Avon kozmetický tréning

by - 19 augusta

Ahojte dievčatá,
v júli som sa zúčastnila kozmetického kurzu, alebo skôr tréningu v Avon centre v Košiciach, ktoré sa nachádza na Alžbetinej ulici. Kurz sa konal ráno, okolo 9 hodiny, bolo nás tam dokopy 10 žien a lektorka. Ak váhate, či takýto kurz absolvovať, čítajte ďalej. :)

Zdroj obrázka: http://www.fashionforwardtrends.com/news/avon-reports-surprise-loss-revenue/

Na tréning som dorazila medzi prvými, a hneď vo dverách sa ma ujala sympatická Avon Lady, ktorá nás usadila do miestnosti, kde sa kurz konal. Avon centrum v Košiciach sídli v krásnych priestoroch, podľa mňa ideálne miesto na skrášľovanie. V miestnostiach sa nachádzajú poličky, kde sú vystavené najnovšie výrobky, krémy, makeupy, rúže a mnoho iných vecičiek. Taktiež si sem môžete prísť očeknúť novú kabelku, skontrolovať, ako vám vyhovuje odtieň makeupu, alebo prezrieť najnovšie beauty trendy. 
Veľmi sa mi páčil prístup dievčat, ktoré v centre pracovali. Boli fakt milé, nevtieravé a priateľské. Ešte pred samotným začiatkom tréningu sa podávala káva, čaj alebo voda. Na výber sme mali džúsy, minerálky a ochutené vody. 



Lektorka prišla s kuframi, z ktorých vybaľovala rôzne krémy a vodičky, papiere a katalógy. Jej prístup bol profesionálny, mala pre nás pripravenú prezentáciu, kde zhrnula najpodstatnejšie body, a taktiež udržovala kontakt s publikom, vďaka čomu sa atmosféra v miestnosti uvoľnila. Spolu so mnou boli na kurze ženy, ktoré sa chceli zdokonaliť v pleťovej starostlivosti, mladé dievčatá, ktoré hľadali odpovede na nejasnosti ohľadom kozmetiky ale aj také, čo si kurz zaplatili zo zvedavosti. :)

Každá z nás dostala papiere na zapisovanie poznámok a katalóg na zaznačenie si ponúk a akcií. Ku kávičke sme dostali koláčik, mne osobne chutil, pretože mal na vrchu ovocie a vnútri piškótu so šľahačkou. Presne takéto koláče ja milujem.
Kurz sa týkal pleťovej starostlivosti, spôsoboch, ako odličovať tvár, ako sa starať o svoj typ pleti a ako vyťažiť z kozmetiky maximum. 



Celkovo sme mali 2 prestávky a kurz trval cca 3 hodiny. Okrem koláčika sme dostávali chlebíky, no tie som zabudla odfotiť. :D
Atmosféra bola príjemná, myslím, že naša skupina si sadla, pri odpovediach sme sa všetky dopĺňali a celý kurz bol v pozitívnom duchu. Po absolvovaní tréningu sme dostali certifikát a balíček s produktmi v hodnote 25 eur. Balíčky sa vždy menia, preto nemusíte dostať rovnaký, aký mám ja. 
V mojom balíčku sa nachádzal krém na oči, nočný krém a maska na tvár. Všetky produkty využijem, masku už doma mám, uvidíte ju v spotrebovaných výrobkoch. Krém na tvár vonia neskutočne, ideálny je na pleť 20+, no hodí sa aj starším ženám. Očný krémik je rozdelený priehradkou na 2 samostatné tégliky, kde nájdete očný gél a krém. Ten som ešte neskúšala, takže neviem, aký je. :)



Tréningy sa konajú v rôznych mestách, viac informácii nájdete na stránke avononline.avon.sk alebo priamo u vašej Avon Lady.  Cena je 9 eur plus ako bonus dostanete balíček produktov v hodnote 25 eur, taký, ako je na fotke vyššie, alebo s iným obsahom.

Kurz sa mi páčil, bola som spokojná, naučila som sa veľa vecí, a teším sa na pokračovanie, kde sa budeme venovať makeupu. Nebojte sa, prinesiem vám pikošky aj z nasledujúceho kurzu. :)



P.S.: Kurz som si hradila sama, článok nie je nikým sponzorovaný.

Tak čo, oslovil vás tréning?

Pekný dníček,
S. 

You May Also Like

4 komentárov

  1. Odpovede
    1. Samozrejme, každý sme iný. :)

      Odstrániť
    2. Ahoj, Soni, konečne som sa dočkala :)), hlavne fotky. Mne sa to páčilo, keďže som sa niečoho takého zúčastnila l.x...a samozrejme, spoznala teba a dúfam, že sa ešte stretneme. Lenka

      Odstrániť
    3. Som rada, že sa ti to páčilo, a taktiež že som ťa spoznala. Vidíme sa na makeup tréningu. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)