ktorej som veľmi nadšená.

Maska splnila všetky moje očakávania, dokonca pridala pár plusov naviac. :)


Aquanature hyalurónová hydratačná maska na tvár má krásne, modré balenie. Tuba, v ktorej sa produkt nachádza, má 50 ml, vydrží cca 2 mesiace (pri pravidelnom používaní), a zmestí sa do každej batožiny.
Maska na tvár, dôležitá súčasť hygieny pleti, dodáva pokožke vitamíny, energiu a potrebné zložky, ktoré jej chýbajú. Milujem masky, či už na tvár, alebo vlasy. Podľa mňa nie je nič lepšie, ako dopriať si čas pre seba, a vychutnať si účinok prípravkov, ktoré vrátia pleti to, čo stratila.
Hydratačná starostlivosť je základ, pretože každá jedna pleť, či už suchá, alebo mastná, vyžaduje určitý štandard v kozmetike. Pleť je náchylná na rôzne škodliviny, potrebuje doplniť vlahu, napumpovať energiou, či dopriať si kúsok jemnosti a lásky. Ak sa o pokožku budeme starať pravidelne, odmení sa nám lepším a krajším vzhľadom, a komplimenty sa nám budú hrnúť ako na páse. :)


Hyalurónová hydratačná maska obsahuje rovnaké zložky ako krém na tvár. Opäť v nej nájdeme kyselinu hyalurónovú, tá je veľmi dôležitá najmä pri ženách od 30+. Podporuje obnovu elasticity pokožky, tvorbu kolagénu a pleť zásobuje vlahou. Fyto bunky z papyrusu, ďalšia skvelá vec, urýchľujú regeneráciu a bunkové delenie. Naša najznámejšia a najviac používaná rastlinka, aloe vera, hydratuje, zjemňuje a poskytuje minerály, či vitamíny.
Maska patrí medzi 100% prírodnú kozmetiku, bez parabénov, silikónov, ropných derivátov a iných škodlivín. Nie je testovaná na zvieratách, tak, ako aj všetky ostatné produkty od Annemarie Borlind.
Na tejto značke si vážim, že sa k prírode a k ľuďom správa s úctou, vždy si dáva záležať, aby všetky prírodné zložky pochádzali z obnoviteľných zdrojov, záleží jej na ochrane prírody a zvierat. Filozofiou značky je známa veta zakladateľky spoločnosti Annemarie Lindner: „Všetko, čo naša pleť potrebuje, nájdeme v prírode“. Prírodné bohatstvo je to najlepšie, čo môžeme svojej pleti poskytnúť. Stačí, ak sa človek stavia s úctou k sebe, prírode, je troška viac vynaliezavý, a vualáá, bio produkty sú na svete.

Aplikácia masky je skvelá, nakoľko má otvárací uzáver, čiže masku nemusím odšrubovávať. Po otvorení stačí naniesť pár kvapiek na tvár, ja som použila 5 bodiek, ktoré som rozotrela do stratena.
Maska ma gélové zloženie, je jemnej, vanilkovej farby, ktorá sa po nanesení zmení na priesvitnú.
Veľa dievčat používa štetec, s ktorým si masku rozotrú. Ja ho používam tiež, pretože sa mi zdá aplikácia rýchlejšia, a hygienickejšia. Po nanesení nechajte masku pôsobiť cca 5-10 minút, podľa potreby. Následne zoberte vlhkú kozmetickú hubku, alebo uteráčik, a masku opatrne zotrite.
Pleť bude jemnejšia, vypnutejšia, viac žiarivejšia a hydratovaná. Pre mňa bol najlepší fakt, že sa mi pleť tak rýchlo nevysušila, stala sa zamatovo jemnou, a pri použití masky na pery, boli ústa tak jemné a vláčne, že som nemusela aplikovať pomádu. :) Maska má chladivý efekt, je vhodné, ak po jej použití aplikujete na tvár spomínaný 24 hodinový hydratačný krém, pretože tak sa efekt hydratácie zdvojnásobí.


Maska moju pleť nabila energiou a vlahou, pokožka netrpela suchými miestami, a čo je výborné, môže sa použiť na každý typ pleti. Vôňa nie je prítomná, super najmä pre alergikov, objednať sa dá na stránke www.assay.sk a jej cena sa pohybuje okolo 29 eur. Efekt je však viditeľný, radšej si priplatiť, a dostať to, za čo si zaplatím, ako kupovať lacné a nekvalitné výrobky.
Tento skvost patrí medzi moje najlepšie masky, ktoré doma mám. Mojej pleti pomohol, videla som požadovaný efekt, a myslím, že stojí za vyskúšanie. :)

Kúpite si svoju Aqua nature masku? Alebo dávate prednosť lacnejším produktom? Máte radi prírodnú kozmetiku?

Prajem krásny zvyšok dňa.
Vaša S. 

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem eshopu www.assay.sk

You May Also Like

6 komentárov

  1. masku vůbec neznám, ale masky mám celkově ráda a ráde je používám:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ich tiež rada používam, pleť je po nich skvelá. :)

      Odstrániť
  2. Na tvár teraz používam od Soaphorie čistiacu penu alebo niekedy, keď sa mi s tým nechce piplať tak si pleť vyčistím len micelárkou :) Táto maska vyzerá super, aj keď značku nepoznám :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy skús aj masku, uvidíš, ako ti pomôže. :)

      Odstrániť
  3. Anonymný22/8/16 22:28

    O této značce jsem snad nikdy neslyšela


    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klikni na ich eshop a tam sa dozvieš viac. Je to prírodná kozmetika plná skvelých prísad, ktoré pleti pomáhajú. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)