Dove Regenerate Nourishment vlasová starostlivosť

by - 23 augusta

Vitajte na mojom blogu,
Dove je značka, ktorá je na trhu veľmi populárna a obľúbená. Keď zaradili do predaja vlasovú starostlivosť, bola som nadšená. Hneď som bežala do obchodu, a kúpila si svoj prvý Dove šampón. Ohúril ma natoľko, až som vlasovým výrobkom ostala verná aj naďalej.
Testovala som pre vás celý rad starostlivosti Regenerate Nourishment, a tu je môj verdikt. :)
Rad obsahuje šampón, kondicionér, masku na vlasy a olejové sérum. 


* Dove Regenerate Nourishment šampón na vlasy, 250 ml:

Šampón Dove sa stal mojím obľúbencom. Ešte pred testovaním som mala jedno balenie doma, ktoré som dopoužívala, takže toto je moje druhé.
Tento šampón je výnimočný hlavne preto, lebo dokáže odvrátiť známky poškodenia vlasov, dodáva im potrebné živiny a vlasy sa tak rýchlejšie regenerujú. Obsahuje výťažok z červenej riasy a Keratin nutri komplex, tie dokážu vlasy "opraviť" zvnútra, to znamená, že zasahujú priamo do štruktúry vlasu. 
Obal šampónu je akoby tónovaný, čo sa mi hrozne páči. Pripevnený uzáver dovoľuje rýchle otvorenie a uzavretie, skvelé ak sa ponáhľate. Najlepšie na celom výrobku je vôňa. Tá je jednoducho neskutočná. Páči sa mi, že vlasy voňajú aj 3 dni po umytí, šampón ich vôbec nezaťažuje, a zloženie má krásny perleťový vzhľad.
Šampón sa vmasíruje do vlasov, stačí množstvo orecha, pretože pení naozaj dobre. Ja si ho na vlasoch nechávam troška pôsobiť, asi 2 minúty, a potom ho opláchnem. Zatiaľ si vychutnávam sviežo-sladkastú vôňu. Po umytí som mala vlasy na dotyk jemné, upravené, hladké a poddajné. Neboli mastné ani "ulízané", výborne sa rozčesávali a jemnosť vláskov vydržala cca 3 dni. 
Produkt je vhodný na každý deň a pre každý typ vlasov, preto ho môžem z vlastnej skúsenosti odporučiť. Mne vlasy oživil, aj farba bola krajšia, čo sa mi dlho nestalo. :)


* Dove Regenerate Nourishment kondicionér na vlasy, 250 ml:

Ak si chcete vlasy udržať v dobrej kondícii a jemné, kondicionér je presne pre vás. Okrem toho, že obsahuje vitamíny a minerály, potrebné pre celkovú regeneráciu a obnovu vlasov, má nádhernú vôňu, vlasy nezaťažuje a končeky sú po ňom zacelené a nestrapkajú sa.
Kondicionér sa nanáša na šampónom umyté vlasy, ktoré jemne osušíme uterákom, a aplikujeme produkt od polovice vlasov smerom dole. Nikdy ho neaplikujte od korienkov, pretože vtedy vlasy zaťažuje a vyzerajú mastné. Kedže ja osobne preferujem jemné a nemastné kondicionéry, s týmto som spokojná. Ohúril ma výsledkom, vlasy mi vyživil a dodal im silu. Ak by som mala vybrať kondiconér z mojej zbierky, ktorý mi najviac vyhovuje, tak by to bol tento. Používať ho môžete na každý typ vlasov, dokonca aj každý deň, ako doplnok ku šampónu.


* Dove Regenerate Nourishment maska na vlasy, 200 ml:

Masky na vlasy patria k doplnkovej starostlivosti, ktorú si treba dopriať raz za čas. Pre mňa platí pravidlo nedeľnej očisty, čo znamená, že vtedy mávam svoju skrášľujúcu rutinu, do ktorej patrí aj maska na vlasy. Túto masku aplikujte rovnako, ako ostatné- od stredu vlasov smerom dole, nechajte pôsobiť 5 minút, a opláchnite. Podľa potreby ju použite aj viackrát za týždeň, nemusíte sa báť, maska vlasom neškodí, práve naopak, nabije ich výživnými látkami a komplexmi, ktoré vlásky zjemnia, zacelia rozštiepené končeky a poskytnú im hĺbkovú regeneráciu. 
Mne maska sadla, aj konzistenciu, aj vôňou. Efekt sa dostaví až po 3 použitiach, ale myslím, že stojí za to. Pre mňa maska do každého počasia, určite si ju znova kúpim, zanechala vo mne skvelý dojem. :)


* Dove Regenerate Nourishment olejové sérum, 50 ml:

Na koniec to najlepšie, alebo u mňa, skôr najhoršie z celej rady. Olejové sérum mi zo začiatku vôbec nesadlo. Prečo? Moje vlasy znesú oleje len ak sú vo forme nemastného a suchého zloženia. Ak je olej príliš hutný, zle sa mi s ním pracuje, do vlasoch sa ťažko aplikuje a mne osobne vlasy zamastí. Veľmi veľa hrá fakt, že každý z nás ma vlasy iné. Moja kamarátka, ktorá ma vlasy kučeravé a husté, skúšala olej, a bola z neho hotová. Ja, čo mám vlasy jemné a rovné, som si k nemu cestu nenašla. Neviem ako je to možné, no či vám sérum bude, alebo nebude vyhovovať, musíte skúsiť samé. Sranda však je, že po návrate z dovolenky som pár krát sérum použila, a spomínaný mastný efekt sa nedostavil. Neviem či je to kvôli tomu, že som vlasy mala viac zaťažované slnkom a morskou vodou, alebo si naň moje vlasy začali zvykať. Neviem si to vysvetliť, no ak by som si mala olej kúpiť znova, tak nie, pretože pre mňa je dôležitý prvý kontakt s olejom a výsledný efekt, a s týmto sérom to nebol šťastný výber. 


Keď ste čítali recenzie u iných blogerov, všimli ste si, že k sade dostali aj kefu od Remingtonu. Ja som ju, bohužiaľ, nedostala, neviem prečo, no mrzí ma to, lebo tá by sa mi teraz zišla. 
Na záver pridávam fotku mojich vlasov po 2 týždňovom testovaní, a musím uznať, výrobky stoja za to. Ak ich človek neskúsi, nemôže vedieť, všakže. :)
Cenovo sa pohybujú okolo 4- 5 eur, maska a olej sú drahšie. Ak vás sada zaujala, kúpite ju v každej dobrej drogérii, a ak je na produkty akcia, nie je o čom premýšľať. :)


Používate Dove výrobky? Ak áno, skúšali ste už šampóny?

Pekný deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem spoločnosti www.amic.sk a www.unilever.sk.



You May Also Like

2 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)