Dove Derma Spa Youthful vitality + súťaž s Dove

by - 07 augusta

Príjemnú nedeľu prajem,
u mňa je skôr pracovná, no dúfam, že si ju užívate aj za mňa. :)
Už dlhšiu dobu mám doma rad prípravkov pre mladistvo vyzerajúcu pokožku od značky Dove. Podľa mňa má značka stále viac kvalitnejších produktov, preto sa veľmi teším, že na trh uvádza nové vecičky. 
Čo myslíte, ako som bola spokojná s kozmetikou? O chvíľku sa dozviete viac, čítajte ďalej... :P



* Derma Spa Youthful vitality krém na ruky:

Rada krémujem svoje suché ruky, ale mne musí krém sadnúť. Ak je príliš mastný, alebo smrdí, automaticky ho posúvam ďalej. Dove, ten ma proste nesklamal.
Klasický tubový obal produktu, svieža lila farba na vrchnáčiku, 75 ml balenie a protišmykový povrch. Dokonalý krém aj pre tie najvyberanejšie zákazníčky. Na jedinečnú vôňu produktov som u Dove zvyknutá, preto ma neprekvapilo, že krém božsky vonia. Nie je to klasická "dove" vôňa, povedala by som, že kombinácia lekna, pačuli a zmyselného santálového dreva premení aj obyčajné krémovanie na neobyčajný zážitok. 
Krém ma typickú bielu farbu, konzistencia je krémovo-gélová, po rozotrení rýchlo vyschne, a nezanecháva lepivý pocit na rukách. Výrobok má akoby hodvábny finiš, čo je neskutočne príjemné. Zloženie je nemastné a ruky vyživí a spevní. Začiatky starnutia sa prejavujú ako prvé na rukách. Chrbát ruky nedostáva vždy výživu, akú by si zaslúžil. Preto by sme mali ruky rozmaznávať, a krémovať ich po každom umývaní. Ja to, samozrejme, takto nerobím, veď kto by mal čas behať s krémom v ruke a natierať sa. Čo si však doprajem, je hrubá vrstva krému na noc, a rúčky šupnem do bavlnených rukavíc. Ráno sa zobudím s jemnou a hladkou pokožkou. :)
Krémik má spevňujúce vlastnosti, obsahuje sérum, ktoré dodá pokožke pružnosť a hebkosť. Ak by ste chceli vedieť viac, prečítajte si recenziu na predošlé produkty, pretože zloženie a vône sú rovnaké. Moje ruky sú z neho nadšené, používam ho veľmi rada, a čo sa týka balenia, vydrží fakt dlho. 



* Derma Spa Youthful vitality telové mlieko:

Telové mlieko má sviežu vôňu, konzistencia je príjemná, krémová. 
Balenie obsahuje uzáver, ktorý je pripevnený na samotný obal. Tieto uzávery mám radšej, než tie šrubovacie, lebo sú rýchlejšie a lepšie sa s nimi manipuluje. Mlieko sa nanáša na čistú a osušenú pokožku, kedže obsahuje sérum pre mladistvejší vzhľad pleti, odporúča sa ženám v kategórii 25+. Mlieko som podarovala svokre, ktorá bola nadšená.
Pokožku mala na prvý pohľad krajšiu, prestala sa jej šúpať, a tvrdila, že mlieko nádherne vonia. Keď budete v drogérii, skúste si k výrobkom privoňať. Uvidíte, že tá parfumácia nemá chybu.
Dove patrí medzi značky, ktoré splnia to, čo sľubujú, plus vždy pridajú malý bonus. ;)


* Derma Spa Youthful vitality telový krém:

Prekvapivo nadýchaný telový krém, jemný, a pritom výživný. V kúpelni robí spoločnosť mne, mojej mamine a sem tam aj sestre. Obal má opäť bielu farbu s lila viečkom. Protišmykový povrch, 300 ml balenie a vôňa...ách ta vôňa. Kto ho doteraz nevyskúšal, nech okamžite beží do drogérie a kupuje. :D Krém pokožku spevňuje, dodáva jej mladistvejší a žiarivejší vzhľad, má bohaté zloženie, je dermatologicky testovaný a najlepšie zaberá hneď po sprche. Kedže má rýchloschnúce zloženie, môžete ho používať kľudne ráno, po sprche. Ak Dove výrobky spojíte, a vyskúšate krém v kombinácii s ich sprchovacím gélom, pokožka bude nielen jemná, ale aj hladká a svieža. Za mňa palec hore, toto nebude moje posledné balenie. :)


Dove ako jedna z najlepších kozmetických spoločností na svete, pomáha uvedomovať si svoju krásu ženám a dievčatám každý jeden deň. To, že každá z nás je krásna, a že každá je jedinečná, to sme sa naučili z ich minulej kampane. Presuňme sa o level vyššie, a pridajme sa k Workshopu Dove Academy. 
Ten práve teraz hľadá medzi Češkami a Slovenkami 12 žien, ktoré majú jedinečnú možnosť zúčastniť sa víkendu v luxusnom wellness rezorte Svätá Katarína v Českej Republike. V termíne od 2. až 4. septembra na nich čakajú konzultácie s odborníkmi, skvelý relax a tiež ambasádorky projektu, Henrieta Mičkovicová za SR, a Michaela Mauerová za ČR. Oslovila vás táto súťaž?

Stačí, ak do 12. augusta vyplníte formulár na http://smekrasne.sk/workshop a priložíte svoju aktuálnu fotografiu. 
Potešte seba, svoju maminku alebo svokru, a cíťte sa aspoň raz v živote ako hviezda. :)



Krásny deň,
vaša S. 

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem AMI Communications a unilever.sk.

You May Also Like

4 komentárov

  1. Anonymný7/8/16 20:05

    Moje mamka používá Dove a je velice spokojená snad se vším :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dove produkty mám veľmi rada, najradšej mám sprcháče, nádherne voňaju a moja pokožka je po ich po užití vždy jemná a prevoňaná!:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháče sú naozaj skvelé, taktiež aj telová kozmetika. ;)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)